tornacipő

Japán cipők

Japán cipők

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. márka

márka

A japán gyártó cipők különböző modelljeit nemcsak a legmagasabb minőség, hanem a nem triviális, emlékezetes design is megkülönbözteti. A felkelő nap földjén gyártott sportcipőket számos profi sportoló választja ki, és ismét megerősíti a cipők kiváló funkcionális jellemzőit.

A sportcipők gyártásával foglalkozó leghíresebb és legnépszerűbb japán cégek ma:

  • Asics, amely kiváló futócipőt gyárt;
  • Mizuno, híres, hogy számos érdekes innovációval rendelkezik a gyártásban, hogy megfeleljen a sportoló igényeinek;
  • A Le Coq Sportif, amely nemrég megjelent az orosz piacon, őrülten eredeti modelleket gyárt, amelyek sokan csodálatosak és viccesek;

A japán márkák sporttermékei sokáig szerették a fogyasztók szerelmét világszerte, mivel az ügyfelek minden kategóriájára összpontosítanak, és a szezonok bármelyik típusának kiválasztására alkalmas.

Asics

A japán márka Asics cipők modelljeit a legújabb technológiák felhasználásával készítik. A terhelés egyenletes eloszlása ​​a sporttevékenységek során, a legkorszerűbb párnázó anyag, kopásálló gumi és sarok, amely „emlékszik” a láb szerkezetére, kiváló minőségű Asics sportcipőkké váltak. A márka cipőinek modelljei tökéletesek a sportjátékok, az aszfalton és a talajon futó fitneszórák, valamint a mindennapi viselet számára.

Az asics cipők nagyszerűek a lábukon, és nagyon világosak és eredetiek. A japán márka cipőit nem lehet észrevenni a gazdag színek, a fényes dekoráció és a gazdag nyomatok miatt.

Mizuno

Több mint száz éve a japán márkás Mizuno márka termékei javultak. A következő cipőgyűjtemény kiadása előtt a szakértők részletesen tanulmányozzák a különböző sportolók képzését és versenyeit, majd folytatják a kutatást és a legújabb fejlesztéseket. A Muzino termékeket különösen az Oroszország, Japán és az USA híres röplabda játékosai értékelik, köszönhetően a talpának, amely kiváló tapadást biztosít a padlón.

A japán márka cipők megfelelnek az egészséges életmód szerelmeseinek, akik stílusosak és modernek. A sportcipők csúcstechnológiájú modelljei A Muzino légáteresztő felületekkel, agresszív talpvédővel, nedvességállósággal, páratlan párnázási tulajdonságokkal és kellemes könnyűséggel rendelkezik, így hosszú időn át sportolhat anélkül, hogy nehéz és fáradt érzés lenne.

Le Coq Sportif

A japán Le Coq Sportif cég karizmatikus és hihetetlenül eredeti sportcipője NinjaShoes az utóbbi időben jelent meg az orosz piacon. A Ninja cipőt korábban kizárólag a hazai piacon gyártották és hatalmas népszerűségnek örvendett a kényelem érzése miatt. A magas minőségű cipők felső része a Le Coq Sportif márka kiváló minőségű és környezetbarát textíliákból, irha- és természetes bőrből készül, különböző élénk színekből, a márkanév kötelező jelenlétéről a címkéken.

A sportcipő ninja cipője népszerűvé vált Oroszországban, mivel a modellek egy hüvelykujjával párosulnak, ami szabadságot és kényelmet biztosít, mivel az ilyen cipők lábujjait nem tömörítik és nem zúzzák össze.

A japán Masaya Hashimoto tervezője szokatlan sportcipőket fejlesztett ki, amelyek bármilyen méretű lábra helyezhetők.A Furoshiki cipők nem szabványos modellje egy talpból és egy szövetből áll, amelyben a lábak a katonák lábbelik elvének megfelelően vannak csomagolva.

Ezek a cipők könnyen kezelhetőek, könnyen elhelyezhetők és felszállhatók, sőt, szorosan és szilárdan a lábukon, az anyag különleges bevonatának köszönhetően, amely minden lépésben kényelmet és bizalmat ad.

A Furoshiki cipők cipőinek mérete könnyen megváltoztatható egy egyszerű mozgásban, így a cipők szűkebbek és sűrűbbek, vagy éppen ellenkezőleg, ingyenesek. Ez a sportcipő modell széles körű népszerűségnek örvend Japánban sokoldalúsága és kényelme miatt.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok