Hogyan varrni egy ruhát

Hurkolt esküvői ruhák

Hurkolt esküvői ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Motívum ruhák
 2. Kombinált ruhák

A szelíd csipke nemrég egy esküvői ruha szerves részét képezte. A kreatív tervezők és a menyasszonyok azonban horgolt levegővel kötött mintákkal helyettesítik. Amit a sok dobogós modell és esküvői fotó bizonyít. Horgolt esküvői ruhák nagyon szépek. Nemcsak időt és energiát fektetnek be, és ami a legfontosabb - a lelket.

Motívum ruhák

Horgolt kötött esküvői ruha modellek eltérőek lehetnek a stílusban és a technikában, de a legtöbb festmény összekapcsolt elemeket tartalmaz.

Lehet, hogy körök vagy négyzetek, virágok vagy pillangók azonos vagy különböző méretűek. A képzelet nem korlát. A szokásos egyszerű mintákat nem zárjuk ki. Természetesen az eredeti egy olyan ruha lesz, amely különböző technikákat ötvözi.

A motívumokat összekapcsolhatják egy rács, amely szintén nagyon érdekesnek tűnik.

Érdemes figyelni! Annak érdekében, hogy a ruha tökéletesen illeszkedjen az ábrához, félig motívumokat kell végezni a vászon szélén. A ruha mintája nagyon hasznos lesz. Azt is figyelembe kell venni, hogy minél összetettebb az indíték, annál egyszerűbb az összekötő elem.

Kötött ruhák a motívumokból csak érdekesek a geometriai és virágos elemek széles választékával. Nem számít, hogy nincsenek tervei a tervezői ruháknak, könnyen felveheti és összekapcsolhatja hasonló alkatrészeit az eredeti és egyedi ruhájával. A komplex motívumokat tüdő helyettesíti, és fordítva. Nézzünk egy példát.

Az alábbiakban bemutatott olasz magazin esküvői ruha szoknyája két különböző négyzetből áll.

Tapasztalt kézművesnő képes volt a képeken reprodukálni a képeket. A magazin is érdekes vintage lehetőségeket adott helyettesítőként.

Esküvői ruhák a Rebecca Taylor-tól

A menyasszonyi ruha esküvői ruha következő modellje részben motívumokból áll. Az alábbiakban részletesen ismertetjük a kötést.

anyag

650 g fonal „YarnArt Ibiza” (550 m / 100 g), valamint a 2. számú horgok szükségesek; 2,5 és 3.

A lányok mérete 42 és a szálfogyasztás. A ruha volt a méret, hogy egy mintát.

Kötés szoknya

Elkezdődik az esküvői ruha kötés a szoknyától. A derekán elhelyezkedő motívumok, horgolták a 2. számot, az összes többi horgolt számot 2.5. Így a derékrészen való kötés szoros lesz, és nem nyúlik.

A szoknya tetejére 8 motívumot kell kötni, a 2. kúpsor végéig, és egy körbe kell csatlakoznia. A szélesség egyenletességéhez csatlakoztatni kell és csatlakoztatnia kell a 4 félrészes motívumot az első sorral. A kötés a sorok eloszlása ​​szerint folytatódik.

Ahhoz, hogy az alsó részen simuljon, a felső elem 1 vagy 2 sor kúpot kötött. A következő sorok motívumai fokozatosan növekszenek, és csak az utolsó sorok, amelyeket teljesen kötöttek.

Lásd a helyüket az ábrán. Megjelenik a csatlakozási módszer is.

Mivel a motívumok sűrűek, a szálat nem lehet levágni a következő elemre való áthelyezéskor. Az elülső oldalról nem lesz észrevehető.

Az alábbiakban egy gazdaságos módja az elemek áthaladásának.

Kötési határok

A szoknya alsó részén a motívumokkal nyakkendő 1 horgolt horgolt a 3. számú szerszámmal, és továbbra is kövesse a rendszert.

Öltözködés

A 2. számú horgolt horgolt a horgolt felsőrésszel. Folytassa a kockát a kockás mintával (9. ábra). A nyakvonalat és a nyakvonalat csipke mintával kötözzük (10. ábra).

Rövid átalakító ruha

Horgolt átalakító esküvői ruha egy rövid modellből és egy köpenyből áll, amely szoknya lehet.

A munkához szüksége lesz:

 • a fonal összetétele és vastagsága eltérő;
 • horgok;
 • „Villa”;
 • gyöngy utánzat gyöngyök;
 • egy atlaszszalag;
 • vékony huzal.
 1. Figyelembe véve az alakzat jellemzőit, készítsen mintát.
 2. A nyakvonal mentén helyezzen egy szatén sávot fésűkagylóval és biztosítsa.
 3. Kötés elemek virágok, levelek.
 • Az ezüst lurex villáján futtassa a szalagot;
 • Csatolja össze a hernyót.
 1. Végezze el a gőz elemeit, és feküdjön a mintára. A kompozíció tetszeni fog. Győződjön meg róla, hogy elhelyezi a tű részleteit.
 2. A villákhoz horgolt zenekarok, horgoltak, kanyarokat képeznek egyszerre.
 3. Most össze lehet varrni a színüket vagy az egyszálú szálakat tartalmazó szál elemeit.
 4. Gyöngyök a virágok közepén
 5. Kötjük össze a ruha alját horgolt öltéssel pico-val.
 6. Készítse el a hevedert a hernyó vezetékből. A drótvázon virágokkal és szirmokkal díszíthetők. A virág 7 szirmokból álló szalagból készül, mely egy kört tartalmaz. A virág kialakulása után. A szirmok összekötődnek számos állással, mezők nélkül, míg a drót a munkasor mentén húzódik.

Esküvői köpeny

Az esküvői ruha köpenye, vagy ebben az esetben egy szoknya szokatlan, mert horgolt tüll darabból készül. Ezért nagyon könnyű, még tágas és pályázati.

anyagok

Munkához szükséges:

 • szalag viszkóz - 100 g;
 • pamut viszkózzal - 650 g;
 • „Fű” fonal - 400g;
 • kampók és „villák”;
 • vonalzó (sablon) a villák motívumainak kötéshez;
 • ezüst csillám (2 db 10 g-os csomag) és gyöngyök;
 • fatin - 1,5 m;
 • organza - 2,5 méter;
 • vastag halászati ​​vonal;
 • kemény, széles szalag a szalagon;
 • szatén és nyúló dublerin;
 • rögzítő kampók.

Állásleírás

Készítsen „fél nap” papírmintát az áttört összetétel összetételéhez.

 • Organza a "ferde" vágott a bélés és a frill és varrni őket.
 • A papírra rajzoljon a kívánt méretű szirmok. Vágja ki a mintát, és vegye ki a tüll elemeit. Kötjük össze őket a széle mentén pamut és viszkóz segítségével egyetlen horgolt oszlopban, 2-5 mm-es távolságra.

Ne tegye meg az oszlopok közötti intervallumot elég nagy ahhoz, hogy elrejtse a tüll szegélyét. A kész szirmokból kis csokrokat és kis kompozíciókat készítenek.

 • Csatolja a szalagokat a villára. Ezután hurkoljon minden szalagot egy körbe, és kösse össze az eredményül kapott hosszú hurkot egyetlen horgolt oszlopkal, váltakozva a léghurkokkal és a szalag viszkózzal.
 • A kész elemeket a kompozíció alkotja, és csapokkal rögzíti, majd varrja össze.
 • Díszítsük a tüll szirmok szélét a ragyogások hímzésével, és gyöngyökkel biztosítsuk őket.
 • Rögzítse a vonalat a bélés alján.
 • Varrjon egy csipke és organza szoknyát.
 • A merev elasztikus szalagból készült öv, amely a varázslatos oldalról nyúlik szatén és dublerin, varrja a szoknyát. Is varrni a horgokat.
 • A felső szoknyát és a bélést egy sorban, egyetlen "Grass" fonalhorgokkal húzza.

Kombinált ruhák

Esküvői ruhák részlegesen kötöttek. A leggyakoribb lehetőség, ha a szoknyát szövetből varrták, és a kötött csipke tetejéhez kapcsolódik.

Fillet minták esküvői tetejére

Technika kötött csipke felső függ a preferenciák és készségek kötés. Nézzük meg az egyszerű filé-kötött felső horgolt sémákat.

A filézésben a kettős krókák és a léghurkok váltakoznak. Az üres cellák kettős crochetekkel való feltöltése miatt szép mintákat kapunk. Kötés kétoldalú. A sort először egy irányba, majd ellenkező irányba kötötték.

És itt van egy példa egy esküvői ruha filé betétekkel.

A luxusnak tekintett ünnepi napon egy hurkolt esküvői ruha nem olyan nehéz. A fő lelkesedés, a képzelet és az eredetiség felszerelés.

Comments
 1. Maria
  13.08.2015

  Köszönjük a programokat! Vett néhány fegyvert.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok