Ruha stílusok és modellek

Milyen ruhát válasszon vállalati?

Milyen ruhát válasszon vállalati?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Megfelelő stílusok
 3. Népszerű színek
 4. Új év
 5. Milyen ruhák alkalmasak a vállalati pártra?
 6. Mit kell viselni?
 7. cipő

Az ünnepek idején a dolgozó nők elkezdenek megfelelő ruhát keresni a vállalati pártok számára. Ez különösen érdekes azok számára, akik viszonylag szigorú öltözködési feltételek mellett dolgoznak és szeretnék bemutatni nőiességüket és szépségüket egy látványos és vonzó ruhával rendelkező vállalati pártban. Fontos azonban kiválasztani a megfelelő ruhát, hogy a vállalati rendezvények számára megfelelő legyen, és csak a tulajdonos érdemeit hangsúlyozza.

Jellemzők

Vállalati ünnepekre egy elegáns és divatos ruhát kell választania, ugyanakkor elfogadhatatlanok a túlzottan ragyogó és ragyogó modellek. Az alkalomra alkalmas ruha stílusos és nőies, valamint elegáns és tökéletesen illeszkedő. Itt a vulgaritás, a túlzott fényerő és az aláhúzott szexualitás elfogadhatatlan. Ugyanakkor a vállalati pártok túlságosan unalmas ruhák és nem megfelelő általános felszerelések sem fognak működni.

Szövetek ruhákhoz, amelyeken vállalati cselekvés történik, drága és minőségi anyagok közül választhat. A selyem, szatén és bársony ruhák a legnépszerűbbek. Szintén mindig csipke anyagból készült divat ruhában.

Megfelelő stílusok

Ha egy céges rendezvény egy bankett vagy recepció egy luxus étteremben, egy elegáns estélyi ruha lesz a legjobb választás. A büféasztal nem annyira hivatalos esemény, ezért egy közepes hosszúságú, egyszerű vágással és minimális díszítéssel rendelkező koktél ruha lesz a legmegfelelőbb.

A vállalati párt legnépszerűbbek lehetnek ilyen modellek:

 1. Nyakkivágású ruhák. Az ilyen felszerelések stílusos megjelenésűek és rendkívül versenyképesek a mély hasítással.
 2. Ruhák fűzővel. Ilyen termékek esetén befolyásolhatja a figura megjelenését, így a mellkas vizuálisan buja, és a derék - vékonyabb.
 3. Ruhák drapériával. A megfelelő helyeken a díszítés ilyen elemei egy kis kötetet adnak hozzá, és elrejtik az ábra kis hátrányait.
 4. Ruhák amerikai karfával. Ebben a ruhában a sziluettet szögletes vállakkal simíthatja.
 5. Ruhák aszimmetriával. A legkedveltebb modellek ferde fenékkel, mivel az átlós vonalaknak köszönhetően az ábra vizuálisan nyúlik és karcsúbb. Nem kevésbé igényelt ruhák az egyik vállon.
 6. Ruhák előlappal. Leggyakrabban ezek a hosszú ruhák a padlón, és egyenesen félkövérek a csípőtől az egyik lábon.

Népszerű színek

A legtöbb nyerő modell egy fekete ruha. Felkelt a figyelem, de ugyanakkor árnyalja a bőrt, és kiemeli az ábra előnyeit. Ezzel a ruhával elegáns és titokzatos női képet kap.

A fehér, pasztell vagy lila színekkel díszített estélyi ruhák is elegánsak. Szintén jó lehetőség egy szürke, bordó vagy sötétkék monofónikus ruha. Ebben az esetben ne felejtsük el, hogy a sötét árnyalatok a karcsúságra utalnak, és egy könnyű ruhában a formák bujabbá és lekerekítetté válnak.

Új év

Az újév vállalati ünneplése előtt különös figyelmet fordítanak a megfelelő ruhák kiválasztására. Leggyakrabban az újévi parti látványos és fényes ruhákat tartalmaz, így díszítésük gyakran flittereket, strasszokat vagy flittereket tartalmaz. Csipke, gyöngyök, szokatlan nyak, drapéria, baszk, szokatlan öv, shuttlecock - az újévi vállalati parti ruhák sokféle részletessége nagyon jó.

Sok nő hallgatja a tanácsot, hogy a horoszkóp szerint válassza ki a ruha színét, de nem veszít el, ha egy ilyen fehér ünnephez egy fehér, szürke vagy bézs színű ruhát választ. Ha látványosnak szeretné nézni, válasszon egy fuksziai árnyalatot vagy egy mély kék színt.

Milyen ruhák alkalmasak a vállalati pártra?

A vállalati parti felszerelés kiválasztásakor a csodálatos formákkal rendelkező lányoknak olyan modellt kell választaniuk, amely elrejtheti az alakjuk hibáit.

A legmegfelelőbb stílusokat figyelembe vesszük:

 • Magas derékvonalú ruhák
 • Köpeny ruhák
 • Közepes hosszúságú ruhák lángolt szoknyával

Ha csodálatos formája van, ne válasszon hosszú ruhát a vállalati számára. Jobb megoldás a modell, amely kissé a térd alatt van. Ami a színeket illeti, a lányok számára ajánlott, hogy sötét színű, például sötét szürke, cseresznye, fekete vagy sötétkék színű ruhákat vegyen ki. A göndör csípő lányok kétszínű ruhákat használhatnak (sötétebb alsó rész), vagy egy fekete-fehér nyomtatású modellt választhatnak.

Mit kell viselni?

Szükséges, hogy vegyen fel egy tengelykapcsoló-zsákot vagy egy borítékot egy elegáns ruhához. Számos felszerelés tartalmaz egy olyan övvel való kombinációt, amelynek szélességét a lány stílusa és alakja határozza meg. A felsőruházat és a koktél ruha között felvehet egy felszerelt kabátot, és az estét a bolero mellé.

tartozékok

Ha a ruha vállai nyitva vannak, hosszú fülbevalót kell viselniük, és a zárt tetejű modell jól néz ki egy elegáns lánccal és medálral. Rövid ujjú ruha esetén karkötőt vehet fel, különösen, ha a hüvely aszimmetrikus.

Jó ötlet lenne egy nagy gyémánt vagy más drágakő használata. Gyöngy ékszerek is jó választás.

cipő

A legjobb választás a vállalati party cipők számára, kétségtelenül magas sarkú cipő lesz. Lehetnek nyílt lábujjakkal, ékekkel vagy pántokkal. A cipő színe a leggyakrabban fekete, de megfelelő a cipőnek egy változata, amely megfelel a ruhának vagy az övnek.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok