Ruha stílusok és modellek

A szoknya-napos ruha minden divatista szekrényében legyen

A szoknya-napos ruha minden divatista szekrényében legyen

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők lángolt fáklyák
 2. Ki alkalmas?
 3. Ujjal
 4. hossz
 5. nyár
 6. Színek és nyomatok
 7. Teljes?
 8. Mit kell viselni?

A modern ruhák stílusai nagyon változatosak. És köztük egy különleges helyet foglal el egy ilyen nőies ruhában, mint egy szoknya és napos ruha. Az ilyen ruhák a divatban nem az első század.

Jellemzők lángolt fáklyák

Az ilyen szoknya-stílusú ruhák nagy népszerűségét az okozza, hogy nagyon könnyű varrni őket, és bármelyik alakban egy ilyen ruha nagyon vonzónak tűnik. A szoknyák egy vagy két varrattal rendelkezhetnek, de varratok nélkül is vannak lehetőségek. Hosszúságuk nagymértékben változhat - a termékeket a maximális hosszúságtól a nagyon rövid modellig képviseli.

Ki alkalmas?

Szoknya ruhák a nap minden nőnek megfelelnek, hiszen a benne kialakuló természetes ráncok hozzáadják a figura kifinomultságát és kegyelmét. Ezzel egyidejűleg az ilyen szoknya segíti és hozzáadja a kötetet a hiányzó helyeken, és szükség esetén elrejti az extra centimétereket.

 • A karcsú lányok, akiknek a alakja egy téglalaphoz hasonlít, ajánlott, hogy viselje ezt a ruhát egy kicsit hosszabb ideig, mint a térd. Egy ilyen ruhában a csípőjük nagyobb méretű lesz, és a derék karcsúbbá válik. Egy ilyen alakban nagyon jól néz ki egy sűrű anyagból készült ruhát, valamint egy több rétegű szoknyával rendelkező ruhát a nap.
 • Ha a lány alakja úgy néz ki, mint egy háromszög, meg kell keresnie egy ruhát, amelyben a szoknya nem nyúlik ki a deréktól, hanem a csípő vonalától. Ez elrejti a teljességet és növeli a kép fényességét.
 • Az „invertált háromszögre” hasonlító alakkal az ilyen stílusú ruhák jó választás lesz. A többszörös hajtásoknak köszönhetően a deréktól kezdődően a csípő vizuálisan nő, ami kiegyensúlyozza a sziluett egészét.

Ujjal

A szoknyával ellátott ruhák esetében a napellenzők teljesen hiányoznak, de ha ilyen vágás áll rendelkezésre, az ujjak hossza változhat. Válasszon egy terméket a szezon szerint. Például az ujjakkal rendelkező modelleket gyakran vásárolják meg az irodában és a hűvös időben, és ennek a stílusnak a hevederekkel ellátott ruháit nyáron igénylik.

hossz

rövid

Ilyen ruhák különösen szépek, hosszú, karcsú lábakkal. A rövid hosszúságú nyári ruhák pamutszövetből készülnek, a bársony, a gyapjú vagy a bársony modelljei igénylik a hűvös szezonban.

midi

A ruhák átlagos hossza, amelyben a „nap” stílusa szoknya, a múlt század 70-es évek óta népszerűvé vált. Most már az ilyen modellek is rendkívül igényesek. Elegáns midi ruhák varrják szaténból, sifonból vagy csipkéből. Ha egy kicsit lefedik térdüket, akkor nagyon nőiesnek tűnnek.

Hosszú a padlóra

Az ilyen szoknya-öltöző modellek különösen népszerűek a 20. század hatvanas éveiben. Most gyakran képviselik azokat a könnyű ujjatlan sundresseket, amelyeket szandálokkal, nagy zsákokkal, szemüvegekkel és kalapokkal viselnek. Az ilyen ruhákat gyakran olyan lányok választják, akiknek lábai nem túl vékonyak.

nyár

A szoknyákkal díszített ruhák, a nyári időszakban a napok főleg vékony szövetből, például pamutból, szaténból vagy selyemből vannak varrva. Az ilyen felszerelések gyakran élénk színeket és az ujjak hiányát említik. Vannak olyan modellek, amelyek a háton vagy a nyakvonalon meglehetősen őszinte vágással rendelkeznek. Nagyon vonzó ruhák a sifon áttetsző szoknyával.

Színek és nyomatok

fekete

Egy rövid, fekete szoknya, a ruha sikeresen felváltja a köpeny ruhát. A hivatalos események meglehetősen visszafogott. Ha ehhez hozzáadja a világos kiegészítőket, ez a ruha jó választás különleges alkalmakra.Egy hosszú fekete ruhában, a stílusban, a lány szokatlanul elegánsnak tűnik.

fehér

Hófehér ruhában, szoknyában a nap lány személyiségét és gyengédségét személyre szabja. A rövid modellek V-szerű nyakkivágással, vállpántokkal, csónakvágással vagy más tetejével rendelkezhetnek. Gyakran fehér ruhák vannak ennek a stílusnak, amit egy világos öv egészít ki.

piros

Ruha szoknya a vörös vörös árnyalatokkal a merész és gátlástalan lányoknak. A ruha hossza nagyon más. Rövid ujjú rövid modellek lenyűgözőek, a térdre ruházott ruhák nagyon vonzóak, de a padlón lévő termékek különösen ünnepélyesek. A vörös ruhákat gyakran viselik fekete vagy fehér övvel a derék kiemelésére.

Egy ketrecben

A kockás ruhák szoknya, a nap rövidek lehetnek, a térdre vagy a padlóra. A nyomtatás leggyakoribb színkombinációi piros és fekete, valamint fekete-fehér.

Pöttyös

A pöttyös nap szoknya aranyos és hűvös. Ennek a ruhának a felső része ugyanazon a nyomtatáson vagy egyszálú lehet. Az alakjától függően a borsó méretét másként választjuk. A szoknya legelterjedtebb színei a fekete - fehér, fehér és fekete, piros és fehér, piros és fekete, kék és fehér színek.

virágos

Virágmotívumok a szoknyában lévő ruhákban a nap leggyakrabban nyári modellekben találhatók. Az ilyen ruhák világosak és vonzóak. A virágmintát gyakran a retro stílusú modellek, valamint a hevederek sundresseinek választják.

Teljes?

A ruha, melynek szoknyája „nap” stílusban van, a teljes csípővel rendelkező lányoknak ajánlott, mivel ez a rész a kép elrejtve marad. Ezen túlmenően, így a terjedelmes szoknya kiemeli a derékot.

Mit kell viselni?

 • A rövid szoknyájú ruhát cipővel a nap magas sarkú cipővel kell ellátni, és hosszú modelleknél szandálokat vagy balettlakásokat lehet viselni.
 • Az ilyen stílusú ruhát egyszínű vagy kontrasztos övvel lehet viselni, amelynek szélessége a ruha típusától és a tulajdonos alakjától függően változik.
 • Felülről egy szoknyaú ruhában a nap egy rövid kabátot vagy egy bolero-t helyezhet.
 • Az ilyen stílusú ujjak nélküli termékeket rövid kesztyűvel lehet kiegészíteni.
 • Az ékszereknek, amelyek a szoknyával együtt a naphoz illeszkednek, elegánsnak kell lenniük. Az ilyen ruhák egyes modelljei azonban jól kombinálhatók nagy karkötőkkel és hosszú gyöngyökkel.
 • Válasszon egy kis tengelykapcsolót, kézitáska-reticulát vagy zsákot ehhez a ruhához.
 • Ezzel a stílussal kiegészített, napszemüveges és kalapot viselő ruha kiegészíti a szüreti megjelenést.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok