Esti ruhák

Csillagok estélyi ruhái: a legjobb, látványos és még őszinte képek

Csillagok estélyi ruhái: a legjobb, látványos és még őszinte képek

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A legdrágább esti ruhák csillagok
 2. A szélső kivágott ruhák
 3. Kényelmes ruhák
 4. A legsikeresebb estélyi ruhák

Ahol máshol inspirálhat, amikor saját képét készítheti, ha nem a hírességeket és a csillagokat a televíziós vagy magazinborítókban? Végül is, ezek a híres nők a szőnyegen, különböző előadások vannak a fellépés közepén, valamint az esti ruháik. Érdemes megjegyezni, hogy a csillagok estélyi ruhái nem csak a legújabb divatos tervezőkből származnak, néha trendi vintage modellek vannak. A csillagok nem szűnnek meg a ruhák színpalettájával, bonyolult vagy egyszerű vágással, drága díszítéssel vagy eredeti textúrával.

A legdrágább esti ruhák csillagok

Ha egy fontos eseményről, a díjátadó ünnepségről beszélünk, akkor a csillag kiadására szolgáló estélyi ruha kizárólag a rendelésre jön létre. Az értékük gyakran túlmutat a „drága” megértésén. De a csillagok nem bánnak pénzt. Csodálatos, mert egy estélyi ruha segítségével örökre maradhatsz a divat történetében.

Marilyn Monroe

Talán, mint bárki más, Jean Louis divattervező megérti a ruhák egyediségét és magas költségeit. Ő teremtette meg kézzel a világhírű ruhát, amely áttetsző szövetből készült. Ebben a híres szőke megjelent Kennedy, az Egyesült Államok elnöke születésnapján.

A ruha létrehozásához a legfinomabb selymet használták a test színéhez, és ezer értékes gyémánt egészítette ki. Más ilyen ruha nem létezik, és soha nem jött létre. Az árát sajnos nem pontosan hívják.

Samantha Mamba

A következő legdrágább, de eredetiebb volt a legszebb estélyi ruha, amelyet Scott Henschel készített a Samantha Mamba számára. A Henschal a legvékonyabb webes formában készített mini stílusú mesterművet, és kifejezetten gyémántokkal díszítette a modellt a „Spiderman” című film előadására. Vagy az őszinteség, vagy a ruha magas költsége miatt, de Samantha-t kis számban kísérte biztonság.

A szélső kivágott ruhák

Annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a személyére, néhány csillag úgy véli, hogy minden módszer jó, még akkor is, ha ez egy nagyon merész kivágás a ruhában. És hogyan lehet megfosztani a nézőt egy ilyen extravagáns látványtól?

Kendal Jenner

A Kendal Jenner modellje a közelmúltban egyre népszerűbbé vált a megjelenésükkel.

Kezdetben minden jól kezdődött, amikor Chanel és Olcay Gulsen ruháiban jött ki. Azonban a Jenner megjelenése a zenei díjakon minden újságíró szó szerint felhívta a figyelmet fiatalabb nővére, Kim Kardashian. Végül is, Fausto Puglisi ruhája rendkívül őszinte volt. Mit mondhatunk, ha a vágások majdnem a derékig érnek.

Anna Rubik

Emlékezzünk Anna Rubikra, aki a jelmezes intézet labdáján nem kevésbé őszinte ruhában jelent meg. Szó szerint a képét elismerték a leginkább szerencsétlennek. De a lány csak a lábai és a mellkasának szépségét akarta hangsúlyozni. Nyilvánvaló, hogy abban az időben az arányos érzése letette.

Kate hudson

Kate Hudsonot kritikusok is kritizálják a dacos és őszinte ruhájáról. Bár a megjegyzések indokolatlanok lennének.A lány egy kis mell jelenlétében kitűnő figurával rendelkezik. Miért rejteget egy ilyen szépséget? Végül is egy jól megválasztott ruha feladata, hogy megmutassa egy nő valódi vonzerejét, összpontosítson az erősségeire.

Kényelmes ruhák

Sajnálatos módon még mindig releváns, hogy megmutassák a varázsaikat, és ne hagyjanak férfiakat a fantázia számára. Ezt a divatot a legdrágább és megdöbbentő csillagok támogatják. Nézzük.

Irina Shayk

Úgy látszik, Irina Shayk úgy döntött, hogy nem rejt el semmit, hanem hogy megmutassa a nyilvánosságnak az összes varázsait. Hogyan lehetne másképpen megmagyarázni a választását a Versace ruhája mellett, amelyben a szupermodell megjelent a Vanity Fair partin.

Őszintén szólva, az orosz szépség túl sokat fedezett fel. Ez azonban nem akadályozta meg őt abban, hogy állandósult álmot szerezzen a bátorságért, az eltökéltségért, és hogy sok bókot kapjon gyönyörű figurájáért.

A Cannes-i Filmfesztiválon Irina meglepetést keltett, elegáns, zöld színben.

Rita Ora

Az Oscar-part után egy brit énekes, Rita Ora volt. Amely, mint Irina Shayk, megmutatta gyönyörű testét a divatos, őszinte tervezői ruha átlátszó hálója alatt.

Jamie Alexander

Ma az átlátszó betétek még mindig szerepelnek az estélyi ruhák díszítésére szolgáló népszerű megoldások listájában. Ezért nincs ok arra, hogy meglepődjünk a hasonló elemekkel rendelkező csillagok megjelenésével.

Azonban minden megváltozott, amikor Jamie Alexander színésznő megjelent a vörös szőnyegen. A film a Tóra második részének premierje részeként a fotósok szó szerint körülvették a fiatal szépséget. Először el lett távolítva, ami lehetővé tette, hogy nemcsak a köldök alatti tetoválásokat, hanem a minőségileg elválasztott bikini területet is egyértelműen figyelembe lehessen venni. Szerinted ez minden? Nem. Amikor a színésznő visszafordította a riportereket, még több kamera villogott. Itt egy élénk példa egy őszinte ruhára.

Beyoncé

Az énekes többször elismerték a legszebb csillagnak. De meg kell tartani a márkát. Ehhez Beyonce aktívan részt vesz a testében.

Mutassuk meg, hogy a formája még mindig jó, az énekes úgy döntött, hogy a Givenchy ruháját használja. Bonyolult hímzés, bozontos bordó, gyönyörű betétek átlátszó anyagból. Mindez lehetővé tette a szexualitás hangsúlyozását, a szépség csípőinek bemutatását.

A Met Gála Beyonce-t egy átlátszó meztelen ruha kövekkel díszítették.

Egy évvel ezelőtt ugyanazon a Met Gala-on, Beyoncé hű maradt a stílus és a Givenchy Couture. Egy fekete áttetsző ruha díszítette a vonatot, a nyakkivágásban mély nyakvonalat és nem kevésbé mély vágást.

Heidi klum

Kora ellenére Klum minden évben szépebbé válik. Oscar odaítélése után Sir Elton John egy pártot adott, amelyben megjelent a gyönyörű Heidi.

Arany ruhája tökéletesen illeszkedik egy gyönyörű nő alakjához, de a fő hangsúlyt a mellkasára helyezték, amit mindenki láthatott. Merészen, de hihetetlenül szép. Így nézhet ki olyan nők, akiknek kora már meghaladta a negyvenet.

Jennifer Lopez

Nos, hogyan lehetne ilyen latin-amerikai szépség nélkül? Minden évben és szó szerint minden társadalmi rendezvényen, J. Law hagyománya csodálatos, őszinte jelmezekben jelenik meg. Ez az év nem kivétel.

Jennifer asszisztens Zuhair Murad lett, egy olyan ruhában, amelyet még a fiatalabb kollégák elhomályosítottak a boltban. A ruha tele volt vágásokkal és kivágásokkal, a nőiesség és a vulgaritás közötti vonal minimális volt. De ennek ellenére egy intelligens, bölcs asszony ezt nem engedte meg, de még mindig pontosan magára összpontosított a jelen lévő média figyelmére.

A legsikeresebb estélyi ruhák

Számos csillag van a vörös szőnyegen, amely egyértelműen megmutatta, hogy az esti ruha választásában nagyszerű ízük volt. Ennek eredményeképpen képeik a legeredményesebbek.

Diane kruger

Megnyitja ezt a csúcsot Diane Kruger. A ruháját Emilia Wickstead készítette, és nagyon tömör és formás illeszkedést mutatott.A ruha tökéletesen felvázolta Diana kanyarjait, és egy kis ezüstszínű vonat jelenléte csak a luxus és az elegáns megjelenéshez vezetett. Add hozzá ehhez a tartozékot, mint a tengelykapcsolót és a minimális ékszerkészletet, és a Golden Globe bemutatása keretében szinte a legjobb zeneszerzést kapjuk a vörös számok történetében.

Heidi klum

Ismét beszéljünk újra Heidi Klumról és az ő piros ruhájáról. A kép csábító, nőies, könnyű és tágas. Természetesen ez nagyrészt a modell ideális alakjának köszönhető. Különben is, szeretném látni a csillagokat, mint a szőnyegen.

Az új szezonban a Dakota Johnson vörös vörös szőnyegen is támogatta a Saint Laurent, Rosamund Pike (Givenchy) ruhát.

Jenna Duan Tatum

Jenna Duane Tatum egyedülálló megjelenése miatt sok híres sztárcsillagot elfojtott. Lehetetlen volt levenni a szemet ebből a világos sárga ruhából, amelyet nyitott tetejű kiegészített. Egy speciális kivágás lehetővé tette a 34 éves szépség derékának kiemelését, valamint a törékeny vállát.

Az arany színe is jól illeszkedik az Emma Stone-hoz, Elie Saab és Jennifer Hudson Romona Kevezából.

Kate beckinsale

A Golden Globe-nál Kate Beckinsale tökéletes ízű. Elie Saab gyönyörű ruháját választotta egy könnyű szoknyával és ezüst-hímzett testtel. A látványos és ugyanakkor szexi ruha hangsúlyozta a színésznő összes erényét.

Stílusos fekete ruhás ruhák

Az egyik legszebb ruhát Julie Roberts elegánsan cipzárja a Givenchy Couture-tól. Stílusos megjelenést adott hozzá Bulgari díszítésével. A Proenza Schouler Beyoncé csipke fekete ruhája a legjobb Grammy ruházat volt. A stílusos ruhák kategóriájában az amerikai divatkritikusok a Christian Dior ruháját tulajdonították, amely finomította a Charlize Theron karcsúságát.

A kék árnyalataiban

Alexander McQueen klasszikus kék ruháját szokatlan drapériával választotta ki Sandra Balok. Ezt a színt Amy Adams és Rita Ora preferálták Marchezától.

Penelope Cruz

Spanyolország gyönyörű nője Penelope Cruz bebizonyította, hogy a Giambattista Valli elegáns görög stílusos ruhájában lenyűgözőnek tűnik.

A híresség státusza ellenére nem minden nőt kapnak, hogy megtalálja az ideális képet, válasszon a megfelelő, megfelelő ruhát.

Természetesen inspirálhat a vörös számokból, de soha ne felejtsd el az egyéniségedet és egyediségedet. Ön egyedülálló, és ezért próbálja meg létrehozni a saját képét, és ne másolja át a néha messze a legsikeresebb példáktól.

Comments
 1. Irene
  25.09.2015

  Irina Shayk - szép! Az ilyen őszinte ruhák nem számítanak rá, de csak szépek.

 2. fény
  31.08.2015

  Ami engem illeti, a legszebb ruha piros Heidi Klumban. Finomított, semmi sem felesleges.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok