Esti ruhák

Drága estélyi ruhák

Drága estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mik ezek a drága ruhák?
 2. Armani
 3. Roberto cavalli
 4. Zac áll
 5. Naeem Khan
 6. Lanvin
 7. Alexander Mcqueen
 8. Jenny packham
 9. Carolina herrera

Nem titok, hogy egy igazán jó, divatos estélyi ruhában lenyűgöző mennyiségű pénzt kell fizetnie. De gyakran megéri. Végül is, az életben élő nőknek nincsenek jelentős eseményei, hogy rendszeresen vásároljanak ruhákat magukat a vezető divattervezőktől. Ezért minden joga megengedheti magának, hogy legalább egy drága és hihetetlen ruhát válasszon a szekrényéhez.

Mik ezek a drága ruhák?

Rendszerint az ilyen ruhák testreszabásához drága anyagokat, rendkívüli vágási lehetőségeket és kiváló befejezést használnak. Ez elég ahhoz, hogy a lány ilyen ruhát viseljen, hihetetlen, fényűző és kívánatos.

A legnépszerűbbek a legnépszerűbbek:

 • Vékony csipke;
 • Királyi brokát;
 • organza;
 • Atlas;
 • Természetes selyem.

A dekorációból a tervezők inkább gyöngyöket, drágaköveket és természetesen a Swarovski kristályokat kedvelik. A drága ruhához fontos jellemzője a jellemző - a dekoráció mindig kézzel történik, ami csak a státuszát hangsúlyozza, és a varázsa és a varázslat jegyzeteiből áll.

Példák a drága esti ruhákra a vörös szőnyegen lehet tanulmányozni, amelyen a képernyő csillagai megjelennek. Aniston, Hayek, Kidman, Balok, Watts ... Ez csak egy kis része a fényes magazinok borítóján végtelenül megjelenő híres szépségeknek, a sajtó és a fotósok figyelmét óriási.

A legfontosabb, hogy minden ruha egyedi, egyéni, nem ismételte meg a többi lány ruháját. Képzeld el, ha ugyanabban a ruhában két világcsillag lenne ugyanazon az ünnepségen.

A híres tervezők és divatházak minden évszakban új, gyönyörű, drága esti ruhák gyűjteményeit kínálják. Ezek költségei hatalmasak, és egyes modellek teljesen lehetetlenek, hogy „puszta halandókat” kapjanak. Mindazonáltal ez a divat és a kizárólagosság élénk megnyilvánulása. A fogyasztási cikkekről nem beszélünk, hanem olyan ruhákról, amelyek szigorúan korlátozott mennyiségben készülnek, vagy kizárólag a megrendelésre vannak varrva.

Armani

Az olasz tervező, aki egy világszínvonalú márkát hozott létre, a stílusot luxusnak tartja. Ugyanakkor mindenki megengedheti magának, függetlenül attól, hogy milyen hozzáállásuk van e népesség társadalmi vagy társadalmi szegmenséhez. Armani sohasem helyezi a pénzt és a stílust egy sorba. Éppen ezért van egy hatalmas rajongói sereg és minden egyes új gyűjtemény értékesítéséből származó szuper-profit.

Rendszeresen couturier olyan mesterműveket hoz létre, amelyek jelentősen eltérnek egymástól. Úgy tűnik, hogy a képzelete korlátlan.

A legfrissebb estélyi ruhák gyűjteménye selyemből készül, de a színek lenyűgözőek - fekete-rózsaszín. Az egyes modellek nagyobb hatásának elérése érdekében gyöngyhatást biztosítottunk. Az anyagok és a díszítés kiváló kombinációja kiváló eredményt hozott.

Fontos tény a fátyol megjelenése az új modelleken. A szakértők már megjósolják, hogy visszatér az elemhez. És minden köszönet Armaninak.

Különösen a Naomi Watts számára létrehozott ruhát jegyezzük fel. A hollywoodi szépség az Oscar-ünnepségen volt, és azonnal felhívta a figyelmet a sajtónak. Nem meglepő, mert Armani ezüst ruhában, gyémántokkal díszített, csodálatosnak tűnt. Ahogy a lány megjegyzi, a ruhát körülbelül három hónapra hozták létre, és minden elemet kézzel készítettek.

Roberto cavalli

A Cavalli ruháit a nőiség és a romantika jelképére helyezi. Ez a márka számos modellt gyárt, a szokatlan estélyi ruháktól a dicsőséges koktélruhákig. Továbbá, Cavalli figyelmet fordított a nadrágokra, szoknyákra és teljes értékű jelmezekre.

A legújabb couturier gyűjtemények közé tartoznak a szexi ruhák, valamint a hihetetlenül romantikus és nőies képek. Ennek eléréséhez a szakember a kövek, a nyomatok, a strasszok és a díszítés számos más eleme. Ráadásul Roberto nem közömbös az áramló szövetekkel szemben.

Természetesen a Cavalli ruhái a mindennapi élethez jönnek létre, de különösen szépek a társadalmi eseményekre és kilépnek a vörös szőnyegen.

Zac áll

Hogyan jellemezheti az esti kitűnő ruhák estélyi ruhák új gyűjteményét? Talán olyan szavak, mint exkluzív, luxus, csodálat, gazdagság és kiváló minőség.

A modellek nagy szeretettel készülnek. Ami a női testet és a Zac Posen saját munkáját illeti. Hogyan lehetne másképpen megmagyarázni az ilyen ékezeteket a női formákban, a hihetetlen vágott, értékes szövetek használatát. Ez a kép kizárólag egy nő természetes, természetes szépségén alapul.

Egy ilyen estélyi ruhát viselve biztosan megtalálod magad a fénytérben. Természetesen ez az öröm nem olcsó. De vajon megéri-e a kiadott pénzt? Természetesen igen.

Naeem Khan

Naim Khan-t nevezik az egyik legjobb szakembernek az esti és koktél ruhák megteremtésében a modern divat világában.

Nem meglepő, hogy a hollywoodi sztárok iránti igényei nagyszerűek. Ezen túlmenően az Amerikai Egyesült Államok első hölgye ismételten nyilvánosságra került az adott couturier ruháiban. Sok tekintetben neki köszönheti a népszerűségét, bár valójában Naim művei megérdemlik magukat, függetlenül attól, hogy ki és mikor megjelent a ruháiban.

A tervező inkább áttetsző és vékony anyagokkal dolgozik, és néhány gyöngyöket díszítésként használ. Ezek az elemek különböztetik meg a Khiem Khan ruháit a divatbolt versenytársaival.

Lanvin

Ez az egyik legrégebbi divatház, amely még mindig létezik. Ami a legérdekesebb, nem is utal az irrelevenciájára, a modern követelményektől és a szabványoktól való eltérésre. Lanvin továbbra is diktálja a divatot, hogy örüljön a régi és új rajongóknak, és továbbra is a francia luxus modellje marad.

A márka divatos, drága ruhák, kiegészítők és finom parfümök gyártására specializálódott. A cég szakemberei azt mondják, hogy csak a valódi személyiségeknek kell viselniük ruháikat, az arcukkal rendelkező nőknek, ahogy azt mondják. Más szavakkal, ha úgy gondolja, hogy a nő legfontosabb ruhája a ruhája, akkor Lanvin nem az Ön számára.

A Lanvin ruhájának öltözve nemcsak drasztikusan megváltoztatja a megjelenését, hanem megváltoztatja a nézeteit, másképp néz ki a körülötted lévő világra. Lanvin igazi filozófia.

A márka felszerelésében a couturiers ügyesen ötvözi a francia elegáns és modern avantgárd követelményeket és trendeket. Az ügyfelek különös figyelmet fordítanak az üzleti női ruhákra és estélyi ruhákra.

Ellentétben sok más tervezővel, akik kitalált, dacos modelleket hoznak létre, Lanvin az egyszerűséget és kifinomultságot részesíti előnyben. A fő hangsúlyok a lányra épülnek, nem pedig arra, amit viselnek. Az esti felszerelés csak kiegészíti azt, hangsúlyozza a fő erősségeket, bizalmat ad.

Alexander Mcqueen

A tervezők a tervezőktől mindig is vegyes reakciót váltottak ki másoktól, a közönség a divatbemutatóktól. Először megdöbbent és dühös volt a rossz helyért a műsorra, és egy idő után örömmel sikoltozhatott az új gyűjtemények és díszek, amelyekkel a csarnok díszült.

A meglehetősen tiszteletreméltó Alexander-kor ellenére még mindig mindig a divat világában a legkeresettebb és leghíresebb tervezők listáján marad. Couturier szinte egész életében támogatja a rosszfiú képét, de ez nem akadályozza meg, hogy több díjat nyerjen. Például elnyerte a Honor Légió Rendjét.

Az excentrikussága ruhákban is megnyilvánul. Minden új felszerelése valódi műalkotás, amely egyesíti a magas társadalom hölgyeinek főbb jellemzőit: luxus, elegáns és nőies.Nem meglepő, hogy annyi csillag van rajta, hogy megkapja a kívánt ruhát, és a lehető leghatékonyabban jelenjen meg a vörös szőnyegen.

Nagy figyelmet fordítanak minden modellre, egyedi vágást hozunk létre, anyagokat és a legmagasabb színvonalú dekorációt alkalmazunk.

Jenny packham

Ez az Ansly divattervező hallgatólagos címmel rendelkezik - egy hollywoodi tervező. Mindenesetre az esti couturier ruhák nagy keresletben vannak. Ne lepődj meg, de különösen a hollywoodi szépségek szeretik. Leghíresebb ügyfelei közül említhetünk olyan neveket, mint Middleton, Jolie, Knightley, Parker és sok más.

Mi a különleges Jenny ruhákkal kapcsolatban? Személyre szabják a nőiességet, a szexualitást, hangsúlyozzák a női testek ideális sziluettjeit, virágokkal játszanak, csillognak. Úgy tűnik, hogy a divattervező úgy érzi, hogy a nők hangulata és a ruhák, amiket ezek az érzések személyre szabnak.

Carolina herrera

Az 1970-es években Carolinát a világ legelegánsabb nőjének nevezték el. De a mai napig megőrizte ötletei és felszerelései relevanciáját. Csodálói közül sokan hihetetlenül jól ismert nevekkel rendelkeznek, de azok listázása túl hosszú.

Jobb tudni az új kollekcióról, amelyet nem sokkal régen Herera mutatott be New Yorkban. Mint senki más, úgy tűnik, hogy képes a modern technológiákat és szöveteket felhasználni képek készítéséhez és sziluettek létrehozásához.

Minden felszerelés szó szerint ragyog, színek csillogása, eleganciát, eredetiséget és nőiességet mutat. Különös figyelmet fordítottak a virágmotívumokra. Anyagként neoprén, kötöttáru és pöttyös anyagot használt.

Comments
 1. Lena
  11.09.2015

  A ruhák nélkül a világ nem lenne olyan szép ... biztosan!

 2. Alexander
  21.08.2015

  Alberto Cavalli, Zach Posen, Armani. Kiváló választás.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok