Ruha stílusok és modellek

Paraszt ruha

Paraszt ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Előnyök és funkciók
  2. modell
  3. hossz
  4. tartozékok

Néhány évvel ezelőtt egy paraszti ruha túlélte a reinkarnációt, mivel nem járt el a divatboltokról és a divat magazinok oldaláról. Szabad, könnyű és áramló, és az ingyenes sziluettnek köszönhetően megbízhatóan elrejti a hibákat. Egy szóval, ha fáradt a feszes farmer és a szűk teteje, a paraszt ruha köteles rendezni a szekrényben!

Előnyök és funkciók

A ruha klasszikus értelmezésében a paraszti nő szükségszerűen hosszú, teljesen rejtődő lábak. De ma már megtalálható egy midi stílus vagy akár egy mini hosszúság is.

Előfeltétel - kizárólag természetes szövetek varrására. Ez lehet pamut, len, batiste és mások.

Az ilyen ruháknak szükségszerűen jellegzetessége van egy folklórmotívum formájában. Lehet hímzés, ujjú lámpák, mély hasítás, amely néha nemcsak a mellkasterületet, hanem a vállakat is kiteszi.

Ebben a szezonban a középkori ruhákban a flourek, a fodrosok és a magas gallérok rengeteg ruhája látható.

Ebben a ruhában minden lány nagyon nőiesnek látszik, mert a sziluettet finomabbá és törékenyebbé teszi, vizuálisan meghosszabbítja a nyakát és növeli a mellet a drapéria jelenléte miatt.

A stílus jellemzője olyan, hogy abszolút bármilyen típusú alakhoz illeszkedik, mert lehetővé teszi, hogy elrejtse az összes meglévő hibát, hozzáadja vagy távolítsa el a csípőtől a kötetet.

Ha el kell rejtenie a hasat, válasszon egy egyenletes, enyhén felszerelt ruhát. A derékvonal kiemeléséhez előnyben részesítse az a-silhouette-t, kiegészítve azt egy puha textilszalaggal.

modell

Csupasz váll

Ez a stílus a nyárra tökéletes, hiszen a modern tervezők tudják. Ma már számos vezető luxus márkában és tömegpiacon találkozhatunk vele.

Különleges jellemzői a széles nyakvonal és a raglán ujjak. Lehet, hogy széles, felszerelhető vagy lángolt szoknya.

Ez a ruha stílusa a képedet szelíd és romantikusvá teszi, így tökéletes a randi számára.

Balettcipővel vagy szandálokkal viselheti a sík pályán vagy cipővel. A masszív fülbevalók és a gyönyörű haj ékszerek képének kiegészítése.

Vágással

A lábszárú ruha nagyon elegáns. Ideális a hosszú és karcsú lábakkal rendelkező lányok számára, akik egyaránt szerény és csábítónak akarnak kinézni.

A vágás fő előnye, hogy vizuálisan még karcsúbbá teszi a lábakat, szupermodellré változtatva. A legjobb, ha ilyen ruhát viselni egy sarokkal, amely vizuálisan meghosszabbítja a lábát. Jobb, ha visszautasít egy kötetzsákot egy elegáns tengelykapcsoló javára.

nyár

Nyáron egy könnyű, tágas, áttetsző anyagból készült ruha választja. Előnyben részesítjük a pasztell színeket finom virágos nyomatokkal.

Még a mindennapi életben is biztonságosan viselhet ruhát, amely mindenféle floures, csipke és terjedelmes ujjú, rugalmas.

A legfontosabb, hogy ebben a szezonban szinte mindenhol ilyen ruha lenne. Egy séta, a húga esküvőjén, egy világi párt vagy romantikus dátum.

Könnyű nyári kardigán, farmer mellény vagy könnyű köpeny kombinálhatja.

A finom kép kiegészítéséhez hajszálakat virágokkal, női kalapokkal, szalagokkal, kis táskákat használjon.

hossz

A padlóra

Hosszú ruha paraszt nő úgy néz ki, nagyon szép és nőies. Alkalmas minden nap, pihenésre vagy a város körüli gyaloglásra.És ha egy gyönyörű, fényes anyagból álló ruhát választ, akkor egy ünnepi rendezvényen egy szűk körben megfelelő lesz.

rövid

Aki nem kedveli a hosszú ruhákat, a térdre vagy a rövid mellső hosszúra ruhákat választhat.

tartozékok

A paraszt ruha jól illeszkedik a farmer ruházathoz és kiegészítőkhöz. A ruha stílusa kötelezi a megfelelő frizurát vagy haj kiegészítőket. Lehet, hogy csak egy fonat vagy frizura, amelyet egy kalap vagy kendő egészít ki.

Válasszon rusztikus stílusú ékszereket - fadarabokat, természetes kőből készült gyöngyöket vagy macrame technikával készült nyakláncokat.

Ha azt tervezi, hogy minden nap viselni kívánja, jobb, ha a cipőket alacsony sebességgel vegye fel. Szandál lehet vékony pántokkal vagy klasszikus szivattyúkkal.

Ha a kontraszton szeretne játszani, és brutalitást ad a képhez, akkor durva cipőt helyezhet, és bőrkabátot is hozzáadhat a bőrkabáthoz.

A paraszti ruha tökéletes választás a meleg nyári napokhoz. Ez szabad, könnyű, és a bőre belélegzik, így a viselése öröm!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok