Ruha stílusok és modellek

Fürdőruhák - mi a hangsúly?

Fürdőruhák - mi a hangsúly?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők fürdőruha ruhák
 2. Ki alkalmas?
 3. szövetek
 4. típusok
 5. Népszerű színek
 6. Hogyan válasszunk ki egy nagy fürdőruhát?
 7. Tippek a kiválasztáshoz

Úgy tűnik, hogy a fürdőruha már régóta a múlt emléke. A fürdőruhák, amelyeket a nők évszázaddal ezelőtt viseltek, nagyon kevéssé hasonlítottak a modern miniatűr fürdőruhákra. Ahhoz, hogy gyógyító vizes eljárásokat lehessen végezni, a hölgyeknek sok dolgot kellett viselniük, beleértve a padlón lévő fürdőruhát, hosszú ujjú és gallérral, nadrágot és kupakot. Ugyanakkor a fürdőruhákat sűrű anyagból varrták, ami a test kontúrjait is elrejtette, még nedves állapotban is. A súlyozószereket a fürdőruha szegélyébe helyeztük, hogy ne emelkedjen a vízben, és ne nyissa ki a lábakat.

Idővel a női fürdőruhák tömörebbé váltak. Ennek a felszerelésnek a leg minimalistikusabb változata egy bikini fürdőruha, amely csak néhány apró szövet. Az utóbbi években azonban egyre népszerűbbek voltak a rövid ruhák formájában készült szilárd fürdőruhák. Ez az eredeti cikk a mai cikk tárgya.

Jellemzők fürdőruha ruhák

A fürdőruha vagy a fürdőruha egy darabból készült fürdőruha szoknyával. A fürdőruha testtartó lehet egyáltalán - egy klasszikus sportos top, két hevedert, banda, bustier, V-alakú, „szív” stb. Nem kevésbé változatos és stílusos szoknyák. Eladáskor rövid szoknyával, szárnyakkal, plasztikus szoknyával rendelkező modellek széles választékkal rendelkeznek.

A szoknya a mellszobor, a derék vagy a csípő alatt kezdődhet. Eladó van fürdőruha hosszú mini és midi.

Ki alkalmas?

Hagyományosan a fürdőruha ruha a kövér lányoknak szól. Valóban, az egyrészes fürdőruhák szoknyával tökéletesek a csodálatos formák tulajdonosai számára. Jól járnak azzal a feladattal, hogy elfedjék a legnehezebb területeket: a csípőt és a hasat. Ezen túlmenően a szilárd fürdőruhák kis húzóhatással rendelkeznek, és segítenek elrejteni a bőrhibákat, mint például a szülés utáni striák.

Azonban az ilyen fürdőruha nem ellenjavallt más típusú ábrák esetében - éppen ellenkezőleg.

 • A legjobb az egészben, hogy a fürdőruha homokóra formájú lányokra néz: a karcsú derék, a csípő csípő és a mellek is hangsúlyozzák.
 • Ha széles csípője van, válasszon egy fürdőruha ruhát egyenes szoknyával, de terjedelmes felsőrésszel.
 • A kis mellek és a keskeny csípők tulajdonosai éppen ellenkezőleg, csodálatos szoknyát és testet igényelnek.

szövetek

A fürdőruhák ugyanolyan anyagból készülnek, mint a szokásos fürdőruhák. A szövetek kiválasztása nem olyan nagy, mert a fürdőruhanak számos szigorú követelménynek kell megfelelnie.

Tehát a fürdőruha-ruha anyagának:

 • sűrű;
 • egyszerű;
 • átlátszatlan;
 • hajlékony;
 • kopásálló;
 • „Lélegzik”;
 • gyorsan száradó.

A fürdőruhákat leggyakrabban szintetikus anyagokból állítják elő természetes szálak bevonásával. A ruha-fürdőruha összetétele: nylon, mikroszálas, poliészter, lycra, poliamid, stb. Az ezekből az anyagokból készült ruházat tolerálja a víz (beleértve a klórozott) és az ultraibolya sugárzást.

típusok

Rövid fürdőruha ruha megjelenésében a klasszikus egyrészes fürdőruhát hasonlítja össze. Kicsi, „szimbolikus” szoknyája van, amely alig fedi a fenéket. Ezt a lehetőséget a leggyakrabban a keskeny csípővel rendelkező fiatal lányok választják.

Fürdőruha hosszú szoknya több, mint egy szokásos nyári ruha. A szoknya általában a comb közepére ér, de egyes modelleknél térd szinten ér véget. Egy ilyen fürdőruha segítségével könnyen elrejtheti a csípő vagy a cellulit teljességét.

Fürdőruha-sundress - Ez az egyik legnépszerűbb fürdőruha. A vékony pántok és a mellbimbó elején egy karcsú szoknya különbözteti meg. Ilyen ruhában nemcsak úszni, hanem a parton sétálni, sportolni, stb.

Népszerű színek

Fekete-fehér

A fekete-fehér fürdőruha ruhák már a divat szezon után is keresletben maradnak. Semmi sem állítja be a gyönyörű barnát, mint ez a két szín vagy azok kombinációja. Ha a klasszikusokhoz tartozzon, azt tanácsoljuk, hogy egy fürdőruhát vásároljon fekete-fehér színben.

színezett

A nyár az az idő, amikor végtelenül szeretné magát élénk színekkel díszíteni. A közeledő nyaralás kiváló ok arra, hogy szokatlan, szép színekkel rendelkező új fürdőruhát kapjunk. Ügyeljen a bor, sötétkék, türkiz, őszibarack, levendula és citrom árnyalatok látványos fürdőruháira.

Fényes nyomatokkal

Azok, akik nem szeretik a sima ruhát, biztosan szeretik a fürdőruha ruháit eredeti mintájukkal. Merész és határozott lányok választanak egy ragadozó állatnyomtatást, romantikus természetet, mint a virág- és virágdíszeket, az utazók etnikai mintákat választanak, és az értelmiségiek, mint az absztrakt képek.

Hogyan válasszunk ki egy nagy fürdőruhát?

Ruházat - ez a tökéletes fürdőruha a kövér lányoknak, akik szabadon felfedhetik a test bizonyos részeit. A csodálatos formák tulajdonosai a fürdőruhát a figura jellemzői alapján választják ki. Gyakran a főszereplő hölgyek előnye - egy luxus mellkas. Az ilyen gazdagságot minden bizonnyal ki kell emelni a gyönyörű nyakkivágással.

A csípő és a has teljességének elrejtése segíteni fog egy fürdőruhát, amelynek A-alakú sziluettje van. Ebben a modellben a szoknya a mell alatt kezdődik és a comb közepén ér véget. Szoknya - trapéz, kissé lángolt. Nem illeszkedik a csípőhöz, de nem teremt szükségtelen kötetet.

Tippek a kiválasztáshoz

 • Vannak modellek fürdőruha ruhák, kifejezetten a teljes lányok. Speciális betétekkel rendelkeznek, amelyek korrekciós hatással rendelkeznek. Segítségükkel "felemelhetjük" a problémás területeket.
 • A fürdőruha mintája vizuálisan ronthatja a figurát, és közelebb hozhatja az ideálishoz. A vékonyabb megjelenéshez válasszon egy fürdőruhát, amelynek függőleges vagy kontrasztos színű oldallapjai vannak.
 • A nagy méretű, díszítő elemekkel ellátott fürdőruha segíti a mellek vizuális növelését. Lehet, hogy egy buja íj, bordázó, drapéria, hímzett virágok vagy frills.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok