Ruha stílusok és modellek

Ruha szoknya - mindenben romantika

Ruha szoknya - mindenben romantika

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Egy kis történelem
 3. Ki alkalmas?
 4. Ujjakkal
 5. hossz
 6. Tippek a kiválasztáshoz
 7. Mit kell viselni?

A női ruhásszekrény minden bizonnyal különböző ruhákkal díszített ruhákat tartalmaz. Az egyik legvonzóbb, romantikusabb és nőiesebb ruhát nevezhetjük, amelynek szoknya egy haranghoz hasonlít. A nők több mint egy évszázadig viselnek ilyen ruhákat, és most megtudjuk, miért van szükség a divatos nők számára.

Jellemzők

Ruhák, melyek kiemelkedése a harang szoknya, nagyon kényelmes és praktikus. Hagyományosan ragyogó tetejük van, és lefeküdték a szoknyát. Ebben a stílusban üzleti és estélyi ruhákat láthat.

A leggyakoribb nyári modellek harang szoknyával. Használata komfortot nyújt a hőben, mivel az ilyen ruhák alsó része nem érinti a lábakat. Azonban ennek a stílusnak a ruháinak téli változatai nem ritkák.

Az ilyen típusú varráshoz használjon olyan anyagokat, amelyek meglehetősen merev textúra. Ez lehet gyapjú, vászon, bőr, pamut vagy más hasonló anyag. A harisnyatartó ruhák alsó részének jellemzője a drapériák és redők nélkül történő terjeszkedés, így az ilyen ruhákon megjelenő nyomatok vonzóak, és nem kinyílnak.

Egy kis történelem

Az első ruhák, amelyek szoknya egy fordított haranghoz hasonlított, a 17. században kezdtek viselni. Alatta bolyhos krinolin szoknya volt, így a ruházat tágas és vonzó volt. Az ünnepi alkalmakra készült ilyen ruhákat hosszú vonatokkal hozták létre.

Idővel a harisnyatartó ruhák hossza elkezdett csökkenni, és a szűk fűző és a feszes fűző a múlté. Ennek a stílusnak a mai ruhái formájukban korlátozottak, és vágásuk nagyon lakonikus. Ezen túlmenően ezek a ruhák nagyon népszerűek azoknál a lányoknál, akik romantikus és nőies képet szeretnének létrehozni.

Ki alkalmas?

A ruhák ezen stílusának fő előnye, hogy elrejtheti a lány csípőit, így ezek a ruhák jól látszanak a túl keskeny csípővel rendelkező szépségeken, és azoknál a nőknél, akiknek csípője jelentős.

 • Ha a lány alakja egy körtehez hasonlít, egy harisnyatartó segítségével a legtöbb kötet részét elrejti.
 • Azoknak a nőknek, akiknek a vállai meglehetősen szélesek (a szám hasonló a T betűhöz), ennek a stílusnak a felszereltsége az alul lévő kötetet fogja növelni, ami a sziluettet arányosabbá teszi.
 • Ami a „homokórát” ábrázoló lányokat illeti, nem ajánlott, hogy harangruhát viseljen szoknyával, mert ilyen ruhájukban elrejtik a gyönyörű arányukat.

Ujjakkal

Ruhák, amelyek szoknya hasonlít egy harangra, lehetnek pántokkal, valamint hosszú vagy rövid ujjú. Ha a ruha modell ünnepi és elegáns, akkor a felső része fűzővel ábrázolható, és az ujjak hiányoznak.

hossz

rövid

A mini szoknyákkal felszerelt ruhákat általában a nyári szezonban vásárolják meg. A legjobban egy rövid ruhában, egy harisnyatartóval, vékony lányok, akik karcsú lábakkal rendelkeznek. Az ultrahang ruhákat azonban el kell kerülni, mivel képesek vizuálisan bővíteni a csípőt.

midi

Ennek a stílusnak a térdhosszú ruháit ajánljuk mind a vékony lányoknak, mind a gyönyörű nőknek buja csípővel. Az átlagos hosszúságú modellek nagyon népszerűek, ahol a derék egy kicsit túlbecsülik.

hosszú

A padlóhoz harangszemű ruhák praktikusak és kényelmesek. Általában a természetes ruhákból készült nyári ruhák. Leggyakrabban világos tartományban vannak jelen. Érdekes megnézni és felszerelni, ahol a felső rész monoton, és a hosszú szoknya színes (és fordítva).

Tippek a kiválasztáshoz

A harisnyakötő ruha hosszának kiválasztásával figyelembe kell venni a lány lábainak megjelenését. A vékonyabb és vonzóbbak lesznek, annál rövidebb a ruha, amit meg lehet vásárolni. Ami a vágást illeti, először értékelje a test felső részét. Ha a nyakát szépnek nevezhetjük, és a kezed szépek, biztonságosan válogathatsz egy mély, kerek, háromszög alakú vagy négyszögletes nyakkivágással ellátott ruhát. Ha a mellszobra kicsi, nézd meg a fényes tetejű modelleket, és a nyakkivágásban dekoratív díszítéssel rendelkeznek.

Ennek a ruhának a színe és színe a személyes preferenciák szerint van kiválasztva. A nyári ruhák számára a legnépszerűbbek a világos vagy élénk színek. Egy fehér ruhában, harangos szoknyával, egy lány friss és fiatal lesz. Piros ruhák a merész és extravagáns szépségek kedvelőinek, és egy fekete ruhában ez a stílus a lány titokzatosan és szigorúan fog kinézni.

Mit kell viselni?

A szoknya csengővel ellátott ruhában vágott kabátot és kabátot, valamint felszerelt blazert viselhet. E ruha estélyi modelljével jól néz ki, hosszú ujjú bolero. Ugyanakkor, ha a ruha színei sokszínűek, a hozzáadásnak monofonikusnak kell lennie.

A stílus melletti kézitáska a célnak megfelelően van kiválasztva - ha üzleti ruha, egy tágas alkalmi táska illik hozzá, és az elegáns ruhához elegáns tengelykapcsolót kell választani.

tartozékok

Szükségtelen a ruhát a harangos szoknya túlzott mértékű ékszereihez. A felszerelés és így ünnepi és fényes. Egy kis nyaklánc vagy hosszú gyöngy, valamint közepes méretű fülbevaló elegendő.

Hasonló ruhákkal a ruha színe bőrszíjat viselhet. Ha az öv kontrasztos árnyalattal rendelkezik, segít a derék kiemelésében.

cipő

Ha ezt a stílust illetően cipőt választ, vegye figyelembe a ruha célját is:

 • Ha ez az üzleti stílus modellje, akkor a közepes sarkú cipő is jól fog működni.
 • Ha van egy estélyi ruha harangos szoknyával, akkor viselhet egy stilettót.
 • Megengedett, hogy szandálokat vagy balettlakásokat viseljen az ilyen típusú ruhákhoz, amelyeken egy dátumot vagy egy sétát fognak tartani.
 • A meleg modelleknél a klasszikus stílusú magas csizmák jól illeszkednek.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok