Ruha stílusok és modellek

Ruha szoknya - a funkcionalitás szabadsága

Ruha szoknya - a funkcionalitás szabadsága

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Mit kell viselni?
 4. tippek

Az ősi időkben az embereket ruhadarabokkal szolgálták, amelyek tetszés szerint bármilyen dolog lettek. Az egyik és ugyanaz a szövet lehet fejfedő, ruha vagy köpeny. Most már teljesen más a helyzet, és szekrényeink sok dologgal vannak összecsukva, amelyek mindegyike találkozik.

De a modern nők néhány elképzelése még mindig az őseik által elfogadott. Tehát átalakították a ruhákat, amelyeket különböző módon lehet viselni: ruhában, szoknyában és tunikaként.

A Hawaii-szigeteket a ruházat szülőhelyének tartják. A trópusi éghajlatnak és az egyszerű életmódnak nem kell gyakran változtatnia a ruhákat. A lányok annyira szerették a Hawaii lányok fényes, sima ruháit, hogy ilyesmit helyeztek a strandszekrénybe. Így találták fel a ruha szoknyát.

Jellemzők

Szóval, egy szoknya ruha olyan átalakító dolog, amit többféleképpen lehet viselni. A combra süllyedve hosszú szoknyává válik, a mellkas fölé emelve - rövid ruhában. És ha rajta harisnyát visel, valódi tunikává válik.

A ruha szoknya leggyakrabban trapéz alakú ruházat egy rugalmas szalagon. Rugalmas szalag szükséges ahhoz, hogy a derék és a mellkas kényelmes legyen. Gyakran előfordul, hogy a szoknya ruha egy varrott vékony elasztikus szalaggal van ellátva, így a ruha megszerzi a félig rugalmas sziluettet.

Egy másik népszerű modell egy szoknya ruha, aszimmetrikus, „szakadt” szegéllyel.

Ki alkalmas?

A ruha-szoknya egy egyszerű nyári ruha, amit a lányok sokféle figurával engedhetnek meg maguknak. A vékony, fiatal hölgyek ingyenes sziluettje növeli a hangerőt a helyes helyeken, de kiemeli az elegáns kezeket és a karcsú lábakat. Azok, akik többet töltenek fel, félnek semmitől - az áramló szövet elrejti a has és a buja csípőt, és a nyitott teteje felhívja a figyelmet a fényűző mellkasra.

Egy szoknya-ruhával csak óvatosnak kell lennie azok számára, akik karcsú karokkal és vállakkal rendelkeznek. Mivel a ruha teljesen fel van nyitva, a hónaljban kialakuló ráncok észrevehetőek lehetnek. Ebben az esetben jobb, ha biztonságban van, és dobja a tetejét vagy a bolerát.

Mit kell viselni?

A ruha-szoknya egy nagyszerű lehetőség egy meleg nap séta. Ebben az alkalomban nem szokás óvatosan felöltözni: pihenni fogunk a friss levegőben, nem pedig a ruhák ragyogására, így nem kell sok ruhát és kiegészítést.

Cipők választják az informális, sarkú vagy nem - nem számít, a legfontosabb dolog, ami kényelmes volt. Kecses szandál, szandál, balett lakások, cipők a legmegfelelőbbek. Ezzel a ruhával harisnya nem viselhető, de hűvös időjárás esetén vékony farmert vagy nadrágot viselhet.

Kiegészítjük a terjedelmes strandzsák, napszemüveg, széles karimájú kalap, fényes gyöngyök vagy nagy fülbevalók képét.

Mivel általában egy szoknya ruha ül egy kicsit zaklatott, sok lány inkább a vállát vékony szíjjal hangsúlyozza.

tippek

 • A ruha-szoknya jól illeszkedik a különböző etnikai kiegészítőkhöz, különösen azokhoz, amelyek Hawaii-ra emlékeztetnek. Ezért nagyon hasznos lesz egy virágfüzér (mesterséges vagy valódi), vagy egy egzotikus virágzat formájában egy hajtű.
 • A ruha-szoknya nagyon egyszerű stílusban van, így könnyen varrhatja. Önnek különösen próbálkozhat: például válasszon egy kétoldalas anyagot, így könnyen megváltoztathatja a ruházat színeit.
 • A strand számára a szoknya ruha a legmegfelelőbb ruha. Először is könnyen eltávolítható és kopott. Másodszor, megnyitja a vállakat, a karokat és a felső mellkasot.És végül, egy csípőre csökkentett szoknya ruha jól néz ki egy fürdőruhából, különösen, ha az illeszkedik a hanghoz.
Comments
 1. Rita
  20.02.2016

  A tengeren pihenni kell a ruha-szoknyát! Visel egy szoknyát, mint egy ruha, akkor is ülhet a bárban. Szeretem azt is, hogy a szoknya hossza könnyen megváltoztatható.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok