Ruha stílusok és modellek

Mennyi ideig kell a ruha a padlón lenni?

Mennyi ideig kell a ruha a padlón lenni?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Hol ér véget a padló hossza?
  2. Hogyan válasszuk ki az optimális hosszúságot?
  3. Padló hosszú ruha vonattal

A divatos nők gyakran úgy vélik, hogy egy hosszú ruha kizárólag egy ünnepi esemény estélyi ruha. Ez a vélemény azonban téves. A ruha a padlón a lány mindig a figyelem középpontjában áll, jó benyomást tesz másokra. Ez a felszerelés a lány nőiességét és kifinomultságát adja. A férfiak mindig kiemelkednek a maxi ruhában lévő lányok tömegétől, ezért választásukat komolyan kell venni.

Hol ér véget a padló hossza?

Egy szép és csábító kép létrehozásakor nagyon fontos a ruha megfelelő hosszúsága a padlóra. Sok lány úgy véli, hogy a maxi ruha eléri a legmagasabb szintet, de ez nem igaz.

A stilisták és a tervezők úgy vélik, hogy az ideális maxi hosszúságnak két, három vagy négy érzésnek kell lennie a padlótól.

Néhány divatos nő inkább a boka ruháit részesíti előnyben, és ez a lehetőség megfelelő. De ez az opció nem minden nő számára alkalmas. Csak a miniatűr lányok engedhetik meg maguknak a boka-hosszúságú díszítést.

A ruha a padlóra egy különleges alkalom, amikor egy lány hatékony képet kíván létrehozni.

A szigorú tervezésű estélyi ruha magának a padlónak kell lennie. A megjelenésed olyan elegáns és ünnepélyes lesz, amennyire csak lehetséges.

Hogyan válasszuk ki az optimális hosszúságot?

Egy nő maxi-hosszú ruhája szépen ritkán vásárol minden napra, így ők különlegesnek érzik magukat. A felszerelés tökéletes megjelenítéséhez különös figyelmet kell fordítani az optimális hosszúság kiválasztására.

A hosszú ruha felszerelése során több szabályt kell vezetni:

  • Először olyan cipőt kell viselni, amellyel ruha viselését tervezi. Ezek lehetnek cipők, balett lakások vagy szandálok. A ruha hossza nagymértékben függ a cipőtől. Például a magas sarkú szandálok esetében a hossz hosszabb lesz, mint a balettcipőknél. Számos üzlet és üzlet rendelkezik a kényelemhez szükséges helyiségekkel.
  • Most már a tükör előtt kell gondosan megnézni a ruha hosszát. Egy természetes testtartás elfogadásával láthatja, hogy ez a felszerelés hogyan fog ülni rajtad. Ne hajlítsa meg és ne hajlítsa hátra a hátadat, mert akkor a ruha kicsit felemelkedik, és nem láthatja a valós hosszúságot.
  • A tükör előtt természetes helyzetben állva gondosan meg kell vizsgálnia a ruhát. Klasszikus hosszúság - 2-4 cm a padlótól. A bokahosszúság is nagyon népszerű, de a rövid, karcsú lányok körében is.

Padló hosszú ruha vonattal

A hurokkal ellátott ruha hossza eltérő lehet, mert teljes mértékben a tervező képzeletétől függ. Ez a felszerelés nem alkalmas a poros utcákon vagy az esőben való sétálásra. Ha a hurokkal ellátott ruha világos tónusú, akkor elveszítheti a megjelenését az utcán.

Nyilvánvaló, hogy a vonattal való ruhában járás nem nagyon egyszerű. Először egy kicsit otthon kell gyakorolnod. Ne felejtsük el, hogy a vonat rettenetes mások gondatlansága miatt, ezért mindig ébernek kell lennie.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok