Ruha stílusok és modellek

A-vonalú ruha - elegáns tömörség

A-vonalú ruha - elegáns tömörség

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. Az A-alakú ruha jellemzői és előnyei
 3. csipkés
 4. hossz
 5. Népszerű színek
 6. Mit kell viselni?
 7. Hasznos tippek

A-vonal - a ruha stílusa, amelynek megkülönböztető jellemzője a test és az egyenletes tágulás lefelé való illeszkedése. A sziluett hasonlít az "A" betűre, így a stílus és megkapta a nevet.

A ruha A-alakú sziluettje a legjobb megoldás mindenféle alakra, mivel kedvezően hangsúlyozza az összes előnyét. A látszólagos egyszerűség ellenére a nők szekrényében több mint 60 éve a legnépszerűbb. Christian Dior megnyitotta az A-vonalú ruhákat a trapéz alakú ruha néhány változásának köszönhetően. Az A-vonalú ruhát a praktikusság és a sokoldalúság jellemzi.

Ki alkalmas?

Az A-alakú sziluettjei minden lány számára tökéletesek, függetlenül a test típusától és magasságától. A klasszikus vágás vonalai tökéletesen elrejtik az ábra hibáit és kiemelik érdemeit.

A-vonalú ruha tökéletes a teljes lányoknak. A modell szélességének a vállától a combokig terjedő zökkenőmentes átmenetének köszönhetően ez a ruha lehetővé teszi, hogy elrejtse az összes extra fontot, hangsúlyozza a lábak szépségét, és arányos legyen az ábrán. Természetesen a ruha népszerű a karcsú lányok körében.

Az ilyen ruhában az alacsony termetű nőknek karcsúbbnak tűnnek, és a magas lányok ebben a ruhában sokkal elegánsabbak és kifinomultabbak lesznek.

Ha a lány vékony, és nem rendelkezik csodálatos formákkal, akkor egy A-vonalú ruházat vizuálisan nagyobb mennyiséget ad, és csábító és bájos lesz. Például, ha egy lánynak keskeny csípője van, akkor a ruha trapéz alakú vágása segít megjavítani ezt a hibát. És ha egy nő el akarja rejteni a derék és a csípő problémás területeit, akkor vágja le a szoknyát tökéletesen ezzel a feladattal.

A ruha-stílus A-sor segít elrejteni a derék minden hibáját. A megfelelően megválasztott ruhát öv nélkül is viselni lehet, a derékvonal még mindig megmarad. Az ilyen stílusú ruhákat gyakran terhes nők választják, mivel a trapéz alakú alakzat lehetővé teszi, hogy elrejtse a lekerekített hasát, és hangsúlyozza az ábra minden előnyét.

Az A-alakú ruha jellemzői és előnyei

Ennek a vágásnak a sajátossága az, hogy a csukló illeszkedik a mellkashoz, amely kiemeli annak szépségét, és a szegély fokozatosan lefelé nő. Ily módon elrejtheti a különböző alakzavarokat, például a csípőn vagy a derékon.

Ezeknek a ruháknak a modelljei gyakran nem rendelkeznek hevederekkel vagy ujjakkal: a csupasz vállú ujjatlan modellek dominálnak. Ennek a stílusnak néhány változata nyitott vagy „amerikai” karfával rendelkezik. Ebben a ruhában a szoknya a vonat, a fodros, a frill, a krinolin vagy a drapéria gyakran használatos. Ruha A-sziluett segít egy titokzatos kép létrehozásában, úgy érzi, mint egy igazi hercegnő.

csipkés

A szelíd és romantikus megjelenés miatt az A-sziluettű csipke ruhák nagyon népszerűek a fiatal lányok körében. Ebben a ruhában minden nő nőies, bájos és stílusos.

Az A-alakú sziluettű csipke ruha általában nem igényel ékszereket, bár a kép nyaklánccal vagy karkötővel díszíthető. Szükséges betartani a szabályt, amely szerint egy gazdag szövet és egy kifinomult stílus számára érdemes egyszerű ékszereket felvenni.

Gyakran a lányok az A-vonalú csipke ruhát választják az esküvőre, mert benne valódi királynőknek látszanak. A csipke egy drága anyag, amely elegáns és tágas, és a kép könnyedségét adja.A luxus csipke tökéletesen illeszkedik az A-vonal stílusának sima illeszkedéséhez. Az egész ruhát vagy egyedi elemeit, például egy teljes szoknyát vagy fűzőt díszíthet.

hossz

Hosszú a padlóra

A hosszú vonalú ruhák tökéletes választás egy fél számára. Ebben a ruhában minden nő kényelmes és kényelmes. Ez segít egy szelíd romantikus kép létrehozásában. Hosszú ruha esetén különböző szöveteket használhat, könnyű sifonból kezdve és pamut vagy nehéz farmerrel.

midi

Az A-vonalú ruha gyakran midi hosszúságú, mivel univerzális és szinte minden lánynak megfelel. Csak azt kell figyelembe venni, hogy egy térdhosszú ruhában egy alacsony termetű lány látványosan lerövidíti a sziluettjét. A midi hossza adja a ruha eleganciáját és tömörségét.

rövid

Ma a rövid A-vonalú ruhák divatosak, bár sok lány inkább hosszú ruhát szeret. Még a teljes lányok is rövid ruhát viselhetnek, mivel a ruha vágás segít elrejteni az extra centimétereket a derékon és a csípőn.

Ujjakkal

Az A-vonalú ruha elég egyszerűnek tűnik, a fényes kép létrehozásához érdemes kiegészítőket vagy elegáns díszítést is használni. Például, egy hosszú ujjú jelenléte segít elrejteni a teljes kezeket, összeragasztva vagy vastag anyagból készülhet. Karcsú lányok viselhetnek hosszú ujjú vagy zseblámpa alakú A-vonalú ruhát.

Népszerű színek

fekete

A fekete szín elegáns, fényűző és titokzatos. Sok lány tette egy A-vonalú ruhát ebben a színben egy félnek vagy egy hivatalos rendezvénynek, hogy elrejtse az extra fontokat és nézzen szexi.

Néhány nő úgy gondolja, hogy a fekete ruházat gyászosnak és érdektelennek tűnik, de ezt jól fel lehet választani jól megválasztott kiegészítőkkel vagy eredeti kivitelekkel. Például egy fényűző kendő vagy egy eredeti szalagszalag segítségével egy kép érdekesebb lehet.

fehér

A fehér szín mindig összefügg a tisztasággal, a romantikával és a gyengédséggel. Ha romantikusnak szeretné nézni, akkor egy fehér színű ruha segít a szelíd megjelenésnek. Sokan úgy vélik, hogy a fehér néhány extra fontot ad, de az A-silhouette ruha segít elrejteni az összes problémás területet, így biztonságosan kiválaszthatja ezt a színt.

Amikor kiválaszt egy estélyi ruhát, amit érdemes figyelni a célba, akkor mindig a figyelem középpontja lesz. A fehér ruhát fényes részletekkel díszíthetjük, csillogó szöveteket, csipkéket, flittereket vagy drágaköveket használhatunk.

piros

A piros ruhák gyakran szenvedélyes asszonyhoz kapcsolódnak. Az A-silhouette ruha vörösben minden lányt az esti valódi királynővé teszi, az emberek lelkes megjelenését vonzza.

Ahhoz, hogy a kép jobban visszafogottan nézzen ki, használhatja a karcolásokkal vagy foltokkal való vágást. Így világos és elegáns lesz.

Mit kell viselni?

Felejthetetlen kép létrehozásához érdemes figyelmet fordítani a tartozékok kiválasztására. Egy monokróm ruha, midi hosszúságú, az ékszerekre koncentrálhat. Például egy romantikus kép segít kiegészíteni egy hatalmas karkötőt, medálot vagy gyöngyöt. Hosszú ruha esetén egy vékony lánc, egy kis medál, valamint elegáns karkötő vagy gyűrű lesz jó megoldás. A gyöngy az A-vonalú ruhához illik, gyengédséget és romantikát hoz a képnek. A táska kiválasztásakor választhat egy táska-portfóliót vagy egy fényes, elegáns tengelykapcsoló-zsákot.

Az A-vonalú ruha jól néz ki a balettcipővel vagy a magas csizmával rendelkező tandemben. Ebben a kombinációban minden nő magabiztos és divatos lesz. Bármely magasságú, állandó sarkú cipő ad bizalmat, de a tervezők nem javasolják, hogy ezt a ruhadarabot viseljék.

A színmegoldás kiválasztásánál a cipőt a ruházat színétől kell elfojtani, vagy úgy kell kiválasztani, hogy azok megfeleljenek a tónusának. Például, ha a ruhát arany fodros díszíti, akkor a kép tökéletesen kiegészül az aranyhangú cipőkkel.

Hűvösebb napokon a lányok gyakran viselnek harisnyát vagy harisnyanadrágot egy ruha alatt. Előnyösen húsosaknak kell lenniük, különösen akkor, ha a ruhát meztelen vállakkal szedik fel.

Néha a lányok megpróbálnak ellentétes játékot létrehozni a képben, majd fekete szűk harisnyát lehet viselni világos színű ruhával, vagy bármelyik világos színű harisnyát választhat. Ha a felsőruházatról beszélünk, ez a ruha stílus tökéletesen illeszkedik a boleróhoz, egy kardigánhoz, egy rövid szőrzethez, ill. A kísérlet szerelmesei bőrkabátot viselhetnek.

Hasznos tippek

 • Az A-sziluettjét viselő ruha kiegészítők kiválasztásakor nagyon óvatosnak kell lennie, hogy harmonikus megjelenést hozzon létre. Ne tegyen túl sok hangsúlyt.
 • Legyen figyelmes a színek kiválasztására. Például használhatja az ellentétek játékát. A klasszikus lehetőség a fehér és a fekete kombináció. A bézs árnyalat barna vagy piros színnel néz ki. A szürke szín kombinálható lila vagy kék árnyalattal.
Comments
 1. Jeanne
  19.02.2016

  Nagyon elegáns és elegáns modellek. Nem szeretem a ruhákat "az obtyagban" - elveszett rejtély. És az ilyen félig illeszkedő ruha az, amire szüksége van!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok