Sütőedények

Különböző modellek széles választéka De Buyer

Különböző modellek széles választéka De Buyer

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Történelem és termelési technológia
  2. Különböző gyűjtemények
  3. Felhasználói vélemények

Az otthoni főzés minden rajongója tudja, hogy a steak, a palacsinta vagy a standard omlett ízlése közvetlenül függ a főzéshez használt serpenyőtől. Az ergonomikus kialakításnak és a funkcionalitásnak köszönhetően kifinomult A francia De De vevő sikerült népszerűvé tenni a profi szakácsok és amatőrök körébenmert a rajta főzött ételek kifinomult ízűek és megtartják a hasznos nyomelemek maximális értékét.

Történelem és termelési technológia

De Vevő Társaság 1830 óta szakosodott konyhai eszközök és sütemények gyártására. A francia konyhai felszerelések kifogástalan minősége lehetővé teszi, hogy nemcsak a kulináris rajongók, hanem a szakácsok és a kulináris művészetek hiteles mesterei is használhassák.

Több mint 180 éves tapasztalat a különböző fémek feldolgozásában garantálja a De Buyer termékek minőségét az EPV (Living Heritage Company) díjjal.

Ma a vállalat az egyik vezető gyártó, és több mint 2500 árucikket exportál több országba.

A vállalat fő gyártási anyaga a kiváló minőségű acél, melyet a tartósság, a környezetbarátság és a könnyű kezelhetőség jellemez. Edények és edények A TM De Buyer egy többrétegű fenékkel rendelkezik, amely egyenletes fűtést biztosít a magas hővezető képesség miatt. Ezenkívül az ilyen ételeket nyílt tűzön és indukciós kályhákon is lehet használni.

Különböző gyűjtemények

A De Buyer a serpenyőből nagy választékot kínál: fehér és kék acél, alumínium és réz sütőedények, kiváló minőségű rozsdamentes acél sütőedények és egyéb konyhai eszközök.

A cég konyhai felszerelésének tartományát a következő gyűjtemények képviselhetik.

  • vonalzó természetes szénacélból, ásványi B elemből magában foglalja a különböző méretű - 12-32 cm átmérőjű - sütőedényeket és célokat (palacsinta, paella, rántotta, grillezett serpenyő), méhviaszval borítva (használat előtt le kell mosni). A Lyon termékforma (felfelé bővítve) lehetővé teszi, hogy a termékek könnyen elcsúszjanak a rácsról anélkül, hogy elveszítenék alakjukat.

Amikor a serpenyőt 145 ° C-ra melegítjük, karamelizáló hatás jelenik meg, és az étel éles kéregeket kap.

  • Carbone plusz - Ez egy professzionális, rozsdamentes acél sütőedény gyűjteménye, amely számos konyhai folyamathoz használható. Az edények különböző méretűek - 26 és 36 cm között - és formában (wok, grill palacsinta, palacsinta, hal stb.) Vannak.
  • Force Blue kollekció Tartalmazza a nagy terhelésű szénkék acél sütőedényeket, amelyek megvédik az edényeket az oxidációtól. A kollekció magában foglalja az univerzális sütőedényeket, wok és serpenyő serpenyőket, hőálló fogantyúval.
  • Konyhai eszközök Prima Matera sorozat Kiváló lehetőség az indukciós főzőlapok számára, és magas hőteljesítményű és hővezető képességgel rendelkezik. A gyűjtemény magában foglalja a különböző méretű edényeket, edényeket, pálcikákat, amelyek nagy szilárdságú rézből készülnek.
  • Minőségi alumínium kollekció tapadásmentes bevonattal Choc Extreme különböző méretű és méretű edények és serpenyők széles választékát mutatta be. Az edények vastag falai egyenletesen melegítik az ételt, és megtartják az edény szükséges hőmérsékletét.
  • Choc kerámia választék A tartós öntött alumínium test egy kerámia bevonattal rendelkezik, amely gyors és egyenletes fűtést biztosít.
  • Eszközök sor Elsődleges Saválló rozsdamentes acélból készült, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek.

Az edény háromrétegű mágneses alja lehetővé teszi az indukciós főzőfelületeken való használatát.

Felhasználói vélemények

Erős, funkcionális serpenyők A De Buyer professzionális kulináris művészetek és amatőr szakácsok kapnak röplabda véleményeket. Sokan közülük nem tapadó tulajdonságokkal, könnyű használatsal és gondozással járnak.

Egyes felhasználók enyhe hátrányt észlelnek, hogy a De Buyer edények különleges gondosságot igényelnek, és nem mosogatógépben biztonságosak. Bár a termékek ilyen tulajdonságai biztosítják a magas funkcionalitást, nem lesz nehéz az ételek gondozására vonatkozó szabályok betartása. A negatív szempontok közül sok modell megkülönböztethető a sok modell, különösen a réz magas költségével. A magas ár azonban a felhasznált anyagok magas színvonalú és környezetbarát tulajdonságai, valamint a termékek időigényes gyártási és kézi polírozásának köszönhető.

Elegáns vonalak, elegáns design és környezetbarát ételek teszik a főzési folyamatot igazi ünnepnek. A De Buyer pannák és konyhai eszközök egyedi bevonatának köszönhetően a főtt ételek ropogósak és megtartják hasznos tulajdonságaikat, ami nem hagyja az egészséges táplálkozás közömbös rajongóit.

A De Buyer acél serpenyők üzemeltetésére és gondozására vonatkozó előkészítési szabályokat az alábbi videó tartalmazza.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok