Ruha stílusok és modellek

Ruha ing - a választás a kényelem és a praktikusság mellett

Ruha ing - a választás a kényelem és a praktikusság mellett

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Ki alkalmas?
  3. kötött
  4. esküvő
  5. éjszaka
  6. hossz
  7. Mit kell viselni?

A modern lány szekrényében vannak olyan dolgok, amelyekre nehéz az első alkalom célja. Férfiak, kedvenc szoknyaink, rövidnadrágjaink, ruháink, szoknyaink, ruháink, overalljaink stb. még mindig igazi rejtély marad. Mindeközben mindez meglehetősen furcsa, első pillantásra a ruhák hihetetlenül kényelmesek és praktikusak, mivel egyszerre két vagy akár három dolgot is helyettesíthetnek.

A mai cikkben megvitatjuk az egyik legnépszerűbb "hibridet" - ruha-ing. Meg fogjuk mondani, hogy ki ez a dolog, főleg a fajtáiról, valamint arról, hogyan kell viselni, és mit kell kombinálni.

Jellemzők

Még ha még soha nem láttál egy ing-ruhát (ami nagyon kétséges, mert a nyári időszakban rengeteg lány ruházik ebben a ruhában), könnyen el tudod képzelni, hogy milyen ruhákra épül egy név. A ruha-ing egy hosszú ujjú póló.

A ruha-ing a modern póló modern módosítása, amely eredetileg fehérnemű volt, majd sportruházatba költözött. Ma a ruha ing elsősorban a sportra, a strandra vagy az alkalmi stílusokra utal. Nincs ujja, szoros sziluettje és sekély nyakkivágása.

Ki alkalmas?

A póló ruhájának különleges tulajdonságai nem teszik lehetővé, hogy titokban tartsák igazi formáit, ezért ezt a dolgot csak azoknak kell viselniük, akiknek nincsenek saját alakjukkal kapcsolatos komplexek.

A ruha-ing általában kötöttáru vagy más vékony, rugalmas anyagból készül. Az ilyen anyag egy vékony sziluettjével kombinálva hangsúlyozza a test kontúrjait, és nem rejti el a hibákat. Ezenkívül egy tartály felső ruhája nyitva tartja a vállát és a karját. Ezért, ha úgy gondolja, hogy a gyomrát vagy a felsőtestet a problémás terület, akkor jobb, ha feladja ezt a ruhát.

A leglátványosabb ruha-póló vékony lányokra néz, a „téglalap” alakjával, vagy a legszomorúbb figura tulajdonosával - „homokóra”.

kötött

A „Mike” a lányok egyik legkedveltebb lehetősége a meleg szezonban. A nyári modellek általában vékony kötöttáruból készülnek - a meleg, rugalmas és zoknit kényelmes szövet. Kötött póló ruhák kényelmesek, de egy kellemetlen tulajdonságuk van: az anyagot gyakran a test legbonyolultabb részein összecsukják és összecsukják. Ezt hasonló felszerelés kiválasztásakor figyelembe kell venni.

Kötött ruhák, pólók egyaránt diszkrétek, monofonikusak és fényesek, érdekes nyomatokkal. Különösen népszerű modellek a tengeri stílusban vízszintes csíkokkal.

esküvő

A legszokatlanabb ruha-pólók - ez természetesen esküvő. Ilyen esetekben elegáns díszítéssel díszített, nemes anyagból készült elegáns ruhák jönnek létre. Nagyon tömörek, de ugyanakkor eredetiek is. A póló ruháit gyakran a menyasszonyok választják, akik stilizált szabadtéri esküvőt terveznek, például a hajó fedélzetén vagy egy tengerparti kávézóban.

éjszaka

Nemrégiben a ruha-ing már nem csak informális ruha minden nap. Ez a dolog egyre több stílusban készült: az üzlettől estig.

Az esti ruha-ing általában olyan ruha, amelynek egyszerűségét a gazdag dekoráció kompenzálja. Az esti modelleket általában nagyszámú gyöngyökkel, flitterekkel vagy strasszokkal hímzik.Egy intelligens ruhában egy alsónadrág ruha lehet szokatlan, elég mélyen vágva a mellkason vagy egy résen a szoknyában. Ennek a ruhának a meglehetősen gyakori változata egy olyan ruha, melynek farkas vagy aszimmetrikus szegélye van.

hossz

Kezdetben a ruha-ing rövid volt, így kényelmesen sportolt, vagy csak aktívan mozoghatott. Idővel kezdett megjelenni olyan fajta ruhákat, amelyek nagyon különböző hosszúságúak voltak.

hosszú

Hosszú ruhák, pólók viszonylag nemrég megjelentek a divatvilágban, így még mindig nagyon szokatlanok. A hosszú, karcsú lányok számára a hosszúkás modellek, amelyek elérik a bokákat, a legjobban megfelelnek. Jól kombinálhatók a punk tulajdonságokkal: nehéz csizmák, bőrkabátok stb.

midi

A közepes hosszúságú ruha-ing különböző stílusokban készíthető. A legkülönbözőbb lehetőségnek számít, mivel alkalmas a különböző magasságú lányok számára.

Ha egy farmer inget vagy dzsekit tesz egy ilyen ruhára, akkor egészen lehetséges lesz, hogy megjelent az iskolában. Vannak, akik ilyen ruhát viselnek, de semmiképpen sem tehetik meg - a ruha-ing az informális ruhákra utal.

rövid

Egy rövid tartály felső ruha általában sportos vagy tengerparti ruházat. Hihetetlenül kényelmes a hőben, sőt, szabadon mozoghat. Gyakran vannak rövidített modellek, szokatlan, mély nyakkivágással. A szoknyában egy-egy szoknyában díszített, vagy fodros díszítésű mini-ruhák látszólag és szórakoztatóan néznek ki.

Mit kell viselni?

  • Kabát vagy ing. A kockás ing, farmer vagy vékony dzseki sportos stílusban nagyszerű kiegészítés lesz a ruha-inghez. Tehát egy dolog alapján több különböző képet hozhat létre.
  • Harisnya vagy harisnya. Ha kívül van, de nem akarja lemondani a kedvenc pólójáról, próbálja össze a fényes, feszes harisnya, nadrágjával, feszes farmerjével vagy nadrágjával.

cipő

"Mike" - egyike azon kevés ruháknak, amelyeknek nincs szüksége sarokra. Ezt a dolgot kényelmes mindennapi cipővel - cipőkkel, cipőkkel, balettcipőkkel és még papucs papuccsal is viselheti. Az extravagáns képek szerelmesei biztosan élvezik a ruha-póló és a vastag talpú csizmák kombinációját.

tartozékok

A ruha-ing nem igényes tartozékok; a lényeg az, hogy megpróbáljuk elkerülni a túl bonyolult és „elegáns” dolgokat. Eredeti ékszerek (műanyag, bőr, fa), napszemüveg, hátizsák vagy egyszerű, kényelmes táska, kesztyű, vicces kalap - mindez jól illik ehhez a ruhához.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok