Ruha stílusok és modellek

Ruha táska - extravagáns nők számára

Ruha táska - extravagáns nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. A stílusok típusai
 3. Ki lesz?
 4. Mit kell viselni?
 5. cipő
 6. tartozékok

Annak ellenére, hogy a nadrágot és ruhát már régóta rendezték be szekrényeinkben, a ruha még mindig a ruházat legszomorúbb eleme. Csak egy ruhában lehet egy lány, mint egy igazán kecses és törékeny teremtmény. A klasszikus bolyhos vagy feszes ruhák azonban gyorsan unatkoznak, így a tervezők az új divatos megoldások örökké keresik.

Az elmúlt évszázadban számos eredeti ruhadarab különböző alkalmakra. Ez a cikk az egyik legszélsőségesebb modellnek - ruhazsáknak szól. Beszélünk arról, hogy mi az, aki alkalmas és hogyan kell megfelelően viselni.

Jellemzők

A ruhazsák rendkívül egyszerű vágással rendelkezik: tágas ruha, mellkasi vonalak, derék és csípő nélkül. Teljesen elrejti a figurát a válláról a térdre vagy még alacsonyabbra.

Annak ellenére, hogy egy ilyen merész stílus egy újabb találmánynak tekinthető, prototípusa körülbelül 300 évvel ezelőtt jelent meg. Abban az időben a nők úgy gondolták, hogy a ruháknak nemcsak szépnek, hanem kényelmesnek kell lenniük, hogy kényelmesen mozoghassanak. Ekkor a ruhák távolról hasonlóan megjelentek a modern „zsákokhoz” - klasszikus feszes, hosszú ujjú, de nagyon bolyhos és laza szoknyával.

Elég hamar elfelejtették a tágas ruhák divatját, és a következő alkalommal, amikor a ruhazsák az első világháború után megjelent a divatszínházban - amikor az egyszerű és szerény ruhákat preferálták. A valóságos népszerűség azonban csak a múlt század közepén jött, amikor a híres couturierek gyűjteményeiben kezdett megjelenni.

Ma a ruhazsák egy változatos alkalmi ruhák a lányoknak, akik dinamikus életmódot vezetnek. A modern inkarnációban egy ilyen ruhát különféle részletekkel egészíthetünk ki: zsebek, ujjak vagy gallér.

A stílusok típusai

Ruha táska egyenes vágás. Ez a modell klasszikus változata. E ruha alatt elrejti az ábra összes görbéjét és dudorát, így a lányok derékán fogva fogják meg a ruhát egy övvel vagy hevederrel, hogy nőiesebb képet hozzanak létre.

Vágott ruha táska. Ez a stílus nyári verziója. Egy tágas ruhában, szoknya és a comb közepén, a legmelegebb napon is kényelmes lesz. Nyári modellek általában vékony, természetes színekből készült, világos színekből készültek - sifon, csillár, len, stb.

Ruha táska zsebekkel. Ez nem csak kényelmes felszerelés minden nap, hanem nagyszerű lehetőség az irodának. A nagy patch zsebek egy kis bajt okoznak a szigorú és tisztátalan üzleti ruha számára. Gyakran előfordul, hogy a zsebek színben vagy textúraban kontrasztos anyagból készülnek.

Ruha táska cipzárral. A felszerelés másik változata. A ruházati villám nemcsak funkcionális, hanem dekoratív elem is lehet. A hátsó hosszú cipzárral rendelkező ruhák különösen lenyűgözőek: a függőleges vonal vizuálisan húzza és szűkíti az ábrát.

Ruha táska illattal. Ez egy keresztkötés egy ruha és egy öv nélküli fürdőköpeny között. Nagyon szokatlannak tűnik, de nem minden lány kockáztatja azt, mert vizuálisan torzíthatja az ábra arányait. Elég gyakran az ilyen ruhák széles ujjúak.

Ki lesz?

A ruhazsák egy nagyon különleges felszerelés, és sajnos nem alkalmas mindenki számára. Úgy véljük, hogy csak a magas, karcsú lányok engedhetik meg maguknak ezt a stílust, mivel a téglalap alakú alak rövidebb és terjedelmesebb.

Valójában a ruhazsák bármilyen magasságban viselhető, csak a megfelelő hosszúságot kell választania:

 • Hosszú lábú, hosszú lábú fiatal hölgyekre kiterjedő hosszúkás modellek - mínusz néhány centiméteres növekedés nem számít számukra.
 • A miniatűr hölgyeknek a térd fölötti szoknyával kell figyelniük. A hideg évszak modelljei szűk harisnya vagy nadrágtartó viseletre kerülnek, így nem fogod feláldozni sem a szépséget, sem a kényelmet.
 • A karcsú lány ruhazsák nem fáj, de csak a megfelelő mennyiségeket hozza létre a megfelelő helyre.
 • Pyshechki ilyen ruhában is magabiztos lesz, hiszen elrejtheti a problémás területeket. Rövid állapotú és teljes alakja esetén a zsákruhát nagyon óvatosan kell kezelni. Kerülje a patch zsebekkel, rövid ujjú, drapéria és vízszintes mintákkal rendelkező modelleket. Ezenkívül győződjön meg róla, hogy ezen az oldalon található.

Mit kell viselni?

Annak ellenére, hogy az első pillantásra a ruházati táska meglehetősen extravagánsnak tűnik, egy valóban multifunkcionális ruhadarab, amely alapján több kép alakítható ki különböző stílusokban.

 • Kép létrehozása stílusban grunge - a punk ruhák és a munkaruhák keveréke - a ruhazsákot nehéz csipke csizmákkal és egy bőrkabátra emlékeztető bőrkabáttal kell kombinálni. Díszített ruhát fém szegecsekkel és divatos szakadt harisnya.
 • stílus alkalmi egyszerűséget, kényelmet és egyidejűleg eleganciát jelent. Egy széles kefe egy ketrecben, egy rövidített ujjú, hosszú kesztyű, magas csizma - egy ruhazsákkal együtt egy harmonikus együttes, amely minden helyzetben megfelelő.
 • A sport- vagy aktív szállítmányozás nem feltétlenül a nadrág, a póló és a pulóver ruha. A ruha is lehet egy elem sport ruhák, különösen, ha egy kényelmes és tágas ruhazsák. Tegye be a nadrágot és cipőt, kiegészítse a képet egy sport sapkával - és menjen előre, menjen be az aktív pihenésre!
 • Annak érdekében, hogy a ruhazsákot egy működő szekrény alapjává alakítsák, a klasszikus elemekkel kell kombinálni. üzleti stílus. A derék kialakításához kössön egy fűzőszalagot a ruhára. Viseljen egy szűkített kabátot egy vágott hüvelysel, és a ruhát a klasszikus szivattyúkkal kísérje.

cipő

A ruhazsák megfelelő cipőjének kiválasztása egyáltalán nem nehéz feladat. A pár kiválasztása az ablakon kívüli időjárástól és a létrehozni kívánt képtől függ.

Ha hűvös időre egy ruhát választ, a legmegfelelőbb lehetőség a csizma. Azok, akik magasak lehetnek, biztonságosan viselni tudják a csizmákat, magas sarkú sarok nélkül. A lányok-hüvelyk megfelelőbb cipővel rendelkeznek.

A szezonon kívül a fűzős cipők tökéletesek - magasak, a platformon vagy a klasszikus fényforráson.

A meleg szezonban a balett lakások, cipők és mokaszinok jól néz ki egy zsákruhával.

Az ünnepléshez a cipővel vagy a sarkú szandálokkal kísérje a képet. A ruhazacskó jól illeszkedik a pántokhoz kötött pántokhoz.

tartozékok

 • Kézitáska. A táska ruha nem hordozhat nagy zsákokat, mivel önmagában meglehetősen terjedelmes. Nézd meg azokat a zsákokat, amelyeket meg kell tartanod: kuplungokat, borítékokat stb. Ehhez egy kis, hosszú láncú pénztárca is alkalmas erre.
 • Sál. A meleg kötött sál vagy egy elegáns nyakkendő (a szezontól függően) tökéletesen kombinálható egy zsákruhával. Az első esetben ez a részlet segít a kiegyenlítésben a túl terjedelmes szoknyában, a másodikban pedig felhívja a figyelmet a mellkason lévő rovására.
 • Gyöngyök. Hosszú gyöngyök egy vagy több sorban lesznek a legmegfelelőbb díszek a ruhazsáknak. A vonalak függőleges iránya kihúzza a sziluettet.Ebben az esetben a gyöngyök hossza teljesen bárki lehet - a lényeg az, hogy rövidebbek, mint maga a ruha.
 • Zokni és zokni. Ezek a szekrény-részletek nemcsak a lábát melegítik, hanem segítenek egy vicces, kacér megjelenés kialakításában. Csintalan ruhazsák jól illeszkedik a világos kiegészítőkhöz. A nadrágon vagy egyenesen a csupasz lábakon viselheti őket. A poggyászok és a térdmagasságok jól érzik magukat a cipőkkel vagy papucsokkal.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok