cserépedény

Elektromos gombócok: fajok leírása és kiválasztási kritériumok

Elektromos gombócok: fajok leírása és kiválasztási kritériumok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők, előnyök és hátrányok
 2. modell
 3. Hogyan válasszuk ki?
 4. A működés elve
 5. Vélemények

A gombócok a világ számos országában kedvelt finomságok, és modellezésük izgalmas tevékenységet jelent minden családtag számára. Az étel elkészítésének folyamata nemcsak érdekes és izgalmas, hanem nagyon hosszú és gondos. Sok modern háziasszony inkább késztermékeket vásárol, amelyek minősége nem mindig felel meg a megállapított szabványoknak. A gombócok főzésének egyszerűsítése érdekében a gyártók speciális elektromos gombócokat fejlesztettek ki, amelyek lehetnek háztartási és ipari termékek is.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Elektromos gombóc - nélkülözhetetlen segítő háziasszonyok a konyhában. A klasszikus házi gombóc teljesítménye 0,2 kW, kapacitása pedig 10-14 kg / óra. Erősebb modelleket használnak ipari termékek gyártására. A házi gép a következő szabványos fúvókákkal van felszerelve:

 • összetevők összekeverésére és tészta készítésére;
 • a szükséges tésztahártya kialakításához;
 • gombócok faragására.

Mint minden háztartási készülék, a gombócnak számos pozitív és negatív tulajdonsága van.

Előnyök:

 • könnyű használat;
 • környezeti biztonság;
 • a családi költségvetés ésszerű felhasználása;
 • magas szintű teljesítmény;
 • a gyártott termékek magas esztétikai teljesítménye.

hátrányai:

 • magas árkategóriában.

modell

Gyakran nehéz a kezdő háziasszonyok számára, hogy megismerjék az elektromos gombócok széles skáláját. Szakmai szakácsok javasolják, hogy fordítsanak figyelmet számos olyan modellre, amelyek az otthoni vásárlásokhoz megvásárolhatók.

 • Marcato atlasz - olasz készülék, amely 3 sorban gombócokat képez, és 9 különböző réteg vastagságban változó tésztát gyárt. A készülék alkotórészei a dagasztógép, a töltelék kanál, a különböző méretű gombócok fúvókái és a tészta gördülő fúvókája.

A sajátossága egy speciális film jelenléte a görgőkön, ami megakadályozza a tészta ragaszkodását hozzájuk.

A készülék segítségével lasagna, leveles tészta és házi tészta készíthető. A hús kapacitásában különböző típusú töltelékeket lehet alkalmazni.

  • Marcato tészta - eszköz a professzionális berendezések közelében. A nagy teljesítményszint lehetővé teszi nagy mennyiségű termék előállítását. A készülék két tésztahengerléssel rendelkezik.
  • PP-05M - 20 kg-nál nagyobb súlyú, helyhez kötött eszköz. Ez a modell nem csak otthoni főzéshez, hanem kisvállalkozások fejlesztéséhez is használható.

  Ez a lista nem tartalmazza a figyelemre érdemes népszerű modelleket. A modern gyártók folyamatosan dolgoznak, hogy javítsák és lerövidítsék modelljeiket, amelyek kötelező intézkedések, amelyek célja a háztartási készülékek boltjainak vásárlóerejének növelése.

  Hogyan válasszuk ki?

  A modern készülékházak polcain hatalmas mennyiségű elektromos gombóc látható, amelyek az árkategóriában, méretben, teljesítményben és különböző funkciókban különböznek. A készülék kiválasztásakor a tapasztalt háziasszonyok azt javasolják, hogy vegyék figyelembe az alábbi jellemzőket:

  • a cellák száma olyan mutató, amely befolyásolja a munka sebességét, valamint a fizikai költségeket;
  • termelési anyag - az egység működési idejét befolyásoló paraméterek;
  • az előállított termékek alakja és megjelenése esztétikai mutató, amely csak a családtagok gasztronómiai preferenciáit érinti;
  • a sejt átmérője olyan mutató, amely szinte minden modellben változatlan marad;
  • további tippek azok a paraméterek, amelyek javítják az eszköz funkcionális jellemzőit, de opcionálisak.

  A kiegészítő felszerelések jelenléte miatt, amelyek jelentősen növelhetik a berendezések költségeit, a termék megvásárlásakor figyelmet kell fordítani a kezdő hostessekre.

  A legtöbb eszköz házi készítésű tésztafunkcióval rendelkezik., amely biztosítja, hogy a hengerelt tésztát önmagukba vágják csíkokká, vagy készítsék el a kész terméket. Ha a tulajdonos nem tervezi ezt a funkciót használni, akkor nem kell túlfizetnie.

  Jó pénzt kell adnia egy jól támogatott kereskedelmi márka számára, amely nem biztosít további garanciákat a termékek minőségére és tartósságára. A háztartási készülékek üzletágának tanácsadói a kevésbé népszerű gyártókat, a magas színvonalú termékek minőségét javasolják.

  Mielőtt megvásárolná a kiválasztott berendezést, ellenőrizze a minőségi tanúsítványok elérhetőségét, amely garantálja a környezetvédelmi berendezéseket.

  A működés elve

  A kicsi galuskával, mini-galuskával, akik nemcsak kis helyet foglalnak el, hanem különböző támogató funkciókkal is rendelkeznek, népszerűek és nagy a kereslet a háziasszonyok körében. A háztartási készülék használatakor a következő feladatokat terheli egy személy:

  • minden szükséges összetevő megvásárlása és előkészítése;
  • a szükséges tészta réteg kialakulása és a készülékbe helyezése;
  • darált hús készítése és különleges tartályba helyezése;
  • a készülék bekapcsolása;
  • késztermékek fogadása.

  Ennek a készüléknek a működési elve az, hogy két darab tésztából álló kis elemeket állítunk elő, amelyek között a darált hús kerül. A gombócok egymástól való elválasztásának kényelméért és könnyedségéért a gép kis csíkokra fókuszál.

  Mielőtt bekapcsolná a készüléket az elektromos hálózatban, gondosan tanulmányozza az eszköz szerelésére és a segédfúvókák csatlakoztatására vonatkozó utasításokat. A kulináris munka befejezése után húzza ki a készüléket, mossa le és szárítsa meg az összes használt alkatrészt.

  A készülékeket nedvességtől védett konyhai szekrényekben tárolhatja.

  A könnyű kezelhetőség és a nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy a háziasszonyok nemcsak ízletesek és kielégítőek legyenek a családjuk táplálására, de még kicsi magánvállalkozásokat is nyújtsanak az ilyen típusú termékek előállításához. A modern élelmiszerpiac túl gyors a gyorsétterem.amelyek nemcsak nem hoznak előnyöket a testnek, hanem azt is károsítják. A házi gombócok elengedhetetlen ételek a forgalmas emberek számára.

  Vélemények

  Az elektromos gombócok népszerűsége és kereslete számos pozitív és negatív értékelés megjelenését váltotta ki. A tapasztalt háziasszonyok jelentős időt takarítanak meg a finom kezelésekhez, valamint a különböző töltetekkel rendelkező termékek egyidejű gyártásának lehetőségét. A kezdő szakácsok, akiknek minimális mennyiségű gyakorlati készségük van ezen étel elkészítéséhez, vegye figyelembe a készülék könnyű használatát, és gyönyörű és ugyanolyan pelmenit kap.

  A készülékkel kapcsolatos pozitív véleményeket a kis éttermek munkatársai is hagyják, amelyekben a séfek örömmel használják a gépet, és megjegyzik a használat egyszerűségét, további hasznos fúvókák jelenlétét, valamint magas szintű megbízhatóságot.

  Ennek a készüléknek az egyetlen hátránya a magas árkategória, amely gyakran nem teszi lehetővé az alacsony jövedelmű emberek számára, hogy elektromos asszisztenst vásároljanak.

  Annak ellenére, hogy a gombócok Kínának ad otthont, méltó helyet foglalnak el a világ különböző nemzeteinek menüjében. A modern főzésnek ez a tányérja rengeteg fajta, amely nemcsak a méretben, hanem a töltelékben is különbözik.

  Az egyes vendéglátók kulináris jegyzetfüzetében láthatjuk a csemege receptjét, amit nemcsak a családtagok, hanem a vendégek is élveznek. Egy modern nő magas foglalkoztatottsága egyre kevesebb helyet hagy neki a kulináris élvezetek főzésére. A tervezők mentették meg a mentést, aki elengedhetetlen eszközt hozott létre - egy elektromos gombóc, amely lehetővé teszi egy nagy család táplálását egy finom vacsorával rövid idő alatt.

  Ebben a videóban megfigyelheti a JGT 60 asztali gombócgép munkáját.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok