cserépedény

Tippek egy 6 fős teáskészlet kiválasztásához

Tippek egy 6 fős teáskészlet kiválasztásához

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Hogyan válasszuk ki?
 2. Modell áttekintése
 3. Hogyan kell gondoskodni?

A minőségi porcelán teáskészlet minden család számára kötelező. Szép csészealjak és csészék tökéletesen díszítik az édes asztalokat, különösen akkor, ha megérkeztek a vendégek. Az ételek modern üzletei széles választékot kínálnak, amelyek közül nem olyan könnyű választani. Érdemes megfontolni javaslatokat egy teáskészlet megvásárlására 6 fő részére és a legnépszerűbb készletek Oroszországban és a Cseh Köztársaságban.

Hogyan válasszuk ki?

Porcelánkészlet megvásárlásakor ne feledje, hogy 1–2 évig nem vásárolja meg, de legalább a következő 5–10 évig. A 6 fős szett klasszikusnak számít. Ha nem számíthat arra, hogy több embert lát az asztalon, nyugodtan vegye fel. Kiválaszthatja a tételek számát, például a standard készlet 15 elemből áll, de 21 tételben is megtalálható a kiterjesztett készlet.

Válasszon termékeket a csont porcelánból, mert jobb és tartósabbmert a termelés csiszolt állatcsontokat ad a kompozícióhoz, ami az ételeket hófehér színnel adja, és lehetővé teszi a vékony falú termékek előállítását, amelyek egyáltalán nem befolyásolják az erejüket. A csontanyag magas színvonalának biztosítása érdekében elegendő a terméket fényre küldeni valódi porcelán egy kicsit ragyog.

És figyeljen a felületre is, teljesen sima legyen, tubercles nélkül. Egy másik különbség a fehér tejes árnyék.

Az üzletekben rengeteg készletet találhat, melyek különböző mintákkal rendelkeznek. Csak az ízlési preferenciáikra kell összpontosítania. Választhat egy klasszikus európai stílusban vagy keleti mintákban. Ha inkább népi motívumokat szeretne, vegye figyelembe a Khokhloma vagy Gzhel festett készleteket. Az Universal a klasszikus, arany vagy ezüst patinás fehér termék, mindig releváns. Fényes és rendkívüli személyiségek illeszkednek a modern modellekhez, érdekes designnal.

A legnépszerűbbek a következő dekorok: Madonna, virágminták, vadászat. Ezek időtlenek. Gyermekeknek porcelánkészleteket vásárolhat rajzfilmfigurákkal. Egyes márkák exkluzív modelleket rendelnek meg, és Swarovski kristályokkal díszített készletek vannak. Az ilyen készletek drágábbak lesznek, mint a standardok, de sokkal szépebbek és eredetiebbek.

Ha vásárol egy kínai teáskészletet 6 fő részére, ne felejtsd el elgondolni, hogyan illeszkedik a lakás belsejébe.

Keressen aranyat vagy ezüstöt. Az a tény, hogy mikrohullámú sütőben semmilyen esetben ne tegyen ételeket dugványokkal, mert megolvad. Ugyanez vonatkozik a mosogatógépre, a víz és a csiszolószerek magas hőmérséklete nem károsítja a porcelánt, de a rajzot időről időre le kell mosni. Vásárláskor feltétlenül vegye figyelembe a csomagolást, vagy kérje meg a tanácsadót, ha az utasítások kötelező kézmosást említenek. Ha mikrohullámú sütőt és mosogatógépet is használ, akkor vásároljon olyan lehetőségeket, ahol nincs réteg máz dekoráció.

A jövőben fontolja meg a további tételek megvásárlásának lehetőségét. Talán most már 15-ből 6 főre van szükség egy teáskészletre, és egy idő után meg kell bővítenie a készletet más elemekkel, például olajozóval, desszertlemezekkel vagy csészealjakkal ellátott további poharakkal.

Ahhoz, hogy ezt a lehetőséget kapjuk, készítsen egy nagy ételgyűjteményhez kapcsolódó készletet.Ez lehetőséget ad további tételek vásárlására.

Modell áttekintése

Tekintsük a cseh és orosz gyártók által kínált 6 fős teakészletet.

Leander

Ez a gyár luxus porcelánkészleteket kínál divaton és időben.

„Sonata. Madonna gyöngyháza

A szolgáltatás 15 darabból áll: egy 1,5 literes teáskanna, egy tejkancsó, egy cukor tál és egy csésze csészealjakkal. A gyöngyház hátterén három lány rajzolása látható, az oldalakon aranyszínű minták. Az összes tárgy fogantyúja és a vízforraló kifolyása teljesen arany borítású. Néhány évtizeddel ezelőtt a „Madonna” minden gazdag ház elengedhetetlen tulajdonsága volt, és a mai napig nem adja fel a népszerűség és a kereslet pozícióit. A szolgáltatás ára 6 fő részére 18 000 rubel.

„Sonata. Arany szalag

Ez egy klasszikus fehér porcelán teáskészlet, arany csíkokkal díszítve. A készlet 15 darabot tartalmaz: 1,5 literes vízforraló, tejkancsó, cukor tál és csészealjak csészékkel. Az eredeti aranyozott bevonattal ellátott fogantyúk, az eset szokatlan felülete és a hullámszerű aljzat a termékek héját adja. A szolgáltatás kiegészíthető egy elválasztott edényrel, zsírpisztollyal, süteménylemezzel és egyéb tárgyakkal. A költség 17 000 rubel.

„Vadászat”

A 6 fős szolgáltatás 15 darabból áll: egy 1,2 literes vízforraló, egy tejkancsó, egy cukor tál és csészealjakkal. Szép, gazdag színes rajzok örömmel fogják élvezni. A termékeken ábrázolt erdei állatok aranyszínnel díszített hófehér alapon jól néz ki. Ha szükséges, a készlet 21 tételre bővíthető. A standard felszerelés költsége - 7400 rubel.

Likino-Dulevo

Az orosz termékek nem alacsonyabbak a cseh minőségnél, és a szolgáltatások költsége sokkal alacsonyabb. A művészek gyakran együttműködtek Dulevskiy Zavoddal, aki hihetetlen szépséggel mutatta be az ételeket.

"Pomegranate Bagulnik"

Ez egy porcelán teáskészlet, amely 20 darabból áll: 900 ml-es teáskanna, cukor tálak, csészealjak és desszertlemezek. A gyöngyház háttere a vad rozmaring virágai. A készlet kiváló beszerzés lesz egy nagy család számára, ahol a teát mindig otthon ízletes sült ételekkel szolgálják fel. Ár - 3900 rubel.

„A Tűzmadár”

Ez egy hófehér termékek, amelyek gyönyörű mintájúak, arany tűzfüzér formájában, és egy illatos rózsa, aranyszínű ólom mentén a nyak szélén. 15 darabból áll: egy 1000 ml-es teáskanna, egy cukor tál, egy tejkancsó és 6 teapár. Az ételeket 24 karátos arany díszíti kézzel. A szolgáltatás ára 4800 rubel.

"Grapevine"

Ez a készlet igazi műalkotás. 22 darabból áll: egy 500 ml-es teáskanna, egy cukortál, egy tejkancsó, egy kis váza, 6 aljzat és 6 csésze csészealjjal. A gyöngyház anyaga szépen csillog a fényben, és a kézzel festett 24 karátos arany még luxusabb megjelenést biztosít a termékeknek. Az edények esetében mintázott szőlő levelei megkönnyebbültek, amelyek a vízforraló és a csészék alapján ismétlődnek.

A szolgáltatás nagyon lenyűgözőnek tűnik, és tetszés szerint tetszeni fog.. A készlet ára 14.500 rubel.

„Lily. virágzó "

A gyűjtemény teáskészlete a prémium kategóriájú ételekhez tartozik, és 35 000 rubelt áron. A készlet 15 darabot tartalmaz: egy 1000 ml-es teáskanna, egy tejkancsó, egy cukor tál és 6 csésze csészealjjal. A rózsaszín liliomok formájában festett gyönyörű kézfestést egy 24 karátos aranycsap egészíti ki. Az étel formája eredeti, ívelt élekkel, érdekes fogantyúkkal és fésült bevonattal, amely további eleganciát ad a termékeknek.

Meg kell jegyezni, hogy a rajzok kívülről és belülről is rendelkezésre állnak - ez vizuálisan megkönnyíti a teljes szolgáltatást. A "Lily" nagyszerű megszerzése lesz a luxus tea-szertartások szerelmeseinek.

Hogyan kell gondoskodni?

Ha egy luxus antik teáskészlet boldog tulajdonosa, akkor kizárólag a kezével kell mosni. Annak érdekében, hogy a porcelán teáskészletet sok éven át kérje a családnak, a következő szabályokat kell betartani:

 • mosás csak puha szivaccsal lehetséges, a fémet egy másik alkalomra el kell hagyni;
 • a szerszámnak lágynak kell lennie, célszerűen kifejezetten porcelántermékekhez tervezve;
 • ne felejtsük el eltávolítani a gyűrűket az ujjaitól, mert megkarcolhatják az edényeket és törölhetik a rajzot;
 • nézze meg a víz hőmérsékletét, enyhén meleg legyen;
 • a tiszta termékek a mosás után azonnal elveszítik a puha konyharuhát, hogy a cseppek ne váljanak foltok;
 • ha az edények elvesztették a fehérségüket, törölje le borkősav-pamut párnával;
 • a tea sötét nyomai könnyen eltávolíthatók ecettel vagy szódával;
 • Tartsa a terméket közvetlenül a doboz alján, nem a fogantyúnál vagy a kifolyón.

Tisztítsa meg a szűk keresztmetszeteket, hogy segítsen bébi palackok kefével.

A 35 db-os asztal és tea Ellipse szolgáltatás áttekintése az alábbi videóban látható.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok