Varrózsákok

Táskák macrame segítségével

Macrame táskák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. modell
  3. Mit kell viselni?
  4. Mesterkurzus a szövészsákokban
  5. Táska csat

Jön a nyár, sokan gondolkodnak a szekrényünk frissítéséről. Egy új táska vásárlása csábító ötlet. De ha valami érdekes és szokatlan, akkor a macrame technikával készült táska tökéletes.

Jellemzők

A Macrame táskák nagyon extravagáns megjelenéssel rendelkeznek. Érdemes megjegyezni, ha viselni fogod őket. Először is, függetlenül attól, hogy milyen szép a fonott táska, nem felel meg az üzleti öltönynek az irodában vagy ünnepi ruhában. Nem szabad hideg évszakban viselni, mivel a szálak könnyen áthaladnak a vízen - a teljes tartalom nedvesen gyorsan nedvesedhet.

A Macrame stílus tökéletes a boho ruha vagy rövidnadrág és póló egyszerű felszereléséhez.

modell

A Macrame táskák sok modellt tartalmaznak, könnyen változtathatók a vágyadtól, mert létrehozod őket. Mutasd meg fantáziádat!

Felsoroljuk a főbb lehetséges lehetőségeket, amiket Ön is kicsit megváltoztathat.

Táska táska

Ez a legegyszerűbb modell. Valószínűleg emlékszel valami hasonlóra az anyáddal vagy nagymamáival. Nagyra értékelték a húrzsákokat tartósságuk és megbízhatóságuk miatt. Termékeket vagy könyveket szállíthat. Ellentétben egy egyszerű műanyag zacskóval, ez nem szakad a legmegfelelőbb pillanatban.

Könnyű szőni, mert nincs szükség a zsák felületének csomóval történő teljes lefedésére.

Egy kis tanács: ne felejtsük el, hogy széles fogantyúkat készítsünk. Tehát a húrzsák nem fog fájni a kezébe.

Kicsit

A macrame technikájában készült kézitáska stílusos kiegészítés lesz a képedhez. Minden szükséges dolog a hölgyek számára könnyen beilleszthető: kulcsok, pénz, tükör.

Ha vékony selyemszálakból szőtt, akkor szép és áttört lesz. Ha nagyobb mintákat szeretne, akkor vastag szálakat kell választania a természetes anyagokból, például vászonból vagy pamutból.

nagyobb

Egy másik nagyszerű lehetőség egy nagy macrame táska. Leggyakrabban a strandon viselik, és ez indokolt, mert könnyű, egy törülközőt, napellenzőt és így tovább. Az ilyen zsákot nem szabad áttörté tenni, jobb, ha vastag szálakat készít.

Ne felejtsük el a tollakat! Számítsuk ki a hosszúságot úgy, hogy a zsákot a vállára tegye, és ne csak a kezében tartsa. Azonban a túl hosszú ideig tartó toll nem lesz kényelmes.

Mit kell viselni?

A Macrame táska nagyon eredeti és szép, kísértés, hogy viselet nélkül viseljen minden ruhát. Azonban ne tedd ezt meg, emlékezz a stílusok kombinációjára! Az ilyen zsákot semmilyen esetben nem szabad öltönyökkel vagy klasszikus szoknyákkal viselni. Elegáns ruhákra nem fog működni.

Vegyünk farmer rövidnadrágokat, szandálokat és egy könnyű pamut blúzot - a macrame táska csak egy ilyen íjba illeszkedik. Ezt a ruhát egy parkban vagy a tenger melletti sétára lehet tenni egy forró nyári napon.

Egy másik lehetőség lenne egy könnyű nyári ruha országos vagy boho stílusban. Virágnyomtatás vagy indiai minták "uborka" - a választás a tiéd. Érdekesebbnek tűnik, ha a kézitáska színe átfedik a sundress színével vagy néhány részletével. Ha a macrame-minták szövésében szerzett készségei jól fejlettek, akkor minden ruhához önállóan több zsákot is készíthet.

Ha nem csak nyáron, hanem hidegebb szezonban is viselni fog egy makroszacskót, például kora ősszel, inkább melegebb ruhákat kell gondolkodnia. Vegyük a kedvenc farmert vagy más (hímzett vagy festett modelleket ebben a szezonban divatban) és egy aranyos pulóvert.

Mesterkurzus a szövészsákokban

A zsák szövése nem olyan egyszerű.És azok, akik valaha is próbáltak szőni valamit (különösen a cserepeket), egyetértenek ezzel a kijelentéssel! Itt bemutatjuk a macrame létrehozásának egyik legegyszerűbb módját.

Először is megvizsgáljuk a szükséges anyagokat:

  • A kötél 3-4 mm vastag, 100 méter hosszú. Az anyagok jó szintetikus vagy juta.
  • Olló.

Először készen állj felkészülni: 17 szálra van szükséged, valahol négy vagy öt méterre, és egy szálra, ami az alapja lesz. Hosszabbnak kell lennie, mint a többi szálnak, körülbelül fél méter. Hajtsa fel az alapot félre, és helyezze az asztalra, gondosan rögzítve. A fennmaradó szálak is félbehajtanak és az alapra rögzülnek. 36 véget (beleértve a hajtogatott alap két végét is) kinyomtatja.

A szálak minden végét csoportokba osztjuk, mindegyiknek négy legyen. Miután szálj egy négyzetcsomó rácsot (ne aggódj, valójában ez egy egyszerű dupla). A hosszúság és a szélesség a kívánságától függően változhat, de átlagosan 40-50 centiméter.

Kívülről kifelé gőzölje le az eredményül kapott hálót (a csomópontok konvexek az elülső oldalon), és elkezdjük a zsák „oldalainak” szövését.

Hajtsa félbe a szövetet. Vágjon három négy és fél méteres vonalat. Ha a szálak hajlottak, rögzítse a köteleket. Hat szál lesz az „oldalak” számára.

Készítsen három szálból a kettős csomó szélétől. A négy szál másik sorában hármas csomót (lehetőleg lapos) készítsen pontosan a közepén. Biztosítsa az extrém szálakat az alján, és készítsen két csomót. Tehát meg kell szőni a zsák tetejére. Ugyanígy szövjük a másik oldalt. Ez a technika lehetővé teszi, hogy szilárdan csatlakoztassa a feleket.

A végén az oldalak szövése a jövőbeni fogantyúk alkatrészeinek készítéséhez megy. Szövés egy fogantyút (úgy, hogy a vállon át tudjon dobni), a mintázat és a technológia tetszés szerint változhat.

Itt van a legegyszerűbb nyolc szálrendszer: használja a hat szálat, hogy a fennmaradó kettőt szokásos kettős csomókkal fonja.

Táska csat

Talán ez a rész még nehezebb lesz, mint a fő munka. Válassza ki, hogy melyik rész lesz a hátsó rész, és keresse meg a közepét. Vegye 2 sztringet (20 és 40 centiméter), rögzítse a tetején. A kis szál az alapja, a másik a működő. Dörzsölje a fő szál csomóval, és vágja le a végét. Ezután hajtsa fel a kötelet, és csatolja a végét.

Ugyanígy kövesse a gombot. Vegyük a fennmaradó szálakat, a bal oldali részt a zsák felületére, és hurkot készítsünk (a hosszúkás résznek rövidnek kell lennie a tetején). Biztosítsa azt, és hozzon létre egy újabbat, majd ismét egy rövid tippet egy hosszú alatt. Húzza át a hosszú menetet az összes hurkon, és húzza meg megfelelően a kész csomót. Az eredmény egy nagy és hatalmas részlet. Csatlakoztassa a táskájához. Ez minden!

Van egy másik lehetőség.

9 fénykép
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok