Varrózsákok

Kötött zsák kötött horgolt fonal: mesterkurzus

Kötött zsák kötött horgolt fonal: mesterkurzus

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. faj
 2. A design jellemzői
 3. Hogyan kell díszíteni egy zacskó kötés fonal?
 4. Létrehozási módok
 5. Hogyan csináld magad?
 6. Hogyan kell gondoskodni?

A kötöttáru mindig felkeltette az emberek figyelmét a szokatlan kötés, a stílus és a különböző színű szálak szálak használatára.

Régóta a sűrű fonalból készült zsákok trendje volt. Melyik fonal alkalmas exkluzív kézipoggyász létrehozására, és milyen fonal létezik? Ez a mi történetünk.

faj

A kötőfonal többféle típusban kapható. A zsák térfogata megfelelő szélességű és vastagságú menetet ad.

sáv

A fonal egy körülbelül 0,7 cm széles szalag, akril vagy pamut fonal különböző színekben festett. Ez lehetővé teszi, hogy többszínű termékeket hozzon létre, amelyek ideálisak egy teljes körű női kép létrehozásához. A viszkóz szál a fenti fonal három felső részén van.

kötött

Ez a fajta szál kötött anyagból készül (a szál nagyon hasonlít a pólók anyagához). Sok szakképzett munkavállaló kötött fonalat hoz létre, ügyesen használva a régi dolgokat, amelyek már nem alkalmasak viselésre.

Erre egy régi póló van nyitva és szalagokra vágva. A szalagok szélessége tetszés szerint választható. A nyílt szeleteket nem kell feldolgozni. Ezek lehetővé teszik, hogy a csíkok szélei enyhén lehajoljanak.

Ha a lányok egy kötött táskában akarnak bársonyhatást elérni, akkor chenille fonalat kell választani. Rövid napsugárzás növeli a termék lágyságát és fluffitását. A chenille összetétele akril és pamut. Nagyon gyakran az üzletek polcain akrilből származó chenille található.

bubifrizura

Ez az opció a gyermekek dolgainak gyártását preferálja. Ám ügyes kezekben egy pom-poms-os karakterlánc segítségével csodálatos női táska hozható létre. A Pomponok ezután végtermékként fognak működni.

Tömeges zsír fantázia

Fantasy fonal jött hozzánk Amerikából. A térfogata csökkenti a zsák készítésének idejét. Egy ilyen szálhoz egy vastag horgolt horog kell felvenni.

A design jellemzői

Bármi legyen is a kézműves lányok, mindig biztosak vagyunk abban, hogy a saját kezük által létrehozott dolgoknak nincsenek analógjai.

Kötés fonal lehetővé teszi, hogy kötött egy zsák bármilyen alakú. A hasonló fonalak horgolásának eredménye egy csodálatos tengelykapcsoló vagy egy tágas táska, ami egy hétköznapi élet.

A Needlewomen bármilyen színű fonalat használhat. Egy monofonális szálból készült zsákok könnyen illeszkednek a napi női képekbe.

Eredeti, fényes és pozitív megjelenésű és több színes szálból álló táska.

Számos minta létezik egy kampóval.

Ha a minta kötésénél vastag vászonot kap, akkor kézipoggyászot készíthet bélés nélkül.

Az áttört mintázat mindig a lányok szívét nyerte páratlan megjelenésével. Azonban a tűkön vagy a horogon kötött, áttört nyílások kis lyukakkal rendelkeznek. Ilyen mintákat lehet használni a zsák gyártásánál, de a terméket a bélésen kell készítenie, amely a leggyakrabban a főfonalhoz igazodik.

Hogyan kell díszíteni egy zacskó kötés fonal?

A dolgok díszítése szükségszerűen mindenki számára egyedülálló és emlékezetes.

Milyen dekoratív elemeket kell tenni a termék befejezéséhez? Ezek lehetnek fa gombok, nagy és közepes méretű gombok. A cipzárral, amely felfüggesztéssel rendelkezik, az alapvető funkcióinak elvégzése mellett a női poggyász kiváló díszítése is.

Nyugodtan kötődhet a táskához, és fel lehet venni a fém tartozékokat.A fantázia repülése és a lányok kreatív megközelítése, amikor a díszítésen dolgozik, megmondja, mit kell vásárolni.

Létrehozási módok

A horgolás lenyűgöző folyamat bármilyen ruházat, táska és zokni létrehozásához. Azoknak a lányoknak, akik most kezdik elismerni az ilyen típusú kézimunka típusát, meg kell tanulniuk a legegyszerűbb cselekvéseket: kötni egy léghurkot, készítsen kettős crochetet és anélkül.

Hogyan illeszkedjen a levegőhurokhoz - a fotó bemutatja a hurok létrehozásának teljes folyamatát.

Az alábbi képen láthatod, hogyan kell meztelenül kötni egy oszlopot. Szükséges, hogy több léghurkot láncoljon. Helyezze be a horgot a hurokba, fogja meg a szálat, és húzza vissza.

A kettős horgolás a következőképpen illeszkedik. Először is tudnod kell, hogy mi a meztelen kötés. A Nakid a szál további felvétele, amely lehetővé teszi, hogy egy mintát készítsen.

A kettős horgolás pontosan ugyanúgy illeszkedik, mint az egyetlen horgolás. A Nakid-ot a szál első felvétele után kell elvégezni. Húzza ki a hurkot a hurokból.

Fél hozzászólások nakida nélkül (összekötő oszlop) - a teljes kötési utasítások a képen láthatók.

Hogyan csináld magad?

Kötött táska

A modell méretei: 29x19x2 cm. És szükséged lesz rá:

 1. Fonal: 2-3 skeins (90 méteres gombolyagban);
 2. Hook száma 6.

Legend:

 • VP - léghurok;
 • PST - polustolbik.

A munkafolyamat a következő:

 • Hook tárcsázza a láncot 18 VP. A PST lánckötése nakida nélkül (a hurok egyik hurokának szabadnak kell lennie). A kapott kötés szélén 3 hurkot készít.
 • A következő lépés: egy minta létrehozása (alternatívaként egy egyszerű oszlop és egy oszlop, amely az előző sor hurkon áthalad).
 • Ezután kötözzön egy kört a zsák kívánt magasságához.
 • Az utolsó kötésű oszlopok sora és a csukló elhelyezése.
 • A termék majdnem kész.

A főzéshez és rögzítéshez:

 • 2 lánc (hossza 20 cm);
 • Két karabin;
 • gyűrűk;
 • fonal;
 • Csatlakoztassa a karabinert a lánchoz.
 • A fogantyút a következőképpen kell szőni.
 • A szál végei elrejtődnek a fogantyúban.
 • Ez a szíjnak a kész formában kell lennie.

Bélés:

 • Szövet, amely megfelel a kötőszál színének;
 • Villámlás (traktor);
 • Készíts egy mérőzsákot és húzza ki a téglalapot.
 • A geometriai alak méretének meg kell egyeznie a zsák méretével.
 • Bélelt flizelinom bélés. Varrni a bélés zsebére. Varrni a cipzárat és a hevedert.
 • Helyezze be a bélést a zsákba, és varrja rá az alapra. Ezt tűvel lehet kézzel varrni. A biztonsági öv a vállon marad.

Kerek táska

A kör alakú nyári táska egy elegáns és könnyen viselhető kiegészítő. Természetesen rengeteg dolog nem illik oda, de a kozmetikumok, a tükör, a fésű és a kis lányok mindig lesznek.

Azok a kézművesek, akik úgy döntöttek, hogy összekapcsolják az ilyen szépségeket, egy részletes mesterkurzust látunk a népszerű "Youtube" csatornából. Ez tartozik Anna Sahno.

A kézipoggyász egyszerű kötésű horgolásra kerül. A fentiek teljes körű utasításokat kapnak arról, hogyan kezdjünk el kötést egy horogon.

abrakos tarisznya

Ő formája mindig nagyobb érdeklődést váltott ki az eredeti kézműves tárgyak rajongói körében. A táskában van egy csipke rögzítő, amely biztosítja a táska összes elemének biztonságát.

Hogyan kell kötni a zsákzsákot? Részletes videó tanfolyam - csalózsák a zsákok kötéséhez.

Zsákmályva

Egy kis elbűvölő aktatáska rendkívül divatos és kiváló. Ahhoz, hogy létrejöjjön, meg kell készítenie a kötött fonalat, a kívánt méretű horogot és egy fém kapcsot.

Ez a modell puffadt oszlopokba illeszkedik. Hogyan kell ezt csinálni? Csatolt videó mesterkurzus - lépésről lépésre a portfólió létrehozásához. A fonal színét a varázsló választja.

Hogyan kell gondoskodni?

Kötött kézitáska igényel gondot magának. Az egyszerű ajánlások betartása lehetővé teszi a termék eredeti formájának megőrzését. Mivel a zacskó kötöttáruból készül, a gépet speciális hőmérsékleten lehet mosni: 30 ° (finom mosás).

Ilyen rendszer hiányában az autóban a kézipoggyász mosható szappannal vagy port tartalmazó mosdóval. Nem ajánlott szorosan gyúrni és összegyűjteni a terméket, áztatni és egy ideig vízben hagyni.

Az áztatás után óvatosan dörzsölje meg a zsákot és öblítse le hideg vízben. A felesleges víz eltűnik, ha a terméket törölközőbe csomagolják.

A kötött tárgyak szárítását egyenesített formában kell végezni vízszintes felületen. Ez nem teszi lehetővé a dolgok kinyúlását és alakjának megváltoztatását.

Kötött fonal biztosítja a termékek nagyvonalúságát és egyedülálló szépségét. A kötött táskák iránti érdeklődés az évek során nem tűnik el. Ma sok kézműves nő foglalkozik a "Kézzel készített" stílusban.

Sikeres kezdetek minden lánynak!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok