Ruházat az elhízott nők számára

Nyári estélyi ruha teljes

Nyári estélyi ruha teljes

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. modell
 2. Rövid modellek
 3. szín
 4. szövetek

Igen, nem minden lánynak van egy ideális alakja és a modell aránya. De ez nem teszi őket rondanak, nem kívánatosnak és nem vonzónak. Még a pyshechki is sugározhat ilyen szexualitást és nőiességet, amely vékony csak álmodik. Ez csak egy dolgot jelent - itt az ideje, hogy vegye le a formamentes ruhákat, menjen ki a farmerből és pulóverekből, amelyek az összeset lefedik, és szép, elegáns ruhákat vásárolnak. Higgyen el nekem, egy jól megválasztott nyári estélyi ruha a teljes testnek egy szürke egeret az este valódi királynéjává alakíthat. És ez nem rant, hanem csak idő kérdése.

A statisztikák szerint a nők nyáron nagyobb figyelmet fordítanak a divatra, hogy a legvonzóbb képet hozzák létre. A kövér lányok többnyire olyan ruhákat választanak, amelyek kiemelik a figura erősségeit, valamint elrejti a hibákat.

modell

A nyári ruhák kiválasztásakor a teljes nőnek számos funkciót és árnyalatot kell figyelnie. Emellett sokan szeretnék lépést tartani az időkkel, hogy betartsák a modern divatot.

A nyári estélyi ruhák jelenlegi sora, melyet kifejezetten a nők számára terveztek, hihetetlenül széles. A változatosság néha elképesztő. És ez jó, hiszen nem korlátozódik egy vagy két modellre.

A divatos divattervezők a közelmúltban szerették a színek kombinációjával kísérletezni, játszani stílusokkal, és néhányan még kifejezetten növelik a ruhák méretét, amelyeket eredetileg miniatűr, vékony lányok számára készítettek.

Ha a mérete 46 és 50 között van, akkor nyáron különös figyelmet fordítunk a puha anyagból készült ruhákra, amelyeket nagy nyomatok egészítenek ki.

Egy másik jelenlegi trend a görög stílusban kialakított ruházat. Az eredeti divatbemutatók részeként, ahol vékony modelleket cseréltek pyshechki-vel, vizuálisan megbizonyosodhatunk arról, hogy az ilyen modellek tökéletesek a túlsúlyos nők számára.

Milyen más stílusokat nézni? A jelenlegi divat azt mondja, hogy nyáron érdemes klasszikus ruhákat, köpenyruhákat, sundresseket, valamint körbevágó ruhákat viselni.

sarafan

Sokan valamilyen oknál fogva úgy vélik, hogy egy sundressben egy teljes lány egy talapzaton fog kinézni. Valójában ez a hatás elkerülhető, ha helyesen közelíted meg az ilyen típusú ruhák kiválasztásának kérdését.

Először is nézd meg a hosszát. A padlón lévő ruha hosszabbá teszi az alakot, és így karcsúbb lesz. Ehhez adjunk hozzá a függőleges vonalakat, az egyenletes függőleges gombsorokat, a cipzárat, majd az űrlapok inkább étvágygerjesztő, arányosabbak lesznek.

Ha szép, lekerekített térdei vannak, érdemes ezt is játszani. De ilyen esetekben a hossznak valamivel magasabbnak kell lennie, mint a térd szintje. Ez a technika a figyelmet a túlzott teljességre irányítja, de a figyelmet a mellkasra helyezi. Következésképpen a mély hasítás és a magas derék jelenléte egy sundressen üdvözlendő. Válassza ki a vékony pántokat.

A felszereléstől jobban fel kell adni. De ne viseljen még sapkát. A ruhának szabadnak, kényelmesnek kell lennie. Próbáld meg a saját érzéseidet vezérelni, és nem vakon követni a divatot.

Miután megtalálta a kívánt arany átlagot, sundress segítségével elrejti az extra súlyt, elrejti a hajtogatásokat, de ne adjon még több kötetet az alakjához. A kitűnő drapériákkal és drapériákkal kiegészítve ez a felszerelés elrejti a széles csípőt, de kiemeli a nőiességét és szépségét.

Győztes sziluettek

A Pyshechekamnak emlékeznie kell arra, hogy számukra a legjövedelmezőbb és legmegfelelőbb sziluett az A-sziluett vagy a trapéz.

A trapéz vizuálisan vékonyabbá teszi a figurát, felemeli, vagyis nagyobb, mint amilyennek látszik.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a apmir stílus szinte mindig a tökéletes megoldás a csinos szépségekhez. Nem megy ki a divatból, jól megérdemelt népszerűségnek örvend.

Ha az extra fontok ellenére büszkélkedhet, hogy világos derékvonal van, akkor egy köpeny ruha lesz az Ön számára. Gyengéden illeszkedik a testhez, hangsúlyozza a szükséges kanyarokat, megmutatja a derekát, de ugyanakkor maszkolja a teljességet.

Egy luxus kövér nőnek kell lennie a szekrényében egy esti nyári ruhát, amelyet egy kissé lángolt szoknya egészít ki. Szintén itt helyénvaló lesz beillesztett ékeket biztosítani a hajtogatott és a hullámosodásból.

Ügyeljen arra, hogy vessen egy pillantást az esti nyári ruhákra, amelyeket Elena Miro nemrég mutatott be. A gyűjtemény hihetetlenül érdekes ruhát tartalmazott a görög stílusban, a sifon, valamint a "állat" jellegű nyomatok. Sikeresen kiegészíti az együttes bolyhos szoknyáját és a felszerelést. Egy ilyen ruhában az extra teljesség eltűnik, ami egy karcsúbb test hatását eredményezi.

Ne felejtsük el, hogy a hölgyek nagyon kétségbe vonják a kétrétegű ruhákat. És az alsó réteg szükségszerűen az atlaszból származik. A felsőnek sötétebbnek, kontrasztosabbnak kell lennie. Ami az anyagot illeti, ajánlott előnyben részesíteni a csipkét vagy a gipszet.

Ha nem tetszik a teljes keze, vásároljon nyári estélyi ruhát a teljes, hosszú ujjú ruhákhoz. Általában ezeket a ruhákat viszkóz vagy kötöttáru segítségével varrják. Az ujjak nagy része - háromnegyed vagy a könyök. A rövid ujjú modell kiválasztásával a ruházati anyag nem játszik nagy szerepet.

Strapless ruhák

A pufók szépségének emlékeznie kell egy fontos szabályra - a nyári estélyi ruha kiválasztásakor semmilyen esetben nem a test egyetlen részére kell összpontosítania. Különösen, ha ez a testrész nem a te forte.

A túlsúlyos lányoknak törekedniük kell arra, hogy a legjobb alakot kapják maguknak - homokóra. Például, ha a vállak teljesek és szélesek, vékony pántokkal és könnyű anyaggal láthatók szűkíthetők. Tehát a nyak hosszabb és szépebb lesz. Vagyis a felső rész könnyebbé és könnyebbé válik.

Ruhák v-nyakkal és illattal

Ebben a szezonban a divat trendje a császári stílusú ruhadarabok, amelyeket egy világos V-nyak egészít ki. Ez a stílus egy széles derékot, nagy hasat takar, ugyanakkor megmutatja a mell szépségét.

A vágás lehetővé teszi a vállak készítését, és a szag segítségével a túlságosan széles csípőt elrejti. A teljes fogantyúk nem jelentenek problémát, mivel a szabad haranghüvely magára veti.

Fontos megjegyezni, hogy az illatú ruha nagyszerű megoldás lesz, ha egy koktélparti ruhát, egy ünnepet, az életed jelentős eseményét vagy barátaid életét keresed. Még akkor is, ha a szám nem messze az ideális, mert a tulipán-szerű felszerelés segít kiemelni a nőiességét.

Egy jó alternatíva egy félig napos ruha, szoknya. Az idei ék alakú alsó a divatban van, ami azt jelenti, hogy lehetőségnek kell tekinteni. Ezen együttesek közül bármelyik érdekesebbé, vonzóbbá teszi, és bizalmat ad a saját szépségükre.

Rövid modellek

A túlzott teljesség nem okozza a lábak elrejtését. Sőt, sok pyshechek láb csak vékony és vonzó. Ne félj megmutatni nekik, válassza a nyári rövid ruhát.

A legjobb hosszúság a térd hossza. Bár bizonyos esetekben érdemes egy kicsit alacsonyabbra csökkenteni. Ez nem teszi túl kereknek.

Divatos és alkalmas egy teljes hölgy megoldására - ez egy rövid ruhát vékony pántokkal, vagy akár nélkülük. V-alakú nyakkivágás vagy Carmen stílusú nyakkivágás segít kiemelni a megjelenését. A négyzet vágja a tabukat, mert még szélesebbé teszik a vállakat.

Ha egy esti nyári ruha parti változatát keresed, akkor a görög stílusban készült, könnyű anyagból készült.

Az egyenetlen szegélyek és az aszimmetrikus ruhák segítenek kiemelni a gyönyörű lábakat és vizuálisan nyújtják a sziluettet. Még a legegyszerűbb a ruházat vágása szempontjából is, de ilyen elemekkel elegáns és ünnepi képet készít.

A kegyelem és a nőiesség hozza a köpeny ruhát. Sokan úgy nézhetnek meg, mint egy karcsú lány, aki soha nem álmodott egy hasonló stílusú ruhában. A különleges ruhák felszereléséből adódóan a problémás területek rejtve maradnak, és a kövér lányok főbb előnyei mások szemébe kerülnek.

szín

Meg kell vitatni a nyári estélyi ruha színtervezésének kérdését. Ebben a szezonban sok lehetőség van.

A fő választás azonban a fényes, telített színek között van, amelyek hangosan jelzik a nyár eljövetelét. Ilyen ruhákban biztosan bizalmat és pozitív hangulatot sugároz.

Különös figyelmet kell fordítani a lila, sárga, piros és zöld ruhákra, mert a divattervezők most már rájuk koncentráltak. Ha szeretné, válasszon egy sima verziót, bár a minták őszintén jobbak a nyáron.

Itt kell összpontosítania a saját igényeire, attitűdjeire és ízlésére. Ne kövesse vakon a divatot. Ez a leggyakoribb hiba az esti ruha kiválasztásakor. A ruha legyen a tiéd, az Ön számára létrehozott.

szövetek

Nyár óta meleg szezon, a nehéz, sűrű szövet használata nem ajánlott. Nemcsak melegek, hanem kényelmetlenek is. A könnyű nyári szellőnek meg kell mozdítania a szövetet, és így az optimális megoldást - a len, a selyem és a pamut.

Ezek az anyagok tökéletesen lélegzőek, szinte nem veszik el az izzadságot, ami azt jelenti, hogy frissek és hűvösek. Minden étterembe vagy buliba való látogatás után nem kell azonnal lefutni a zuhanyzóba, mert a könnyű ruhában a teste normálisan lélegezhet.

Amint láthatod, a csodálatos szépségek esetében hatalmas választás van a szép, elegáns nyári estélyi ruhák tekintetében. Csak a tökéletes stílust kell választania, eldöntenie a színt, valamint az eredeti kiegészítenie kell a képet a szükséges kiegészítőkkel.

Ne felejtsük el, hogy a nyár nem a nagy és hatalmas ékszerek ideje. Válasszon valamit könnyű, elegáns, kiemelve a szemed színét, egy szép barnát, vagy a tested azon részeit, amiket megérdemelten büszke lehetsz.

Ne feledje, hogy a teljesség nem egy nőies, kívánatos és vonzó mondat. Csak meg kell tanulnia, hogyan kell önmagát alkalmazni, bemutatnia a legjobb tulajdonságait, és soha ne felejtse el, hogy nő vagy. Az önbizalom tükrözi a megjelenését. Sokan sajnos hiányoznak ezen a pillanatban.

Comments
 1. remény
  28.07.2015

  Van egy teljes alakom, de szeretem az élénk színeket és a látványos nyomatokat. A ruha nem mindig tökéletesen illeszkedik az alakzathoz, de nem tudom elutasítani az ilyen ruhákat. Az élet csak egy, érdemes-e megtagadni az ilyen „trükköket”?

 2. Olya
  22.07.2015

  Nyári ruhákat és sundresseket viselek bolero-val. A megfelelő időben le tudom venni, és a megfelelő időben - hibákat kell alkalmazni és elrejteni. De az, ahogyan a ruha "ül" rám, elsődleges szerepet játszik. Nyomtatás és más fényes dolgok számomra a háttérben. A cikkben megtalálható egy csomó jó modell, ami nekem megfelel. Elmentem keresni.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok