Esti ruhák

Esti ruhák az étterem számára

Esti ruhák az étterem számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A helyzet szerint választjuk
 2. Egyeztesse a képet
 3. Az éttermi ruha kiválasztásának alapvető és egyetemes szabályai

Az étteremben való meghívás nem csupán mentség, hogy a csodálatos emberek társaságában enni és pihenni, hanem előfeltétele annak is, hogy a boltba menjen egy elegáns ruha, amely a jövő este csillagává teszi. És ha meghívást kapott egy olyan embertől, akit szeretsz, akkor menj a kérdésre, hogy egy ruhát dupla buzgalommal válassz.

A helyzet szerint választjuk

Nagyon hasznos lenne érdeklődni arról, hogy melyik étteremben kapott meghívást.

Most már nem túl divatos ínyenc éttermek, amelyek nagyon népszerűek, de kis éttermek, ahol az etnikai színezés is jelen lehet. Az egyik ilyen helyen egy estélyi ruhában jelenik meg a padlón, és még egy vonattal is, a társa és a többi látogató vegyes érzéseket fog kapni, de nem lesz szörnyűség és csodálat közöttük.

Mi a választás?

Kis étterem

Ha egy jó ifjúsági étteremben meghívják Önt, ne menjen a szélsőséges körülmények között, és válasszon egy drága ruhát, lógjon ékszerekkel, hogy jól nézzen ki, legyen izgalmas és látványos nő.

Jó lehetőség lenne egy közepes hosszúságú ruha. Választhat egy kis fekete ruhát, csipke modellt vagy egy érdekes kiegészítőkkel díszített irodai stílusú ruhát. Senki sem tiltja rövid, de csodálatos estélyi ruha viselését.

Menjünk vissza a pótolhatatlan fekete köpeny ruhához. Ez a felszerelés, amit Coco Chanel legendás nő, megmentett sok nőt a világon. Egyszerűen kötelessége, hogy jelen legyen minden lány szekrényében.

Hagyja magát a ruhát, és nézzen szigorúan, alacsony láthatósággal rendelkezik, és nem illeszkedik az estélyi ruha elképzeléséhez. De ki kell választani a megfelelő cipőt, készítenie kell az ékszerek képét, vagy hozzá kell adnia a kiegészítőket, mivel a hírhedt kis fekete ruha elegáns ruhává válik. Itt az elv működik - egyszerűen, de ízlés szerint.

A frizura és a smink elengedhetetlen részletek, amelyek a megfelelő képeket fogják feltüntetni a képen. Magas sarkú cipő jól néz ki, mint a cipő. Nos, ez alapvetően minden - ellenállhatatlan és teljesen felkészült, hogy meglátogassa bármelyik éttermet a városban.

Prestigious étterem

Ha a meghívó egy drága, divatos, szilárd és rangos étteremben áll rendelkezésre, akkor biztonságosan választhat egy estélyi ruhát a padlón.

És legyen egy vágás a nyakvonalon vagy a hátsó részen, hogy egy vállra vágjon, hímezve a leghihetetlenebb mintákkal. A legfontosabb dolog az, hogy magad úgy érzed magad, mint egy királynő, és teljesen érezni az ellenállhatatlannak.

Egyeztesse a képet

A romantikus kép visszafogást igényel. Ezért, ha egy romantikus vacsorára vagy egy esküvői évfordulóra hívják meg, akkor a fehér, bézs és rózsaszín színekben a ruhák finomak és kifinomultak lesznek.

Ha valami tisztaet és frisset szeretne, akkor a halványzöld ruhát pontosan amire szüksége van.

A közelmúltban a retro stílus szilárdan beágyazódik az öt legjobb divatos ruhába. És jó okból. Repülő sifon, áramló selyem, csipke, gyöngyök, tollak csak az elit bohémek számára készültek.

Sok lánynak van problémája, ami az esti ruhák magas ára. Ez a probléma azonban könnyen megoldható az esti ruhák kölcsönzésével.

Ez a szolgáltatás széles körben elterjedt, és nem lesz nehéz megtalálni az álmaidban megjelenő modellt.Vagy talán még egy estélyi ruhát is találhat, amely egy szőrme díszítéssel néz ki, mintha egy köpeny lenne, amely véletlenül a vállára dobott volna.

Egy régi ruhát új életre lehet adni. A titok gyönyörű szatén sálban vagy selyemkendőben rejtve van.

Ne fosztja meg a nemesfémből készült ékszerek figyelmét, amely a ruhán új színekkel szikrázik.

Az éttermi ruha kiválasztásának alapvető és egyetemes szabályai

 • Azt mondjuk, nem túl sok szín és bármilyen felszerelés kombinációja, amely még egy távoli hasonlóságot mutat a strand felszerelésével. Csak monofonikus vagy szélsőséges esetekben a két szín egymással harmóniája;
 • Frank szexualitás hagyja, hogy maradjon a klub számára, és csak finom hölgyek hívják meg az éttermet. Túlságosan őszinte felszerelés, amit nemcsak magadnak, hanem társának is kényelmetlen helyzetbe helyezsz;
 • hazánkban ugyanolyan, a fekete ruhát gyászhoz köti. Csak fekete ékszereket lehet menteni egy fekete estélyi ruhában, jobb, ha értékesek;
 • Egy szép ruha minden bizonnyal jó, de ha ez akadályozza a mozdulatait, akkor jobb, ha felhagy. Még mindig pihenni fogsz, az asztalnál kell ülni, beszélni, nevetni, talán táncolni, de soha nem gondolhatsz el egy szép, de rendkívül kényelmetlen ruháról a fáradt testedről.
 • a szövet nem okozhat irritációt, és a ruhán lévő minden dekorációnak nem szabad a bőrt szúrnia;
 • egy étterem és egy labda teljesen más dolog. Úgy érzi, mint egy csodálatos ruhában lévő hercegnő nem működik, a legnagyobb - a királynő;
 • mély vágások és csupasz vállak - ez természetesen csodálatos, de jobb, ha a szekrény egy kiegészítő elemével (köpeny, sál, kendő) fedjük le őket.

Emlékezetes és kifinomult megjelenés lehetséges, ha figyelembe vesszük az esti ruha kiválasztásának összes szabályát egy étteremben. És akkor a figyelmet nemcsak a műhold, hanem a körülöttünk lévő emberek is odafigyelik.

Comments
 1. Rita
  16.11.2015

  Egy étteremben eltöltött nyaralás alatt szép ünnepi ruhákat kell viselni, és egy tipikus napon a legjobban illeszkedő ruha nélkül.

 2. Oksana
  29.10.2015

  Hogy tetszett a bordó ruha a kis étteremben! Nem pompás, hanem nagyon elegáns. Tökéletes egy étterem számára, szinte minden alkalomra.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok