A ruhák színei

Milyen színű ruhák alkalmasak a szőke?

Milyen színű ruhák alkalmasak a szőke?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mi a szőke?
 2. Szemszín kiválasztása
 3. A haj árnyékában

Minden nő nagyon érzékeny a ruha választására. És nem hiába, mert a jól megválasztott modell drasztikusan megváltoztathatja a női képet. És fordítva - az ellentmondás a megjelenés minden előnyét hátrányossá teszi. A vélemény, hogy a szőke mindenbe illik, rossz. Vegyük figyelembe a szőkék színének kiválasztására vonatkozó szabályokat: ellenállhatatlan nő lesz, tökéletes ízléssel.

Mi a szőke?

A beszélgetés itt nem személyes érdemekről szól, hanem a megjelenés sajátosságairól. Meglepő módon nem minden szín egyformán jól néz ki egy szép hajú lánynál.

Minden szőke haj sajátos árnyalatú. Könnyű bézs, hideg platina, füstös hamu, pezsgő, arany, méz és sok más szőke színárnyalat lehet. Az első három lehetőség a "hideg" szőke fényes képviselői. A „meleg” szőke fiatal hölgyek számára a ruhák megfelelnek.

A színválasztást a következő paraméterek befolyásolják:

 • szemszín;
 • a bőr tónusa és a pír jelenléte;
 • hideg vagy meleg hajszín;
 • évszak:
 • az esemény hangja.

Például, ha egy lány sápadt bőre van, és a szeme kék, zöld vagy szürke, a ruhái akár egyetlen árnyalatúak, vagy lila színűek. A sötét bőr és a természetes blush jelenléte lehetővé teszi a világos ruhák kiválasztását.

Mindezek a pillanatok nagyon fontosak, ezért nézzük meg, hogy melyik szőke vagy, és mit viselhet.

Szemszín kiválasztása

A szőke hajú lányok világos szeműek (szürke és kék szemek) és sötét szeműek (mogyoró és zöld).

Szürke és kék

A világos szemek és a halvány bőr tulajdonosai számára türkizkék ruhákat és finom, rózsaszín és zöld árnyalatú ruhákat, valamint szürke-kék, őszibarackot és aszfaltot kell választani. A kép fényereje hozzáadja a bogyó-rózsaszín hangot.

Ha a bőr sötét, nyugodtan válasszon fényes árnyalatokat. Az alma színe például a mokka vagy a cappuccino, a sárga és a narancs, a kék és a zöld.

Zöld és barna

A zöld és a barna színekkel díszített ruhák jól illeszkednek a zöld szemekhez.

Nem szabad elkerülni a barna-narancssárga, sötét rózsaszín, korall ruhát. A sötét színek jobbak a téli időszakban, nyáron pedig világos és emlékezetes lehet.

A barna szemű szőke ruhák kiválasztásánál a legsikeresebb lehetőség a csokoládé különböző árnyalatai. Ne menjen körül a ruha piros-barna, szürke-sárga és világos lila virágok.

A sötétszürke és a sötét bőr kedvezően hangsúlyozza a hold-sárga és sötétkék árnyalatokat. Használható az érett cseresznye színű ruha. Érdekes lesz egy kék és narancssárga színből készített kép.

Szürke ruhák használhatók, de mindig világos kiegészítőkkel, különben a sötét bőr szürke lesz.

kék

Ha a szemek kékek, és az arca világos, jól definiált jellemzőkkel és természetes elpirulással rendelkezik, akkor nyugodtan válogathat élénk színeket. Ez a megjelenés a szőke hajjal együtt nem okoz problémát a ruhák kiválasztásában.

A kék és a zöld árnyalatai, még a legvilágosabbak is, sikeres kombinációt hoznak létre egy elpirulással.Az arca még pályázatosabbnak tűnik, a kép pedig szép és fényes.

A munka lehetővé teszi, hogy viseljen szürke ruhát, kifejezett tartozékokkal hígítva. Nos, az étterem felöltözködhet és haditengerészeti felszerelést kaphat.

A klasszikus kombinációk (fekete, fehér vagy piros, fehér) szem előtt tarthatók és hasonló képeket jeleníthetnek meg minden alkalomra.

De a világosszürke, savas-lila és halvány rózsaszín ruhákat egyáltalán nem szabad a szekrényben tartani.

A haj árnyékában

A szőke szín sok különböző árnyalattal rendelkezik. A szőrszálakat a szőrzet két kategóriába sorolhatja: meleg és hideg. A ruhák színének megválasztásakor érdemes megfontolni.

A "meleg" szőke

Ha a hajat naposnak nevezzük, és az árnyék arany és sárgabarack között van, akkor a "meleg" szőkehez tartozol.

Az ilyen hajnak meg kell ragyognia és kedvezően hangsúlyoznia a ruházatot. Ezt az eredményt a következő árnyalatok miatt érheti el:

Az ilyen színekkel díszített ruhát ünnepségre lehet helyezni abban az esetben, ha az egyetlen szőke lesz. Egy ilyen alkalomhoz egy csábító és mérhetetlen nyakkivágású piros ruha lesz elegáns lehetőség. A narancssárga ruhában egy dátumot vagy esti séta járhat.

Önnek joga van magának választani egy ilyen ruha hosszát és stílusát, összpontosítva az alakja jellemzőire és az ünnepség jellegére. Biztos lehet benne, hogy a férfiak minden figyelmét az Ön személyére irányítják.

Turquoise. A legérzékenyebb és romantikusabb színtű törekvése a türkizen végződik. Nyáron ez a legfrissebb szín, amely tökéletesen alkalmas a meleg hajú szőke hajra. A türkiz ruha miatt ugyanakkor lehet szexi, kedves és romantikus.

A türkizkék a fehér és bézs színekkel jól teljesítenek. A türkiz ruha alatt jobb, ha magas sarkú cipővel és arany kiegészítőkkel vegye fel a cipőt

Blue. A közelmúltban a szőke népszerű overallok lettek gazdag kék árnyalatokban, de ez nem jelenti azt, hogy az estélyi ruhát a szekrény legtávolabbi polcjára dobhatják. Az ünneplés, a romantikus vacsora, a „meleg” szőke hivatalok számára kétségkívül bármilyen stílusú kék ruhát viselhet.

Pasztell színek. Hozzon létre egy különleges képet, amely kiemelkedik és emlékezni fog, nem csak fényes ruhákból lehet.

Aranyszőrű lányok számára bézs és rózsaszín ruhákat lehet választani, de győződjön meg róla, hogy pasztell árnyalatokkal rendelkeznek. A sárgabarack és a karamell felszerelések szintén megtalálhatók a rendelkezésre álló listában.

A kép kifejező képességének köszönhetően világos kiegészítőkkel, divatos cipőkkel, vagy a ruhát magában foglaló kontrasztos részletekkel válaszolhatnak. A smaragd tökéletesen kombinálva van a pasztell képpel.

Green. A meleg fű árnyalataiban gazdag ruhák népszerűek a meleg, fényes árnyalattal rendelkező haj tulajdonosai körében. Az ilyen felszerelések részt vehetnek a mindennapi képek, ünnepi és irodai íjak kialakításában. A környező hölgyek zöld ruháját, sárga övét és divatos cipőit tekintik valódi irigységgel.

Sárga és őszibarack. Sárga ruhákkal rendkívül óvatosnak kell lenni, de mindenképpen érdemes az ilyen modelleket a nyári szekrénybe beépíteni. Egy szép alak még inkább csábítónak tűnik a helyesen választott, sárga vagy lédús őszibarack színben.

Coral. A ruha korallja nagyon szépen fog kinézni a "meleg" hajjal.

Sötét lila. A jól érlelt szőlő színe jól néz ki a szőke. Szexiebbnek tűnnek. Az ilyen felszerelés kiválasztásakor ügyelni kell a nemes anyagra és a kiváló minőségű szabásra.

Az elefántcsont színű, arany tónusú ruhák is megengedettek.

Milyen színű "meleg" szőke legyen óvatos?

Minden hűvös árnyalat növeli a bőr unalmát és a tompaságot, míg a megjelenés kifejezetlen és unalmas lesz.Ezek a tulajdonságok menta és olajbogyó árnyalatúak, sárgás, rózsaszín, kék színű, halvány árnyalatok.

Ha a szekrényében egy szürke-barna színárnyalatú ruha van, akkor azonnal megszabaduljon róla. Az ilyen ruháknak köszönhetően a körülöttünk lévők számára úgy tűnik, hogy a hajad nem jól ápolt, és nem elég jól festett. A szürke-barna ruhát követve eltűnik az ezüst ruhák és a hófehér ruhák.

Milyen színt kell választani a „hideg” szőkeeknek?

A hold árnyékának jelenléte a hajadban „hideg” szőke lesz. Az ilyen lányok haja gyöngy-, rózsaszínes vagy hamutartó árnyalatokat szerezhet. Az elegáns megjelenéshez ragaszkodnia kell a szabályokhoz a ruhák színének kiválasztásakor.

CDíszes és kékes pasztell árnyalatok. Ezek a ruhák egyaránt alkalmasak arra, hogy időt töltsenek barátokkal és fontos ünnepségekkel.

KA piros. Még nem csak vörös, hanem fényes és telített ruhák, amelyekben észrevehető lesz, és még halálos nő is. Növelje a porcelánbőr hatását és a zöld kövek díszítésének használatát.

Menta, zöld és ég kék pasztell árnyalatok. Az ilyen ruhák alkalmasak minden „hideg” szőkere, de különösen jól kombinálhatók platina színű hajjal.

Rózsaszín és lila. Lila ruhákkal az ügy világos - mindenki szereti ezt a színt, de a hideg hajú árnyalatú szőke úgy néz ki hihetetlenül szépen az ilyen ruhában.

De rózsaszín árnyalatokhoz nem mindenki táplálja a szeretetet. Ezt a színt különböző ruhadarabok kombinálásával teheti meg. Egy másik lehetséges lehetőség egy rózsaszín, fekete vagy kék díszítésű ruha.

A szexualitásról szóló megjegyzések képesek lesznek a ruha képének fehér és szürke színeinek elkészítésére. Az ilyen ruháknak szükségszerűen a szekrényben kell történniük. Mindenképpen nem fognak porozni - sok oka lehet a bemutatónak. A fehér és a hamutartalmú ruhák használata lehetséges, de a sárga színnel és egy elefántcsontgal való kombináció rendkívül nemkívánatos.

Milyen színekre van szükség?

El kell kerülni a hajat, a szőke hideg árnyalattal, és még a narancssárga és arany színű ruhák irányába sem nézzen. A gyönyörű hajod csak elveszik az ilyen ruhák hátterében. A másik tabu meleg árnyalatú ruhák, vörös és türkiz színekkel.

Ezeken a szabályokon kell alapulnia minden vásárlástól. Akkor minden képed helyes, szép és tökéletes lesz.

Comments
 1. Xénia
  26.01.2016

  Szőkék szinte minden szín, csak ki kell választani a megfelelő sminket.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok