Esti ruhák

Esti ruhák nőknek 40 év

Esti ruhák nőknek 40 év

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Eredeti stílusok
 2. Szövetek, színek és nyomatok

Egy fiatal korban a lány természeti szépsége nagymértékben függ a természettől, de 40 évesen maguk a nők határozzák meg megjelenésük paramétereit. Gyakran már saját stílusuk van, követik a divatot, de nem követik vakon, egyértelműen tisztában vannak az ábra hibáival és könnyen álcázzák őket. De mint az estélyi ruhák esetében is nehéz lehet választani, mert hangsúlyozniuk kell a státuszt és meg kell felelniük az életkornak. Ebben a kérdésben részletesen le kell állnia.

Eredeti stílusok

A nő minden kora gyönyörű, például a 40 éves mérföldkő keresztezésével, kísérletezni, létrehozni és megváltoztatni a szekrényét. Az esti WC-k szintén a kísérleti hullám alá tartoznak, amelyek nagyrészt kifinomultak, de az extravagancia nem zárható ki.

Egy ilyen érdekes kor nem tartozik a stílusok megválasztásának korlátozásai közé, és még egy mini hossza is jól nézhet ki. Mint mindig, a legfontosabb dolog az az intézkedés, amelynek betartása lehetővé teszi, hogy elképesztő ruhákban megjelenjenek a vendégek előtt.

csipkés

Meg lehet mondani, hogy egy drága csipke estélyi ruhája mindenki számára előnyös lehet. Ez az anyag magának az egyetemességéről, a nemességről szól. De ha a „magas költség” szó ijesztő, akkor kiválaszthat egy csipke felső, ujjú, betétes és áttört motívumot. A legjobb stílusok a-sziluett és a szokásos hosszúságú beépített tokok lesznek.

Vissza nyitva

Ha egy kis szexualitást szeretne hozzáadni, de a nyakkivágást mély nyakkivágással vulgárisan, egy estélyi ruhát választva, akkor gondosan mérlegelje a modellt egy részben csupasz hátul.

Itt megőrzik az eleganciát, a figyelmetlenséget, a könnyű szexualitást és a rejtélyt. A vágásnak nem szabad túl mélynek lennie, és túl kell lennie a derékvonalon. Egyedülálló ruhák kivágása nem teljesen szokásos formában. A nyakkivágás körüli dekoráció még jobban felhívja a figyelmet a hátra.

Ahhoz, hogy egy ilyen ruhában jól nézzen ki, gyakorlatilag modelles figurával kell rendelkeznie saját vékonyságával és törékenységével.

Aszimmetrikus modellek

De a bujaabb nők számára új stílus alakult ki, amely ebben a szezonban a népszerűség csúcspontja. Különlegessége a fészek a test tetején. Itt csak könnyű szövet van, és előnyös a tányér.

A szoknya elülső és hátsó részének aszimmetriájának különbségét kizárólag a magassága határozza meg. A magas nők egy szoknyát választhatnak egy rövid elülső és jól hosszúkás csikkvel. Ha a magassága nem olyan nagy, mint amennyit szeretne, akkor egy hosszú vonat nem az Ön választása. A szokatlan vágás miatt, ami már érdekes elem a képben, a dekor- és színváltozatok feleslegessé válnak.

A klasszikus aszimmetriás ruhákban be kell tartani a figura jellemzőit is. Az egyik vállú modell felhívja a figyelmet a mellkasra, és az egy alakú, bolyhos szoknya extra centimétert rejt. A szoros illesztés hangsúlyozza az ábra szépségét. Hosszú szoknya zsebekkel és aszimmetrikus alsó rész, amely különleges ruhát ad a ruhának, divatos lett.

hableány

A hableány sziluettje estélyi ruhában minden korosztály számára releváns, és még ennél is inkább, hogy egy 40 éves nő egy este este királynő lesz. Kifinomultság és elegancia - mindent, amit a padlón lévõ estélyi ruha mermaid sziluettjével lehet mondani. Győződjön meg róla, hogy egy verziót egy többrétegű szoknyával tekint.

Baszk ruhák

A tervezők és a stylistok számára bonyolult, az almát hasonlító alak egy ilyen ruhában fog kinézni, amelyet egy baszk egészít ki. Sok márka a felnőtt nők estélyi ruháinak ezekre a változataira összpontosított.

Ha az éjszaka nem ígér, hogy bosszantó, hanem éppen ellenkezőleg - vidám és aktív, akkor a ruhának szabadnak kell lennie. Ilyen esetekben a Birodalom stílusa vagy görög stílusa, amelyen a lángolt szoknya jól illeszkedik. Hagyománya és egyszerűsége gazdag színnel hígítható. A dekoráció a drapériát vagy bármely háromdimenziós elemet szolgálja.

Szövetek, színek és nyomatok

40 - ez nem az az életkor, ameddig nem kell lemondania a ruhák színéről, vagy túlságosan óvatosnak kell lennie a színek kiválasztásában. Csak az Ön kívánságait kell irányítania.

 1. A nőiesség és a romantika poros árnyalatú.
 2. Élénk színekkel vonzza a figyelmet, de a sárga és narancssárga esetében gondos megközelítést és óvatosságot igényel.
 3. Enyhén sötétebb vörös, barna, lila, zöld és kék mindig releváns és sikeres.
 4. Ne felejtsük el a klasszikusokat, amelyek a fekete-fehér változatokban is mindig megjelennek. Ha unalmasak az Ön számára, akkor merész kombinációkat és egy fülbemászó minta kombinációját használjuk. Mindez látható a Carolina Herrera esti gyűjteményein.

Ne korlátozza magát a szövetek kiválasztásában. Ez csak átlátszó ruhákkal nem kezelhető. A textíliák kiválasztásában az útmutatónak kell lennie. Ha közel van a tökéleteshez, akkor egy hosszú ruha, amely a selyem használatának köszönhetően folyik, jól néz ki. Hacsak nem tölti túl a díszítő elemekkel. Ne félj a fényes szövetektől, amelyek jól látszanak a kabátokkal.

Szilárd nők érdekes korban, 40-es arcú, mintás ruhákhoz vagy ruhákhoz, hímzéssel díszítve. Itt a luxus folyik, mely esztétikai rajongók drámai irányba szeretik.

A nyomtatás nem szerepel a tiltott tételek listájában. Éppen ellenkezőleg, azt javasoljuk, hogy sok stylist hozza be. Ne tagadja meg magadnak a drapériákat, gazdag réteges szoknyákat, kézi hímzést és vonatokat.

Egy szóval próbálja ki az új megoldásokat, fedezze fel magának a megengedett széleket. Hozzon létre egy rejtélyt a ruhádban, hogy hosszú ideig megnézhesse, és a szemeddel meg tudod oldani.

Comments
 1. Svetlana
  20.09.2015

  Minden 40 éves nő más. Olyan fiatalos hölgyek vannak, akik egy vésett figurával rendelkeznek, és teljesen ruhát viselhetnek. Nagy választék a ruhák.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok