Ruha stílusok és modellek

Köpeny ruha

Köpeny ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. nyalánkság
 2. Ki alkalmas?
 3. Adott esetben?
 4. Klasszikus köpeny ruha
 5. Csipke
 6. Ujjal
 7. Gallérral
 8. Hasítással
 9. hossz
 10. Népszerű színek
 11. Divat trendek
 12. Mit kell viselni?
 13. Hogyan kell kiegészíteni a képet: kiegészítők és dekorációk
 14. cipő

Elegáns, szigorú, de ugyanakkor szexi, ruházati eset egy időben valódi forradalmat hozott a divat világában. Az első világháború után, amikor észrevehetően megrázkódott az európai országok gazdasága, néhány méternyi drága anyag egy ruhára történő kiadása rendkívül ésszerűtlennek tűnt. Ezért cserélték ki az egyszerű, lakonikus modellek a buja, többrétegű ruhákat.

Az ilyen ruhák megteremtéséhez elég sok anyagot és minimális munka szükséges. A divatos nők számára az újdonság nemcsak gazdaságos, hanem hihetetlenül kényelmes és szép öltözéket is mutatott, így a ruhaköpeny gyorsan népszerűvé vált a világ számos országában.

nyalánkság

 • A köpeny ruha egyik kétségtelen előnye, hogy jól néz ki a különböző fiatal hölgyeknél. Egy ilyen ruhának nincs szigorú korlátozása az életkor és az építés tekintetében. Csípős és zsemle, fiatal lányok és tiszteletreméltó hölgyek - mindenképpen ruházatot kell kapniuk.
 • Egy ruhadarab alapján sok különböző képet hozhat létre - az üzleti és a romantikus. Mindössze a cipő és a kiegészítők cseréje szükséges.
 • Ruha stílus "tok" - olyan felszerelés, amely majdnem mindenhol megfelelő lesz. Ebben a munkahelyen jelenhet meg, este pedig a moziba vagy egy pártba menni - a ruhát nem kell megváltoztatnia.

Ki alkalmas?

A burkolólap formájú öltönyruha a különböző testtípusokhoz alkalmas.

A ruha, a mintázat és a díszítő elemek megfelelően kiválasztott színének segítségével néhány hiba javítható, például:

 • ha aggódsz egy kis mellkasról, a ruha fodrászai vagy fodorai segítenek hozzáadni a testnek ezt a részét;
 • A túl keskeny csípő egy kicsit szélesebbre állítható úgy, hogy egy ruhát választ meg egy szoknya vagy egy kis kendővel a szoknyában;
 • a ruha vízszintes síkja vizuálisan alacsonyabb és teljesebb lesz, és függőlegesek, ellenkezőleg, kinyújtják és szűkítik az ábrát;
 • A magas lányoknak ajánlott a klasszikus hosszúságú ruhát viselni, azaz a térd közepére, és a miniatűr rövidített modelleket.

Adott esetben?

A köpeny ruha nagyon praktikus ruha. Ha elfoglalt napja van, nyugodtan viselje ezt a ruhát reggel.

Nem csak a klasszikus sarkú cipők, hanem a lapos cipők, mint például a balett lakások vagy a csipke-cipők is alkalmasak a ruha dobozhoz. Ezért abban az esetben, ha kényelmesen érezni fogja magát a kormány mögött, vagy sétál a városban.

Egy egyszerű, elegáns ruha-táska még szigorú irodai öltözködést is lehetővé tesz, így nagyon helyénvaló, ha a munkahelyen megjelenik.

Ha este szeretne menni, vagy találkozik barátaival, cserélje ki a szigorú üzleti kiegészítőket informálisabb vagy elegánsabbakkal. Így az irodai ruha ünnepi felszereléssé válik.

Klasszikus köpeny ruha

Rendkívül tömör volt egy köpeny ruha, mint például a múlt század elején divatos nők. Két részből volt varrva, és csak oldalsó varrata volt. A varrás és a szoknya közötti hézag hiánya magas derékhatást eredményezett, és vizuálisan meghosszabbította a lábakat.

A klasszikus köpeny ruha a térd alatt van. A mellkasra vágás kerek és sekély. Ez a modell nem tartalmaz hüvelyeket és különféle díszítőelemeket - öv, zsebek, stb. Csak vékony pántok megengedettek.Hagyományosan a köpeny ruha fekete vagy semleges színekben készült - szürke, bézs vagy kék.

Csipke

A köpenyes csipke ruha nagyon hihetetlen és romantikus. Ez nem választás munkára vagy sétára, hanem ünnepi rendezvényre vagy partira.

Ahhoz, hogy egy ilyen ruhában valóban luxus legyen, csak jó minőségű, drága csipkékből kell választania a modelleket. A kétes minőségű guipure nem tudja ellenállni még egy zokninak sem, nem is beszélve a mosásról.

Különösen látványos csipke modellek élénk színekben. Egy fehér csipke ruha tok is lehet esküvői ruha a modern menyasszony számára. Más esetekben nézd meg a pripyenno-rózsaszín, halvány lila, őszibarack és más pasztell árnyalatok ruháit.

Ujjal

Az ujjak egy olyan részlet, amely a klasszikus öltözőből hiányzott, de a modern modelleknél gyakran megtalálható. Rövid ujjú ruha tökéletes a meleg időben.

A köpeny ruhájának hosszú ujjai ritkán fordulnak elő. A legnépszerűbb modellek ujjával ½ vagy ¾. Ebben az esetben az ujjak nem mindig ugyanolyan anyagból készülnek, mint maga a ruha.

Guipure vagy csipke ujjú köpenyes ruha egy nagyszerű megoldás egy ünnepi estére.

A koktélruhák általában teljesen ujjúak, vagy nagyon rövid ujjú szárnyai vannak.

Azok a lányok, akik nem idegenek az extravagánsnak, aszimmetrikus modelleket választhatnak egy hüvely vagy egy váll segítségével.

Gallérral

Hagyományosan hiányzott az eset-ruha gallér, valamint az ujjak. A klasszikus modelleket azonban korszerűbbek és változatosabbak váltották fel, így ma a gallér egy köpeny ruha szokásos eleme.

A gallérok nagyon különbözőek lehetnek, de a leggyakrabban egy kis, fordulós, galléros, kontrasztos ruha színű modell van. Ezek általában olyan üzleti ruhák, amelyek hasonlítanak a múlt század iskolai egyenruhájára.

A ruha, amely egy állványos gallérral rendelkezik, egy kínai kínai felszerelés. Szintén népszerű az esti modelleknél a gallérok, mint a "rocker" vagy a "szív".

Hasítással

A fentiek közül a legmodernebb lehetőség a nyakkivágású ruha. Egy lány, egy szoros ruhában, egy gyönyörű nyakkivágással, amely a mellkasát hangsúlyozza, mindig vonzza a megjelenést, ezért ezt a ruhát óvatosan kell kiválasztani.

Ahhoz, hogy vonzóvá váljon, nem szükséges kiválasztani a legmélyebb nyakvonalat, amely megnyitja a mell legtöbb részét. Nem kevésbé lenyűgöző és csábító, akkor egy nyakkivágású ruhában fog kinézni, csak arra figyelmeztetve, hogy mi van rejtve az alatta. Keresse meg a klasszikus „csónak” nyakkivágással rendelkező modelleket, amelyek szépen, de nagyon keskeny nyakkivágással megnyitják a vállakat vagy ruhákat.

hossz

Ma a ruhaszekrény bármilyen hosszúságú lehet. A térd alatti szoknya még mindig klasszikusnak tekinthető, de a hosszúságot még mindig a választott paraméterek alapján kell megválasztani.

rövid

Amikor egy rövid ruháról beszélünk, általában a comb közepére vagy annál magasabbra értünk. Az ilyen ruhákat csak a karcsú lábak boldog tulajdonosai viselik. Ezen túlmenően, a stylistok azt mondják, hogy egy magas, hosszú lábú lány jobb választani a hosszabb szoknyával rendelkező modelleket, és a mini-ruhákat, hogy a fiatal lányok rövid ideig maradjanak.

Egy rövid köpenyes ruha egy nagyszerű felszerelés az esti órákra, különösen ha magas sarkú cipővel és fényes ékszerekkel együtt jár.

midi

Az átlag a térd közepe. Ez a ruha szinte mindenkinek illeszkedik: ha nem minden lány büszkélkedhet a tökéletes csípővel, akkor a térdei és a szája a legtöbb fiatal hölgy számára a legkevésbé problematikus területek.

A midi szoknyával ellátott köpeny ruha lehet egy szinte sokoldalú, alkalmi ruházat, amelyet árokbőr vagy bőrkabát, szandál vagy csizma viselhet.

hosszú

A kis fekete ruha, amit Coco Chanel teremtett, a térdét fedte, mivel a tervező a testnek ezt a részét úgy tartotta, hogy egy nő csúnya. A szépségről szóló modern ötleteknek meg kellett változtatniuk, de a hosszúkás ruhák még mindig népszerűek.

Egy hosszú köpenyes ruha megfeszíti és húzza a figurát, mint más ruhát, így biztosan szívesen formázza a lányokat. A nagyobb hatás érdekében előnyben kell részesíteni a sötét színekben vagy a kontrasztos oldallapokkal rendelkező modelleket.

Népszerű színek

A fekete köpeny ruha klasszikus felszerelés egy irodai vagy hivatalos rendezvényre, de más esetekben nem szabad csak fekete-fehér színekre korlátozni. Vegyük figyelembe a ruha-eset leglátványosabb színváltozatait.

piros

Egy vörös ruhás ruhában lévő nő egyszerűen nem tud figyelmen kívül hagyni, így ez az opció csak akkor választható, ha készen áll a nyaralás központjává. Ha szereted a piros színt, de jobban kedveled a visszafogott ruhákat, figyelj a néma árnyalatok modelljeire, például egy bor vagy korall köpeny ruhára.

fehér

A fehér köpeny ruha nagyon romantikus és aranyos felszerelés. Már mondtuk, hogy egy ilyen ruhát gyakran választanak a menyasszonyok, akik megtagadják a hagyományos bolyhos ruhákat.

Az ügy bonyolult változatai, például baszk, áttetsző ujjú vagy csipke nyakkal, alkalmasak az ünnepi megjelenés kialakítására.

fekete

Tehát a fekete köpeny ruha egy örök klasszikus, egyszerre és mindenkor a divatban a Coco Chanel-nek köszönhetően.

Egyszerű és elegáns, ma tekinthető a női szekrény alapelemének, amely alapján különböző képeket hozhat létre - az üzletektől kezdve a karcsúan szexi.

kék

A kék diszkrét és nemes szín, így kiválóan alkalmas egy gyönyörű köpeny ruha számára.

A kék színű modellek tökéletesen kombinálódnak a modern fényes kiegészítőkkel, valamint a klasszikus, nemesfémből, drágakőből vagy gyöngyből készült ékszerekkel.

A kék paletta nagyon gazdag: a kobalt és azúrkék ruhák teljesen másnak tűnnek.

szürke

Annak ellenére, hogy a szürke semleges színekre utal, és leggyakrabban az üzleti lányok szekrényében található, a szürke köpeny ruha is stílusos és szokatlan lehet.

A színek visszafogása kompenzálható a ruha eredeti vágásával vagy érdekes kiegészítőkkel. Keresse meg a szokatlan nyakkivágással vagy színes akcentussal rendelkező modelleket.

Divat trendek

 • Az új divatos szezonban aszimmetrikus vágású ruhák ismét népszerűvé válnak. Ügyeljen arra, hogy az egyenetlen szegéllyel rendelkező modellek (pl. Elöl legyenek, hátul hosszabbak) és a köpeny ruhák magasan legyenek a szoknyában.
 • A tavaszi és nyári szűk ruhák több buja ruhát adnak. Azok, akik ragaszkodnak a ruhákhoz, hogy megmaradjanak a trendben, meg kell nézniük az ügyeket egy terjedelmes szoknyával - drapéria, csipke vagy bordázattal.
 • Télen a tervezők extravagáns köpeny ruhákkal, szőrmével vagy bőrbetétekkel érkeztek. A hideg évszakban nagyon kényelmes lesz egy melegített ruhában, amely fújt, steppelt anyagból készül.

Mit kell viselni?

A köpeny ruhája jó, mert a ruhásszekrényből különböző ruhadarabokkal kombinálható.

Van egy fontos szabály: még ha ez egy „téli” ruha, vastag anyagból készült, nem viselhet semmit alatta, kivéve az alsóneműt - sem a blúz, sem a kesztyű.

De a ruházat esetében a felsőruházat problémája nem éri meg. Könnyű esőkabát, klasszikus árok, farmer, bőrkabát, kabát, blézer, eredeti ujjatlan - mindez jól illik ehhez a ruhához. Nyári estén, amikor hűvösebb lesz, dobja ki a bütyköt vagy a bolerát az esetre.

Hogyan kell kiegészíteni a képet: kiegészítők és dekorációk

A nap folyamán lehetőség van ruhadarab-kiegészítők cseréjére, minden alkalommal, amikor teljesen új megjelenést hozunk létre.

A munkanap reggelén lehet egy egyszerű, tágas táska, egy elegáns zsebkendő a nyak körül, és diszkrét jelmez ékszerek. Este egy bárba vagy egy buliba, vegyen fel egy kuplungzsákot vagy egy kis kézitáskát egy lánccal. Távolítsa el a sálat a nyakból, és rögzítse a széles, fényes övet a derékra. Este több figyelemre méltó ékszert kaphat - nagy fülbevaló, karkötő, többszintű gyöngy.

cipő

A lány öltözve öltözött lány a nőiesség és az elegancia leginkább megtestesítője. Egy ilyen kifinomult ruha számára természetesen a sarkú cipőt kell választania. Különböző cipők jönnek létre az ügyben: a szandálok vékony pántokkal a klasszikus hajókig, platform cipők és vastag, halmozott sarok.

Fekete és bézs cipő alkalmas szinte minden ruhára.

A nyeremény egy olyan cipő, amely több színben világosabb vagy sötétebb, mint egy ruha.

A kontrasztos cipők, például a lila ruhával ellátott citromos szandálok nem kevésbé lenyűgözőek.

Comments
 1. Lena
  14.02.2016

  A köpeny ruha az alapszekrényre utal, és minden nőnek kell lennie.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok