Ruha stílusok és modellek

Kimonó ruha - egyszerű illeszkedés, kényelem és szépség

Kimonó ruha - egyszerű illeszkedés, kényelem és szépség

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Egy kis történelem
 3. Ki alkalmas?
 4. szövetek
 5. Zsebekkel
 6. hossz
 7. Megfelelő a teljes?
 8. Tippek a kiválasztáshoz
 9. Mit kell viselni?
 10. tartozékok
 11. cipő

A japán nemzeti ruházat már régóta elterjedt az országának határain. Az európai nők szerették a kimonó ruhákat egyszerű vágásukért és szépségükért.

Jellemzők

A kimonó ruha fő jellemzői a következők:

 • T-alakú vágás.
 • Széles ujjú, egyetlen vágással. Az ujjak hossza más, és ha hiányoznak, akkor a ruha vállvonala meghosszabbodik, hogy kis átfedést képezzen.
 • Egy széles öv jelenléte. Elhelyezkedése a derékvonal mentén, és egy kicsit magasabb lehet, ha magas derékú sziluettet szeretne létrehozni.
 • Nincs gomb, cipzár vagy gomb. Csak egy öv segítségével rögzítse a ruhát a testre.

A modern kimonó-ruhák néhány modellje nagyon hasonlít a hagyományos japán felszerelésekhez, amelyek nagyon távolról vannak. Az ilyen felszerelések középső része egy deréktájékoztatóval van kiképezve, amely utánozza a szíjat. Lehet, hogy a terméken rögzítők vannak, és a hossza nagyon eltérő.

Egy kis történelem

A japánok által viselt hagyományos kimonó több mint 1,5 ezer év. Ezeket a ruhákat Japánban mind a férfiak, mind a nők használják, csak színben különböznek.

Kezdetben a stílust a japán nők alakjának jellemzőinek figyelembevételével hozták létre annak érdekében, hogy hangsúlyozzák a kefék és a nyak szépségét. Ez a hosszú ujjú ruha megjelenéséhez vezetett, és egy ilyen ruha frizura általában hátulról gyűjtött hajból állt.

A modern kimonó ruhák különböznek a japán ruháktól, de ez nem akadályozza meg a népszerűségüket. Manapság az ilyen ruhákat mind a kiutazási modellek, mind a házi ruhák, valamint minden napos ruhák mutatják. Kényelmesek és nagyon szépek.

Ki alkalmas?

A ruha kimonó jól ül minden alakban, miközben egy kényelmes ruhát visel.

Biztonságosan viselni tudja a lányokat görbe és az alma alakjával, valamint a fiatal hölgyekkel, akik túlságosan vékonyak. A szabad vágásnak köszönhetően ez a ruha segít egyensúlyozni a „háromszög” figurával rendelkező lányok sziluettjét, valamint széles vállakkal és keskeny medencével.

szövetek

A kimonó-ruha gyártásához használt puha és természetes szövetek áramlanak és ragyognak.

A legtöbb klasszikus lehetőség egy selyem ruha, de ma már megvásárolható a len, a viszkóz, a sifon, a kötöttáru, a pamut és a bársony.

Zsebekkel

A szabadon vágott kimonó ruhák modelljei, amelyek széles zsebekkel rendelkeznek, segítenek a csípő területén lévő nő alakjának térfogatának növelésében. Leggyakrabban ezek a sima ruhák, amelyek a kimonóhoz hasonlítanak, csak a felső rész (ujjak).

hossz

hosszú

Ennek a stílusnak a hosszú ruhái jó választás lehetnek a nyári meleg ruhák számára. Képesek cserélni egy sundress-t, és vizuálisan magasabbra és vékonyabbá teszik a tulajdonosukat.

A padlón található kimonó ruha modelljei jó választás lehet estélyi ruhában, különösen, ha fényes áramló anyagból készülnek.

rövid

A térdhossz felett lévő kimonóruhát gyakran fürdőköpeny vagy tréningruha helyett otthon viselik. Ez a felszerelés vonzóbb és nagyon kényelmes.

Rövid ruhák ezt a stílust drága szövetekből választják ki a kilépéshez. Gyakran vonzza a figyelmet egy látványos övvel.

Megfelelő a teljes?

Ezt a stílust fel lehet használni a lányok számára, akik extra fontot használnak, mert a sziluett függőleges vonalai és egy darabból álló hüvely jelenléte miatt ez a felszerelés vizuálisan vékony lesz, és kegyelmet ad az ábrának.

Tippek a kiválasztáshoz

A ruha színsémájának kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy mikor fogja viselni. Tavasszal és nyáron a kimonó ruha legmegfelelőbb nyomtatása virágos lesz.

A hűvös időt általában az absztrakt rajzokkal rendelkező termékeket választja.

A szövetek esetében a kimonó nyári modelljeit vékonyabb és természetes anyagból varrják, és télen sűrűbb anyagot választanak.

Mit kell viselni?

A kimonóstílus melletti este egy kis kuplungzsákot vagy borítékzsákot vegyünk fel. Az ilyen típusú alkalmi ruhák egy ömlesztett bőr táskával viselhetők, hogy megfeleljenek az övnek vagy cipőnek.

A kimonó ruha gyakori kiegészítése egy öv. Ez kontrasztos szín és fényes hímzés.

tartozékok

Ennek a stílusnak a ruhája önmagában is elegendő, ezért a kimonó ruhával ellátott kiegészítők minimálisra kerülnek, vagy eldobják őket. Ezüst- vagy arany ékszereket egyszínű kimonóval vehet fel.

Ez a stílus jó kiegészítése a haj ékszerei. Például egy frizurát fésűkkel, csapokkal vagy gyönyörű hajvágókkal lehet díszíteni.

A fotózások során a képzelet nem ismer határokat, a kimonó hangjában lévő kalapok valódi találatot jelenthetnek.

cipő

A legmegfelelőbb cipő egy hosszú ruha-kimonó alatt cipők, szandálok vagy szandálok lesznek. Ha a ruházat rövid, akkor magas sarkú cipője van.

Comments
 1. Lena
  14.02.2016

  Szeretem a kimonót. Van egy ilyen fürdőköpenyem otthon, most egy másik ruhát akarok vásárolni ebben a stílusban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok