Ruha stílusok és modellek

Öltözködés: aktuális trendek

Öltözködés: aktuális trendek

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Ki alkalmas?
  2. divat
  3. szövetek
  4. Népszerű színek
  5. Az elhízott nők választási lehetőségei
  6. Mit kell viselni?
  7. kiválasztás

A ruha az orosz népviselet legismertebb eleme. A nők és a lányok ezt a ruhát régóta viselték, és most, annyi év után, a sundress még mindig az egyik kedvenc dolog a szekrényünkben. Az orosz sundress jellegzetes jelei a széles pántok és egy tágas szoknya a padlóhoz. A testrész lehet sűrű és szabad - de feltétlenül zárva.

A modern szundresszusok jelentősen megváltoztak, és már kevéssé hasonlítanak az ősök mentén. A szoknya most bármilyen hosszúságú lehet, és a pántok vékonyak vagy teljesen hiányoznak. Egy másik jelentős különbség az, hogy: ha egy sundresset csak egy ing alatt viseltek, most már főleg meztelen testen viselték.

Ki alkalmas?

A szundresszus egy univerzális dolog, amely bármilyen formában lágy, nőies formákat ad. Ha bármilyen hibát észlel a szervezetben, akkor azokat egy jól megválasztott ruhadarab segítségével könnyen kijavíthatja.

A fiúkkal rendelkező karcsú lányok számára a laza szoknya és a fodros fodrász a mellkasra és a combokra ad hangot. A magas derékú sundresses alkalmas mind a vékony, mind a kövér fiatal hölgyek számára.

A kifejezett derékvonal, a bolyhos mellkas és a csípő tulajdonosai figyelmet fordítanak a felszerelt modellekre. A körte alakú figuráknak a térfogat tetejére kell választaniuk a sundress-eket (például ujjú szárnyakkal vagy fodrokkal).

divat

Oroszországban csak kopott hosszú sundressekVégtére is, úgy ítélték meg, hogy a múlt századig a lábakat bizonyíthatatlannak tartották. Modern módon a maximális zárt fenéket egy nyílt felső rész kompenzálja. A Maxi sundresses-nek általában a teteje van, teljesen kinyitva a vállát.

az rövid sundresses sok lány inkább a ruha, ha a meleg napok jönnek. Könnyű ruhákban, a test nagy részét megnyitva, hihetetlenül kényelmes a hőségben: nem tartják meg a mozgásokat, és lehetővé teszik, hogy egy gyönyörű barnát kapjon.

Póló ruha sundress kicsit hasonlít a ragyogó nyári ruhára. Inkább az üzleti stílusra utal, és sokan viselik. Ezt a stílust az ujjak és a gallér jelenléte jellemzi. Gyakran ez a ruha van felszerelve sziluettje, így viselt egy öv.

Wrap ruha - Ez a 60-as évek divatának öröksége. Manapság az ilyen modelleket a stylistok ajánlják a lányoknak, mert tökéletesen elfedik a kiálló hasat, és hangsúlyozzák a buja mellkasot. Ez az oka annak, hogy a becsukódó sundresseket gyakran vásárolják a jövő anyák.

szövetek

A Sundresses elsősorban a nyári ruhák, ezért a leggyakrabban vékony, természetes anyagból készülnek. Pamut, len, viszkóz, calico, sifon - az ilyen anyagokból készült ruhákban a legforróbb napon is jól érzi magát. Hagyományosan a sundressek számára élénk színeket választanak. Különösen népszerűek a virágos és etnikai díszek.

Azonban a sundresses nem csak nyár, hanem a hideg évszakra is alkalmasak. Ebben az esetben sűrűbb és melegebb szövetből, gyapjúból vagy szintetikus szálból készülnek.

len

A ruházati szekrényeinkből hosszú ideig eltűnt lenruházat most aktívan visszatér a helyére. Miután megszokta a szintetikus szöveteket, elfelejtettük, mennyire kényelmes a testünk a természetes anyagból készült dolgokban.Az öko-stílusnak köszönhetően a vászonszarafánok divatosak, a természetes anyagok használatán alapuló népszerű tervezési irány.

farmer

A farmer ruházat a casul stílus szerves része. A farmer, farmer dzsekik, overallok és ruhák sokkal kényelmesebbé teszik az életünket. A farmer szundresszusai jóak, mert nem csak nyáron, hanem hideg évszakban is viselhetők - pólóval vagy nyakörvvel kombinálva. A vékony farmerből készült könnyű sundressek nagyon aranyosak és romantikusak.

kötött

Több fonalfonal, egy kötőtű vagy egy horog segítségével szokatlanul szép, igazán egyedi ruhákat hozhat létre. A kötés egyik legmegfelelőbb modellje a sundress. Egyszerűen illeszkedik, és mégis egy fényes szálból szőtt miniatűr sundress nagyon lenyűgöző.

Népszerű színek

Nyáron a lányok többnyire élénk színeket választanak. Végtére is, a hosszú őszi-téli szezonban olyan fáradt vagyunk a szigorú sötét árnyalatoktól! Ha a bőrt kissé cserzett, győződjön meg róla, hogy világos színű, fehér színű, citrom, sápadt lila szundresszusokat visel. Azonban a gazdag árnyalatú ruhák nem kevésbé szépek a sötét bőrön - sárga, bíbor, türkiz, smaragd.

A Sundresses-nek nem kell monotonnak lennie: szabadon választhatja ki a fényes nyomtatású modelleket, például állati vagy absztrakt geometriai mintát. Ma népszerű, az úgynevezett "gradiens" színek: amikor az egyik szín fokozatosan megváltozik egy másikba.

Az elhízott nők választási lehetőségei

Ahogy fentebb már írtuk, a ruha-ruha tökéletesen alkalmas a göndör hajú lányoknak. A szabad vágásnak köszönhetően tökéletesen eltakarja az összes problémás területet, az érték érdemeire összpontosítva. Ha hatalmas vállai vannak, próbáljon meg ne viseljen puffadt ujjú ruhákat - „szárnyak” és „zseblámpák”. Ha van pocakja, akkor a magas derékvonalú ill. A padló lábai tökéletesen elrejtik a padlón egy tágas szoknyát.

Nemcsak a paty-sarafan stílusa, hanem színezése is segít a kép vizuális kijavításában. A minta típusának kiválasztásakor kerülje a túl kicsi mintákat és vízszintes csíkokat.

Mit kell viselni?

ruházat

A ruha, attól függően, hogy a modell, jól megy a különböző dolgokat. Nyári sundresses viselet farmer dzseki vagy ing, valamint áttört bolero vagy vékony kabát viselhet. Az irodai sundress-eket ing, blúz vagy nyakörv viseli. A 90-es évek stílusában a pántokon lévő farmer sundress-eket viselni lehet egy póló felett.

cipő

Különböző cipők illeszkednek a sundresshez - a modern lányok cipőkkel is viselik. A hagyományosabb szandál vagy szandál. Az elakadások és a palackok szintén alkalmasak (az utóbbit még mindig csak a strandon kell viselni). Hűvös évszakban irodai cipőkkel, csizmákkal vagy csizmákkal viselhető sundress.

tartozékok

A szundresszus egy nagyon nőies ruhát és egy kicsit könnyed, így megfelelő tartozékokra van szükség. A kis, fényes kézitáskák vagy tágas fonott táskák megfelelnek ennek a romantikus ruhának. Jól működik a szalma kalap és az eredeti fejpánt. A fa vagy műanyag többszintű gyöngyök és karkötők nagyon megfelelőek lesznek, valamint nagy fülbevalók.

kiválasztás

  • A természetes szövetekből készült sundresseket részesítjük előnyben. Sokkal jobbnak tűnnek, mint a mesterségesek, és emellett lehetővé teszik számunkra, hogy ne tapasztaljuk a hőben a kényelmetlenséget.
  • Válasszon egy öltöztetős ruhát az alak típusától függően. Minden hibának rejtettnek vagy rejtettnek kell lennie, és minden előnyt ki kell emelni.
  • Ne csak a ruha stílusára, hanem a színteljesítményre is figyeljen. Egy egyszerű, szokatlan színekből álló ruha, amely kedvezően hangsúlyozza a megjelenését, sokkal jobban fog kinézni, mint a legelegánsabb sikertelen ruha.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok