Ruha stílusok és modellek

A-vonalú ruha - a szabadság és a kényelem stílusa

A-vonalú ruha - a szabadság és a kényelem stílusa

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. Jellemzők
 3. 60-as évek stílusa
 4. hossz
 5. évad
 6. Sleeve típus
 7. rövid
 8. ujjatlan
 9. Legnépszerűbb színek
 10. Alkalmas terhes nők számára?
 11. Megfelelő a stílus?
 12. Divat trendek
 13. Mit kell viselni?
 14. cipő
 15. tartozékok

A múlt század 60-70-es években megjelenő ruha trapézja ismét népszerűvé vált napjainkban. Ezeket a ruhákat sok nő szereti az egyszerű vágás, a kényelem és a praktikus használat miatt. Mindezek alapján jól néz ki bármilyen formájú.

Ki alkalmas?

Ezek a csodálatos ruhák szinte mindenkinek illeszkednek. A "trapéz" öltözködés képes elrejteni a leggyakoribb testhibákat - térfogati combokat, nem kifejezett derékot, és a jövő anyák hosszú ideig elrejthetik "érdekes pozíciójukat".

A kis mellek tulajdonosai mindig választhatnak stílusokat mellzsebekkel, gallérral és más "zavaró" elemekkel. Természetesen, a karcsú nők jól néznek ki egy ruha-trapézban, és a szerelmesek, akik bemutatják a karcsú lábukat, nem fognak csinálni a stílus rövid változatai nélkül.

A trapéz alakú ruha vágása ügyesen elrejti a tökéletlenségeket, és a figyelmet az ábra bájos részére helyezi.

Jellemzők

Ahogy maga a modell geometriai neve is mondja, a ruha a vállvonal mentén kúposra kúpos, és az alsó részre ég.

A trapéz ruha legkedveltebb tartozékai a patch zsebek, hímzett díszítések, különböző mellkasok a mellkason.

A ruhának minden baggy trapéz alakú formája nagyon kényelmes és sikeresen elrejti a has és a csípő testének hiányosságait.

60-as évek stílusa

A múlt század 60-as években megjelent „trapéz” stílusát minden nő örömmel fogadta, és még mindig nem jön ki a divatáru szekrényéből: a trapéz alakú sziluett, a lenyűgöző egyszerűségével, nagyon kényelmes a mozgás és a test számára.

Ha úgy dönt, hogy romantikus lánygá alakul át a távoli 60-as évekből, azt tanácsoljuk, hogy vegye fel a kesztyűt, és kössön egy sálat a nyakába. A retro megjelenés befejezéséhez fésülheti a haját, hangsúlyozza a szemeket kifejező nyilakkal, és kifejezzen egy kifejező rúzsfestéket az ajkakon.

hossz

Az A-vonal sziluettje mindenféle hosszúságú ruhákban bájos.

Hosszú a padlóra

A szappan, a selyem és a velúr ruhák különleges alkalmakra varrottak. A padló hosszúsága, a karcsú illeszkedés egy mély nyakkivágással, nyitott háttal vagy vállal.

A maxi-hosszú nyári ruhák fényes mintázattal járnak a sétára, a strandra és az ünnepekre.

midi

Egy nagyon nőies ruha, trapéz semleges árnyalatok és midi hossza megegyezik a cég ruházati kódjával.

Továbbá a térdre vagy egy kicsit alacsonyabbra, a sarkú cipővel együtt, a hölgyek kedvezően néz ki.

rövid

A trapéz alakú sziluettek varázsa és varázsa a fiatal kecses lányok piszkos rövid ruhái. Az ifjúság varázsa hangsúlyozza az A-alakú sziluett ruháját az ünnepléshez.

Az esti változatban a ragyogó anyagból készült mini ruhák, valamint a gyöngyökkel és csillogó flitterekkel hímzett szövetek páratlanok.

évad

Trapeze ruhák egész évben népszerűek. Csak a megfelelő anyag kiválasztása szükséges, és tökéletes lesz mind a sűrű szövetből, mind a légköri és lágyan kárpitozott szövetből.

nyár

A nyár lehetővé teszi, hogy szabadon engedje a fantáziát.Itt látható a trapéz ruhák virágos és virágos nyomatokkal, geometriai mintákkal, pöttyös és etnikai motívumokkal.

Öltöztetős stílusok vannak, egy másik nyakkivágással, patch zsebekkel, hímzéssel, állványos gallérral vagy retro stílusban. Bármelyik közül választhat, mert mind tökéletesek egy forró nyárra.

Tavasz / ősz

A klasszikus tavaszi és őszi modellekben a trapéz alakú ruhában gyakran van lekerekített gallér és tapasz zseb, hosszú ujjú vagy 3/4 hüvely. A mandzsettákat és a gallérokat be lehet vonni.

A szezon kreatív kombinációja kettős ruha. Ez az elem egészséges képarányt hoz létre a képbe.

tél

Hideg téli napokon, hangulatos trapéz alakú ruhák vastag anyagból, kötöttáru, gyapjúszövetből vagy kötött. Az ujjatlan modell alatt mindig megfelelő tónusú nyakláncot viselhet. Az estélyi ruhákat luxus szaténból vagy finom csipkéből varrják.

Sleeve típus

A trapéz ruhák lakonikus modelljei ugyanolyan jónak tűnnek, mint bármilyen hosszúságú ujjak, és távollétében.

hosszú

A hosszú ujjú kezek sikeresen elrejtik a kezek teljességét, melegek a téli napon, és nyáron megmentik a felforrósodó napsütést.

A ruha-trapézot hosszú ujjú, egyenesen, lángoló vagy kúposra vágja a vágás aljára.

3/4

A hüvely hossza ¾, egyenes vagy szűkített, elrejti a szemét a teljes felső karját, és lehetővé teszi, hogy a nő megmutassa az elegáns csuklóját. Ez a hossz alkalmas az estélyi ruhák és az üzleti öltözékben.

rövid

A könnyű nyári ruhákban különböző típusú rövid ujjú - klasszikus vtachnoy, egy vágott hüvely lágyító szögletes formái, kényelmes „raglán”, buja „zseblámpa” és szelíd „szárnyak”. A választás a tiéd!

ujjatlan

Egy ujjatlan trapéz ruha mindig kitűnő. Az egyik lehetőség - amerikai karfa, amely kiemeli a vállod szép alakját.

A ruhát vastag anyagból, diszkrét árnyalatokból és térdhosszból vagy kissé magasabbra varrjuk, a ruha megfelelő az irodában, szigorú ruházati kód nélkül. Télen egy ujjatlan ruha jól illeszkedik a turtleneckekhez és a blúzokhoz.

Legnépszerűbb színek

Az univerzális trapéz alakú sziluett stílusok a legkülönfélébb színekre vonatkoznak.

fehér

A káprázatos fehér ruha arisztokratikusnak látszik, miközben szerény és nőies. A pszichológusok szerint ez az ártatlanság színe másokat akar gondoskodni és menteni a nehézségekből.

A fehér kivitelű ruha trapéz speciális esetekben alkalmas lesz, és a mindennapi életben is könnyű és elegáns lesz.

A fehér szín önmagában és más színekkel ellentétben jó.

piros

A látványos vörös szín felébreszti az energiát, létrehozza a femme fatale képét. Ma a divat világában is sikerrel jár. Nem fogsz észrevenni bármelyik pártnál.

fekete

A fekete vonalú ruha sokoldalú és stílusos. Elengedhetetlen az üzleti nő szekrényében.

A ruha könnyen kombinálható különböző kiegészítőkkel, így mindig újdonság lehet.

kék

A kék nemes árnyalatai - az ég és a végtelenség színei - nem mennek ki a divatból. Öltözködés a mély kék árnyalatokkal, lenyűgöző lesz a nap folyamán és minden helyzetben.

A sikkes hatást a kék szín árnyalatai kombinálják a telítettségben.

Alkalmas terhes nők számára?

A trapéz, amely nem korlátozza a mozgást, nagyon népszerű a jövő anyák körében.

Üzleti hölgyek szabadon viselhetik ezt a ruhát diszkrét színekben az irodában a terhesség alatt. Trapéz ruhák nagyon nőiesek és elegánsak, és kiváló választás a terhes nők számára. Ne felejtsük el, hogy egy ilyen ruha jól fog szolgálni, és közvetlenül a születés után.

Megfelelő a stílus?

Ez a vágás igazi „varázspálca” a fánk számára, segítve az arányok egyensúlyát.

A mellkasvonalból nyúló ruha elrejti a hasat, a csípőn nem kifejezett derék és túlzott hiányt.

Előnyben részesített modelleknek kell lennie a térd középső vagy alsó részén. Cipők vagy csizmák, sarkú vizuálisan hosszúkás. A ruha aljának szélessége megközelítőleg megegyezik a váll szélességével.

A kép egyszerűségét a többrétegű nyári és estélyi ruhák elrejtő nem kívánt mennyiségei adják.

Divat trendek

Az új trendek minden évben modernebb modelleket kínálnak, amelyek elvarázsolják a retro varázsaikat. Új dekorációs és szövetkezelési módszereket, geometriai nyomatokat, „állati” és „etno” motívumokat, sima anyagon alkalmazott ragasztószerkezeteket, floureket, fodrosokat és darabokat használnak. Az új szezonban megfelelő modellek különböző formájú ujjakkal.

Különösen népszerűek a rövid ruhák és a midi hosszúság, amely lehetővé teszi, hogy elkerülje a baggy stílust. A vezető tervezők élénk színeket használnak a nyári modellekben, és bátran egyesítik őket.

Mit kell viselni?

Hűvös időben egy hangulatos nyakörv vagy kardigán kopott trapéz ruha alatt. A képet sál, meleg harisnya és magas csizma vagy boka csizmával egészítjük ki. Az irodában egy ilyen ruhát kombinálhatunk egy színárnyalattal, amely harmonikusan kombinálódik vele. Mint a felsőruházat illik kardigán, esőkabát vagy kabát.

cipő

A trapéz alakú ruha modellje teljesen demokratikus a cipők számára, amelyeknek csak az általános stílusnak kell megfelelniük. Tehát, a mindennapi életben szandálok, balett lakások, magas csizmák és boka csizmák fognak. A legjobb lehetőség a magas sarkú cipővel rendelkező nők számára.

Ünnepélyes alkalomra a luxus ruhát elegáns cipővel vagy szandálokkal és tengelykapcsolóval egészítheti ki.

tartozékok

 • A trapéz ruha ruhájának egyszerű kivágása a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva lehetővé teszi a jó ízlés bemutatását, elegáns és vonzó megjelenést hozva létre.
 • Nyáron könnyen kombinálható fényes jelmez ékszerekkel, széles karimájú kalapokkal, kiegészítőkkel való táskákkal.
 • Azonban a romantikus ruhák, amelyek csipke részleteket tartalmaznak, nem igényelnek kiegészítő tartozékokat.
 • Nem mindig illeszkednek a szíjak és a különböző övek a ruha-trapézhoz, ezért tartózkodnia kell a tartozéktól.
 • Ennek a modellnek egy meglehetősen lakonikus ruhája miatt érdemes különböző méretű zsákokat venni, de extra súlyú kivitel nélkül.
 • A 60-as évek képének megalkotásakor a kesztyűk és a megfelelő smink, a nagy és kerek sötét szemüveg, valamint a nyak köré kötött sál is illeszkedik a trapéz alakú ruhához.
 • Trapéz ruhák elfoglalták a rést a divatvilágban, és megérdemlik a helyet minden nő szekrényében. Segítenek a kifinomultság és a nőiesség hozzáadásában.
Comments
 1. Alice
  15.02.2016

  Szeretem a trapéz ruhákat. Könnyen megváltoztathatja a képet, csak úgy, hogy egy pántot tesz a derék körül. Ezek nagyon változóak.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok