cserépedény

Edények Silit: jellemzők és felülvizsgálati modellek

Edények Silit: jellemzők és felülvizsgálati modellek

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők, előnyök és hátrányok
 2. Típusok és sorozat
 3. Kiválasztási kritériumok
 4. Rendelkezik az ételek gondozásával
 5. Vélemények

1920 óta a német Silit márkaneveket Európában és külföldön értékesít. A cég eredeti konyhai kiegészítőket hoz létre és fejleszt ki a nem szakmai szakácsok számára. De még a németországi ételek részletesebb leírása sem ad teljes képet arról, hogy mennyire jó. Számos innovatív fejlesztés és szabadalom tartozik a márkahoz, és történetében számos technológiai áttörés történt.

Silit a WMF nagy német cégének agyszüleménye. A vállalat 1955-ben megszerezte saját székhelyét, azóta a márka valamennyi termelési helye Riedlingenben található. Ekkor a német ételeket, melyeket nyitott terű acélból készítettek, már a Silitstahl márkanév alatt szerezték. Az új üzem megjelenése után a cég neve megszerzett modern megjelenését.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A németországi márkás termékek jellemzői között számos különféle termék található. Az ételek sorában megtalálható evőeszközök, kiegészítők fűszerekhez, serpenyőkhöz, nyomós sütőkhöz, edényekhez, wokshoz és fondü főzőberendezéshez.

A márka által bevezetett újítások közé tartozik a sütéshez használt tapadásmentes bevonat, amelyet tartósság és szilárdság jellemez, és nem fél a mechanikai hatásoktól.

Sicomatic nyomás alatt álló tűzhely a vezérlő típus szabályozója, megkapta a világ első szabadalmát ennek a technológiának.

A Silit konyhai edények előnyeit és hátrányait kiértékelve megállapíthatjuk, hogy nagy az igénye és népszerűsége az EU-országokban. A márkatermékek nyilvánvaló előnyei közé tartozik a fogyasztók és a szakértők a következő pontokat.

 1. Innovatív fejlesztés. Sok termék páratlan vagy messze meghaladja a legközelebbi versenytársaikat. A márka rendszeresen új technológiákat vezet be, javítja termelési kapacitását.
 2. Csak a legjobb anyagok. Szénacél, high-tech kerámia bevonat, antibakteriális bevonat ezüstionok alapján - mindez lehetővé teszi a szuper erős edények kialakulását, nem fél a karcolásoktól és a zsetonoktól. A gyártásban a plazma fémfeldolgozási technológiákat alkalmazzák.
 3. Tapadásmentes bevonat CeraProtect vízlepergető hatású. Az anyag nem fél a fémtárgyakkal való érintkezéstől - használhatja bármely anyag pengéjét. Az ilyen bevonattal ellátott sütőedények hosszú ideig szolgálnak, így lehetővé teszik a felesleges zsírtalanítást.
 4. Silargan anyag edényekhez és más típusú ételekhez. Nem torzítja az élelmiszer ízét, biztosítja az ételek előnyeinek maximális megőrzését.
 5. Nincs nikkel. Ezt az anyagot potenciálisan veszélyesnek találták a felhasználásra, ezért a használat megtagadása nagyfokú aggodalomra ad okot a környezetbiztonság szempontjából.

Az ételek hiánya Silit nevezhető meglehetősen magas árnak, de egy prémium osztály számára ez a pillanat meglehetősen természetes. A magas technológia komoly költségeket igényel. További hátránya, hogy a termékek olyan népszerűek, hogy gyakran kovácsolták őket. Márkás termékeket csak hivatalos forgalmazóktól vásárolhat.

Típusok és sorozat

A Silit márka termékosztályozása lehetővé teszi, hogy teljes képet kapjon arról, hogy a német konyhai eszközök mennyire változatosak. A rendelkezésre álló sorozatok között megtalálhatók a klasszikus megoldások is, amelyek már évek óta igényeltek, és a legújabb trendek szerint.A legnépszerűbb lehetőségek külön figyelmet érdemelnek.

stílus

Rozsdamentes acél termékcsalád. Különböző az alkalmazás egyetemességében, alkalmas sütőkhöz (acél gombok nem félnek a magas hőmérsékleten) és az indukciós kályhák. A vonal magában foglalja a fazekakat - klasszikus és egy gőzkosárral, valamint a tészta különlegességeit, különböző kapacitású kanálokat. Minden edényt az edzett anyagból üvegborítással szállítanak.

Vitaliano (Nero, Rosso, Vanilla)

A sorozat készletei és egyedi tárgyai: edények - rendszeres és tészta, időzítők, hűtőedények, kanálok, gőzölők. A termékek térfogata más, olasz stílusban díszített.

Három színválaszték teszi lehetővé a konyhai ételek kiválasztását.

A termékeknek acél tokja van, amelyet a fém húzásával kapunk, kívülről kerámia bevonattal, nem karcolásoktól és sérülésektől. A belső felületeket mérési skálával egészítik ki, hogy megkönnyítsék az ételek elkészítését receptek szerint. Univerzális megoldás minden típusú lemezre.

Őrült sárga

Egy fényes sorozat modern ételek gazdag sárga színben. A vidám design kiegészül egy nagy teljesítményű kerámia bevonattal. Silargan. Az univerzális fém alaplemez könnyen alkalmazható minden típusú lemezhez.

A kombinált készletek könnyen tárolhatók egymással a tárolás során. A cserepeket raktározzuk speciális szél a folyadék leeresztéséhez. Sütőedények tapadásmentes bevonattal.

A sorozat élelmiszer-tároló konténereket, brojlereket, különböző méretű és átmérőjű edényeket, edényeket, kanálokat, konyhai tálakat és woksokat tartalmaz. Valamennyi termék, kivéve a kész étel elhelyezésére szolgáló tartályokat, üvegfedelekkel és rozsdamentes acél fogantyúkkal van ellátva.

Természet (fekete, fehér)

Kiváló minőségű környezetbarát sorozat semleges bevonattal Silargan. A vonal modern design és technológiai megoldásokat tartalmaz. A fogantyúk ergonómikusan vannak kialakítva, oldalsó védelmet nyújtanak az égési sérülésekkel szemben. Univerzális vonal minden típusú lemezhez. A kollekcióban edények, kanálok, sütőedények, kenyérpirítók, braziers.

Primo

A rozsdamentes acél sorozat különböző típusú lemezekhez használható. A konyhai edények hosszú ideig megőrzik a hőt, megbízhatóan megőrzik az ételek ízét. Az edényeknek egy alsó Silitherm-je van, amelyet energiatakarékosnak tartanak.

A sorozatban van egy tejkaró, egy wok serpenyő, edények, melltartók.

Livorno

Rozsdamentes edények sorozata mérési skálával. A kiváló minőségű termékek szigetelt anyagokból készült fogantyúkkal és burkolatokkal vannak ellátva. A termékek univerzálisak, különböző típusú lemezekhez igazítva. A vonal egyedülálló kialakítása modern olasz stílusban készült. A sorozat magában foglalja a kanálokat, a különböző kapacitású edényeket, készleteket.

Természet (fekete, fehér)

Kiváló minőségű edények sorozata folyékony forró ételek főzéséhez. A minimalista színtartományt a termékek eredeti kialakítása egészíti ki. A speciális aljzat energiamegtakarító hatást és az indukciós főzőfelületeken való használat lehetőségeit biztosítja. Silargan anyag használata által biztosított sötét belső bevonat. A kifejező megjelenés lehetővé teszi, hogy az ételt közvetlenül a serpenyőben tálalja.

óceán

A sorozat energiatakarékos technológiákkal készül.

Az ételek hosszabb ideig megtartják eredeti hőmérsékletüket, a bemelegítés egyenletesen történik.

A világos színeket a termékválaszték széles választéka egészíti ki. A főzéshez kényelmesen szolgálnak a kanálok, edények, sütőedények, élelmiszer-tartályok, készletek, a konyha igazi díszítése.

látomás

Kiváló étkészlet-sorozat, egyedi megjelenéssel az igazi látványokhoz. A Silargan belső bevonata ellenáll a sérüléseknek. A rozsdamentes acél külső bevonata megkülönböztető megjelenést mutat.

Az ilyen ételeket biztonságosan és gyorsan elkészítik, nem veszítik el ízét. A sorozatban edények, edények, beleértve a tálak, woksok, gőzölők, kazánok és szokatlan üvegfedelek tartoznak.

Mondo

A fondü-sorozat készletek és külön tartozékként kerül bemutatásra. A rozsdamentes acél ötvözete elegáns vonalzó kialakítású.

A főzőedények alkalmasak indukciós lemezekre és más típusú felületekre történő fűtésre.

Az energiamegtakarító alap lehetővé teszi, hogy tartósan tartsa a tartályban a hőmérsékletet a fondü készítéséhez.

Ez csak egy kis része az orosz fogyasztóknak megvásárolható termékek sorozatának. Domus, MiniMax, Accento, Energy, Modesto, Quadro - ezzel a konyhai edényrel biztonságosan merülhet a főzéshez, függetlenül a tűzhely típusától.

Kiválasztási kritériumok

A Silit termékek kiválasztásakor fontos a következő pontok figyelembevétele.

 1. A termékek célja. A német márka sütéshez, pörköléshez, főzéshez és főzéshez a testre szabott megoldásokat kínál. Ne válasszon egyetemes modelleket. A készletekben azonban mindenféle termék megtalálható, amelyek jól kiegészítik egymást. A tészta és a wok serpenyők különleges modelljei megfelelnek a nemzeti konyha kedvelőinek.
 2. Alsó típus A márka egy speciális, sűrített alsó részből álló sorozat, amely biztosítja a hosszú távú megőrzést és a hő megfelelő eloszlását.
 3. Belső bevonat. A különleges kerámiák rendkívül erős szerkezetűek, megakadályozzák a rozsda kialakulását és karcállóak. A sötét szín további energiatakarékosságot biztosít.
 4. A sapka típusa. Az üvegtermékek gőzszeleppel és egy speciális kifolyócsővel megkönnyítik az ételek elkészítését, csökkentik az energiaköltségeket. A tárolótartályok rugalmas fedéllel vannak ellátva, amelyek kényelmesebbé teszik a használatukat, megakadályozzák az élelmiszer-szagok keverését.
 5. Design. A márka termékcsaládjában mind az elegáns, mind az elegáns acél modellek és az eredeti fényes megoldások színes bevonattal rendelkeznek. Lehetőség van bármely kívánt stílusban.

Rendelkezik az ételek gondozásával

A Silit konyhai márka különböző típusú kályhákon történő használatát teszi lehetővé, a legtöbb termék indukciós főzőlappal való használatra alkalmas.

Mosogatógép megengedett.

De a gyári zománc sérülése a felületeken rozsda kialakulásához vezethet. Az anyag gondos kezelést igényel a gyártó ajánlásainak megfelelően.

Kézi mosás enyhe, környezetbarát termékekkel a legjobb ellátás. A tapadásmentes bevonat tisztítható puha szivaccsal, mikroszálas törlőkendővel törölje le.

A külső rozsdamentes acél bevonat szépsége is könnyen karbantartható kemény koptató hatás nélkül. A puha anyag segít a fényesség helyreállításában. Az első használat előtt ajánlott forraljuk fel a terméket a termék belsejében, és ürítsük le.

Vélemények

  A Silit termékekkel kapcsolatos ügyfél-visszajelzések tanulmányozásával megjelölheti őket. általános pozitív hozzáállás. A fogyasztók tudomásul veszik a termékek alacsony súlyát és vizuális vonzerejét. Az orosz fogyasztók többnyire a márka pannáiról és edényeiről ismertek. Ezek közé tartozik a különleges, tartós és stabil aljjal rendelkező termékek, amelyek jelentősen felgyorsítják az étel elkészítését. A kiváló minőségű német ételek gondtalan, egyszerű és gyors mosása.

  Az esztétikai fellebbezés szintén fontos. Sok sorozatot tartalmaz az asztalra szolgáló ételek modelljei - indukciós felületen főzhetők, és azonnal meleg ételeket szolgálnak fel. A nyomásszabályozóval ellátott főzőlapok és az alap, mint külön serpenyő használatának lehetősége igen nagy értékű. Kompatibilisek a gőzbetétekkel. És általában az ételek minden változata jól kombinálódik egymással.

  A Silit márkájú termékek magas ára Oroszországban sok vásárlót kényszerít vásárolni ezt a terméket külföldön. Ebben az esetben a megtakarítás a teljes költség 3/4-át teszi ki. Ezen túlmenően ez a megközelítés biztosítja az áruk átvételét anélkül, hogy a hamisítvány megszerzésének kockázata lenne.De még az orosz hivatalos kereskedők között is érdekes ajánlatokat találhat.

  A Silit pannák kis videóinak áttekintése lehetővé teszi, hogy értékelje a felszerelésüket, a kötetüket és a tervezést.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok