A ruhák színei

Boros ruhát - könnyű vagy tartós választani fog?

Boros ruhát - könnyű vagy tartós választani fog?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. Ki alkalmas?
 3. homály
 4. Mit kell viselni
 5. hossz
 6. cipő
 7. tartozékok
 8. Töltsük fel

Színes funkciók

A „Wine” a legnépszerűbb színnév, amelyet „Bordeaux” -nak és Burgundy-nak is neveznek. Ezt a nemes árnyalatot vörös és barna színek keverésével kapjuk. Nem véletlen, hogy kifinomult szőlőfajtáknak nevezték el - ez a szín, amit a vörös szőlő a fermentáció során vesz fel.

A 19. század végén a ruhák borszíne széles körben elterjedt, és azóta az érdeklődés elpusztult, és most újra megnő. Bordeaux minden évente folyamatosan a következő divatszezon fő trendévé válik.

A bor színének méltósága, hogy tökéletes a különböző stílusú ruhákhoz. Lenyűgöző ruha az esti órákra, egy tágas pulóver, egy sétára, egy edzőterembe való tréningruha - burgundi dolgok mindig lesznek helyben.

Ki alkalmas?

A bor színe jó, mert kevés megjelenéssel rendelkezik a megjelenés típusára. A sztereotípia, hogy csak világos barnák viselhetnek bordó ruhát, régóta a múlté. Nem túl jó borszín a lányok sárgás vagy olíva árnyalatú bőrével néz ki, de ha tényleg megpróbálod, a modern kozmetikumok segítségével egészséges színt adhatsz a bőre, és bátran megpirulhatsz és viselheted ezt a színt.

A sötétebb a bőre, a bor színének gazdagabb árnyalatai választhatók. A gyenge bőrű lányoknak ezt a színt óvatosabban kell kezelniük: ne öltözzenek ilyen színű ruhákat a fejtől a lábujjig, és ne maradjanak világosabb árnyalatokon.

homály

A bor a vörös árnyalatai közé tartozik, amelyek közül sok van. A bor közelében található színpalettán gesztenye, bíboros, terrakotta, sangria, karmin, bordó és Falun piros. Ezek az árnyalatok meglehetősen könnyen összetéveszthetők egymással, ezért gyakran mindegyiket egyszerűen "bordónak" nevezik.

A bor a környéken meleg és hideg árnyalatokkal rendelkezik, így a megjelenés bármilyen típusának tulajdonosa választhat egy megfelelő bordó színt. Ugyanakkor a borszínszín világos és sötét árnyalatai egyaránt jónak tűnnek a "téli" és a "nyári" lányoknál.

Mit kell viselni

A bor színe széleskörű kompatibilitással rendelkezik. A borruha különböző színű ruhákkal és kiegészítőkkel kombinálható. A klasszikus a bordó és a fekete vagy fehér kombinációja, például a bordó ruha és a fekete cipő.

Ezen kívül a bor tökéletesen bézs, szürke és rózsaszín kombinációjával jelenik meg. Könnyű, pasztell árnyalatok szolgálják a legjobb színt a bor színe számára.

Más sikeres kombinációk közé tartozik a bor + sárga, bor + kék és bor + zöld. Ugyanakkor a borszín színpartnereit nagyon óvatosan kell kiválasztani. Például, a fent felsorolt ​​színek nem minden árnyalatát harmonikus borszínpár alkotja. Adj fel fényes, savas árnyalatokat, és ragaszkodj a nemes, visszafogott színpalettához.

hossz

Egy elegáns vagy alkalmi borruha minden nyerő fényben ábrázolható. Csak a megfelelő stílus kiválasztása szükséges. Kétségtelen, hogy a legfontosabb szerepet a ruha hossza fogja játszani.

Hosszú a padlóra

Nem minden lány képes hosszú időn át öltözködni a bor színű színű lábujjhegyre, mert ebben az esetben biztosan vonzza a figyelmet.Ha szereted a mások szemét szegecselni, akkor pontosan erre van szükséged.

Hosszú ruha, ha tudja, hogyan kell helyesen viselni, elrejti az összes hibát (valódi és feltalált!). A göndör hajú lányoknak olyan modelleket kell választaniuk, amelyek hatékonyan hangsúlyozzák a mellkasot és a "derékszöget".

Egy gyönyörű nyakkivágás a tetején, egy egyenes szoknya, amelyen nincsenek további díszek a csípőn - ilyesmi legyen a tökéletes bor ruha a csábító formák tulajdonosai számára.

midi

A közepes hosszúságú bor színe egy univerzális megoldás szinte minden helyzetben. Ugyanolyan fontos lesz az irodában, a színházban vagy a nyitónapon, valamint a bárban, a klubban és bármely más intézményben, ahol péntek este egy elfoglalt munkahét után járhat.

A bor színe drága, nemes szöveteket szeret, így lehetőség szerint minőségi anyagokból származó ruhákat válasszon. Hideg téli napokhoz alkalmasak a gyapjú- vagy kazmírmodellek. Az ünnepélyesebb vásárlásokhoz nézd meg a bársony és a selyem ruhákat.

Midi ruhák jól néz ki a különböző számok, így a rajongók a bor színű nem lehet félni, hogy a rossz választás. A modern asszony ismeri a figura típusára vonatkozó ajánlásait - a közepes hosszúságú bortartalmú ruhák megvásárlásakor vezeti őket, és az eredmény nemcsak Önnek tetszik.

rövid

A rövid ruha nem feltétlenül a tánc vagy a koktél lehetősége, mert most egy hatalmas választék van a mini modellek közül, amelyek mind a mindennapi tevékenységekhez és a szabadidőhöz illeszkednek.

A bor hihetetlenül kifinomult és nemes szín, önmagában a ruha fő díszítése. Ezért nem szabad túlságosan elhúzódnia a dekoltázs - nyakkivágás, guipure, baszk - által, és mindezek túlságosan dacosnak tűnnek. Csak egy látványos dekoráció egy rövid, bor színű, ugyanolyan baszkvágású ruha, elegáns és tömör megoldás számos különböző helyzetben.

cipő

A borruha cipőit a kívánt eredmény alapján kell kiválasztani. A világosabb, ünnepélyes megjelenésű cipők illeszkednek vagy különböző árnyalatúak - lila, barna vagy bíbor.

Univerzális fekete vagy bézs cipők alkalmasak diszkrét megjelenésre. A bézs cipő csak pótolhatatlan dolog, és ha nincs ilyen cipő a szekrényben, meg kell vásárolni őket. A borszínű ruha és bézs cipő mindössze egy nyerő kombináció.

Ami a cipőstílust illeti, itt csak egy szabálynak kell vezérelnie: minél „összetettebb” a ruha, annál egyszerűbb a modell, a cipőt ki kell választani, és fordítva.

tartozékok

Ahogy már említettük, a bor színe nagyon önellátó. A boros ruha látványosnak tűnik, még további díszítések nélkül is. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor minden pompájában meg kell jelenniük, és a „megerősítés” nélkül nem tehetjük meg a tartozékokat. Ebben az esetben legalább egy megfelelő kézitáska gondoskodik. Ezt ugyanazokkal a szabályokkal kell megválasztani, mint a cipők kiválasztásánál: ugyanaz a fény lehet, mint a ruha vagy egy semleges árnyék, például bézs vagy fekete.

Bor - nemes szín, és ugyanazt a nemes díszítést igényli.

Az aranyfülbevaló és az ebből a fémből készült egyéb ékszerek csodálatos kiegészítője lesz egy okos ruhának a bor színének.

Töltsük fel

Annak érdekében, hogy egy lány egy boros ruhában valóban luxusnak tűnjön, ki kell egészítenie a képet megfelelő sminkkel. Mivel maga a bor színe elég telített, fényes kozmetikumokról kell lemondani.

A természetes smink a legmegfelelőbb megoldás. Ne fordítson túlzott figyelmet a szemekre, jobb, ha jól működik a bőrön, kiküszöbölve az összes hibát, és friss és egészséges megjelenést biztosít a bőrnek. Ha ünnepélyes kijáratról vagy csak egy ünnepi eseményről beszélünk, az ajkát hangsúlyozzuk úgy, hogy borszínű rúzsot választanak, vagy annak közelében.

Comments
 1. Alla
  07.01.2016

  Bor színe ... olyan, mint egy drága bor - játékos, nemes, fűszerezett. Nagyon szép!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok