A ruhák színei

Marsala ruhák - mélység és telítettség

Marsala ruhák - mélység és telítettség

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. mindennapi
 3. este
 4. esküvő
 5. hossz
 6. Látványos kombinációk
 7. Mit kell viselni?
 8. Csillagok Marsala ruhákban

Jellemzők

A szín a bor. Mélység és telítettség, mint a drága édes és erős szicíliai bor Marsala. Róluk nem lehet azt mondani, hogy bosszús. Ebben a tekintetben ideális blúzok, szoknyák, ruhák és felsőruházat számára.

Szinte mindenre illik. A kivételek a tüzes vörös hajú lányok. Marsala elhalványítja őket, ezért a színt takarékosan kell használni. A kabátok, ruhák és overallok marsala színe ellenjavallt.

A színek sokoldalúak a textúrában és stílusban.

Agresszió és aktivitás - ez nem Marsala. A barna pigment hozzáadása lágyabb és nyugodtabb. Ideális stílusban, városi vagy utcai környezetben. A női képek nem idegenek neki - romantikus, retro és keleti stílusok.

Az árnyalatok palettája gazdag, és lehetővé teszi mindenkinek, hogy kiválassza, mit kell. Emellett a Marsala vizuálisan vékony, így a teljes lányok és a nők számára - ez egy igazi felfedezés.

mindennapi

Az alkalmi ruha színe varázsát és eleganciát ad. Ruha hossza - rövid vagy kissé hosszúkás. A ruha, amely egy harisnyatartóval van felszerelve, egy gyalogolási lehetőség. Egyszerű stílusban és keskeny szoknyával rendelkező ruha kiváló választás az üzleti és irodai stílushoz. A Marsala a tulajdonosok bizalmát és belső stabilitását fogja biztosítani.

A pamutszövet tökéletes a mindennapi ruhához.

Ha további színeket szeretne használni, a Marsala és a halványkék, a zöld, a barna, a szürke, a fehér kombinációja ideális a mindennapi élethez. A fekete színt a legjobban fehér vagy bézs színnel hígítjuk.

Ruhák a mindennapi élethez:

 • midi sundress;
 • egy ruha szoknya, a nap és a nyakkivágás négyzet formájában;
 • Ruha táska;
 • ruha szabad vágás magas derék.

este

Marsala estélyi ruha az ünneplés és az ünneplés bemutatója. Ez - brutalitás, romantika és gyengédség.

A ruha legyen hosszú. Ha egy rövid ruhát részesítünk előnyben, akkor csipke lehet.

A Marsala színe tökéletes a koszorúslányok számára, feltűnő kontrasztot teremtve a hófehér esküvői ruha.

esküvő

Az egyéni esküvői ruha számára tökéletes Marsala. Nem olyan fényes, mint a vörös, és nem lesz dacos. A menyasszony luxusnak tűnik.

Azok, akik nem állnak készen az ilyen metamorfózisra, javasolhatják a Marsal-színű kiegészítőket (kesztyű, cipő, öv stb.).

hossz

rövid

Ez a hosszúság ideális kis lányok számára. Add fekete klasszikus cipő - ez a gyönyörű íj.

Egy hétköznapi megjelenéshez rövid ruhát, cipőt vagy cipőt kell készíteni, amely ugyanolyan árnyalatú, mint a ruha. A kép kialakulásának utolsó szakasza lesz egy sapka.

midi

A középhosszú ing ruha elegáns stílusos megjelenés. A fekete cipő a tökéletes cipő.

hosszú

Egy hosszú ruha nem csak különleges alkalmakra alkalmas. Könnyű és áramló anyagból készült, ideális egy romantikus dátum vagy egy fél számára.

Ha a szoknya kicsi, akkor vizuálisan meghosszabbítja az ábrát.

Egy hosszú ruha alkalmas bársony, szatén, sifon, selyem. Ez a textúra elegendő és költségesvé teszi a ruhát. Hue jobb, ha egy sötétebb. A ruha nagyon hatékonyan néz ki a "hal" stílusban.

Csipke

A marsala csipke ruha önmagában egy dísz. Csak adjon hozzá fekete vagy bézs cipőt.

Csipke használható betétként, ami nem kevésbé szép.

Látványos kombinációk

Először természetesen fekete. A Marsala tandem és fekete teljes képet hoz létre. A fekete színű ruházati színben és kiegészítőkben használható. Nem szűk keresztmetszet és stílus, így a szekrényről a két színt használhatja.

A Marsala és a bézs különböző árnyalataiban jól kombinálva. Az ilyen szekrényt a természetesség, a gyengédség és a nyugalom jellemzi.

A kiegészítők és a smink tökéletes piros. Ez az esti kép.

A zöld Marsala nagyon érdekes képet alkot - egy virág zöld levelek keretében. Fontos, hogy ne terhelje meg a zöldeket. A világos árnyalatokat nagyon óvatosan kell használni. Ideális zöld és piszkos zöld.

Marsala és türkiz, kék, sötétkék látványosak. A kép létrehozásakor fontos, hogy az alapszín 60-65% gamma legyen.

De a narancssárga-sárga skálán jobb választani a világos árnyalatokat.

Mit kell viselni?

A szekrény kiválasztásakor ne felejtsük el, hogy Marsala mindig a fő szín. Ebben a tekintetben klasszikus színekkel kombinálható, vagy teljes mértékben rá lehet koncentrálni.

A marsala színű ruhája húsos cipővel stílusos és látványos. A krémes vagy fehér blúz könnyebbé teszi a képet. A figyelem tárgya lesz, így a smink és a frizura is kifogástalan lehet.

Fekete, sötétzöld, sötétkék táskák és cipők - ez a kombináció jó változata.

Csillagok Marsala ruhákban

A világhírességek a vörös szőnyegen mutatják a Marsala színe legelegánsabb és kifinomultabb ruháit, hihetetlen képeket hozva létre. Drapériák, dekoratív csomók, vágások stílusosak, utánozhatatlanok és lenyűgözőek.

Comments
 1. Ulyana
  28.12.2015

  Milyen mély és nemes szín. Találtam egy pár ruhát, amit biztosan veszek. Köszönjük a választást!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok