Ruházat az elhízott nők számára

Hosszú estélyi ruhák nagy méretben

Hosszú estélyi ruhák nagy méretben

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Empire
 2. ügy
 3. sarafan
 4. A-Line
 5. Szaggal
 6. hableány

Chubby hölgyek legjobb választani hosszú ruhák. Ez kompenzálja a túlzott teljességet, lehetővé teszi a sziluett nyújtását, a nőiesség képének megadásához. Természetesen vannak bizonyos kivételek. De ma szeretnénk veled beszélni arról, hogy milyen hosszú, hosszú méretű estélyi ruhák lesznek a legelőnyösebbek, ha megnéznék a kanyargós alakzatokat.

Nem hiszem, hogy az extra fontok jelenléte megakadályozná, hogy válasszon egy szép ruhát. Nem. Mindent nagymértékben attól függ, hogyan kezelik magad.

Az önbizalom jelentős szerepet játszik a képen, látható a szemekben, a járásban. Tehát válassza ki a legjobb estélyi ruhát, amelyben bájos lesz!

Empire

Az Empire stílusú ruhák biztonságosan nevezhetők tökéletes megoldásnak, ha egy estélyi ruhát választanak. Különösen ha könnyű, matt anyagokat használ, mint például szatén és selyem.

Jellemzők:

 1. Az ilyen felszerelések elég keskenyek lehetnek, vagy fordítva, hosszabbítással rendelkezhetnek. Gyakran kiegészítik a mell alatti övvel. Ennek köszönhetően a szám és a magasság vizuálisan nő.
 2. A modell felépítése hangsúlyt helyez a mell gördülékeny görbületi formájára, melyet a korlátozás tárgyától a tulajdonos igazi büszkeségévé alakít. Így elrejtheti a test többi részét, amit nem akarsz megjeleníteni.

A stylistok semmiképpen nem ajánlják a teljes nőket, hogy fordítsanak figyelmet erre a stílusra. Igen, és sok show-üzlet csillag, nagy méretekkel, rendszeresen megjelenik a ruhákban, a Birodalomban.

Érdemes megjegyezni, hogy a választás jobb, ha a sima modellek helyett inkább a nyomtatványokkal kiegészített modelleket részesítjük előnyben. A kép tehát teljesebb, látványosabb. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy elkerülje a nagy kontrasztos mintát a szöveten. Nyilvánvalóan nem fognak díszíteni, és a körülötted lévő emberek azt hiszik, hogy van valami cigány asszony előttük, aki most kezd pénzt kérni.

ügy

A ruhák története az ügy stílusában a múlt század 20-as évei körül kezdődött. Azóta nem mennek ki a divatból, folyamatosan frissülnek és javulnak. Ez egy egyszerű ruha, vízszintes megosztottság, amely hiányzik.

Ha a klasszikus divat szerelmese, akkor egy köpeny ruha készül az Ön számára. Csak akkor érdemes különös figyelmet fordítani erre a stílusra, hogy sikeresen elrejtse a hibákat, és akkor egyedülállóvá és hihetetlenül vonzóvá válik.

Rövid termetű kövér lányok jobban megfelelnek a rövid ruháknak, de nem szabad megtagadni a hosszúságtól a padlóhoz, vagy a sarok közepéig. Itt a sarok jelenléte előfeltétel, függetlenül attól, hogy milyen cipőt választott.

A szezontól és a hangulattól függően válogatott ruhát választhat, amelyek ujjúak vagy anélkül vannak. Javasoljuk, hogy kiegészítsük V-nyakkal, a tökéletes esti WC-t kapjuk a hajlékony lányok számára. Nyilvánvaló derékvonal jelenlétében győződjön meg róla, hogy egy széles övvel hangsúlyozza.

Ha színesről beszélünk, akkor itt a kövér szépségeknek figyelmet kell fordítaniuk a gazdag színekre vagy a sötét árnyalatokra, mint például a lila, zöld, kék, bordó, bíbor. Sötétebb színek lesznek karcsúbbak.

A fekete néhány formát elrejt, de nem ajánlott a kép telítettsége ezzel a színnel. Válasszon kontrasztos kiegészítőket.

Jó megoldás, ha a fekete kontraszton egy másik érdekes színnel játszunk, legalábbis ugyanolyan fehér színnel. Ez felhívja a figyelmet a ruha fényes területeire, ugyanakkor elvonja a problémás területeket, amelyek fekete színben készülnek.

sarafan

Egy stílusos sundressnek feltétlenül be kell mennie egy teljes lány szekrényébe. A stílus hihetetlenül nyereséges lehet ülni egy kövér szépség. A funkcióvágás lehetővé teszi, hogy tökéletesen elrejtse az extra fontokat, megadja a szükséges fényerőt, az eredetiséget.

De itt fontos figyelembe venni a választás egyes árnyalatait:

 • A sziluettnek egyszerűnek, szabadnak, keresztirányú varratoknak és frilleknek kell lennie. Mindez felesleges. Nézze meg közelebbről a sarong beach sundresses-t vagy a kis drapériával rendelkező modelleket. Ha aszimmetrikus szegély van, akkor az extra megjelenést távol tartja a teljességétől;
 • Ha van egy körte- vagy almafüzete, akkor válasszon egy sziluettet egy A-sziluettjével, amely egy felfújt derékvonalral rendelkezik. Ha a teljesség típusa egy téglalap vagy homokóra, akkor a legjobb megoldás lenne a sundresses felszerelése;
 • A vállpántok szélesek vagy közepesek. Keskeny ellenjavallt, mert a bőrbe dugulnak, és extra hajtásokat adnak hozzá. Nevezetesen, megpróbáljuk megszabadulni a ráncoktól;
 • A vágásnak V-alakú vagy négyzet alakúnak kell lennie. Nincs alternatíva. Azok, akiknek szép mellük van, jól fog kinézni a nyüzsgő stílusában, amely nem tartalmaz hevedert és ujjat;
 • A ruha a padlón fogja húzni az ábrát, hogy vizuálisan karcsúbb legyen;
 • Ami a színt illeti, csak a saját színtípustól függ. Például, ha a haja szőke, és a bőr színe meleg, akkor a pasztell színekben lévő sundress ideálisan ülni fog;
 • Próbálja meg elkerülni a vízszintes csíkokat. Jobb, ha fényes nyomatokkal, pöttyökkel, varrással vagy függőleges csíkokkal helyettesítheti őket. És egy derékvonal jelenlétében, aláhúzás nélkül, aláhúzás nélkül használjon egy övt, amely ellentétes vagy kiegészíti a sundress színét.

A-Line

Ennek a ruhának a jellemzője, amely ideális a teljes lányok számára, egy bolyhos szoknya jelenléte, amely elrejti a széles alsó és egy felszerelt tetejét, tökéletesen hangsúlyozva a testet.

A stiliszták azt javasolják, hogy az A-sziluett erejét használják a szépségek szépségére, melyet a természet háromféle alakjával - körtével, fordított háromszögével vagy homokórával. De más típusú formák tulajdonosainak óvatosabbnak kell lenniük. Egy rossz döntés, és még inkább hangsúlyozni fogja a hiányosságokat, és az érdemek csak Önnek fognak ismerni.

Szaggal

Az ilyen ruhák először a huszadik század közepén jelentek meg. Érdekes tény, hogy kezdetben kizárólag otthoni ruhákként helyezték el őket. De idővel minden megváltozott. Most a hölgyek üzleti találkozókra, partikra, sétákra és így tovább használják őket. A stílus valóban univerzális, és ideális a csodálatos formák tulajdonosai között.

A kivágások lehetővé teszik, hogy karcsúbb képet készítsen, húzza ki. Töltse ki a ruhát egy V-nyakkal, majd minden figyelmet az étvágygerjesztő mellekre összpontosít, meghosszabbítja a nyakát. Hajtsa ki a ruhadarabokat, ahogy tetszik, ami elrejti a teljességet.

A szagú ruhának egy fontos jellemzője, hogy csak akkor lehet szoros, ha csak lehet. Ezáltal a gyakorlatiasság és a vonzereje közötti egyensúly jön létre. A mozgásaid nem fognak lenyomni, szabad és magabiztos lesz.

Vigyázz a jersey wrap ruhákra. Ez a szövet tökéletesen hangsúlyozza a teljes figura minden előnyét, de ugyanakkor a hiányosságokat is kárpótolja. Ne feledje, válassza ki a kis képeket, hogy ne növelje vizuálisan a köteteit.

Sokan ezeket a felszereléseket túl egyszerűnek tartják. Nem. Nagyszerűnek tűnnek minden esetben és minden helyzetben. Ez tényleg egy univerzális ruha, amely a buja szépség szekrényében kell jelen lennie. Kiegészítheti egy szép, szép sminket, stílusos frizurákat, kiegészítőket és ékszereket.

hableány

Néhányan ezt a stílust teljesen elfogadhatatlannak találják a teljes hölgyek számára.Ebben az értelemben van az igazság, mivel a ruha legfontosabb jellemzője a felső combok szűkítése és lefelé történő kiterjesztése. Ez azt jelenti, hogy egy sellőhatás jön létre, amely a megfelelő nevet adta a stílusnak.

Ami a teljes lányokat illeti, ez az egész teljesség mérsékelt, és a derék kifejeződik, sőt még egy elegáns mell is kiegészül, akkor erősen ajánlott, hogy ne menjen a hableány ruháján. Ugyanakkor fontolja meg még egy dolog - a ruha alsó foltja a csípő közepétől kezdődik, de nem a térd vonalától. És akkor a kép valóban teljes és hihetetlenül vonzó lesz.

Mint látható, a teljes hölgyek a hosszú ruhák különböző stílusaiba illeszthetők. Itt a fő dolog az, hogy helyesen értékeljük a saját figuráink képességeit, vegyük figyelembe a fő előnyöket, vegyük figyelembe a nyilvánvaló hiányosságokat.

Ennek köszönhetően egyedülálló, kívánatos és vonzó képet hozhat létre. Legyen magabiztos a saját szépségében, különben anélkül, hogy még a legszebb figura és a legkifinomultabb ruha sem tudná elérni a jó eredményt.

Ne feledje, hogy a teljesség nem mondat. Hihetetlenül is nézhet, még extra font jelenlétében is, párhuzamosan a vékony modellekkel rendelkező férfiak figyelmére. Nagyobb bizalom!

Comments
 1. Dinah
  13.08.2015

  Hosszú ruhák a szaggal tökéletesek lesznek a teljes számára, egyetértek. Számomra úgy tűnik, hogy még az alakja sem játszik különleges szerepet.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok