Ruha stílusok és modellek

Rövid anyagokból készült ruhák - egyszerűtől a legszélesebb képig

Rövid anyagokból készült ruhák - egyszerűtől a legszélesebb képig

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Különböző hulladékanyagok
 2. Miért van szüksége egy eredeti ruhára
 3. Férfi ing
 4. Pólók vagy pólók
 5. Egy sálból
 6. Az emberek kötelékéből
 7. A sátorból
 8. papír
 9. Egy fényes magazinból
 10. ehető
 11. Golyókból
 12. Az ételekből
 13. A szemétzsákból
 14. A zsákokból
 15. Lemezek
 16. Villám
 17. Scotch szalag
 18. Őszi levelek
 19. Virágokból és növényekből
 20. Más anyagokból

Az idő áramlása nem áll meg. Nem áll meg és nem divatos. Minden nap könnyebb követni a divat trendjeit, mert egyre gyakrabban jelenik meg a törmelékből származó ruhák.

A saját kezedből készült ruhák nemcsak a készségedet és a kreativitást mutatják, hanem frissítik a szekrényt egy pár új eredeti ruhával. A cikkben bemutatott ruhák többsége nem alkalmas a mindennapi életre, de néhány ötlet tökéletesen megvalósítható és érdekesebbé teszi a képeket.

Különböző hulladékanyagok

Az improvizációs ruhák megteremtéséhez mindent, kivéve a terjedelmes és nehéz anyagokat.

Egy szóval, a pályán érdemes kiüríteni mindent, ami a mezzanine körül feküdt, és már volt egy lába a szemetesbe.

Miért van szüksége egy eredeti ruhára

Az improvizált eszközökből készült ruha lehetővé teszi, hogy bemutassa a kreativitását, részt vegyen a versenyben, kiemelje az ünnepségen, valamint frissítsen régi divatokat, amelyek már elavultak vagy már fáradtak.

Sőt, ez a legeredetibb módja annak, hogy egy pár ruhát különleges pénzügyi költségek nélkül kapjunk.

Férfi ing

A népszerűség csúcsán egy nagy férfi ing ruha. Számos módja van arra, hogy egy inget ruhába helyezzen, de két főre összpontosítunk.

Az első módszer varrás nélkül történik. A pólót magunkra rögzítjük, hogy a nyak magasabb legyen, mint a mellkas, és a gallér olyan, mint egy szegély. Az ujjak a derék köré vannak becsomagolva, és az íjhoz vannak kötve. A szokatlan és elegáns ruha kész!

További információ a cikkben hogyan készítsünk ruhát férfi ingről.

A második lehetőség, amint azt már megértette, az ingek átalakítása ruhának a varrás segítségével. Az internet tele van az átdolgozás különböző módjaival, így könnyedén megtalálhatja a megfelelő opciót, és rendkívüli és fényes megjelenést biztosít.

Pólók vagy pólók

Egy másik népszerű anyag egy férfi póló vagy póló. Sok csodálatos és érdekes modell is létezik.

Ha a póló nagy, és karcsú lány vagy, akkor ezt a pólót varrás segítségével ruhává alakíthatja.

Egy sálból

A Beach pareo vagy egy nagy, ugyanolyan könnyû sál ruhává válik.

Két azonos kendővel kössük össze őket egy sarokban. Tegyük fel, hogy ez a jobb váll. Eldobunk egy zsebkendőt, a második - hátra. Az oldalsó sarkokból a sálat vesszük, és a jobb oldalon, és az első oldal sarkaiban - a tetején és a bal oldalon - összekötjük. Add hozzá egy vékony pántot az övéhez, és szép vagy!

Érdekes ruhát is készíthet az egyik sálból, különféle módon.

Az emberek kötelékéből

Még mielőtt ez a divat jött volna, és vele együtt, és a tervezők. A nyakkendők, amelyek össze vannak összerakva és organikusan illeszkednek egymáshoz, egy felülmúlhatatlan és gyönyörű mini ruha. Ha rengeteg anyag van raktáron, akkor létrehozhat egy maximális hosszúságú ruhát.

A két színből álló ruha, nemcsak egymás között varrva, hanem egyes helyeken szövésűek is, exkluzív és kitűnő.

A sátorból

Miért nem? Képzeld el, hogy egy ruha nyitott és illeszkedő felsőrésszel, elülső cipzárral, hosszú szoknya, és egy farok nyúlik vissza. A különböző színekben végrehajtott ruha önmagában látványosnak tűnik. És ha eltávolítunk mindent, ami jelzi az előző célt és a szövet használatát, akkor nagyon kevés ember azt hiszi, hogy ezt a ruhát az improvizált eszközökkel teremtette meg.

A hirdetések tovább haladtak, és kombinálták az idegenforgalmat a divatgal, ruhák-sátrakat hozva létre.

papír

Minden háznak volt egy javítása, ami után darabokat, sőt még tapétákat és papírt is dobtak. Idővel porosak lettek a padláson vagy a mezzanine-n. Itt az ideje, hogy hozzájuk hozzuk őket, és lélegezzünk be belőle egy második életet, létrehozva a saját kezű papírt.

Szerelje fel a tetejét néhány felső papírral a törzs körül. A papír mögött ragasztószalaggal ragasztjuk a papírt. Ily módon egyenes szoknyát is készíthetünk, melyet összekapcsolunk a testtel. Ha nem tetszik ez a lehetőség, akkor egy régi szoknyát is készíthet, amelyhez a papírból készült kúpgyűrűket több rétegben is rögzítheti. Kap egy terjedelmes és bolyhos szoknyát. Ily módon varrhat egy vonatot vagy további szinteket.

A legcsodálatosabb dolog az, hogy teljes műhelyeket hoznak létre az eredeti ruhák létrehozásához.

Papírfelszerelés létrehozásához: háttérképeket, újságokat, magazinokat, szalvétákat, cukorkát csomagolókat, dobozokat, csomagolást, kartont, hullámpapírt, sőt WC-papírt.

De nem mindenki gondolkodik a ruhák varrásáról egy gyermekkönyvből.

A papírból készült ruhákat többször is el lehet viselni, ha gondosan kivágják a „varrás mentén”, amelyet szalaggal lezárnak. Egyszerű és gyakorlatilag ingyenes. És ami a legfontosabb - szép. Nem csoda, hogy az egyszerűségben mindent elgondolkodtak.

Egy fényes magazinból

Minden házban van egy halom felesleges fényes magazin, amelyben tetszik egy vagy két cikk. A cikkeket kivágtuk vagy széttéptük, és egy apukába hajtjuk, és hagyjuk, hogy a magazinok menjenek a ruhába. Végül is, nem volt ruhája a magazinoktól?

A tű és a cérna, a tűzőgép, az olló, a magazinok, a skót szalag és a ruházati alap mindössze annyit kell tennie.

ehető

Édesség

Igen, igen, nem hallottad. Ha nem egy édesfog, akkor próbáljon meg egy csokoládé ruhát. A burkolatok sokszínűsége segít abban, hogy egy speciális színtartományt hozzon létre, és a különböző alakú cukorka segít a ruha különböző elemeinek díszítésében.

Mindössze annyit kell tennie, hogy cukorkát vásároljon, és tűt és szálat kell felszerelnie. Varrni a régi ruhadarabot, helyezze őket a fantázia diktálása után - és garantáltan sikerül. Te leszel a labda királynője, ami a legfontosabb, az édes fogaktól, hogy távol maradj.

Csokoládéból

Ebből a gyönyörű desszertből készítsen teljes gyűjteményeket a ruhákról, amelyek teljesítik a csokoládé fesztiválokat.

A gyümölcsök és zöldségek

A vegetáriánusok számára az egészséges életmódot vezető koreai művész káposztából, hagymaból, zöldből, banánhéjból és más ízletes és egészséges zöldségekből készült ruhákat készít.

sütés

A divattervezők megmutatták, hogyan kell helyettesíteni a puff hüvelyeket finom kenyérkenyérrel. A rendes bagelek egy extravagáns divatvilágban is találtak helyet. Ezeket díszítésként használták.

A húsból

Ehető, de nem nagyon finom nyers hús. Nem is esztétikailag tetszetősnek tűnik, de ez nem akadályozta meg Lady Gagát arra, hogy a felháborító célokra használja.

Golyókból

A bátor kísérletezők számára a léggömbökből készült ruha elképzelése lesz. Mind a hosszúkás golyók a modellezéshez, mind a szokásos golyók, amelyek díszítik a belső teret, alkalmasak a teremtésre.

Csatlakoztathatja őket mindenféle szövéshez és mintázathoz - minden a kezedben van, és a képzeletedtől függ. A könnyű, golyó hatékonyan és felejthetetlenül csillog és csillog a fénytől, amely alkalmas a döntő lányok számára, akik nem félnek a figyelem középpontjába kerülni.

Óvatosan nosztalgia a gyermekkori ruhákhoz, melyeket egy gyerekjátszótér golyóból készítenek. Ha a bőséges sziluett kissé zavaró, akkor a díszítés után kicserélheti őket a dezodorok golyóival vagy a teniszekkel.

Az ételekből

Az összegyűjtött villák és kanálok, valamint ostorok más célokra is felhasználhatók. A műanyagból készült ruha könnyebben hozzáférhető és gyengéden néz ki, míg a rozsdamentes acél ruha biztosítja a kívánt élességet.

Nem kell feltételezni, hogy törött ételek - ez sajnos. Szerencsére - egy új ruha formájában. Tehát porcelánszalagok segítségével mesterművet hozhat létre.

A szemétzsákból

Kiváló és csodálatos ruhák hozhatók létre a szemetes zsákokból. A befúvott csomagok buja hercegnő ruhát hoznak létre. És a csomagok, vágva egy bordára, majd buja fodrokkal varrva segítenek az Amazon harcos képének megteremtésében.

A fekete csomagolásból készült öltözőfülkék hatékonyan néznek ki. Ez a kép tökéletes Halloween ünneplésére.

Érdemes figyelmet fordítani más háztartási műanyagokra is. A palackok alsó részéből kapjon egy nagy ruhát. És az eldobható evőeszközökből - kombinált hercegnő ruhából egy mese.

A zsákokból

A kockás vagy a közönséges népi piac táskák nem a legrosszabb anyagok a szokatlan ruhák létrehozásához. Ezenkívül a cella mindig divatban van.

Lemezek

A régi monokromatikus pólón, pólón vagy ruhánál lemezeket vagy lemezeket lehet varrni - ruhát egy klubba vagy diszkóba menni.

A lemezekből származó ruha érdekesnek és szokatlannak tűnik, és a fényvisszaverő tulajdonságainak köszönhetően is látványos.

Villám

Egy fiatal tervező által bemutatott villámcsípő elképesztő és extravagáns. És mi vagyunk, nem tervezők? A zippzárakat varrjuk egymáshoz a mintán és a darts nélkül. A méret testreszabása.

Létrehozhat egy kombinált ruhát, ahol a cipő vagy szoknya cipzárból készül, és a második elem egy másik ruhából származik. Nagyon stílusos és érdekes lesz.

Scotch szalag

Meglepő módon a többszínű ragasztószalag segít a szokatlan, savas fél ruhák kialakításában.

Őszi levelek

Ősszel egy levél ruha lesz nagyon praktikus és költséghatékony lehetőség. Annak érdekében, hogy megteremtsük, tiszta, egész leveleket kell megtenni, amelyeket a farok a korongokkal azonos elvvel varrtak. Ízletes és friss. De még mindig van néhány jelentős hátránya, amit érdemes figyelni.

 1. A ruha elhagyásait közvetlenül az esemény előtt kell létrehozni, melyet viselni fog. A levelek nagyon gyorsan kiszáradnak, és nem feltétlenül jelennek meg pontosan, hogy mit akarnak.
 2. A levelek is nagyon törékeny anyag. A farok leválik, és a levelek leesnek, és a ruházat vázában hiányosságok keletkeznek. Ezért a ruhát óvatosan kell viselni.

Virágokból és növényekből

A virágok iránti szeretet soha nem fakul. Kiváló eszköz az érzések megnyilvánulására, lakberendezésre és az utóbbi időben egy ruha ruhájára.

A természetes virágfelszerelések nemcsak a különböző fesztiválok, hanem a koncertek számára is relevánsak.

Más anyagokból

Az asszisztensek anyagai annyira sokak, hogy nehezen illeszthetőek be egy cikkbe.

Ruhák a páva tollaiból készülnek, de senki nem tiltja meg a madarak szárnyasítását.

Szárított fű és szalma is illeszkedik a szövött golyóköpenyhez.

Röviden, a fenti anyagok közül néhány, valamint a kesztyű, a régi esernyők, a felesleges mackók, a sörfedők, a sörösdobozok, a villanykörték, a haj - ne dobja el. És mi van, ha valamikor hasznos lesz.

És ha elfogy a fantázia, akkor használja a különböző termékek gyártói hirdetését.

Reméljük, hogy a cikk hasznos lesz, és hasznos lesz. Ne feledje, hogy minden a kezedben van - a lényeg az, hogy türelmes legyen és karja magát a fantázia, és a többiek követik. Sok szerencsét a törekvéseidben.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok