Ruha stílusok és modellek

A polo ruha tökéletes megoldás a szabadtéri tevékenységekhez.

A polo ruha tökéletes megoldás a szabadtéri tevékenységekhez.

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Ki alkalmas?
  2. hossz
  3. A kötőelemek típusai
  4. Mit kell viselni?
  5. cipő
  6. tartozékok

Napjainkban a polo unisex ruházatnak számít, de sok évvel ezelőtt először egy férfi tréningruhájaként jelent meg. A pólót viselték olyan férfiak, akik ugyanabban a sportban vettek részt. Fokozatosan, a polo „átképzett” a sportruházatból az alkalmi viseletre, és idővel a lányok is ezt a szekrényelemet viselték, bár kissé módosított formában.

A polo ruha hosszúkás, hosszú ujjú póló és gombokkal ellátott, lekerekített gallér. Kényelmes és nem akadályozza a mozgást, ezért nagyszerű a szabadtéri tevékenységekhez. Az első póló ruhák többnyire világos árnyalatok és simaak voltak. Ma ezeknek a ruháknak a színtartománya sokkal gazdagabb. Kétszínű és háromszínű modellek népszerűek, valamint geometrikus mintákkal rendelkező ruhák.

Gyakran a lányok több nőstény fajtát választanak, például a szoknya fodrokkal.

Ki alkalmas?

Ruha polo - az egyik kevés ruházati típus, amely kivétel nélkül illik minden lányhoz. Az egyszerű, félig körülvevő sziluett és a klasszikus hosszúság (a térd közepéig) miatt tökéletesen elrejti az ábra minden hibáját - ha van ilyen -, és kiemeli az előnyöket.

A sport lányoknál ezek a ruhák a legjobban ülnek - és nem meglepőek, mert a pólót pontosan azért találták ki, hogy egy szép, sportos figurát mutasson be. Azonban azok a hölgyek, akik nem fordítanak nagy figyelmet az élet ezen oldalára, megengedhetik ezt a ruhát.

Chubby lányok szeretni fogják, ahogy egy polo ruha ül rajtuk. Egyenes vágás, a derék és a csípő díszítésének hiánya, vastag anyaggal kombinálva az alsó rész extra térfogatát maszkolja. A gombok rövidített hüvelye és a játékos nyakkivágása lehetővé teszi, hogy kedvező fényben mutasson be egy dekoltázs zónát.

hossz

Mivel a polo ruha eredetileg a szabadban sportolásra volt szánva, a hossza kissé a térd közepén volt. Az ilyen szoknyát optimálisnak tartották, mert nem akadályozta a mozgást és a sportolók kényelmesen érezték magukat. Idővel azonban eltűntek a ruha hosszára vonatkozó szigorú követelmények, és ma már a boltokban különböző hosszúságú szoknyákkal rendelkező polo modellek találhatók - a mini és a maxi között.

hosszú

Hosszú ruha a szoknya alatt a térd alatt. Sportruházat esetén ez a hosszúság nem jellemző, de a póló ruha már régóta vándorolt ​​egy sportszekrényből egy alkalmi ruhába. A hosszú polo ruha nagyon szokatlan, a sportos elemek (rövid ujjú, gombos gallér) és egy romantikus szoknya kombinációjának köszönhetően.

A hosszú polo ruha nem alkalmas minden helyzetben, például irodában vagy kulturális rendezvényen, a helyszínen fog kinézni. De a város körüli sétákhoz egyszerűen elengedhetetlen a strandra való utazás vagy a vásárlás.

A padlóhoz szoknya polo ruha ritka, de hihetetlenül lenyűgöző. Különösen jól alkalmazható ez a modell magas lányok számára - kis magasságban az egyenes maxi szoknya deformálhatja az ábra arányait.

midi

A polo ruha midi hossza klasszikusnak tekinthető, így a közepes hosszúságú szoknya modellek a legnépszerűbbek. Ez a ruha lehetővé teszi, hogy bemutasson egy sportfigurát és karcsú lábakat, anélkül, hogy túlmutatna a tisztességes határokon. Ráadásul könnyű a közepes hosszúságú polo ruha cipőinek felvétele - ezek lehetnek puha textil csizmák vagy cipők vagy szandálok.

A póló ruhákat általában könnyű, természetes anyagokból varrják, amelyek kényelmesek az erőteljes tevékenységhez. Ehhez leggyakrabban a gyapotot választjuk. De több eredeti megjelenésű ruha, amit a "nem sport" anyagokból, például farmerből varrtak össze.

rövid

Nyáron nincs kényelmesebb ruha, mint egy mini szoknya. A rövid póló ruha tökéletes a hőre, mivel nem illeszkedik az alakhoz, és a test számára kényelmes anyagból van varrva. Ugyanakkor az ilyen ruhák rövidített modelljei nagyon különbözőek.

Rövid póló ruhák, pulóveres szoknyával, teniszezők ruháival. Ez a felszerelés nagyon vonzónak tűnik. Egy romantikusabb képet hozhat létre egy gyengéd póló ruha segítségével, melynek színe játékos fodrokkal rendelkezik.

Egy másik lehetőség egy rövid póló ruha, a szoknya a húzózsinóron. A felszerelt sziluettje a szokásos sportruházat nőiesebbé teszi.

A kötőelemek típusai

gombok

Klasszikus póló ruha két vagy három gombbal rögzíthető. A modern modelleknek tetszőleges számú rögzítője lehet. Például a szafari stílusú modellek, amelyek a derékig vagy a teljes hosszon vannak, mostanra igen népszerűek.

szegecsek

A polo ruhák fém szegecsei tisztelgés a modernitásnak. Az ilyen rögzítőket gyakran láthatjuk denim vagy más durva anyag modelljein. A katonai stílusú ruhák általában szegecsekkel vannak rögzítve.

Villámcsavar

A cipzáras pólók nagyon ritkán találhatók. Ha jelen van, akkor a ruha teljes hossza. A cipzárral ellátott póló ruhák általában nagyon egyszerűek és kifejezetten sportolásra készültek.

A kötőelemek hiánya

Néha láthat egy póló ruhát anélkül, hogy kapaszkodna. Általában ebben az esetben a ruha nem rendelkezik gallérral, de van egy szokatlan nyakvonal, például kerek vagy téglalap alakú.

Mit kell viselni?

  • Kabát vagy pulóver. A polo ruha jól illeszkedik a rövid könnyű kabátokhoz, mint például a bombázó kabát. Szintén harmonikusan fog kinézni egy farmerrel vagy pulóverrel. A magas társadalomból származó lány képének létrehozásához egy polo-nyakú pulóverre kell helyezni egy gyémánt mintázatot a polo-ruha fölött.
  • Fejdíszekkel. Ruha polo kombinálható kis szalma kalapok, baseball sapkák, tenisz sapkák vagy sport sapkák. Ha hajózási stílusban szeretne képet készíteni, helyezzen egy fehér és kék polo sapkát.
  • Szűk nadrág. A polo ruha ritkán visel harisnyát - ezek a szekrény elemek nem illeszkednek egymáshoz. Ha kívül van, akkor ezt a ruhát vékony farmerrel, nadrágjával vagy nadrágjával viselheti.
  • Zokni vagy térd zokni. Sokan nem viselik ezeket a szekrényeket gyermekkorból - hiába. Egy polo ruhával együtt nagyon aranyosak a cipők alól kivető fehér zokni. A magas golfozás segítségével több piszkos és játékos kép készíthető.

cipő

A polo ruha nem felel meg a klasszikus cipőknek, így azok számára, akik nem szeretik a magas sarkú cipőt, ez egy nagyszerű lehetőség. Ezzel a ruhával mindenféle sportcipőt viselhet - a cipőktől a teniszcipőig. A polo ruha jól néz ki a cipők és a mokaszinok.

Azok, akik jobban kedvelik a női cipőket, viselhetik ezt a ruhát balettcipővel vagy kényelmes szandál nélkül. A szandálok vagy akár a szálak is alkalmasak a meleg időben. Ne felejtsd el az elakadásokat és a papucsokat. Azok, akik szeretik a bőr viselését, nyáron „lyukasztó” csizmák biztonságosan kísérletezhetnek ezzel a cipő- és póló ruhával.

tartozékok

Dekoráció. A sportruházat-polo ékszerek nem szükségesek, maximum - fényes gumi karkötők és jelvények a kedvenc csapataik szimbólumával. Ha a ruhát más stílusban készítik, akkor teljesen lehetséges, hogy néhány díszet viseljen. Természetesen az ékszerek nem illik ide, de az egyszerű ékszerek vagy diszkrét ékszerek eléggé megfelelőek lesznek.

Az öv. A polo ruha gyakran övvel van viselve, mivel lehetővé teszi a derékvonal megjelölését, ami az alakot nőiesebbé teszi. Ez a felszerelés jól néz ki egy szövött bőrszíjjal vagy vékony textilszalaggal.

Óra és szemüveg. A polo ruha jobb, ha nem visel túl sok tartozékot egyszerre. Jobb, ha a leginkább szükséges és funkcionális dolgokat választjuk. Ez a ruha kiválóan alkalmas sportos stílusú órákra és nagy napszemüvegekre.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok