Házi macskák

Macskák és macskák neve fekete-fehér színben

Macskák és macskák neve fekete-fehér színben

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Bicolor szín
 2. Főbb jellemzők
 3. Hogyan válasszunk nevet?
 4. A bicolor fiúk nevei
 5. Mit hívsz egy macska lánynak?
 6. Jelek és babona

A fekete-fehér színű macskák és macskák nevének megválasztása előtt meg kell ismerni a kétszínű háziállatok általános jellemzőit és viselkedési jellemzőit. Ez a tudás segít a szőrös kisállat megfelelő nevének kiválasztásában.

Bicolor szín

Az állatokban a két-színű fekete-fehér színt bicolornak nevezik. Ezt a világ egyik leggyakoribbnak tartják. Bicolor megfigyelhető mind a fajtatiszta macskákban, mind a törzskönyvekben:

 • Brit rövidszőrű,
 • perzsa,
 • Norvég erdő,
 • szibériai,
 • Scottish Fold
 • Kanadai Szfinx
 • Neva Masquerade.

Vannak olyan fajták is, amelyekben az alig észrevehető fényszőrök jelenléte házasság. Ez a kao-mann, Bombay. Sziámi, thai, abesszin macskák.

Főbb jellemzők

A macskacsalád képviselőinek kétszínű luxus színezése 1969-ben vált ismertté.

A fekete-fehér színű macskák szépek és ésszerűek. Monofónikus őseikből a fekete-fehér macskák mindegyikét a legjobbak: függetlenség, függetlenség. A bicolorok elviselik a terheket, és alkalmazkodnak minden feltételhez és helyzethez. Ezek az állatok okosak, ellenállóak a stresszre, magabiztossággal rendelkeznek.

Ők örökölték a bölcsességet, a betekintést, a találékonyságot, a kíváncsiságot, a sötét macskák jóindulatát. A hófehérből - elegancia, gyengédség és simaság. Ezek a szelíd bolyhos lények nagy gyerekek családjaiban jól jönnek. Készen állnak arra, hogy elviseljenek mindenféle csínyeket, és soha nem ártanak gyerekeknek.

Hogyan válasszunk nevet?

Ha felvette a bozontos, kétszínű kisállat oktatását, figyeljen rá. Előfordulhat, hogy azonnal hozzárendelhet egy nevet egy egyszínű cica számára - például Chernysh, Snezhana. Nehéz azonban egy bicolor cica nevét feltalálni, és egy kis állat tulajdonosai órákig megoldják ezt a problémát.

Ezeknek a családi tanulóknak számos neve van. Mindegyikük hatással van a későbbi eseményekre: néhány név pozitív, mások negatívak.

A bicolor fiúk nevei

Egy édes, szelíd bicolor cica nagyon gyorsan felnő és erős, bátor macska lesz. Ezt a körülményt figyelembe kell venni a név kiválasztásakor. A névnek univerzálisnak és alkalmasnak kell lennie egy kisállat számára minden korban.

A macskák nevének kiválasztásakor a legjobb az alábbi jellemzőkre összpontosítani.

 • Gyapjú színek: fekete-fehér macska, a színére összpontosítva Domino vagy Charlie.
 • Szemszín: A bicolor fiú számára a Karen név alkalmas - ez barna színű, vagyis közel van egy sötéthez.
 • tenyészt: ha intelligens macskát akarsz felvenni, hívj néhány arisztokratikus becenevet, például Oscar, Baron.
 • Erkölcs és mellékletek: ha egy lakás telepedett le a lakásban - nevezze meg a Kuzya vagy a Skoda cica.
 • Ha a macska szív alakú, helyénvaló lenne, ha Cupid vagy Cupid nevezzük.
 • Ha a macska a kabátban sötétebb, mint a hófehér, majd csontváznak nevezzük.
 • És itt van egy példa a macskák fekete nevű becenevére fehér mancsokkal.: Ataman, Achilles, Ajax, Boston, Brandy, Bükk, Vampire, Graeme, Groove, Cano, Moor, Nair.

Mit hívsz egy macska lánynak?

Az elegáns és nőies macskáknak aranyos, szeretetteljes, gyengéd beceneveket kell találniuk.

Karcolás - ha karcos; vicces név - Barset (képzelj el egy bolyhos pénztárcát); szokatlan - Cameo.

Ha színezéssel hívja a macskát, akkor a Key nevet (fekete-fehér), és Klava szeretettel hívhatja, vagy a Note-t vagy a Royal-t. A fekete-fehér lányok - macskák nevezhetők: Strip, Zebra, Cloud, Birch.

Ha szereted a beceneveket humorral, hívj Panda-t, Smetanka-t, kávét tejjel (röviden - Kávé, Kofa).

A fekete-fehér családi tanulók nem feltétlenül adnak színnevet. Nézze meg, hogyan viselkednek a háziállatok. Mellékleteik és szokásuk maguk is megmondják a beceneveket. A becenév nem a fő dolog.

Egyetértek, a név nem játszik nagy szerepet a négylábú barátok életében. Nagyon fontosak a kapcsolatok, a kedvtelésből tartott állatok gondozása, függetlenül attól, hogy kényelmesen él veled, vagy szereted.

És ha nem találhatsz semmilyen becenevet, kérj segítséget az Ön közelében lévő emberektől. Meg fognak jönni a megmentéshez, és a tanítványa nem marad névtelenül.

És a legfontosabb szabály: a macskának egy becenevet adni, amit szeretett, és amelyre mindig válaszol, nem kívánatos megváltoztatni.

A macska nevének megszokásának folyamata általában körülbelül 4 hónapot vesz igénybe. Ha folyamatosan megváltoztatja a beceneveket, az állat csak összezavarodhat, és nem válaszolhat rájuk.

Jelek és babona

A legtöbb tisztelt bicolor macska az Egyesült Királyságban és Skóciában. Azokkal való találkozás ígéretet és bevételt ígér ezekben az országokban. A legkevésbé kereslet az Orosz Föderációban. A babák miatt a babonák miatt a szemlélet nagyon rossz. És még a macskák fekete szőrén lévő kis fehér foltok sem változtatják meg a negatív hozzáállást.

Szinte minden jel a kétszínű állat jellemzőivel függ össze. Néhány közülük:

 • az arisztokratikus hófehér "zokni" sötét tanulója szerencsét vonz, elősegíti a jólétet;
 • a megtévesztésről az utcán egy sötét színű macska, a hófehér mancsok és az arc és a farok külön jelölései találkoznak;
 • a fehér macska szőrme számos sötét foltja ígéretet tesz a jólétre;
 • egy sötét hátsó macska és könnyű hasa találkozik a nehéz helyzetek és feladatok gyors megoldásával.

A macskák és macskák legnépszerűbb becenevei a következő videóban találhatók.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok