Konyhai kiegészítők

Külön hulladékgyűjtő vödrök

Külön hulladékgyűjtő vödrök

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Szemétkosár az otthoni rendezéshez
 2. Kényelmes megoldások
 3. A legfejlettebb megoldás

Ma sok olyan technológia létezik, amely lehetővé teszi a környezet tisztaságát és biztonságát. Ez javítja a bolygó minden lakosának egészségét és életét, és mindannyian segíthetünk az ökológiában. Elég, ha legalább a szemetet elkülönítjük, hogy miután könnyen elküldhető újrahasznosításra.

Szemétkosár az otthoni rendezéshez

Határozottan sokkal könnyebb lenne, ha a szemét elkülönítése azonnal megtörténne. Annak érdekében, hogy az egyik nagy vödörből ne szedje ki a szemetet, otthon vásárolhat speciális konténereket. A hulladékot papírra, műanyagra, szervesra és üvegre különítik.

Az ilyen tartályok alakja lehetővé teszi, hogy kényelmesen nyissa ki a fedelet, még akkor is, ha az egyik tartályt egy másikra szerelik. Ezt a kényelmes helyet a fedél kialakításával érte el. Valójában nem távolítják el, hanem visszafelé hajol, és ez a felső rész felére hajlamos. Így még ha egy doboz tetején egy másik, könnyen megnyithatja bármelyiküket.

Ezen túlmenően a gyártási anyag és a design maga is megtartja a szagot, és megakadályozza, hogy a lakás körül terjedjen.

Kényelmes megoldások

A legkényelmesebb az ilyen konténerek elhelyezése az erkélyen. Ez egyaránt hűvösebb és kényelmesebb, különösen, ha van egy polcrendszere. De a konyha hagyományosan a szemétgyűjtés leggyakoribb helye. Ezen túlmenően itt az élelmiszer elveszíti címkéjét, ott feleslegessé válik a felesleges hulladék.

A konyhában, mosogatás, és meg kell menni valahol maradék élelmiszer. Ezért nagyon kényelmes lenne, ha speciális vödröket vagy konténereket találnánk.

Ezek a következők:

 • kombinált opció, ha ugyanazon fedél alatt három különböző tartály található;
 • különálló, tágasabb lehetőségek is vannak, akár 42 literenként.

Mi a választás pontosan az otthonodnak a konyhában? A legjobb választás lenne három külön tartály. A kombinált megoldások nem alkalmasak otthoni tervezésre, és ott kevesebb hulladék található.

  Ha az irodai megoldást választja, akkor a hármas tartály tökéletesen működik, különösen a napi takarítás esetén.

  Hasonló lengyel gyártású konténereket vásárolhat minden íz, szín és belső tér számára. Emellett sok más eredeti megoldás is létezik más országokban. Itt például, amit vásárolhat, ha nem tetszik a megoldás vödör formájában.

  Hulladék-elhelyezési zsákok

  Berlinben található egy német önkormányzati cég. Segít fejleszteni a szemétgyűjtő és újrahasznosító iparágat, és egyesíti az iparág termékeit előállító egyéb márkákat. Miután a Berliner Stadtreinigung bejelentette a versenyt, hogy valami szépebb és kényelmesebb legyen, mint a már szokásos vödrök és ládák, amelyek sok helyet foglalnak el. Tehát különálló gyűjtésre szett textilzsákok voltak.

  Ezek a táskák nagyon egyszerűek, könnyűek és teljesen környezetbarát anyagokból állnak. Egyszerűen csatolhatja őket a falhoz, vagy egy különálló sarokba, és külön-külön helyezheti el őket:

  • üveg;
  • papírból;
  • műanyagból.

  Olasz kényelmes szekrény

   A szekrényekből egy kis falat készíthet a szemétbe, anélkül, hogy polcok is lennének. Ezt olasz cég gondoskodott. Termékeiket Drop-Front Recycle Bin-nek nevezik.Összehasonlítva a szokásos dolgokkal, az ilyen dobozok fedele nagyon hasonlít a szeméttároló fedeléhez egy sokemeletes épületben. Ezért építhetsz ki belőlük egy egész falat, és helyezheted el őket bármilyen sorrendben.

   Kis futurizmus

   A tervező, aki Olaszországban él, érdekes megoldást hozott létre a szemétgyűjtésre. Ez az egység úgy néz ki, mint egy tojás, amely három oldalra nyílik. Természetesen ez kényelmes. Egy ilyen tojás, nem csak ez nem teszi lehetővé a szagok terjesztését, hanem elég helyet foglal el az űrben. Ezért kényelmes, szép és nagyon környezetbarát egyidejűleg. Ezenkívül maga a tervezési megoldás is nagyon szép.

   A művet Angliában mutatták be a kiállításon, és most már megvásárolható. Az egyetlen probléma az ilyen tojás ára. A hivatalos oldalon 106 fontot fizet.

   Univerzális állvány

   Néha nagyon kényelmes lenne, ha nem egy doboz, hanem egy univerzális urna. Ezt az urnát már egy francia tervező hozta létre, és ezt Tri3-nak hívják. A termék egy gyönyörű fehér oszlop, amely extra állványként használható.

   Az oszlopnak három rekesze van, és ezért alkalmas az elválasztás standard változatára.

   A legfejlettebb megoldás

   A vonalkód-újrafeldolgozó állomás egy teljesen technológiai megoldás a szemét elválasztásának problémájára. Ismert, hogy a csomagok eltérőek, ezért nem lehet mindenkit küldeni a szemétbe, és a többivel újrahasznosítani. Egy csomagkészleten van egy speciális kód. Az urn gyártása az azonos kód beolvasásának képességét jelenti. Ilyen manipuláció után vagy hagyja, vagy hagyja, hogy a csomagolás magában legyen.

   A szemét megfelelő elosztása nagyon fontos, mert lehetővé teszi számunkra, hogy városainkat tiszta és sikeresen újrahasznosított anyagokkal újrahasznosítsuk. Ezért van sok mind a tervezési, mind a funkcionális megoldás, hogy a szemetet megfelelően tárolhassa.

   A szemét helyes rendezésével kapcsolatos információkért tekintse meg a videót.

   Írj egy megjegyzést
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

   divat

   szépség

   kapcsolatok