Ruházat az elhízott nők számára

Ruha modellek az elhízott nők számára

Ruha modellek az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A-vonalú ruhák
 2. Magas derékú ruhák
 3. A-vonalú ruhák
 4. Műszerdobozok
 5. tunikák
 6. ingek
 7. Ruhák szaggal
 8. szarafan
 9. Ruhák aszimmetrikus vágással

Annak ellenére, hogy a modern divat főleg a magas, vékony lányokra összpontosít, a valóságban a helyzet teljesen más. A legtöbb lány és nő nem büszkélkedhet az extra fontok hiányával, hanem azért, mert minden aktívabb mozgalom, amelynek célja, hogy a divatot a valósághoz hozza. A járdákon végre megjelentek a lányok étvágygerjesztő formákkal, plusz méretű ruhák gyűjteményével.

Ez a tendencia nem csak örülhet, mert minden tisztességes szex, függetlenül az életkortól és a testmérettől, szépen és stílusosan akar öltözni. A cikk célja, hogy segítsen a teljes lányoknak a ruházati üzletek és a divat katalógusok által kínált ruhák nagy választékában mozogni.

A-vonalú ruhák

Ha fogalmad sincs, mi az A-sziluett, emlékezz a hercegnő ruháira a Disney rajzfilmekből. A csukló nélküli karosszéria, laza, nem bolyhos szoknya a padlóhoz - ebben a ruhában a mesés hősnők a leggyakrabban jelennek meg.

Az esküvőre gyakran egy-egy ruhát választanak, mivel ez a stílus alkalmas a legtöbb lánynak. A bál számára ez a felszerelés szintén releváns, de ebben az esetben jobb, ha elhagyja a fehér színt, és válasszon egy gazdagabb színt.

Az A-sziluettjét viselő ruha megnyitja a nyakkivágást, a vállakat és a karokat, ami azt jelenti, hogy biztosítani kell, hogy ezek a testrészek tökéletesek legyenek.

Magas derékú ruhák

Hosszú ruha a görög stílusban - a nyertesek a luxus formák tulajdonosai számára. Az ingyenes, természetes sziluett tökéletesen elfedi az ábrán látható összes hibát. A kiegyenlítő derékvonal és a lekerekített, nem túl mély nyakvonal felhívja a figyelmet a mellkasra, amely gyakran a plump lányok különös büszkesége alá tartozik.

A magas derékú ruhát azonban nem kell romantikus stílusban készíteni. Szexi, üzleti vagy alkalmi lehet - mindez a szoknya és a vágás hosszától függ.

A-vonalú ruhák

A ruha-trapéz a lehető legegyszerűbb ruha: szabad fölött, és fokozatosan lefelé bővül. Az ilyen ruhák általában rövidek - a szoknya szoknya ritkán esik a térd alá.

A trapéz alakú sziluett alkalmas a göndör formájú lányok számára, mivel képes a lábtér felesleges térfogatának elrejtésére. Ha karcsú lábakkal büszkélkedhet, a vágott szoknya nagyszerű ok arra, hogy bizonyítsa azt. Az A-vonalú ruha nem gazdag a részletekben: egy apró körbevágó gallér, kis ujjú - ezek általában minden díszítés.

Műszerdobozok

Egy eset egy egyszerű és tömör modell a ruha, amelyet a lányok és a nők szerte a világon szerettek. Ennek a szeretetnek legalább két oka van. Először is, a megfelelő kiegészítőkkel kiegészített köpeny ruha szinte minden helyzetben megfelelő lenne. Másodszor, ennek a ruhanak a félig ferde sziluettje alkalmas minden testtípusra.

Hagyományos értelemben ez az eset egy ujjatlan ruha, szűkített szoknya a térd közepére. Azonban ezeknek a ruháknak a modern modelljei lehetnek bármilyen hosszúságú hüvelyek és egy szoknya a térd felett. Egy köpeny, kabát vagy kardigán viselhet egy köpeny ruhát.

tunikák

Sok lány, akinek a természetét luxus formákkal ruházták fel, inkább laza, laza felszereltségben részesülnek. Ha erről van szó - győződjön meg róla, hogy nézd meg a tunika ruhákat.Nem teljesen illeszkednek az alakhoz, ugyanakkor nőies, romantikus képet alkotnak.

A tunika nem mindig a tengerparti felszerelés, bár egy világos, tágas ruha, melyet magával viheti a nyaraláshoz. Vannak esti, üzleti és alkalmi tunikák is. Mivel a tunikák mindig nagyon rövidek, ajánlott, hogy szűk harisnya vagy nadrágjával viselje őket. Jelölje meg a derékvonalat egy vékony lánccal vagy bőrszíjjal.

ingek

A múlt század hölgyeiből vettük fel az ingek ruháit, és viszont elvették őket a férfi szekrényéből. A férfi ingén alapuló ruhában még egy nagy lány is törékeny és kényes alkotást fog kinézni.

Ez a felszerelés könnyen megverhető a megfelelő kiegészítők segítségével. Például a cowboy csizmák a Wild West lakosává válnak. A napszemüveg és a kalapos kalap egy afrikai szafari gondolkodásra fog gondolni, és a nehéz csipke-csizma és egy katona öv segíteni fog egy katonai stílusban kialakított kép létrehozásában.

Ruhák szaggal

A divattervezők szagával díszített ruha ötlete, valószínűleg a keleti kultúrák képviselőiből kölcsönzött - ezekben a ruhákban van valami, ami hasonlít egy török ​​köntösre és keleti kimonóra. A titokzatos keleti szövetségek egy ilyen ruhát adnak a lánynak, és a rejtély légkörével kísérik, és mindenkit vonzanak.

Egy szagú ruha segít a lányoknak, hogy elrejtsék a kiálló hasat, és hangsúlyozzák a csodálatos mellet. A háromszög alakú nyakvonal kissé meghosszabbítja a nyakát. Ennek a hatásnak a fokozásához hosszú gyöngyöket vagy láncokat használhat.

szarafan

A ruha a legnépszerűbb nyári ruházat. Meleg, napsütéses napon semmi sem kényelmesebb, mint egy hosszú, tágas, természetes anyagból készült ruha, amely megvédi a testet a hőtől. A Sundresses-t általában könnyű, fényes anyagokból - sifonból, kalikából, pamutból, lenből stb. Mindig releváns modellek virágos és virágos díszítéssel, valamint etnikai motívumokkal.

A sundress segítségével megengedheti magának, hogy olyan ruhát viseljen, amely nem illik más ruhákhoz - kényelmes elakadások, sarok nélküli sarok, széles karimájú kalap, nagy, fényes gyöngyök és karkötők.

Ruhák aszimmetrikus vágással

Egy külön kategóriában ruhákat készíthet, amelyeket aszimmetrikus elemek jellemeznek. Leggyakrabban - ez egyenetlen szegély. A szoknya elöl vagy hátul is lerövidülhet, vagy megváltoztathatja az oldalak hosszát. Az aszimmetrikus szegély segít a figyelmet a problémás területeken, például a csípőn vagy a hason.

Ezek a ruhák nem csak pártok, vagy különleges alkalmakra alkalmasak. A mérsékelten extravagáns ruhát laza ruházati kóddal, vagy alkalmi ruhában viselték az irodában.

Comments
 1. Rita
  17.02.2016

  A ruha kiválasztásakor meg kell határoznia az alakját. Természetesen mindenki számára megfelelő univerzális megoldások vannak, például a türkiz ruha 8. fényképe.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok