Varrózsákok

Hogyan kell varrni egy bevásárlótáskát saját kezével?

Hogyan kell varrni egy bevásárlótáskát saját kezével?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Hogyan kell varrni esőkabátból?
 3. Bogolan-stílusú bevásárló táska
 4. A laminált szövet modellje
 5. Mintazsákok kocsikhoz

A bevásárló táska nélkülözhetetlen tulajdonság a mindennapi életben. A boltokban gyakran vásárolt termékek nem elégedettek minőségükkel, tágasságukkal vagy színeikkel. Azt akarom, hogy a tartozék funkcionális legyen, megfelelő és divatos legyen. A saját kezével könnyen lehet varrni egy bevásárlótáskát, hogy tetszik, praktikus és szépnek látszott - könnyű, ha ismeri a varrás varázsát.

Jellemzők

A bevásárló táskának erősnek és megbízhatónak kell lennie. Ez a tartozék elengedhetetlen a vásárláshoz és az összes követelmény kielégítéséhez: ez a táska mindig megbízható, kényelmes, tágas, könnyen viselhető, szép és gyakran stílusos. A dizájn ügyes megközelítésével létrehozhat egy terméket a legjobb olasz hagyományban, amikor legalábbis a dekoráció és a szokatlan textúra megteremti a kívánt hatást.

Az ilyen tartozék anyagának megválasztásakor előnyben kell részesíteni a sűrű, megbízható szöveteket.

Egyes modelleknél, ha speciális kivágás történik, még jobb, ha a textíliák vékonyak vagy lágyak (transzformátor modell). Egy ilyen termék nem fog sok helyet foglalni, így egy közönséges kézitáskába helyezhető, visszahelyezhető egy tekercsbe, vagy többször elfordítható.

A javasolt műhelyek segítenek megérteni egy egyszerű, de stílusos táska varrásának technikáját, és megérteni, hogy sokkal könnyebb, mint az első pillantásra.

Hogyan kell varrni esőkabátból?

Esőkabát szövet - vékony textíliák vízlepergető impregnálással Az ilyen anyagból készült zsák praktikus, megbízható és mobil.

Gyártásához szükséges:

 • maga a szövet és a bélés anyaga;
 • akril festékek;
 • ecset;
 • varrás kellékek.

Ha nem szeretne rajzolni, akkor a terméket kontrasztos szalaggal vagy kész hőre ragasztott vékony textíliával díszítheti. Itt nem lehet gyöngy, kristály és más talmi: ez a textil szereti a minimalizmust. A megbízhatóság érdekében erősítheti a szövetbélést.

A zsákok gyártásához elő kell készítenie a részleteket:

 • bélés (30 x 46 cm);
 • 2 oldalfal (8 x 46 cm), zseb (18 x 16 cm);
 • 2 fogantyú (7 x 50) cm, nem felejtve elhelyezni a kis varratokat.

A kész sablonhoz teljes méretben nyomtathatja, vagy több A4-es lapot is összeilleszthet.

A varrási lépések a következők:

 1. Vágja az összes lapot, összegyűjti az alapot: 2 részlet a homlokzatról és 2 oldalról. Kiderül, hogy egy gyűrűbe csatlakozik egy téglalap. Ugyanez történik a béléssel. Az erősség fokozása érdekében a bordák varrása mentén a befejező vonalak rögzíthetők.
 2. Ha megengedheti magának a rajzot, ajánlatos körözni a mintaterületet, és a vágás előtt rajzolni (hogy ne tegye ki a túlzott deformációt). Miután a festék megszáradt, a zseb méretre vágott, a túlméretezés be van húzva, és a kívánt helyen az alaprészhez van varrva.
 3. Az alaplapot befelé hajtogatják, összevont aljával és írógépre varrva. A varratokat kioldják, sarkokkal összehajtogatják az oldalakon, és egy kötetet hoznak létre: egy vonalat egy oldalfalból a másikba 45 ° -os szögben helyeznek el, merőlegesen a préselt varratra. A felesleges szövetet vágjuk. Ugyanez történik a béléssel. Ezután az aljzathoz csatlakozik (a felső él mentén), a varratok összekötésével varrókapcsokkal, és a vágás egy írógépre van varrva.
 4. Továbbra is ki kell kapcsolnia a terméket, feldolgoznia kell a tetejét., hajlítsa be a varrási támogatást befelé, és varrja a fogantyúkat. A varrás problémájának enyhítése érdekében a fémlemezen található, a nyomótalp jobb oldalán lévő címkékre fókuszálhat, a textíliákat pedig ezeken kombinálva.

Bogolan-stílusú bevásárló táska

A vásárló egy meglehetősen divatos és komplex táska képpel vagy felirattal, amit bármely lány készíthet, még a varrás különleges képessége nélkül is. A modell az egyszerűségen és stíluson alapul. Ez praktikus, kényelmes, tágas, mobil és könnyen karbantartható. Ő nem szégyellte, hogy megjelenik a tengerparton, vagy menjen a boltba, hogy vásároljon.

Egy elegáns tartozék létrehozásához szüksége lesz:

 • durva len (pamut);
 • varrás csapok;
 • egy ceruza;
 • vasat;
 • olló;
 • tartós szál;
 • vonal
 • markerek vagy speciális szövetfestékek;
 • varrógép.

A következő lépések:

 1. A varrás nem igényel mintát minden darabot azonnal kivágunk a szövetből: alap (94 x 44 cm), szegély felső (86 x 5 cm), két fogantyú (52 x 8 cm). A talp két részre van hajtva, összekötve az éleket, és az oldalrészek levágnak, visszahúzódnak az 1 cm-es széltől.
 2. Fogja meg a hajtogatott lapokat az oldalra felfelé, és öltéssel írógépen, majd kapcsolja ki, kiegyenesítse és vasalja.
 3. Az elkészült fogantyúkat a zsák tetejére 10 cm-re helyezzük el az oldalsó határoktól. Az alaplapot szembe kell hajtani, és magukat a fogantyúkat behelyezik a termékbe úgy, hogy az élük egybeesik a zsák felső határával. A fogantyúk közötti távolság kb. 15 cm legyen.
 4. Egy 85 x 5 cm-es csík van rögzítve az alaplaphoz. csapok és öltés, a kettős öltések rögzítésével. A befejező szalag maradék élének 1 cm-es burkolásával egy írógépre van varrva, így lezárja a zsák tetejének feldolgozását.
 5. A díszítésre kész modell a szövet különleges jelölőjével lesz díszítve. Az akril festék használata előtt vázlatot kell készíteni egy egyszerű egyszerű ceruzával. Egy kép rajzolásakor a papírréteg alá kell helyezni egy papírlapot vagy olajszövetet, hogy a festék ne legyen nyomtatva a zsák második oldalára. Annak érdekében, hogy a vonalak simaak legyenek, használhat egy vonalzót, vagy gyorsan tarthatja őket: a kéz fékezése befolyásolja a vonal vastagságát.
 6. Ha ijesztő kézzel rajzolni, használhatja a kész sablontkivágott papírból. Lehet, hogy az A4-es lap nem elég, de az újság mérete jó. Nem használhatod a szokásos markerek anyagát: mosás után a termék használhatatlanná válik.

A monokróm mintás táska mindig fontos, mivel a fehér és fekete árnyalatok már régóta beléptek a divat történetébe és klasszikusok.

mintázás

A laminált szövet modellje

Ez a tartozék univerzális, nélkülözhetetlen a vásárláshoz és a bevásárláshoz. Megszünteti annak szükségességét, hogy folyamatosan vásároljon eldobható csomagokat, és állandó vásárlási társa lesz. Az egyetlen nehéz árnyalat lehet az egyenletes vonalak problémája: az ilyen anyagok ismételt szúrása befolyásolhatja a megjelenést.

Divatos táska létrehozásához szüksége lesz:

 • laminált pamut két színben;
 • nylon háló;
 • bélés;
 • rugalmas kábel;
 • zsinór;
 • vonal
 • mérőszalag;
 • tartós szál;
 • speciális ragasztó;
 • olló;
 • varrógép.

A színben kínált sablonok részleteit összpontosítva le kell vágni:

 • az alapból: 2 nagy rész (50 x 38), 2 belső zseb (35 x 25 cm), belső rész (110 x 8 cm), fogantyúk (143 x 8 cm);
 • a bélésből: a belső rész (47 x 110 cm) és 2 első rész (50 x 20 cm);
 • a rácsból: zseb (25,5 x 35,5 cm).

Ahhoz, hogy világosabb legyen a varrás, használnia kell egy színsémát. A minta gondos tanulmányozása egyszerűsíti a varrást:

 • az 50 x 20 cm-es nyersdarabok a zsák központi részei, nagy részleteket varrtak hozzá, amelyek az elülső és az oldalfalakból állnak;
 • a hálós zseb alját az elülső befejező szövetre varrják és az oldalra rögzítik;
 • a termék bélése oldalsó csatlakozást biztosít: a zsebek helye attól függ;
 • a homlokzat két részét összekötő varratok tetejére varrva;
 • a felső szegélyt először a felső rész összeszerelt részeihez rögzítik, majd a béléshez csatlakoztatják.

A textíliák nem igényelnek peremfeldolgozást.

 1. első bélés részletek öltés zsebek, megragadta a juttatásokat. Az egyiket összeragaszthatja a közepén, ezzel kis elemeket készítve.
 2. Miután összegyűjtöttük a fonattal és rugalmas zsinórral ellátott hálós zsebet, az a középső lapokra kerül, az alsó él rögzítve van és az oldalrészek rögzítve vannak. Mivel a szövet kiléphet, jobb, ha a vonalakat vonalakkal kell rajzolni (a befejező részek rögzítésének varratai ceruzával jelölhetők, hogy alig észrevehetőek legyenek).
 3. Miután összegyűjtötték az alap és a bélés részleteit, azok egymáshoz kapcsolódnak, majd kész tollak. Ez a táska kívülről és kívülről néz ki.
12 fénykép

Mintazsákok kocsikhoz

A bevásárló táskák mintái egyszerűek. Még a kocsi modellje is egyszerű minta alapján készül. Az egyetlen különbség az, hogy a tartozék mérete jelentősen nagyobb, mint más bevásárló táskák. Az ilyen zsák anyagának elég sűrűnek és durvanak kell lennie.

Annak érdekében, hogy ne birkózzanak meg a minta megfelelő készítésével, használhat egy kész vázlatot, amely elvégzi a szükséges méréseket közvetlenül a szöveten. Általában az egyes részek méretét maga a minta jelzi.

A varrásmodellek közötti különbség kicsi:

 1. A vakot a sablonnak megfelelően vágjuk.
 2. Hajtsa a hajtás mentén, és készítse el az egész vászon oldalfalát.
 3. A kényelem érdekében adjon hozzá egy szelepet a tetejére.
 4. Kívánt esetben a szegélyes varratokat kontrasztos sütéssel végezheti el.

Bizonyos esetekben a borítékzsák mintája alkalmas egy ilyen zsákra, azzal a különbséggel, hogy az oldalakon egy kötetet kell létrehozni, hogy a termék ne legyen lapos.

A termék gyors és minta nélküli varrásához lásd a következő videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok