cserépedény

Berlinger Haus ételek: jellemzők, előnyök és hátrányok

Berlinger Haus ételek: jellemzők, előnyök és hátrányok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. leírás
  2. A népszerű készletek áttekintése
  3. Hogyan kell gondoskodni?
  4. Vélemények

Minden háziasszony meg akarja felkészíteni a konyháját a legmagasabb színvonalú ételekkel, amelyek sok éven át szolgálják. Kiváló lehetőség lenne a Berlinger Haus készülékek, kiváló minőségű teljesítmény, kellemes ár és a nemzetközi szabványoknak való megfelelés érdekében. Érdemes figyelembe venni a márka termékeinek jellemzőit, a legnépszerűbb gyűjteményeket, a termékek megfelelő gondozását.

leírás

A Berlinger Haus Magyarországon 2007-ben alakult. Ilyen rövid ideig a delírium termékei világszerte ismertté váltak. A márka a világ 140 országában árul, amely sokat mond. A konyhai Berlinger Haus népszerű a háziasszonyok és a szakácsok között, akik kávézókban és éttermekben dolgoznak. A cég gondosan figyeli az ételek gyártásának minden szakaszát, és folyamatosan ellenőrzi a tartósságot és a megbízhatóságot.

A Ware Berlinger Haus megfelel a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak.

A márka gondoskodik ügyfeleinek egészségéről, minden modell környezetbarát nyersanyagból készül. Fűtéskor az eszközök nem bocsátanak ki káros anyagokat, a bevonat nem reagál a termékekkel, ami nemcsak ízletes, hanem egészséges ételeket is garantál.

Meg kell jegyezni, és a termékek tartósságát, ha megfelelően működnek, sok éven át fog tartani. A edények és edények márvány vagy kerámia belső felülettel rendelkeznek, melyeket nagy tapadásmentes tulajdonságok jellemeznek.

Az ételeket csepp olaj nélkül lehet főzni, a termékek még mindig nem tapadnak a falakhoz és nem égnek.

A modellek még 9 rétegű bevonattal rendelkeznek, ami biztosítja a termékek maximális tartósságát és megbízhatóságát, és megakadályozza a deformációt. A tapadásmentes tulajdonságok esetében a márvány nem rosszabb, mint a teflon és a kerámia. Néhányan úgy vélik, hogy márványbevonat sokkal jobb, mint mások. Ez jobban ellenáll a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek.

Eszközök felszereltek Ergonómikus fogantyúk magas hőállósággal, amely megakadályozza az égés lehetőségét főzés közben. A hőálló üvegfedelek speciális furattal rendelkeznek a gőz számára, így a folyadék nem forral el, és nem önti ki. A termékeknek ferromágneses alja van, ami lehetővé teszi a főzés minden típusát, beleértve az indukciót is. Megengedett a Berlinger Haus termékek mosása a mosogatógépben.

Vannak hátrányok. Az első lépés az, hogy hagyja abba a fémlapátokat a főzéshez, és válasszon a fából vagy műanyagból. A fém károsíthatja a tapadásmentes bevonatot és karcolhatja. Ha nagyon magas hőmérsékleten főz, a külső réteg fekete színű vagy sárga foltokkal borítható, amelyek szinte lehetetlenek a bozótra.

A népszerű készletek áttekintése

A cég több serpenyők és edények gyűjteményét kínálja.

Erdei vonal

Ez egy luxus ételkészlet. kiváló minőségű rozsdamentes acélból, márvány tapadásmentes bevonattal. Tartalmazza 10 elem: 20, 24 és 28 cm-es edények, 20 cm-es rács, 24 cm-es pörkölt serpenyő, 3 fedéllel és 2 főzőlappal, melynek köszönhetően közvetlenül a készülékben tálalhat. A fogantyúk rozsdamentes acélból készülnek, és hőálló bakelittel vannak bevonva, nem főznek a főzés során. A burkolatok hőálló üvegből készülnek.

Az indukciós alsó rész lehetővé teszi a modellvonal használatát minden típusú főzőfelületen.

Burgundi fémes

Ez egy csodálatos, gazdag, piros színű ételek halmaza, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhába. Öntött alumíniumból készült termékek, a belső rész márvány tapadásmentes bevonattal rendelkezik.

A hőálló bakelitből készült ergonomikus fogantyúk nem melegítenek a főzés során. A burkolatok edzett üvegből készülnek, és egy gőzzel ellátott lyukkal vannak ellátva, aminek következtében a folyadék nem forral el és nem önti ki. A készlet 10 elemet tartalmaz: 20, 24 és 28 cm-es edények, 20 és 24 cm-es serpenyők, 3 fedél és 2 forró ételeket szolgálnak fel az edények közvetlenül az asztalhoz történő kiszolgálására.

olíva

Ez a gyönyörű olajfesték-készlet minden háziasszonyhoz fog vonzani. A gyűjtemény 11 elemet tartalmaz.: 20 és 24 cm-es edények, 28 cm-es pörkölt, 24 és 28 cm-es serpenyők, három fedél, két lapát és tűzhely. Termékek készülnek öntött alumínium, márvány belső bevonat nem tapadó tulajdonságokkal. A Soft-Touch fogantyúk ergonómikusan formáltak. A burkolatok hőálló üvegből készülnek.

A többrétegű aljzat növeli az eszközök tartósságát.

Fémes vonal

Ez egy sor fémfényű, tartós alumíniumból készült eszköz. Az edényeket több réteg márvány permetezéssel fedjük le, aminek köszönhetően az ételcseppek nélkül is lehet sütni. A vastag alsó rész biztosítja gyors és egyenletes fűtés, az étel nem tapad a falakhoz. Innovatív technológiai edények és edények A Metallic Line lehetővé teszi az egészséges és ízletes ételek elkészítését.

A hőálló bakelit ergonomikus fogantyúi egyszerűsítik a munkát az eszközökkel. Nem melegítik fel őket. A fazekak és fedelek hőálló üvegfedélekkel vannak ellátva, amelyek gőzzel rendelkeznek.

A vonal több készletből áll, köztük 10, 12 és 19 termékből. Kiválaszthatja a szükséges számú elemet az Ön számára. A legnagyobb készlet: 20, 24 és 28 cm-es, 16 cm-es vödör, 24 cm-es rács, szűrőedény, öt fedél termosztáttal, spagetti rács, tároló doboz fedéllel és három főzőlap. A fennmaradó készletek hasonló modelleket tartalmaznak kisebb mennyiségben.

Hogyan kell gondoskodni?

Annak érdekében, hogy a edények és edények hosszabb ideig szolgáljanak, javasoljuk, hogy kövesse az ápolási és használati szabályokat. Az első használat előtt távolítsa el az összes matricát és matricát, majd alaposan öblítse le a terméket, öblítse le és szárítsa meg puha törülközővel. A száraz bevonat kis mennyiségű olajjal működik, és egy szalvétával törölje le, amely lehetővé teszi a terméknek a nem tapadásmentes tulajdonságok jobb megtartását.

A márvány és kerámia bevonattal ellátott Berlinger Haus készülékek mosása csak megengedett puha szivacsok és eszközök a csiszolóanyag nélküli mosáshoz a készítményben. Minden tisztítás után szárítsa meg az edény felületét.

A főzés során próbálja meg műanyag vagy fából készült eszközöket használni, a fém erőssége ellenére károsíthatja a belső réteget.

Vélemények

A hálózatban sok pozitív visszajelzést talál a Berlinger Haus márka termékeiről. A felhasználók elégedettek az ilyen magas minőségű áruk megfizethető áron történő megvásárlásával. Az árucikkek stílusos megjelenése minden egyes felülvizsgálat során fel van tüntetve, tökéletesen illeszkednek bármilyen konyhabelsőbe.

Az ilyen ételekben való főzés öröm, a készülék külső rétege nem ég, és a belső tapadásmentes bevonat lehetővé teszi, hogy az ételt kis mennyiségű olajjal főzzük. Ugyanakkor a hús, a hal és az egyéb termékek nem ragadnak meg és nem fordulnak meg könnyen, és a Berlinger Haus termékeiben elkészített ételek ízlése nem dicséret. Az áttekintésekben a karok és a fedél fogantyúinak megfelelő alakja látható.

Ezek szorosan rögzítve vannak a kézben, és nem melegülnek fel, ami fontos. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy az indukciós főzőlapokon edényeket használjon.

Sajnos hátrányokat találtak. Például néhány felhasználó esetében a mosogatógépben történt több mosás után az indukciós főzőlap leállította a serpenyő felismerését. Néhány vélemény azt mondta, hogy az edények külső felülete feketén és fénnyel ég, és a belső tapadásgátló bevonat hosszabb használat után megváltoztatja a színt.

Tekintse át a Berlinger Haus ételeit a következő videóban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok