cserépedény

VSMPO-áru: egy márka és termék jellemzői

VSMPO-áru: egy márka és termék jellemzői

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A gyártó leírása
 2. Az ételek típusai
 3. Hogyan válasszuk ki?
 4. Gondozási szabályok
 5. Vélemények

A kiváló minőségű konyhai eszközök nagyon fontosak minden háziasszony számára. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült Gourmet edények jó hírnévnek örvendenek. Ezzel egészséges és ízletes ételeket készíthet. Részletesebben erről a márkáról, termékei érdemeiről és hátrányairól, valamint az általa kezelt szabályokról beszélünk cikkünkben.

A gyártó leírása

A „VSMPO-étkészlet” márka számos vendéglátó számára ismert. A vállalat 1992-ben jelent meg, és tevékenységének kezdetén nagy fémtermékeket gyártott. De pontosan egy éve létezik, rozsdamentes acél serpenyőket értékesített, amelyeket a fogyasztók azonnal dicsértek.

Kezdetben a cég vödröket és konzervdobozokat gyártott, a mezőgazdasági szektor szükségleteire és igényeire összpontosítva. Itt meg kell jegyezni, hogy Olaszországból, Jugoszláviából és Németországból származó kiváló minőségű külföldi berendezéseket vásároltak termelésre. A vállalat által gyártott termékek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Dupla fenéke volt, ami valódi áttörés volt a szovjet korszak ételeinek előállításában.

Idővel a márka termékei egyre többet nyertek a fogyasztók szívében, követve az ipar új trendjeit, és kiváló minőségű termékeket bocsátottak ki. Ma megjegyezzük, hogy A VSMPO-edények a rozsdamentes acél edények gyártásában kedveltek. A termékek alsó részének háromrétegű konstrukcióját speciális technológiával végzik.

A fogyasztók azt mondják, hogy a vállalat acéltermékei évről évre egyre jobban javulnak. Nagyon praktikus és könnyen használható. Az ételeket a legrövidebb idő alatt készítik, és az íze mindenféle dicséretre érdemes.

Ezenkívül az edényeket különböző típusú lemezekkel lehet használni.

Az ételek típusai

Az LLC VSMPO-Utensils által gyártott edények kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Az alsó vastagság 6,5 mm, ami kiváló mutató. Ez közvetlenül befolyásolja az étel elkészítését, jelentősen csökkenti az eljárás idejét és biztosítja a magas színvonalat.

A falvastagság 0,7 mm, és megegyezik a fedél vastagságával. A fogantyú rozsdamentes acélból készül, amely lehetővé teszi a sütőben történő főzéshez szükséges termékek használatát. A gyártó az ügyfelek igényeire összpontosít, ezért figyelemmel kíséri a termék minőségét és hatékonyságát.

Ezenkívül meg kell jegyezni szép design. Ennek köszönhetően a "Gourmet" étkészlet kiváló üdülési ajándék és a konyha igazi díszítése. A fő termékcsalád: „Classic”, „Profi” és „Glass”. Beszéljünk velük részletesebben.

"Gourmet Classic"

A "Gourmet Classic" vonal magában foglalja a méreteket és a térfogatban különbözõ edényeket. Ráadásul itt kínálnak különböző típusú edényeket, braziers, gőzhajókat és még sok más. Ez a lehetőség a fogyasztók körében a legnagyobb igény.

Minden termék elegáns megjelenésű. Bennük matt és külső - sima és fényes. Ezenkívül a vonal a sütőkben való felhasználásra összpontosít.

A hármas alsó rész előnye. Ezzel a hő gyorsan és egyenletesen oszlik el a villamos energiát megtakarítva. A fogantyúk pontosan vannak felszerelve, ami megakadályozza, hogy a sütés során túlmelegedjen.A fedélek a lehető legközelebb vannak a testhez, aminek következtében a termikus hatások nem befolyásolják hátrányosan a termékben lévő tápanyagokat.

"Gourmet Profi"

A "Gourmet Profi" sorban edények, edények, mantovarki és egyéb konyhai eszközök találhatók. Fő különbsége egy szerény kialakítás, amely nem feltűnő. Az acél edényeket az ügy körül egy fényes csík jelenléte jellemzi, amely a sorozat minden modelljén megtalálható.

A "Pro" áru mosogatógépben mosható. A külső falak finom csiszolással rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy elrejtse a kis karcolások jelenlétét és tartsa a bemutatót. A fogantyúk elég erősek és terjedelmesek, lekerekített élekkel, kényelmesen használhatók az edények mozgatására. A megjelenő burkolatok a lapos lemezekhez hasonlítanak, ami eredeti tervezési megoldás és figyelemfelkeltő.

Az ilyen ételeket gyakran a kávézók és éttermek tulajdonosai és szakácsai választják, akiknek „trükkje” a fogyasztók előtti főzés.

„Üveg”

Végül nem hagyhatja figyelmen kívül az "Üveg" sort. Fő különbsége csak az üvegborítás.. Az előállításukhoz használt anyag +500 fokos hőmérsékletet tart fenn, és nem deformálódik, ha ki van téve. Ezek a burkolatok nem rendelkeznek lyukakkal a gőzkibocsátáshoz, ami nagyon fontos az étrendi ételek elkészítéséhez.

A sorozatban edények, brojlerek és pörköltek tartoznak. A fedélek fém fogantyúval vannak ellátva, amely azonban nem melegszik a főzés során. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a sorozat ételei nagyon kedvelik a háziasszonyot.

Hogyan válasszuk ki?

A konyha megszervezésekor minden háziasszonynak van egy kérdése: hogyan kell kiválasztani az ételeket, hogy megfeleljen az összes igénynek, és a főtt étel ízletes és egészséges? Miután meghatároztuk a kívánt márkát, az egyéni preferenciák alapján kell választani. Ha edényekről, edényekről és egyéb edényekről beszélünk, nincs túl sok gyártási anyag. Ezért más paraméterekre kell összpontosítania.

 • Az első a méret és a cél meghatározása. Egy nagy család számára nincs értelme kis mennyiségű termékeket vásárolni. Emellett a "Gourmet" márka széles választékkal, különböző formájú és méretű fogyasztókkal is kedveskedik.
 • Lehetőség van a márka ételeinek beszerzésére a gyártó hivatalos honlapján, valamint a közvetlenül a város lakóhelyein található egyedi kiskereskedelmi üzletekben. A hivatalos oldal azonban megbízhatóbb, nincs kockázata egy hamis termék megvásárlására. A vállalat garanciát ad az áruk teljes skálájára is. A képviseleti irodák az összes orosz régióban találhatók.
 • Szükséges eldönteni, hogy egy terméket vásárol-e egy készletben, vagy hogy egyedi termék lesz. Ez a tétel a vevő igényeitől is függ.
 • Értékelje a termékek megjelenését. Nem szabad deformálódni vagy feldarabolni.

Emlékeztetni kell arra, hogy ha sérülések vagy mély karcolások vannak a felületen, ez jelentősen lerövidítheti az edény élettartamát.

Gondozási szabályok

Minden étel megfelelő gondosságot igényel, és a rozsdamentes acél termékek nem kivétel. A vonzó megjelenés hosszú ideig szívesen láthatja a hostesset, de ez erőfeszítést igényel.

 • Ne feledje, hogy a rozsdamentes acél edényeket nem szabad nedvesen tárolni. Mosás után azonnal le kell törölni. Jobb, ha nem használunk merev szivacsokat vagy súrolóporokat, de szükség esetén óvatosan tisztíthatja velük a belső felületet.
 • Ha az ételt égették, vagy egy másik erős szennyezés kérdése, töltse fel a tartályt vízzel és helyezze közepes hőre, miután előzőleg becsukta a fedelet. A folyadék forrása után az edényeket egy állványon eltávolítjuk és 20–30 percig hűtjük. Ezután a szennyeződést szivaccsal kaparjuk le.
 • A fazekak és serpenyők falain foltokat szokásos mosószerrel távolítják el.Ha ez nem segít, a felületet ecettel vagy citromsavval kezelheti. Citromlé is alkalmas.
 • A hostesseknek emlékezniük kell arra, hogy a meleg ételek hűvös víz alá helyezése szigorúan tilos, mivel a hőmérsékletkülönbség a felület repedéséhez vezethet. A terméket először hűteni kell.
 • Minimalizálja a mosogatógépben a fényes ételek mosását. Tisztítsa őket agresszívebbé, és ez károsíthatja a felületet, és elveszíti vonzó megjelenését. Ezen kívül betiltották az éles és kemény tárgyakat, amellyel az égett ételeket kaparják.

Vélemények

  Nyilvánvaló, hogy az évek során a Gurman márka kitűnő hírnevet szerzett, és az ügyfelek nagyra értékelik. Termékei gyakran megtalálhatók a boltok polcain, megfizethető áron, ugyanakkor jó minőségűek. A felhasználók azonban azt ajánlják, hogy tartsák be a feltételeket, amelyek meghosszabbítják a termékek élettartamát és megtartják megjelenésüket.

  • Az üres edényeket hosszú ideig nem lehet melegíteni, legalábbis növényi olajjal kell kenni. Az alsó pár perc alatt felmelegszik. Kicsit csökkentenie kell a hőt, és meg kell kezdeni a kívánt ételeket.
  • Az égő méretének meg kell egyeznie a használt edény méretével. Ha egy gáztűzhelyről beszélünk, akkor elfogadhatatlan, hogy a tűz a termékek falain mozogjon. A termékeket hideg vízben helyezzük.

  Ezeknek a tulajdonságoknak a figyelembevételével a vásárlók a „Gourmet” márka ételeit nagyon jónak ítélik.

  Tekintse át a VSMPO "Gourmet" és a "Profi" panelt, lásd az alábbi videót.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok