A ruhák színei

Mit kell viselni egy zöld ruhával és milyen kiegészítőkkel?

Mit kell viselni egy zöld ruhával és milyen kiegészítőkkel?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A zöld színárnyalatok kombinációja más színekkel
 2. smaragd
 3. csipkés
 4. hosszú
 5. Rövid ruha
 6. cipő
 7. Ékszerek és kiegészítők
 8. harisnyanadrág
 9. felsőruházat

A választott ruha sokat tud mondani a tulajdonosáról. Például a zöld a lány érzékenységéről és nyugalmáról szól. Általában a zöld szerelmesei azok, akik csodálják az életet.

De figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy a barnáknak, mint a barna hajú nőknek, előnyben kell részesíteniük az átlátszó zöldes színeket, míg a szőkeeknek ajánlatos világosabb és telítettebb árnyalatokon maradni.

A zöld színárnyalatok kombinációja más színekkel

A sötétzöldtől a világoszöld árnyalatokig terjedő ruha mindig fontos. Csak a divat minden nőjének meg kell találnia a saját színét, amely kiegészíti szépségét, és kiemeli például a szeme színét.

Milyen árnyalatokkal kombinálható a zöld? Valójában a zöld szín jól illeszkedik a különböző árnyalatokhoz:

 • Kék, lila, sárga, bíbor, fehér, szürke vagy fekete gyakran zöld színnel kombinálva;
 • A földes, okker vagy meleg fahéjas árnyalattal rendelkező Khaki tökéletesen kiegészíti a ruha zöld színét;
 • Az ultraibolya fény nagyszerű celadon;
 • Érdekes megoldás lenne a lila és a zöld kombinációja.

smaragd

Ez a szín egy elegáns hangnak tulajdonítható, amely önmagában is szüreti színárnyalatnak tekinthető. Kombinálja a csokoládé és a kávé árnyalatait.

Sötétzöld

A sötétzöld színű ruha tökéletesen hangsúlyozza a bordó, a fekete színek és a leopárdnyomok árnyalatait. A pisztácia árnyéka tökéletesen harmonizál a sötétzöld színnel.

De a világos, zöld színű korall, a fehér és sárga kiegészítők, felsőruházat és cipő kombinációja a legjobb kombináció.

Világos zöld

A hűvös zöld színű ruhák esetében a legjobb az ezüst kiegészítők kiválasztása, amelyek hangsúlyozzák az egész kép ünnepélyességét. A nagyon szép zöld ruhában egy arany és őszibarack színű táska és cipő jelenik meg.

csipkés

A zöld árnyalatú csipkés ruha mindig elég érdekes lesz. Valójában egy ilyen szép ruhát már dísznek tartanak. A ruha eléggé önellátó, ezért nem igényel további és nagyobb mennyiségű tartozékokat.

Ilyen gyönyörű ruhához tökéletes a kuplungzsák vagy egy kis kézitáska. De az ékszer arany láncából, gyűrűiből, vékony karkötőből és fülbevalóból a ruha sötétzöld árnyalatú lesz.

hosszú

A luxus estélyi ruha a drága anyagokból készült zöld padlóburkolat, mint a szatén, bársony vagy csipke. A tartozékok egyszerűek, például kontrasztos öv vagy tengelykapcsoló.

Rövid ruha

Egy rövid alkalmi ruha, smaragd színárnyalat, jól illeszkedik a stiletto sarokhoz, balett lakásokhoz, tornaterem cipőkhöz és szandálokhoz fekete vagy fehér színben.

De egy rövid, formális ruha természetesen a magas sarkú cipő viselése. Jobb választani a cipők színét a kiegészítők színében, azaz a kézitáskával, ékszerekkel és övvel összhangban. Az elegáns, például fekete vagy bézs színű.

cipő

A cipő bizonyos árnyalatának megválasztása nagyon fontos pont. Emlékeztetni kell arra, hogy a meleg árnyalatokat csak meleg tónusokkal és hidegekkel kombinálják, csak hideg színekkel.

A klasszikus cipők például fehér cipők. Először is, ez a szín univerzális, és másodsorban a zöld árnyalattal legjobban kombinálható.

Ékszerek és kiegészítők

Az ékszereket és kiegészítőket néhány tónusú zöld ruhával vagy kissé különböző színekkel választhatja ki, de a legjobb, ha gazdag színekkel játszunk.

Elegáns öv lesz egy zöld ruha luxus akcentusa. Egy szép öv segítségével a derékvonalat hangsúlyozzák, és a sziluett finomabb és nőiesebb lesz.

De a klasszikus cipők és egy nagy zsák kontrasztos színben nagyszerű lesz.

Ha ékszerről beszélünk, akkor hatalmasak lehetnek, míg a ruha teteje nyitott.

A ruha gazdag zöld árnyalatai könnyen kiemelik az ezüst és arany ékszereket.

harisnyanadrág

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a harisnyanadrágot is. Általában a fekete harisnya, amely vizuálisan meghosszabbítja a lábakat, sötétzöldre van választva, de a semleges vagy fizikai harisnya a legjobban illik a meleg árnyalatokhoz és a világos zöld tónusokhoz.

felsőruházat

Egy egyszerű kötött ruha, a bőrkabát piros vagy fekete a legjobb, akkor is visel blézer vagy kabát. A bolero vagy a prémes köpeny kifinomultabbá teszi az estélyi ruhát. A kardigán a ruhaüzlet fölé dobható.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok