A ruhák színei

Arany színű ruhák - a királynőknek!

Arany színű ruhák - a királynőknek!

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Népszerű stílusok
 2. hossz
 3. Látványos kombinációk más színekkel
 4. Csillagok az "arany" ruhákban
 5. Milyen ékszerek illenek?

Egy arany ruhát egy nő királynővé alakít. De egy ruha nem elég. A szín annyira specifikus, hogy gondos megközelítést igényel a hosszúság, a tartozékok és az ékszerek kiválasztásánál. És ami a legfontosabb, mindennek mérsékelten kell lennie.

Népszerű stílusok

Köpeny ruha A stílus színének és tömörségének kombinációja kétségtelenül egy előnyös lehetőség.

Nyitott ruhával rendszerint zárt frontot jelent. Bár vannak kivételek, ahol a ruha a csábítás eszköze. A háttámla tökéletes testtartást és jól ápolt bőrt jelent.

V-nyakú ruha Tökéletes a gyönyörű nyakkivágású nők számára. Ez egy csábító és nagyon nőies kivágás.

Vállnélküli ruha (bustier) - népszerű stílusú társadalmi események. Bájos nőiességképet ad.

Ruha vékony pántokkal a gyönyörű váll és a nyak megfelelő tulajdonosai.

Egy vállpántos ruha - hihetetlenül népszerű stílus, amelyről azt mondhatjuk, hogy mindig trendben van.

Hableány ruha. Az eredetiség jellemzi. Sajnos nem minden nő megengedheti magának. A stílus ideális csak karcsú alakra. A ruha szoknyája szinte a térdre borítja a csípőt, majd kibővül, és egyfajta „sellő farok”.

Az arany annyira népszerű, hogy néhány menyasszony az esküvői ruha színévé választja.

hossz

hosszú

A hosszú arany ruha ideális választás azoknak az eseményeknek, amelyek ünnepélyes jellegűek. Ez lehet egy érettségi párt, vállalati párt vagy este, melynek öltözködése ilyen ruhát jelent. Egy aranyszínű ruha segít elrejteni a hibákat, és hangsúlyozza az ábra méltóságát.

A csodálatos mell tulajdonosainak meg kell állítaniuk a választást V betű formájában. Ez a dekoltázs zónára összpontosít, a szexualitást és a kísértést növeli. Ezzel ellentétben, ha a térfogat ezen a területen nem elegendő, akkor a drapéria javítja a helyzetet az Ön számára előnyös irányban.

Vékony derék kiemelhető csillogó vékony övvel strasszokkal.

A hosszú változatban a strasszok, a kövek és a flitterek számának mérsékeltnek kell lennie. A matt szövet hígítása üdvözlendő.

A leghíresebb tervezők gyűjteményeiben hosszú ujjú, hosszú ujjú ruhák láthatók.

midi

A ruha közepes hosszúságú, kissé magasabb vagy alacsonyabb, mint a térd. Ennek a modellnek a kiválasztásakor figyelembe kell venni az ábra sajátosságait: hogy az érdemeit hangsúlyozzák-e

rövid

Egy arany színű ruha lehet laza illeszkedés. Ebben az esetben a minimális hosszával a derékrész hiányosságai vizuálisan elrejtésre kerülnek. Túl széles vagy keskeny csípők segítenek a ruhák „optimalizálásában”, lángolva. A kárpitok nem fogják megakadályozni a kis mellű nőket. És ha a ruha túlbecsülte a derékvonalat, akkor ez kedvezően fogja hangsúlyozni.

Egy rövid ruhát díszíthetünk flitterekkel, strasszokkal vagy kövekkel.

Ne felejtsük el, hogy az arany ruha nem mindennapi élet, hanem ünneplés. A magas sarkú cipő kötelező tulajdonság.

Látványos kombinációk más színekkel

A fekete szín kedvezően hangsúlyozza a ruha arany árnyalatát. Ezt a kombinációt természetesen klasszikusnak lehet nevezni.

A lila minden árnyéka tökéletesen illeszkedik az arany színéhez. Alkalmas kék, barna, bordó, zöld, piros. Nagyon szépen használjon narancssárga színt.

Próbálja ki a következő kombinációkat:

 • A kék szín a kép fényerejét és eleganciáját adja.
 • Lila és lila együttesen az aranyral - egy nagyszerű kombináció, amely alkalmas a vacsorára vagy a színházba való utazásra. A piros szőnyeg tökéletesen elindult, amelyen a királynő lesz.
 • Arany és barna. Ez talán az egyik kevés lehetőség, amely a nappali időszakban alkalmazható. A legfontosabb a mérséklés.
 • Arany és "ragadozó" nyomtatás. Ebben az esetben a fókusz a "tigris" vagy "leopárd". Az arany színét kis kiegészítésként használják.
 • Zöld és arany. Ez a kombináció egy szóval írható le - elképesztő. A zöld nyugalmat izgatja az élénk arany. Vegyük össze magabiztosan, de ne felejtsük el, hogy ebben a fúzióban a fő szerepe zöld, és kevés aranyat kell használni.

A nők számára az arany és a piros szín merész, energikus és magabiztos kombinációja kiemeli belső lényegüket. Nos, ha nem vagy az egyikük, akkor ez a kísérlet szikrát fog adni a szemedbe. Ha a képen sok vörös van, akkor az arany jelenléte csak a kiegészítőkben (ékszerek, cipők, kézitáskák) megfelelő, és fordítva, rengeteg piros cipő van az arany mellett. A nappali megjelenéshez piros blúz és szoknya és arany pántok, karkötők kipróbálhatók. Egy elegáns, őszi színű táska egy pontot helyez a képbe.

Csillagok az "arany" ruhákban

Az arany ruhák nem idegenek a világ hírességei számára. Az úgynevezett "rágott arany" nagyon népszerű modelljei. Úgy tűnik, hogy az anyag először zúzódik, majd kiegyenesedik. A hatás egyszerűen elképesztő.

A csillagok választják meg a vörösbor szőnyegén a különböző aranyszínű árnyalatú ruhákat a világos sárgatől a tiszta vörösig. Úgy tűnik, mintha egy aranyáram lenne a híres szépségek válláról.

Az arany ruha önmagában egy dekoráció. Ezért sok filmsztár nem használ kiegészítő tartozékokat és díszítőelemeket.

A padlón megjelenő ruhák elegánsak és káprázatosak, és a mini - opció főleg fiatal korban.

Néhány csillag inkább szokatlan arany ruhákat szeretne, amelyek esőcseppek, tollak.

Milyen ékszerek illenek?

Egy arany ruha önmagában is gyönyörűnek tűnik. Ezért további dekorációk nélkül is megteheti.

De ha még mindig úgy döntesz, hogy a hangodat a képeddel, akkor a helyes választás egy diszkrét lánc, medál és ezüstből vagy platinából készült fülbevaló lenne. Ideális választás a gyöngyfülbevaló.

Nagy nyakláncok kombinálhatók egy nagyon szerény ruhával, amelyben nincsenek további díszítő elemek. A nyaklánc lehet arany, fehér vagy más semleges színekkel.

Comments
 1. Oksana
  18.12.2015

  Az első képből megérted, hogy ilyen ruhát kell vásárolni! Nem szeretem a nagyon telített árnyalatot, de enyhén aranyat. A fényes arany színe durva.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok