A ruhák színei

Mit kell viselni fehér ruhával és milyen kiegészítőkkel?

Mit kell viselni fehér ruhával és milyen kiegészítőkkel?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Fehér és fekete
  2. Fehér és kék
  3. csipkés
  4. hosszú
  5. rövid
  6. Milyen harisnya viselni
  7. Cipők és más cipők
  8. Tartozékok és kézitáskák
  9. felsőruházat

Mindannyiunknak van egy fehér ruhája, amely egy romantikus és egyszerű módon kapcsolódik. Már régóta szilárd pozíciót képvisel a világon, és erős versenyzővé válik a kis fekete ruhában.

Fehér és fekete

Fekete-fehér ruha - tömör, szigorú és mindig aktuális. Ne félj játszani színnel. A szivárvány sál vagy piros cipő nagyszerű választás erre a felszerelésre.

A fekete-fehér semleges színek könnyen kombinálhatók a szekrényben található többi árnyalattal. A klasszikus és erős megjelenés érdekében fehér vagy fekete színekkel ellátott tartozékok segítenek. Például egy bross, gyöngyök gyöngyből és egy fekete bőröv.

A pasztell színek segítségével világos és fényes képet hozhat létre - a halvány rózsaszín, a mennyei, a menta és a világos sárga árnyalatok nagyon frissek és fényesen kombinálódnak a fekete-fehér ruhával.

Fehér és kék

A fehér borsó kék ruhája ketrecben vagy absztrakcióban romantikus, szelíd és könnyű megjelenést biztosít.

A gyöngyökkel vagy gyöngy karkötővel hígíthatja. A fő dolog, hogy a tartozékok egyszerűek voltak.

A szandálok szelíd őszibarack vagy sárga árnyalatú sarkán tökéletesen közelítenek egy nyári ruhához.

A fehér és kék csíkos ruhák boldog tulajdonosai nagyon szerencsések. Ezzel könnyen létrehozhat egy tengeri nyári képet. Ez összhangban lesz a fa és a tengeri kagylókból készült kiegészítőkkel.

És ha még egy esti megjelenést szeretne létrehozni, nyugodtan viseljen fekete, fehér vagy világos terrakotta cipőt fehér és kék ruhában.

csipkés

Különös figyelmet kap a fehér csipke ruha. A fehér csipke több éven át folytatja az emberiség gyönyörű felének szívét.

Elég egy farmer dzsekit vagy kabátot hozzáadni a képhez, stabil cipővel ellátott cipőt és egy zsákot a bordán - a napi és az esti kép elkészült.

Ami az ékszereket illeti, akkor korlátozza magát a gyöngyökkel vagy fülbevalókkal, hogy megfeleljen a ruhának.

A csipke fehérségét és szépségét egy arany övvel lehet kiemelni.

Érdemes megjegyezni, hogy egy fehér csipke ruha nagyon jól illik a fényes cipőhöz. És ha hozzáadsz nekik egy fekete vagy sötétbarna kabátot, kitűnő bulit kapsz.

hosszú

Egy hosszú, fehér ruha luxusnak tűnik, és kétségtelenül illik az ünnepi alkalmakhoz. Ha több alkalmi megjelenésre van szüksége, nyugodtan vásárolhat egy fehér hosszú, ingyenes illeszkedést. Könnyen kombinálható farmer és bőrkabátokkal.

Ön egy ünnepélyesebb képet hoz létre ezüst és arany karkötő, lánc és gyűrű hozzáadásával. De ne válasszon frilly díszeket, válasszon szerény és tömör.

Ami a cipőt illeti, a fehér vagy bézs szandálok és cipők, valamint egy ezüst vagy fehér tengelykapcsoló fognak esni.

rövid

Mit kell viselni egy rövid fehér ruhát? Ez a kérdés sokunkat aggasztja. Egy napos séta a parkban viseljen fehér ruhát, fényes övekkel, kendővel és kézitáskákkal kombinálva.

Ha úgy dönt, hogy viselni szeretné, akkor a felső rész jobb, ha fekete kabátot vagy kabátot és azonos színű cipőt visel. Ebben az esetben a zsák világos és semleges színek lehetnek.

Ünnepi kivezetésnél jobb, ha a képet arany vagy ezüst tengelykapcsolóval hígítjuk, és válasszon cipőt bézs vagy világos karamell színnel. Hangsúlyozzuk a derék jobb vékony pántját, amely megfelel a cipő színének.

Milyen harisnya viselni

Nagyon fontos, hogy a fehér ruhában válasszon a megfelelő harisnya vagy harisnya. Semleges árnyalatúnak kell lenniük, hogy megfeleljenek a cipőnek. Semmi esetre sem lehet fehér harisnyát kombinálni fekete cipővel.

A klasszikus fehér ruha és a bézs harisnya, a szilárd és a könnyű kávé árnyalatok kombinációja mindig fontos.

A világosabb kép kiválasztásához tetszetős színeket választhat.

Cipők és más cipők

A laza fehér ing ruha viselése masszív csizma, meleg kötött ruha csizma és a boka csizma, és a nyári fehér ruhák biztonságosan viselnek szivattyúk, ék szandál és még mokaszin.

Ebben az esetben a cipők klasszikus színei fekete, szürke és bézs. Az alkalmi megjelenéshez fekete cipőt, fekete pántot és egy kis, ugyanolyan árnyalatú kézitáskát kombinálhat.

A fényes árnyalatok közül piros, rózsaszín, ég, világos sárga cipő tökéletes.

Tartozékok és kézitáskák

Egy könnyű fehér ruhában a tökéletes barát egy kis tengelykapcsoló lesz egy láncban. Ideális, ha fényes árnyalat miatt egy fehér ruha hátterében áll ki.

Különösen előnyös lesz piros. De ebben az esetben ki kell zárnia a hatalmas díszítéseket, különben túlterheltek és íztelenek lesznek.

Is, a fehér ruha alatt illeszkedő és terjedelmes zsákok.

A legjobb megoldás a vékony karkötők, fülbevalók és pántok. Ha nagyobb ékszereket szeretne, akkor a természetes kövekkel ellátott gyöngyök és gyűrűk lesznek szívesebbek.

Sálak, kalapok és övek is kiváló kiegészítője lehet a megjelenésnek.

felsőruházat

Ha az ablakon kívül hűvös, és az évszak nem teszi lehetővé, hogy csak egy ruhában járjon, akkor könnyen kiválaszthatja a ruha tetejét.

Ősszel és tavasszal rövid bőrkabátot viselhet, buja fehér ruhával. Egy hosszúkás, sötét bőrből készült árokbőr vagy kabát megfelel a hosszú és felszerelt ruhának. Kiváló lehetőség egy hosszúkás mellény.

Télen a szőrzet bélelt kabátot, hosszú kabátot vagy bundát viselhet. Ha a ruha közepes hosszúságú, kívánatos, hogy a bunda térd legyen.

Mindenki tudja, hogy minden lány ruhásszekrényében egy kis fekete ruhának kell lennie. De ma, teljes bizalommal mondhatjuk, hogy egy fehér ruhának kell lennie a kis fekete ruha mellett. Tartalmazza az összes képzeletét, kísérletezzen a színekkel, éljen újra és mindig ellenállhatatlan lesz!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok