A ruhák színei

Mit kell viselni sárga ruhával?

Mit kell viselni sárga ruhával?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. cipő
  2. tartozékok
  3. harisnyanadrág
  4. felsőruházat

A sárga ruhát úgy tervezték, hogy ne csak a tulajdonosának, hanem a körülötte élő embereknek is hangot adjon. Ezt a színt nyári árnyéknak tekintik, bár néhány változatban télen vagy demi szezonban is viselhető.

A sárga hang különleges figyelmet igényel. Egyrészt szinte mindenki számára alkalmas, de más árnyalatokkal való kombinációt igényel.

cipő

A sárga ruhák minden stílusához és minden helyzethez meg kell választani a megfelelő cipőt.

A ruha nyári modelljére a csizma-gladiátorok vagy a korall, a narancs és a fukszia színű szandál, a klasszikus cipő vagy a mokaszin a legmegfelelőbb.

A sárga ruhában a virág vagy pillangó nyomtatású cipők várhatók.

A trapéz ruha alatt a legjobb, ha éles, hegyes lakásokat vagy cipőket helyeznek el, amelyek csattal vannak. Kiválasztva a cipő színét, hogy megfeleljen a gallér hangjának, létrehozhat egy nyerő opciót.

A kiégett, felszerelt modell gyönyörűen ötvözi az elegáns, sötét színű, nyitott kifolyású szivattyúkat.

Szafari stílusban a ruha alatt jobb választani a szandálokat, amelyek színe ideálisan kombinálható egy övvel. A szandál talpának síknak vagy az éknek kell lennie, hogy hosszú sétára menjen.

Ha kis szögletes sarkú félig sportos szandálokat választ, ez a felszerelés alkalmas kültéri használatra vagy irodai munkára.

Barna, tej és bézs színű cipők alkalmasak irodai használatra.

tartozékok

Mit kell viselni egy sárga ruhát egy látványos kép létrehozásához?

A bőröv és a selyemszalag nagyszerű kiegészítője lesz a ruhának, a színválasztás korlátozása nélkül. De a csat nem lehet nagy.

Az ünnepélyes rendezvényre jobb, ha a ruhát világos kék és piros díszítéssel kombinálják. Például választhat egy színezett lakkozott övet, egy elegáns, elegáns tengelykapcsolót és gyönyörű cipőt.

Fekete és sárga - klasszikus, különösen fontos az esti képen.

A kígyónyomtatás jól megy egy sárga ruhával, de a sárga cipő nem a legrosszabb lehetőség a társadalmi eseményekre.

Az estélyi ruhában nem nagy fülbevaló, karkötő és nyaklánc, fehér fémből kristályokkal és strasszokkal, különféle jelmezek, csak aranytermékek tilosak.

Az étterem jobban visel egy gyöngy ékszert vagy ezüst kiegészítőket. A bolero kabát kifinomultabbá teszi a képet.

A fehér és halvány rózsaszín kiegészítők romantikus megjelenést adnak.

Sétáljunk például egy sárga ruhával, balettlakásokat, és felülről kötött kardigánra, egy farmer dzsekire.

Napközben kék szandálokkal és nagy ékszerekkel, zöld tengelykapcsolóval és cipőkkel kísérletezhet.

A barna öv kiegészíti a sárga ruhát, valamint a csokoládé árnyalatok és a kávé színeit. Válasszon fából készült ékszer gyöngyökből vagy borostyán fülbevalókból. Cserélje ki a cipőt csipke bőr csizmával, és válasszon egy széles karimájú kalapot.

Az üzleti kép létrehozásához jobb választani egy egyszerű ruhát, és kendővel díszíteni.

A sárgás világosságot a világosszürke és gyöngy kiegészítők elfojtják. A finom akcentus a bőr szövött öv, amely eleganciát ad az egész képnek.

Az irodai stílust létrehozva egy ilyen ruhát jobb szilárd, nem fényes harisnya viselni.

A szemüveget a legjobb választani vörös, barna vagy arany peremmel.

harisnyanadrág

A harisnya kiválasztásával óvatosnak kell lennie. A bőr tónusú harisnyanadrágok és egy / két tónusú harisnyanadrágok sötétebbek lehetnek egy sárga árnyalatú ruha számára.Szürke harisnya kombinálható citromos színű öltözékkel. A gondosan átgondolt kép lehetővé teszi, hogy fekete harisnyát viseljen, amelyek jól fognak kinézni egy sárga ruhával.

Például egy fényes tulipán szoknyával és a cipőtől magas derékig terjedő szűk ruha esetén a csizma alkalmasabb lesz, stílusos sálat és bőrkabátot viselhet, a fekete harisnya pedig nagyszerű lesz.

felsőruházat

Egy klasszikus dzseki egészíti ki az eredeti, új megjelenésű stílusban lévő köpeny ruhát vagy ruhát. A képpel kombinálva jobb választani a cipőt elegáns kis táskával.

Egy fekete blézer / kardigán nagyszerű választás a sárga ruha megjelenésének befejezéséhez. Önmagában a fekete elég sokoldalú.

Egyébként a kabát és a kardigán különböző hosszúságú lehet, hogy tökéletesen illeszkedjen a ruhához és annak hosszához és színéhez. Ez a kombináció teljesen lehetséges, csak ez a kép nem mindenkinek szól.

Ha kora tavasszal / ősszel beszélünk, akkor helyénvaló, ha egy szőrme mellényt helyezünk fel egy sárga ruhára.

A kis csattal rendelkező bőröv egy csodálatos dekoráció lesz, amely tökéletesen kiemeli a derékot. A cipőtől jobb, ha a boka csizmát választja a ruhához

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok