A ruhák színei

Terrakotta ruha - sokoldalú kép

Terrakotta ruha - sokoldalú kép

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. Népszerű stílusok
 3. hossz
 4. Látványos kombinációk
 5. Mit kell viselni?
 6. Töltsük fel
 7. cipő
 8. manikűr

A gyönyörű nemes színeknek természetes gyökerei vannak: a nyugati, homokdűnék és földes házak, az egyszerű és természetes anyagok tájképeit emlékeztetik. Ez azonban a luxus, a stílus és az íz jellemzője, a pódiumok állandó királya.

Nem titok, hogy minden barna és piros színnek, amely között a terrakotta határok, képesek lehetnek mérni, mert ez nagyon fontos érintés. Ez egy veszélyes szín, amely mind a kép egyensúlyát, mind a földelését teszi lehetővé. Tudatosan a terrakotta szín azt sugallja, hogy az egész, intelligens és kiegyensúlyozott természet viseli.

A helyes előadásban a szín hozzáadott értéket ad egy személynek, így a pszichológusok azt javasolják, hogy a tárgyalás során nehezen használják. Hogyan használjuk a terrakotta színét a szekrényben, és részleteket adjunk hozzá a kép kifinomultságához és stílusához? Részletesebben meg kell vizsgálni.

Ki alkalmas?

Terrakotta jól játszik a természetes barna és vörös árnyalatokkal, így a vörös hajú lányok és a vöröses árnyalatok biztonságosan használhatják. Ugyanakkor gondosan meg kell közelíteniük az arcszín kombinációját. Ha az arc sárgás vagy szürke árnyalatú, a porcelán- vagy őszibarack-tónusoktól eltérően, akkor távolítsa el a terrakottát, pl. A többi a képük tetején hagyhatja.

Az arany és sötét bőrszínek a terrakotta díszítésében elegánsak. Ez a helyzet, amikor a szín a központi link, a nagyszerű fekete-fehér opció.

A hideg színű terakotta lányok néha csúnya, földes árnyalatot adnak az arcuknak, ezért jobb, ha tartozékként használják.

Népszerű stílusok

Egyszerű és ízléses - ez az egyik lehetőség a terrakotta színezéshez. Drága gazdag - az érem második oldala. Mivel a terrakotta színek természetesnek tűnnek, a különleges luxust a természetes alapanyagokból nyerik a természetes bőr és a természetes bőr és természetes feldolgozás, gyapjú, selyem, szatén. A különböző, nemes textúrák kombinációja a mély szín kifejeződését fogja eredményezni. A jó ruhák egyszerű sziluett, tiszta formákkal. Nagyszerű bohém modellek szokatlan vágás.

Az antik stílusú (görög vagy római) ruha magas derékú változatával nemcsak a különböző anyagok, hanem a színkombinációk is kombinálhatók a széles övek engedélyezéséhez. A keleti drapéria vágás egy nagyszerű lehetőség, az egyik kevés lehetőség közül, ahol a rajzok és nyomatok használata megfelelő.

A ruházatban lévő terrakotta szín mindig vonzza a figyelmet, ezért ki kell emelniük érdemeiket. Így hozzáadhatod az alak nőiességét, mert a szabad és háromdimenziós formák övekkel kombinálva segítenek abban, hogy szép arányokat hozzunk létre. Kötött és kötött ruhák jobban illeszkednek a karcsú lányokhoz és a nőkhöz, mert vizuálisan növelik a méretét. A nagyméretű nők szorosan illeszkedő keskeny ruhái és hosszú kötött ruhái veszélyes lehetőségek, amelyekben a terrakotta varázsa és a nő egyénisége elveszik. A legjobban elkerülhetők.

hossz

A terrakotta ruha hossza változik a kép jellegétől: a szexuálistól az elegánsig.

hosszú

Hosszú terrakotta ruha - örök trend. A drapériák és az áttetsző repülő szövetek, a derék és az ujjlenyomatok kombinációja a közös tervezők technikái.A ruha anyagától és céljától függően kivágása különböző cipők és részletek. A ragyogó opciók kötetet adnak, és a matt, ellenkezőleg, a "kézben" fog játszani. Ez egy tetszőleges forma.

midi

Univerzális lehetőség, amelyben a nőiesség és a modern kombinálható. Van egy hely a geometriai keresésekhez és a szokatlan alakzatokhoz. Az aszimmetrikus sziluettek és a színekkel és szövetekkel rendelkező játékok érdekesek.

Jó lehetőség a gyapjú és a kötöttáru számára. A felszerelt felszerelések nem veszítik el relevanciájukat, mert hangsúlyozzák a karcsú alakot. A Midi tökéletesen kombinálva van a kiegészítőkkel - szőrme mellények, bőr széles szíjak, szárnyak. Egy egységes színpaletta megfelelő ebben a hosszban.

Rövid ruha

Stílus 60x vagy köpeny ruha egy nagyszerű lehetőség egy sportos lány, extravagáns kiegészítők és frizurák jól megy vele. Ez a ruha lakonikus és egyszerű, így a részletek divatosak vagy futurisztikusak, texturáltak és terjedelmesek. A ruhát maga a karima és a fehér vagy fekete élek díszítik.

Látványos kombinációk

A terrakotta színe válogatós a képen. A teljes megjelenés jó a sötét bőr számára, a többi jobb, ha hígítja a színt. A barna, csokoládé vagy homokszín más árnyalatai logikusak.

Fehér minden színben: krémes, kávé, tejszín, hófehér. A szigorú fekete szín sima vagy egyenetlen szerkezetű, lakk ragyog, ezt bőr kiegészítőkkel vagy cipőkkel lehet elérni. A fekete-terrakotta ruha látványos.

Hirtelen enyhe kombinációk adnak pasztell-rózsaszín színt, a vörös-narancs és a sárga árnyalatok erősítik a képet.

De az olajbogyó segíti a „bizalmat”, és nyugodtabbá teszi a ruhát.

Mit kell viselni?

A konkrét ajánlásoknak a ruha és a test általános stílusán kell alapulniuk. Nyerő cipő a barna és meleg szürke, texturált bőr és irha természetes árnyalatában. A díszítésekből egy gyönyörű együttes arany színeket, természetes textúrákat és köveket hoz létre. Minél több a „terrakotta” a képen, annál masszívabb lehet a díszítés. Jelentős szerepe van a ruházati kiegészítőknek (táskák, kalapok, mellények, cipők, smink), amelyek segítenek a terrakotta színének hígításában, lágyításában vagy a hatás fokozásában.

Töltsük fel

A legegyszerűbb módja annak, hogy felveszi a sminket a bronz bőrszínnel, valamint a vörös hajú lányokkal.

Minél aktívabbak a ruhákban a terrakotta szín, a lágyabb és visszafogottabb kozmetikumoknak kell lenniük. Jobb, ha ragaszkodunk az egyik ékezet szabályához, és kiemeljük az ajkakat vagy a szemeket.

A nyerő opció aktív lövők, vagy barna vagy fekete füstös jég lesz. A nyilak szinte mindenkinek megfelelnek, a sötét bőrű nők fekete ceruzával és arany árnyalatokkal javasolhatják a keleti sminket. A fehér bőr alkalmas puha opciók A füstös jég, mint világos árnyék, a szem színével összhangban színezett árnyékot választhat. Piros, egy univerzális paletta lesz rózsaszín és lila árnyalattal. Ha a szemek ékezetesek, akkor a rúzs színe jobb, ha a természetes színhez közelebbi árnyékolást végez. Az áttetsző rózsaszín fiatal lányokhoz megy, a vastag rúzs szerelmesei a Bordeaux vagy a terrakotta puha változatán maradhatnak.

cipő

A cipő megválasztása a ruha alapvető stílusától és hosszától függ. A hosszú ruhák komolyabb zárt cipőkre, rövid magas sarkú cipőkre vagy hosszú szárú csizmákra kérnek. A szoknya hosszú résszel rendelkező hosszú nyári ruháit egy kicsit durva megjelenésű cipőkkel kombinálják, mint például a római stílusú magas szandál. Alacsony cipő használatakor jobb, ha előnyben részesítjük a kisméretű, kiemelkedő sarokkal rendelkező mintákat. A klasszikus szivattyúk tökéletesen kombinálhatók midi ruhákkal, puffadt szoknyákkal vagy diszkrét stílusokkal.

manikűr

A divat modern megértése lehetővé teszi, hogy különböző smink manikűr és ruházati stílusokat használjon, de szakszerűen ötvözve őket, kész és szép képet kaphat, igazán stílusos és elbűvölő. A lakk színe más lehet: minden fehér szín: a tejszerű gyöngytől a barna, sötét, vörös, bordó és terrakotta árnyalatig, narancssárga és elnémított rózsaszín, a francia manikűr variációi és a megadott színek. Gyönyörű, hagyományos "friss" - rúzs és lakk kombinációja.

A terrakotta színe évtizedek óta nem megy ki a divatból, mert hangsúlyozza egy személy jellegét és egyéniségét. Ezért különösen jó az ország, az alkalmi, a hippi, a bohém stílusában. Bemutatva a gazdag hangulat luxusát a képhez, figyeljen arra, hogy kellemes az Ön számára, és az általános együttes hangsúlyozza a természeti szépséget, és kifejezi az arcát és különösen a szemét. Mivel minden íjnak nemcsak a helyzetnek kell megfelelnie, hanem a legjobb oldalról is kiderítenie kell, hogy gyönyörűebb legyen.

Comments
 1. remény
  19.01.2016

  Hűvös kiválasztás! Oly sok fotó). A terrakotta ruha különleges, jó sminkkel kell elindítani. A szín nem a legegyszerűbb, de nagyon hatékony.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok