Sütőedények

Áttekintés a "Neva fém edények" serpenyőkről

Áttekintés edények Neva fém edények

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A cégről
 2. Előnyök és hátrányok
 3. típusok
 4. A legjobb modellek áttekintése
 5. Hogyan válasszuk ki?
 6. Vásárlói vélemények

Sok ételhez serpenyő szükséges. A modern háziasszonyok azt akarják, hogy az optimális méret, könnyű és könnyen használható legyen. És az is szükséges, hogy a főzés során az étel ne égessen minimális olajmennyiséggel. Jó választás a sokféle követelménynek megfelelő "Neva metal konyhai eszközök".

A cégről

A Neva Metal étkészlet cég viszonylag fiatal: egy kicsit több mint 20 éve jött létre. Tevékenységének kezdetétől kezdve a vállalat olyan magas színvonalú termékek előállítására összpontosított, amelyek kielégítik a legigényesebb ügyfelek igényeit. Mindezen években az NMP nem veszíti el vezető pozícióját a tapadásmentes ételeket gyártó vállalatok között. A vállalatnak két öntöde van, amelyek a legújabb technológiával rendelkeznek, ahol a teljes termelési ciklus.

A termékek tanúsításakor a nemzetközi szabványt alkalmazzák, 15 szabadalmat regisztrálnak és érvényesek. Rövid előzményekért a vállalat többször is magas díjakat és tiszteletbeli diplomákat kapott, különböző díjak, versenyek és jelölések győztese lett, és a termékeket rendszeresen az év legjobb termékének nevezik. A gyártás azonban nem áll meg ezzel a sikerrel, Folyamatosan keres új megoldásokat.

A termékek megfelelő fogyasztói tulajdonságainak figyelembevételével az NMP a modern technológiáknak megfelelően biztonságos anyagokat és nyersanyagokat alkalmaz. Az edények minőségének teszteléséhez többszintű vizsgálati rendszert alkalmaznak, a GOST követelményeit szigorúan követik.

Ne felejtsük el a céget és az erőforrások gazdaságos felhasználását és a környezetvédelmet. Vásároljon sütőpisztolyok Petersburg termelését nem csak a kiskereskedelemben, hanem a hivatalos online áruházban is. A kifinomult rendszer megkönnyíti a megrendelés megadását. A kiadás időpontjában kaphatja meg, ahol 2 hétig ingyenesen tárolják, vagy postán.

A futár is szállíthatja az árut, miközben mindig kéri, hogy ellenőrizze a megrendelést a futár előtt.

A serpenyőt egy elegáns csomagolásban helyezik el, amely könnyen eltávolítható a termék károsítása nélkül. A csomagolás hasznos információkat tartalmaz az edényekről. Meg fogja találni a nevét, méretét, bevonóanyagát és egyéb jellemzőit. Győződjön meg róla, hogy a jótállási időszakot és a garanciával kapcsolatos alkalmazások címét adja meg. És vannak kapcsolattartó számok, forró vonal, internetcímek. A csomagolás hátoldalán található a használati útmutató, amelyből megtudhatja, hogy a serpenyő felhasználásra kész, és a megfelelő mosás. Az egészséges ételek főzésének szabályairól nem lesz információ.

A cég folyamatosan lépést tart az időkkel, és gyakran helyezi el a QR-kódot a csomagoláson, segítve még több érdekes információt.

A cég különböző típusú lemezekre készít edényeket. A termékek nemcsak különböző célú és különböző átmérőjű edényeket tartalmaznak, hanem edények, üstök, dipperek, stewpans és duckwells is. A kiváló minőségű árak meglehetősen ésszerűek, megfizethetőek minden jövedelmű család számára. A termékek népszerűsítése érdekében a vállalat rugalmas árengedményrendszert folytat, rendszeres promóciókat szervez.

Előnyök és hátrányok

A csodálatos ételek sok pozitív szempontból rendelkeznek, nevezetesen:

 • ökológiai biztonság - a legmagasabb biztonsági osztályú tapadásmentes bevonatok;
 • a termelés nem használ perfluoroktánsavat;
 • a használt ételek gyártásához használt élelmiszer-minőségű alumínium és szilícium; annak célja az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezés;
 • hosszú garanciális időszak, és megfelelő működés esetén a termék korlátlan élettartammal rendelkezik;
 • a formázott tokban a termékeket egyenletesen melegítik, a hőt hosszú ideig megtartják, ami hozzájárul a teljes sütéshez; az élelmiszerek szaftossága, ahol nagy mennyiségben hasznos anyagok vannak;
 • a sütőedények sokkal könnyebben öntvények, de a főzés során hajlamosak arra is, hogy a rágás hatását hozzák létre;
 • edényeket lehet használni gáz, elektromos vagy üvegkerámia tűzhelyen; az indukciós tűzhelyek speciális termékcsaládját gyártják;
 • a levehető fogantyúk tömörek; kényelmes a sütőben történő főzéshez és tároláshoz;
 • a kályha főzőlapjával való tökéletes érintkezés egyenletes aljzatot biztosít, ami az energiafogyasztás csökkenését eredményezi, és a karcolások és a kopások nem jelennek meg a főzőlap felületén;
 • a speciális vízalapú bevonatok a sütőedényeket nem tapadják meg; A főzéshez minimális mennyiségű olajat igényel, amely hozzájárul a termékek ízének és előnyös tulajdonságainak megőrzéséhez;
 • az anyag, amelyből a bevonat készül, nem lép kölcsönhatásba semmilyen anyaggal; savak, lúgok és még oldószerek sem szörnyűek számára, teljesen egészségtelen;
 • mind a különböző átmérőjű univerzális, mind a speciális sütőedények jelenléte lehetővé teszi a megfelelő választást.

Sajnos az ilyen figyelemre méltó termékeknek olyan hátrányai vannak, mint:

 • sok serpenyő modell esetében külön kell megvásárolni a fedelet;
 • magas hőmérsékletre melegítve a tapadásmentes réteget megsemmisíti (a gyártó fűtés +170 - + 200 °);
 • Szükséges szigorúan betartani a működési szabályokat: a hideg víz nem alkalmas forró serpenyő mosására, az élelmiszerrel töltött tartályt nem szabad hűtőszekrénybe helyezni;
 • egyes termékeket nem lehet mosni a mosogatógépben;
 • A bevonat karcolódásának elkerülése érdekében ne használjon fém spatulákat.

típusok

A Neva Metal Kitchenware különféle konyhai eszközöket gyárt. Figyelemre méltó az 1,7 és 5 liter közötti mérési skála gyűjtése. Termelési anyag - acél. A fedél hőálló üvegből készül, így az edények mindenféle kályhához használhatók, beleértve az indukciót is, valamint a sütőben. A cég mind az univerzális, mind a speciális célú sütőedények széles választékát gyártja.

A gyártásukhoz használják öntött alumínium. Egy serpenyő belsejéből nem rosszabb, mint egy öntöttvas, és elosztja és megtartja a hőt. Különböző ételek készítéséhez alkalmas univerzális termékek. Választhat fekete, szürke, bronz, piros, korall színeket. Átmérő - 20 és 28 cm között A legtöbb modell eltávolítható fogantyúval van ellátva.

Nagyon széles palacsinta-serpenyők. Különlegességük a mosogatógépben való mosás képessége. A legtöbb termék különböző típusú kályhákra alkalmazható: gáz, elektromos, üvegkerámia. Egyes példányok alkalmasak palacsinták indukciós egységekre való sütésére. A termékek átmérője 20-30 mm. Kényelmes fogantyúval rendelkeznek, hőálló bevonattal.

A vastag fenekű öntött palacsinta serpenyőben hőre halmozódó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a palacsinta egyenletes sütését. Könnyen forgatható és eltávolítható, mivel a tapadásmentes réteg kiküszöböli a tapadást, még akkor is, ha minimális olajfogyasztás történik.

Ha gyakran húst vagy halat sütünk zöldségekkel és gombákkal, akkor valószínűleg grillezett serpenyőre lesz szüksége. A fogyasztók hatalmas választékot kínálnak. Rendelkezésre álló, kerek és négyzet alakú, 24-28 cm átmérőjű öntött és levehető fogantyúval ellátott termékek, amelyeknek minden étele égésgátló tulajdonságú, de hátterében álljon ki egy „Titan” 5 rétegű bevonattal rendelkező modellek. A bevonat javított modern formula, biztonságos, a megjelenés megőrzése változatlan marad 8000 alkalmazási ciklusban.

A magas hőmérséklet nem érinti a titánt, így a termékeket a sütőbe lehet helyezni.

Gyorsan sütjük a termékeket a pan-wok. A kúp alakú forma elősegíti az összetevők egyszerű és egyenletes keverését. A "Neva metal edények" termékével nem lehet attól tartani, hogy mechanikus sérülést okozhat keverés közben, mivel a tapadásmentes réteg nagyon ellenáll a nekik, ami pozitív hatással van az üzemi élettartamra. Az edények mérete 26 és 30 cm közötti, körülbelül 15 cm átmérőjű.

Néhány modell 2 kényelmes fogantyúval rendelkezik. A Wok az étel eloltására is használható. "Baikal" sor lehetővé teszi, hogy ne használjanak olajokat, mivel az egyedi bevonat, amely a durva szerkezetű természetes gránit hatását utánozza, egyfajta „oxigén párnát” hoz létre a termék alja és a termékek között.

A kész étel nem ad felesleges extra kalóriát, lédús lesz, megőrzi az összetevőinek hasznosságát.

A legjobb modellek áttekintése

A termékeket sorozatban gyártják, amelyekben különböző célokra, méretekre, árkategóriákra van felszerelve. Az uralkodókat a tapadásmentes bevonat tulajdonságai jellemzik, amelyek alkalmasak arra, hogy különböző típusú lemezeken használjanak edényeket. A cég legjobb termékei prémium kategóriás sorozat.

 • Serpenyő közepes PROF Master. Alkalmas a főzéshez mindenféle tűzhelyen, kivéve az indukciót, és a sütőben. Méret - 28 cm átmérőjű, kényelmes, rozsdamentes acélból készült fogantyú gyártásához. Többfunkciós ételek könnyen kezelhetők, súlya - 1,28 kg. Négyrétegű tapadásmentes bevonat biztosítja a biztonságos újrafelhasználható felhasználást. Még a megjelent mechanikai károk sem okoznak kárt: a legmagasabb osztályú anyagok ökológiai biztonsága. A klasszikus sütőedény, melynek sötét, szürke színű ergonómikus alakja van, a konyhában bármilyen belső térrel fog kinézni. Ár - 4 ezer rubel, garancia - 3 év.
 • Deep Frying Pan Saffran. Ez egy univerzális, elegáns, bronz színű, 28 cm átmérőjű, a termékek hőkezelésére alkalmas. A Fortress technológia által támogatott tapadásmentes bevonat. Ezzel a kiegészítő védelemmel az ételek nem veszélyeztethetők karcolásokkal, zsetonnal, fakulással. A bevonat ellenáll a magas hőmérsékletnek, az ételeket a sütőben lehet főzni. A gyártó 4 év garanciát vállal. Ár - 4 ezer rubel.
 • Wok szafran. Sokan szeretik ezt az új terméket a cégtől. Átmérője 30 cm, alsó mérete 15,1 cm, az egész vonalzóhoz hasonlóan keményített, tapadásmentes bevonattal készül. Az edények két kényelmes fogantyúval vannak ellátva, a fedél hőálló üvegből készül. A serpenyő a sütőben való használatra alkalmas, mosogatógépben mosható. Garancia - 4 év, az ár - 6100 rubel. Egy gyönyörű bronz színű termék ideális ajándékba, mivel ajándékcsomagolásban készül.
 • A költségvetési lehetőségek közül megállíthatja a választást a „Pearl” sorozat eredeti „Coral” serpenyőben. Érdekes színkombinációk. Magas, egyenes oldalak (70 mm) egy gyönyörű korall árnyékon kívül, és a belső tapadásmentes bevonat könnyű. Különösen tartós mikrokristályokon alapuló, innovatív anyagból készül. A 4 rétegben alkalmazott bevonat biztosítja az edények egyenletes melegítését és lehetővé teszi az olaj használata nélkül történő pörkölést.

Meg kell jegyezni, hogy a bevonat idővel nem változik a színben.

A garancia 3 évre szól. A vonalzó 5 darabból áll, melyek mérete 20-28 cm, az árkategória 1990-es rubeltől a legkisebb és 2430 rubelt a legnagyobb serpenyőben.

Hogyan válasszuk ki?

A gyártó olyan termékeket mutat be, amelyeket az online áruház kínálatának tanulmányozása nagyon hosszú ideig tarthat. Ezért a termék kiválasztásánál több szempontra is figyelni kell.

 • Először is döntsön a serpenyő típusáról. Ha a konyhai mérete nem teszi lehetővé, hogy nagy mennyiségű edényt tároljon, vagy nem nagyon gyakran főz, akkor sokoldalú terméket kell előnyben részesítenie. Ha a főzés az Ön hobbija, és szereted a családot ízletes ételekkel, keressen egy speciálisabb lehetőséget.
 • Ezután figyelembe kell vennie, milyen típusú tűzhelyet főz. A gyártó minden terméke kompatibilis a gázzal, elektromos, üvegkerámia, de nem mindegyik alkalmas indukciós kályhákhoz.
 • A következő lépés a nem tapadó bevonat típusa. Lehet vízalapú bevonat, mikrokristályos, titán vagy gránit, amely a természetes anyagok hatását utánozza. Mindannyian megbízhatóak és tartósak, jól védik az edényeket, ezért válasszuk ki az Ön személyes preferenciáitól függően.
 • Tekintse meg a kívánt modell méretét: Nincs értelme egy nagy terméket vásárolni, ha van egy kis családod. A ömlesztett ételek magukban foglalják a nagy mennyiségű étel főzésének vágyát.

De a tapadásmentes edények nem a főtt ételek tárolására szolgálnak.

 • Lehetőség van a termék színének és kialakításának kiválasztására. Sok hasonló jellemzőkkel rendelkező vonal különböző kialakítású.

Vásárlói vélemények

A vevők nagy mennyiségű visszajelzést adnak a "Neva metal ware" termékekről. A visszajelzés többnyire pozitív. A fogyasztók, mint a termékek széles választéka, a megfelelő cél és másolat másolatának megszerzésének képessége. Megjegyzik, hogy elfogadható áron jó minőségű terméket kapnak. Sokan azt mondják, hogy több éve használják a serpenyőt, és a termékek nem veszítik el fogyasztói tulajdonságaikat.

A tapadásmentes bevonat lehetővé teszi, hogy szinte teljesen olaj nélkül főzzük. A kivehető fogantyúval ellátott modellek kényelmesen elhelyezhetők a sütőben, nem tárolnak sok helyet a tárolás során. Az emberek azt mondják, hogy az ételek gondozása nagyon egyszerű. Élelmiszer-maradványok nem ragaszkodnak hozzá, ezért meleg vízben könnyen mosható a leggyakoribb mosogatószerekkel.

De számos negatív vélemény van. Először is, sokan nem tetszik a fedelet külön kell megvásárolni. Az egyéni ügyfelek mellett azt mondják, hogy egy nem túl hosszú használat után a tapadásmentes bevonat színe megváltozott, buborékolt, majd eltörött.

Ez azonban leggyakrabban akkor fordult elő, amikor a működési szabályokat nem követték, és a nem megfelelő gondozást.. És a serpenyő is elrontott, ha figyelmen kívül hagyják azt a javaslatot, hogy a serpenyőt nem főzzük a hűtőszekrényben. Sajnos néha hibás termékeket találunk. Ebben az esetben a gyár helyettesíti az árut, és a szállítás költsége átveszi.

További információ a "Neva metal dish" edényekről, lásd a következő videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok