evőeszköz

Olasz evőeszközök

Olasz evőeszközök

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Hogyan válasszuk ki?
  3. Népszerű gyártók
  4. Vélemények

Az asztal beállításakor mindennek harmonikusnak kell lennie. Gyönyörűen díszített ételek - ez csak a fele a sikernek, a helyzet az ételek választásával bonyolultabb. Ha a vendéglátó egy kifinomult és elegáns asztallal szeretné meglepni vendégeit, akkor olasz evőeszközöket kell választania.

Jellemzők

Oroszországban Olaszországból származó áruk a divat, a szépség, a design, a híres olasz konyha világához kapcsolódnak. Valóban, a gazdag kulturális és történelmi múltú déli temperamentumú emberek megtanulták, hogyan készítsenek igazán csodálatos dolgokat. Tehát sok gyártó antik ételeket készít patinával és díszes antik díszekkel. Ezek az evőeszközök egy kis luxust és nemességet adnak a konyhabelsőnek.

Olaszországban gyártott kanálok és villák esetében, amelyekre jellemző alakzatok használata, az ünnepi fényes elemek bősége, díszes díszítés. Vannak olyan esetek is, amelyek strasszokkal vagy más fényes kövekkel vannak díszítve. Vonzza az orosz vásárlókat, és lehetőséget kínál egy elegáns evőeszköz szűk tájolásra, például egy kanál cappuccino-ra, vagy egy kés a lágy sajtra. Még a legigényesebb vásárló is mindig megtalálja a helyes dolgot az olasz gyártású termékek között.

Hogyan válasszuk ki?

Az evőeszközök Olaszországból történő vásárlása előtt hallgatni a szakértők ajánlásait.

  • Olaszországban nagyon szigorúak az etikettre vonatkozó szabályok, ezért szokás külön evőeszközöket vásárolni különböző feladatokhoz. Természetesen bármelyik kanállal salátát lehet alkalmazni, de helyes lesz, ha a fogadó ezt az edényt egy speciális kanállal tálalja a salátához. Ugyanez vonatkozik egy kanál koktélra, egy sor villára a torta számára, vajkés. Ez nem csak esztétikai, hanem kényelmesebb is.
  • Az igazi minőségű olasz kések és villák mindig legalább enyhe fényességgel rendelkeznek. Szürke vagy fehér, de szükségszerűen jelen kell lennie.
  • Az evőeszközök előállításához Olaszországban használt fő anyag rozsdamentes acél. Válasszon 1,5-4 mm vastagságú termékeket.
  • Vizuálisan vizsgálja meg a kiválasztott példányt. Nem lehet karcolások, sorok és más hibák.
  • Nyugodtan szagolja a terméket. El kell dobni a halvány szagú tárgyakat, ami a készítményben káros szennyeződések jelenlétét jelezheti.
  • Kérdezze meg az eladó tanúsítványát. Ez a dokumentum valóban olasz eredetű, kiváló minőségű árukra áll rendelkezésre.

Népszerű gyártók

Miután megvizsgálta az ügyfelek véleményét, azonosíthatja a leggyakoribb oroszországi evőeszközök gyártóit.

EME

Ez a cég az ügyfeleket vonzza a merész tervezési megoldásokkal. A választékot viszonylag sok áru képviseli. Az EME evőeszközöket mind a mindennapi életben, mind az elit éttermekben használják.

A termékeket lézergravírozás, színes tollak, érdekes forma, kiváló minőségű polírozás, ezüst és bronz galvanizálás jellemzi.

Minden termék főként rozsdamentes acélból készül.

Népszerűségnek örvend az EME kiszolgálásához. Ez magában foglalja a kanál, a villát és a tálaló kanál. A felhasználók megjegyzik, hogy néha még egy ilyen szép és kifinomult szettet is tartanak, hogy találkozzanak a legelismertebb vendégekkel. A készlet nagyon harmonikus, kifinomult, de nem „sikoltozik”.

Giorinox

Ezeket a termékeket a bemutatott eszközök széles skáláján értékelik. A Giorinox termékeket gyakran használják ajándékként, és mindig örömöt okoz, különösen a lakosság női felében. És azt is megemlítette, hogy egy ilyen ajándékot egy elegáns, elegáns csomagolásban lehet bemutatni.

Nem kevésbé értékelik és teljesítmény-eszközök. Például a halak villája népszerű az orosz vásárlók körében. Nagyon szép tárgy, amely még jobban díszíti a gyönyörűen szolgált halakat. A villa rozsdamentes acélból készül, arany patinával.

Pintinox

Ez a gyártó krómtartalmú rozsdamentes acél termékeket kínál - 18%, nikkel - 10%. Ezek tartós, tartós és nagyon kényelmes termékek, amelyeket 18/10 jelöléssel lehet megkülönböztetni. A termékek könnyen karbantarthatók, mivel mosogatógépben moshatók.

Az egyik legnépszerűbb készlet a Palladium, a prémium termékek közé tartozik. A készlet 126 tételből áll 12 fő számára. A szett a klasszikus stílusban van díszítve, és gyakran a drága éttermekben használatos. 3 mm vastagságú rozsdamentes acélból készült termékek.

Az orosz lakások számára a Pintinox Filet relevánsabb.

Hagyományos formájuk van, a kontúrok mentén az árukapcsolási szalag típusán kívül szokatlan, megmunkált fogantyúval. Ezeket az elemeket mind a mindennapi életben, valamint a megtisztelt vendégek találkozóján lehet használni. Rozsdamentes acél vastagsága 2,5 mm.

Rondell olivia

Ez az olasz cég széles választékát kínálja az áruknak, de leginkább az orosz vevők előnyben részesítik a 24 darabból álló, 6 főre tervezett készleteket.

A rozsdamentes acélból készült 18/10 termék 3,0 mm vastagságú.

A minták egyik jellemzője egy tükörcsiszolt külső felület. A vásárlók nagyra értékelik a készlet könnyen mosását, beleértve a mosogatógépet is.

Bugatti

Ez a cég híres a szokatlan színes megoldásokról az evőeszközök gyártásában. A vonal magában foglalja a kanál, kések és villák látványos vörös, lila, narancssárga, kék és rózsaszín fogantyúval. Ezek lehetnek aranyozott vagy ezüstözött gyűrűk, mesterségesen öregített termékek, foltokkal vagy csíkokkal kezelt fogantyúk, átlátszó fogantyúkkal rendelkező minták és aranyfoltok.

Vélemények

A vélemények szerint az olasz evőeszközök nagyon népszerűek Oroszországban, de többnyire szilárd, sikeres emberek szereznek meg, akik gyakran ünnepélyes fogadásokat és világi pártokat szerveznek partnereiknek. Az átlagos jövedelemmel rendelkező közönséges emberek véleménye szerint a legdrágább olasz termékekben nincs szükség, mivel a magas áron évente legfeljebb egyszer kell kihozni, amikor komoly vendégek látogatnak.

Az előnyök széles körben elérhetőek - A termékek könnyen megvásárolhatók az interneten. A hátrányos felhasználók által kijelölt felhasználók magas ár. Minden vásárló egyetért ezzel Az olasz készülék a luxus és a család gazdagságának mutatója, és az ünnepi asztalon való jelenlétük a vendégek tiszteletét jelzi.

Az evőeszközök létrehozásáról a Pintinoxban az alábbi videóból tájékozódhat.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok