Konyhai kiegészítők

Minden autó ebéd dobozokról

Minden autó ebéd dobozokról

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Kiválasztási szabályok
  3. Top modellek értékelése

Ma sokan házi ételeket fogyasztanak az úton vagy a munkahelyen egy élelmiszer-tartály használatával. Természetesen az irodában könnyen ebédelhet mikrohullámú sütővel. És mi van azokkal, akik a legtöbb időt töltik a kerék mögött? Figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy a cigarettagyújtóból működő, különleges fűtésű autó ebéd dobozban legyen.

Jellemzők

Minden embernek igaza van, mert ez az egészségének kulcsa. Az étel nem csak ízletes, hanem egészséges is lehet. A házon kívül is elfogyaszthatsz ízletes és helyesen. Ezért egyre több modern ember megtagadja az étkezést a közúti kávézókban, és magával ragadja az ételt. Természetesen az autóban nincs speciális eszköz az élelmiszer fűtésére, és néha már van egy ebéd, amely már lehűlt.

De a helyzet könnyen megváltoztatható, ha egy különleges ebéddobozt vásárol az autó számára. Mi ez a tartály?

Az autó ebéd doboz egy kompakt és praktikus elektromos tartály, amely egy vagy több rekeszzel rendelkezik az élelmiszer tárolására. A főtesten belül van egy speciális fűtőelem, így az autóban az ebédet felmelegítheti, ha a tartályt a cigarettagyújtóhoz csatlakoztatja.

Az étkezés felmelegedése általában 15-20 percet vesz igénybe.

Mindez a tartály térfogatától és egy adott modell jellemzőitől függ. Nagyon kényelmes az ilyen ebéd doboz használata az úton. Mivel a tartályt lezárták, nemcsak a főételeket és a salátákat vehetik magával, hanem levest is. Gyakran sok modell kis kivehető rekeszekkel rendelkezik, amelyek kényelmesen használhatók saláták tárolására és a tartályból történő visszahívására fűtés közben.

Kiválasztási szabályok

Minőségi és megbízható konténer megvásárlásához a terméket az összes szabály szerint kell kiválasztani. A választott modellnek élelmiszer-minőségű műanyagból kell készülnie.. A gyártónak meg kell jelölnie ezt az információt a terméken. Ezen kívül a gyártónak jeleznie kell, hogy a tartály a cigarettagyújtóból működik, amelynek üzemi feszültsége 12 V.

Ügyeljen az ebéddoboz mennyiségére. Általában a termékek nagy keresletben vannak, amelynek térfogata 1,5 liter.

Nagyon fontos, hogy a tartály több rekeszzel legyen ellátva az élelmiszer kényelmes tárolásához.

Általában egy ebédlőben két fő rekesz található a fő tálban, amelyek nem eltávolíthatók. Néhány modellnek van egy harmadik cserélhető rekesze, amely alkalmas saláta tárolására. Figyelembe kell venni azt a tényt is, hogy a készlet műanyag evőeszközöket tartalmaz, amelyek könnyen rögzíthetők a fedélhez és teljesen érintkeznek az élelmiszerrel.

Emlékezz erre a tartály fedelének légzárónak kell lennie, különben nem lesz képes levenni magával. A fedélen nem minden modell rendelkezik gumi vagy szilikon tömítéssel, amely szivárgásmentes.

A készlet mindig legyen eltávolítható kábel. Ügyeljen a vezeték hosszára. Ha nagyon rövid, az étel melegítése kényelmetlen lesz.

Ezen kívül szinte minden autómodell nemcsak a cigarettagyújtóból, hanem a hálózatból is működik, ami nagyon kényelmes.

Top modellek értékelése

Ha úgy dönt, hogy kényelmes tárolóeszközt szeretne vásárolni egy autónak magának vagy szeretettnek, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a minősítéssel, amely magában foglalja a legkedvezőbb véleményeket kapó modelleket is.

Aqua munka

Az Aqua Work márkájú termékek nagy igényük a modern fogyasztók körében. Ez a márka különböző színű színes ebéddobozokat készít, fűtéssel. Ezek általában 1,5 liter térfogatú modellek, amelyek kényelmes és tartós fogantyúval vannak ellátva, így a tartály könnyen hordozható.

A fedélen egy speciális rekesz található az evőeszközök kényelmes tárolásához. A készlet műanyag evőeszközöket tartalmaz: kanál és villát. Az ázsiai ételeket különleges pálcika is várja.

Ezen kívül van egy cserélhető tartály saláta vagy oldalsó edény tárolására. A termék fedele szorosan lezárva van, így a zsák vagy az autósülés színezésének kockázata minimálisan csökken. A tartály 5-10 percig melegíti az ételt, de mindez az élelmiszer mennyiségétől függ. Ha felmelegíti a teljes kapacitást, 30-35 percet kell várnia. A tartály könnyen tisztítható, miután a melegítés után az étel íze nem változik.

Elektromos ebéddoboz

Pozitív véleményeket kap, és a termék elektromos ebéddobozát. A tartály kiváló minőségű élelmiszeripari műanyagból készül, és kényelmes hordozható fogantyúval van ellátva. Az evőeszközök számára külön rekesz található. A készlet csak egy kanál.

A tartálynak két rekesze van, amelyek közül az egyik eltávolítható. Külön érdemes megemlíteni, hogy a levehető tál egy zárt fedéllel rendelkezik, ami nagyon kényelmes. 30-40 percig melegíti az élelmiszer ebéd dobozát.

A felmelegedés során a termék nem bocsát ki idegen szagokat, az élelmiszer íze nem romlik. A tartály mosása egyszerű.

Homeclub

A homeclubi ebéddoboz számos pozitív értékelést kap. A tartály térfogata 1,1 liter. Az ebéddobozban két tágas rekesz található az élelmiszer-tároláshoz. Az egyik rekeszbe egy kis, fedéllel eltávolítható tartály van behelyezve.

Az evőeszközök tárolóterülete is rendelkezésre áll. Az ebéddoboz kényelmes és megbízható rögzítőkkel van ellátva, aminek köszönhetően a tartály légmentesen lezárható. Az étkezés felmelegítése átlagosan 15-20 percet vesz igénybe. A modell, mint sokan, felszerelt eltávolítható kábelami nagyon kényelmes az úton.

Monbento

A Monbento kompakt és praktikus ebéddobozja tökéletes megoldás minden autós számára. A termék térfogata 820 ml. Az ebéddobozban három rekesz található, amelyek kiváló minőségű orvosi acélból készülnek. Az evőeszközök könnyű tárolására speciális rekesz található.

Meg kell jegyezni, hogy más gyártóktól eltérően, akik a műanyag evőeszközökkel rendelkeznek, a Monbento márka stílusos acélszerkezeteket készített a fogyasztók számára.

Szükség esetén az ebéddoboz könnyen szétszerelhető és összeszerelhető, ami megkönnyíti a rekeszek tisztítását. Mivel a tartály belsejében lévő tálcák acélból készülnek, a fűtési folyamat gyorsan és egyenletesen történik. A termék teljesen légmentes, a fedél könnyen záródik és biztonságosan rögzítve van. A kényelem érdekében a modell összecsukható fogantyúkkal van felszerelve. A tartály nem sok helyet foglal el az autóban magassága csak 10 cm.

A következő áttekintésben megismerkedhet az YS-001 fűtött ebéddobozban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok