Konyhai kiegészítők

Minden a csillag tészta

Minden a csillag tészta

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. típusok
 2. Hogyan kell használni?
 3. Gyönyörű példák

A péksütemények néha valódi műalkotások, amelyek nagyon nehezen ismételhetők meg. Ez a nézet azonban rossz. A fúvókák megfelelő használatával eredetileg különböző mintákkal díszítheti a süteményt.

típusok

A fúvóka csillag az egyik cukrászda egyik alapvető és kötelező. Könnyen megbirkózik olyan háziasszonyként, aki szereti a családtagokat desszertekkel, valamint egy szakembert, aki pénzt keres a sütésért.

Ennek a fúvókanak 2 alfaja van, amelyek mindegyike segít a torta számára több szép mintázat készítésében.

Szinte azonosak, az egyetlen különbség a fogak irányában van.

 • Nyissa meg a csillagot Az ilyen típusú fúvókák segítenek a mágikus szimbólumok kialakításában a süteményeken. A nyitott csillagnak több átmérője van. A nagyokat úgy tervezték, hogy krémfelhőt hozzanak létre a cupcakes tetején, kicsi a kekszek díszítésére, házi marshmallow vagy habcsók készítésére. Kisebb átmérőjű fúvókák segítségével, eredeti virágokkal készíthetünk cupcakes-t, nevezhetjük darabkanak.
 • Zárt csillag. Az ilyen típusú különbség az előzőtől az, hogy a fogak befelé fordulnak, és ha a fúvókát felülről nézzük, akkor az eredményül kapott lyuk egy csillag lesz. Ez a kialakítás mélyebb és kiemelkedőbb hornyokat biztosít a tejszínen. A zárt csillag a legnépszerűbb cukrászda, különösen azoknál, akik gyakran készítenek cupcakes-t. Hasonlóképpen nyitott, ez a csillag is különböző átmérőjű.

A kis modelleket a sütemények díszítésére használják, gyönyörű hullámokat, határokat és monogramokat hozhatnak létre. Nagy kényelem a cupcakes díszítésére.

Hogyan kell használni?

A tésztafúvókák használata egyszerű. Tésztazsákba kell helyeznie, töltse ki a belső teret krémmel vagy krémmel, majd be kell kapcsolnia a fantáziát, és szép mintával készítenie kell álmai tortait.

Használat után győződjön meg róla, hogy mind a zsákot, mind a fúvókát öblítse le úgy, hogy belsejében ne legyen krém, mivel később nem lesz könnyű a fagyasztott masszát tisztítani.

Ezután a csillagot szárítani és alaposan törölni kell, hogy ne legyen vízcsepp, különösen fémmodelleken, mivel ez korróziót okozhat.

Gyönyörű példák

Sokan úgy vélik, hogy a virágokkal díszített sütemények csak a szirmok speciális fúvókái lehetnek. Zárt csillag segítségével gyönyörű színek kombinációit is létrehozhatod, amelyek vizuálisan hozzák létre a nagy bimbó vagy számos kis hatás hatását.

 • Ebben az esetben mind a sárga, mind a lila és a lila, valamint a búzavirág-kék virágokat a vajkrémből készítik.
 • A csillag segíti a bolyhos textúrát, különösen akkor, ha a torta állat alakú. A medve szőrme számos pont-csillagból áll, egyedi alakjuk az állati haj utánzata. Az ötlet felhasználható sütemények díszítésére cica, kutya, oroszlán és más állatok formájában.
 • Mini rózsák nyílt csillaggal készült mázból. Amikor a virágok megszilárdulnak, díszíthetik a cupcake-t vagy a süteményt. Sok cukrászda készít hasonló mennyiségű rózsát nagy mennyiségben tartalékban: a szükségeseket használják, a többit pedig a fagyasztóba helyezik. Szükség esetén kész virágokat helyeznek a tortára, és élvezik a vevő szemét.
 • Egy ilyen vidám, világos és szivárványos sütemény létrehozásához szükség van egy különböző színű krémre és zárt csillagra.Krémes krém gyönyörű hullámok hullanak a tortára, díszítve az alulról felfelé. Az ilyen mintázat monokróm stílusban, rózsákkal díszített.
 • Nehéz elhinni, de a torta felső szélén, klasszikus stílusban futó határok, monogramok és virágok csak egy fúvókával készülnek. Váltakozva erős és gyenge préselés, majd emelés, majd a tésztazsák leengedése, gyönyörű fésűkagylót hozhat létre mind az alap, mind a tetején. A körkörös mozdulatokkal kialakított virágok. Ez a desszert kifinomult megjelenésű, és a világos árnyalatok ellenére nagyon fényesnek tűnik.
 • Itt látható a színes vajkrémmel díszített cupcakes. A csillagok különböző irányokban vannak irányítva, és tiszta hornyokkal rendelkeznek. Egy nagyszerű lehetőség egy gyermek nyaralásra. Közepén egy nyílt megjelenésű, gyönyörű virágos változat optimális a tyúkok és a női összejövetelek számára. A jobb oldalon egy krémmel töltött cupcake van, amelyet zárt fúvókával díszítettek. Érdekes sapkát keltett. Ez az opció alkalmas minden nyaralásra.

A csillag cukrászda használatával kapcsolatos információkért lásd alább.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok