Konyhai kiegészítők

"Tulip" fúvóka krémhez: jellemzők és kiválasztási kritériumok

Tulip fúvóka krémhez: jellemzők és kiválasztási kritériumok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Típusok és méretek
 3. Hogyan válasszuk ki
 4. Hogyan kell használni

A cukrászda már nem csak egyfajta főzés, hanem valódi művészet, amely az egyik legnehezebb. A tészta szakácsok nem szokásos szakácsok, hanem olyan szakemberek, akik elérték a legmagasabb csúcsokat a kulináris üzletben.

Napjainkban egyik cukrászda sem történik. Minden születésnapon egy születésnapi torta szükséges, és egy ilyen gyönyörű desszert is szükség van egy esküvőre.

A cukrászati ​​termékek díszítésére és megalkotására számos különböző eszköz és eszköz áll rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően valódi remekműveket hozhat létre - szép és szokatlan. Ezek közül az egyik tésztafecskendő. Tartalmazza a kereskedelemben kapható és más eszközöket amelyek közül a legnépszerűbb a "Tulip" fúvóka a krémhez. Rólunk szól és beszélünk a cikkünkben.

Jellemzők

A cukrászda fúvóka az egyik legfontosabb eszköze minden cukrászdának. A süteményeket, süteményeket, muffinokat, cupcakes, gyermek desszerteket díszíti.

A Tulip-rögzítés nagy előnye, hogy nagyon könnyen használható mind a diák, mind a szakember számára. A készülék minősége nagyon magas, és nincsenek analógok.

Ez a fúvóka bármilyen más, különböző konzisztenciájú krémmel alkalmazható. A csatolmány neve azzal a ténnyel kapcsolatos, hogy maga a leltár egy tulipánhoz hasonlít, és pontosan így néz ki. A készülék három nagy szirmokból, hat porzóból és egy nagy csapból áll. Ezen túlmenően ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a desszerten csak egy egyszerű mozgással hozzon létre virágbimbót.

Típusok és méretek

A "Tulip" tippek széles választéka és választéka a cukrászati ​​piacon meglehetősen nagy és változatos. Az egyik leggyakrabban használt cukrászda az orosz tulipán modell.

Ez a fajta leltár készíthető a következő anyagokból.

 • Műanyag vagy poliészter. Ez az egyik legnépszerűbb anyag a mai napig. Közülük sok különböző kulináris formát, eszközt hoznak létre. Műanyag fúvókákhoz speciális tésztazsákok vannak;
 • Metal. Ez a legmegbízhatóbb, kiváló minőségű és tartós anyag, termékei hosszú élettartamúak. A fémcsúcs sok éven át tart, és a használat során kiváló eredményt ér el. Természetesen ez az állítás csak az eszköz megfelelő gondozásával és használatával érvényes.

A "Tulip" fúvóka nagy és kis méretű. A legnépszerűbbek az átmérő 1,8; 2,2; 2.4; 2,5; 3,8 cm

Egy készlet megvásárlásával azonnal megvásárolhatja az összes átmérőjű fúvókákat. A készlet leggyakrabban több különböző átmérőjű fúvókát tartalmaz. Vásárolhat 1 fúvókát, de pontosan az átmérőt, ami szükséges. A szerszám magassága is változik. A legtöbb esetben a gyártó a fogyasztónak 4,0 fúvóka magasságot kínál; 4,2; 4.3; 4,4; 4,5; 5,3 cm-es, a "Tulip" cukrászzsák terméke is zárt vagy nyitott típusú, klasszikus vagy kifinomult.

Hogyan válasszuk ki

Krémfúvóka megvásárlásakor, valamint bármely más termék vagy eszköz kiválasztásakor ismernie kell és figyelembe kell vennie a különböző tényezőket. A cukrászda kiválasztásánál a következő kritériumok alapján kell elkészíteni.

 1. Méretét. A kert méretét betűkkel és számokkal határozhatja meg, amelyeket fel kell tüntetni. A szám a lyuk átmérőjét jelzi. Ami a betűket jelöli, meg kell ismernie az ábécét, és a betűk sorrendjében tájékozódnia kell. Például az „A” betű a legkisebb átmérőt, a „B” betűt egy kicsit, és így tovább. Gyakran láthat egy számot a csúcson lévő betű közelében. Ebben az esetben a betű az a stílus azonosítására szolgáló jel, amelyben a fúvóka készül, és az ábra a méret.
 2. A gyártási anyag. Korábban azt mondták, hogy a fúvóka lehet fém és műanyag. Természetesen a gyártás anyagának kiválasztása esetén jobb, ha előnyben részesítjük a fémterméket. A műanyag eszköz nem rendelkezik hosszú élettartammal, törékenyebb, és a kiömlőnyílás kiengedése nem kifejezett.
 3. Gyártó. Azok a piacon nagyon sokat. Meg kell választania a leghíresebb és jól bevált márkát. Természetesen egy jobban ismert termék költségesebb lehet, de minél kvalitatívabb, megfelel a termelési és felhasználási normáknak és szabályoknak.

A szakértők azt javasolják, hogy ne fúvókákat vásároljanak, hanem egyénileg, kiválasztva azt, amelyik megfelel. A gyakorlat azt mutatja, hogy a készlet nagyon gyakran tartalmaz olyan elemeket, amelyeket egyáltalán nem használnak desszertek készítésekor.

Hogyan kell használni

Mindezek után csak meg kell értenünk, hogy hogyan használjuk a „Tulip” mellékletet a krémhez. A szakterületen dolgozó szakemberek számára ez egyáltalán nem nehéz, de egy újonnan érkezett fél megzavarhatja a desszert díszítését egy ilyen eszköz segítségével.

A cukrászda díszítése helyesen segít a következő használati utasításokban.

 • Először gondosan olvassa el az utasításokat.
 • Egy új műszer használata előtt feltétlenül forraljuk fel (ha fém), vagy óvatosan öntsük forró vízbe műanyag esetében.
 • Vegyünk egy péksüteményt, és készítsük fel az ollóval való vágással (de nem kell sokat vágni).
 • Ezután a fúvókát a tésztazsákba helyezik úgy, hogy ne zárja le teljesen a szerelvényt - annak egy része nyitottnak kell lennie.
 • Ezután a zsákot krémes tömeggel kell kitöltenie.
 • A csúcsot desszertre, süteményre vagy süteményre alkalmazzák. A krémet simán és lassan préselje ki, emelje fel a fúvókát.
 • Ha más elemekkel kell díszítenie a virág kompozíciót, vagy egy másik díszítést kell készítenie, abba kell hagynia a tejszín szorítását, óvatosan távolítsa el az előző fúvókát, és tegyen egy újat. További manipulációk végrehajtása ugyanúgy történik.

Amint már említettük, a fúvóka alkalmas különböző típusú krémekre, de a díszítés legjobbja a jó sűrűség és szilárdság.

Ebben a videóban megtudhatja, hogyan kell díszíteni egy tortát tulipán fúvókákkal.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok