Konyhai kiegészítők

A blenderek legyezői: típusok és működési szabályok

A blenderek legyezői: típusok és működési szabályok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. kérelem
 2. Előnyök és hátrányok
 3. Dupla Corollas
 4. Hogyan kell szétszerelni a habverést
 5. Lehetséges károk
 6. A legjobb gyártók fúvókái
 7. gondoskodás

Napjainkban lehetetlen elképzelni, hogy egy konyhai nem keverőgép. Ez a pótolhatatlan asszisztens termékeket keverhet és keverhet. Egy turmixgép segítségével koktélokat, mártásokat készítenek, tésztát készítenek palacsintákra és különböző süteményekre, darált húst őröljük és még sok más.

A keverő több fúvókával rendelkezik, mindez a konfigurációtól és a modelltől függ. De egyetlen keverőmodell sem képes ilyen nélkülözhetetlen eszközként habverővé tenni. A cserélhető fúvókák néha használhatatlanná válnak, és a háziasszony szembesül azzal a kérdéssel, hogy hogyan cserélje ki a régi habverőgépet egy turmixgépre egy új, jobb.

kérelem

Először kitalálnod kell, hogy mit jelent egy habverő. Ez a részlet egy alumíniumhuzalból készül, amely nincs korróziónak kitéve. A habverővel a tésztát dobjuk és keverjük, valamint gyümölcsleveket, mázakat, smoothie-t, koktélokat és szószokat készítünk.

A termékek eltérő formájúak, ami a rendeltetési helytől függ. A burgonyapürével, krémekkel és koktélokkal szokásos modelleket használnak. Ezek lehetnek oválisak, egyenesek vagy hullámosak. Vannak modellek speciális célokra. Az ilyen termékek a teljes keverő cseréjéhez jönnek.

A hasonló eszközökön lévő ostorfúvókák közé tartozik a termékek csiszolása és keverése egyidejűleg.

Előnyök és hátrányok

Egy ilyen eszköz használata a készítményben időt takarít meg. A korbácsot gyorsan és egyszerűen megverheti a palacsinta vagy a fritters tészta, és egy perc alatt készíthet egy buja omlettet is. Amikor főző krémeket és mázakat a habverő jól keveredik, és nem hagy csomókat.

Az alacsony súly teszi ezt az elemet könnyen használhatóvá, és a sebesség gomb segítségével gyorsan és pontosan elkészítheti a bonyolult desszertet. Ezenkívül a keverő habverője könnyen eltávolítható és mosható.

A hiányosságok között megemlíthetjük a termék törékenységét, ha a habverő nem nagyon jó minőségű anyagokból készül.

Ahhoz, hogy az eszköz hosszabb ideig tarthasson, ügyeljen a márkákra, amelyek pozitívan bizonyították magukat a konyhai eszközök gyártásában.

Dupla Corollas

Egyes hostessek az egyik legkényelmesebb eszközt két corollas fúvókával tekintik. A gyártó cégek nem álltak félre - a keverő és a keverő számos modellje kettős fúvókával rendelkezik a termékek korbácsolásához és keveréséhez.

A gyártó Philips a kettős fúvókákat gyártja a keverő számára. A termék 2-szer gyorsabb szelet, ostor és keverék. A kettős habverővel számos komponenst is keverhetünk. Tészta, tejszín, smoothie, bébi püré - mindez perceken belül főzhető.

Hogyan kell szétszerelni a habverést

Minden egyes alkalmazás után nem nehéz eltávolítani a fúvókát: ez megköveteli az alkatrész rákattintását, majd a tartóból való leválasztását. A fúvóka hátlapja is nagyon egyszerű, hasonló utasításokat kell követnie: Csatlakoztassa az alkatrészt a motorhoz, és forgassa el, amíg a kattanásig nem ér.

Lehetséges károk

De előbb-utóbb, bárki szembesül a törött halo problémájával. Valaki fut a boltba, hogy vásároljon egy újat, és valaki megpróbálja kezelni a problémát egyedül. Meg kell értenie, hogy a megrongálódás után meg tudja-e javítani a habverést.

 • Bárok törése. Ennek oka lehet az alacsony minőségű anyagok használata a termelésben. De gyakrabban a rúd megszakad a nedvességgel való állandó érintkezés és a nem megfelelő működés miatt. Egy ilyen termékhiba gyorsan javítható.Elég, ha levágja a huzalvágóval ellátott rudat. Természetesen az egész probléma javítása nem oldódik meg - ha eltávolít egy sávot, a fúvóka gyorsan elveszíti teljesítményét. De ha a baj az előkészítési folyamatban történt, és nincs idő a boltba menni, akkor ez a módszer lehetővé teszi, hogy befejezze a munkát.
 • Hajtómű lebontása. Itt minden sokkal bonyolultabb. A fúvókát el kell távolítani a keverőből, majd óvatosan csavarhúzóval húzza ki a középső varratot. Ezután el kell különítenie a reteszeket, majd láthatjuk a sebességváltó belső mechanizmusát. Mindössze annyit kell tenni, hogy a fogaskerekeket a helyükre visszaküldjük. Leggyakrabban a részegységek kimenete és a hajtómű munkája nem működik. A sebességváltó minden manipulációjának jól kell ragadnia.

Lehetőség van a keverőfúvóka javítására is, de a termék szétszerelése nem mindig lehetséges.

A legjobb gyártók fúvókái

A mai napig a keverők leghíresebb ostorgyártói a vállalatok:

 • Bosch;
 • Philips;
 • braun;
 • Scarlett;
 • Redmond;
 • Moulinex.

A legjobb választás a vállalat Philips és Bosch. A hostessek népszerűsége révén biztonságosan elhelyezheti a rangsorban. A keverő pultjai kiváló minőségű fémből készülnek, ami hozzájárul a termék hosszú távú működéséhez. A termékek alapos keverése és őrlése az ilyen fém rúdjainak erősségétől is függ.

Philips
Bosch

A második helyet a gyártók foglalják el Braun, Redmond és Scarlett. Ezeknek a vállalatoknak a fúvókái rozsdamentes acélból készülnek. S alakúak és sűrű konzisztenciájú tészta keverésére szolgálnak.

A termékek csak nagy teljesítményű keverőkhöz alkalmasak.

Braun
Redmond
Scarlett

A listán szereplő harmadik helyen Franciaország gyártója van. Moulinex. Az ügyfelek véleménye szerint a termék minősége és ára nem összehasonlítható. A Moulinex híres a kiváló minőségű, nagy teljesítményű és kiváló funkcionalitású berendezések gyártásáért. És a levehető fúvókáknak alacsony a fém sűrűsége, és költségük jelentősen túlbecsülik.

gondoskodás

Hosszú élettartam érdekében a tippek használatának néhány szabályát kell követnie:

 • Az új habverő használata előtt egy ideig meleg vízben kell tartania;
 • annak érdekében, hogy a keverési folyamat könnyű legyen, először keverje össze a folyékony termékeket, majd szárítsa meg;
 • vastag konzisztencia-vizsgálathoz nagy teljesítményű készülék és erős rudakkal rendelkező nimbus szükséges - különben a sűrű tészta gyúrása töréshez vezet;
 • a főzés folyamatában időről időre érdemes rázni a ragasztó összetevőket;
 • a forró termékeket nem szabad használni;
 • ne tárolja a terméket a napfényben;
 • rendszeresen kapcsolja ki a turmixgépet, hagyja kihűlni a mechanizmust.

  Használat után a terméket mosószerrel kell mosni. Miután meg kell szárítani a habverőt, és száraz helyen kell tisztítani. Ne hagyja a fúvókát hosszú ideig a vízben - ez elősegíti a rozsda kialakulását.

  A főzés egy habverő fúvókával gyorsítja a főzési folyamatot. A habverővel a különféle ételeket főzheti: a desszertek tésztait, tágas palacsintát vagy rántottait, ízletes és egészséges koktélokat kóstolhat a gyerekeknek. A keverő habverője minden háziasszony pótolhatatlan asszisztense lesz.

  Hogyan javíthatja a fúvókát a turmixgépben saját kezével, lásd a következő videót.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok